Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ-10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ… (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

  Κοινοποίηση:
  xa2

  Ο κύβος ερρίφθη και η έδρα ανακοίνωσε σήμερα τις ποινές. Σύμφωνα με αυτές, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιώργος Γερμενής, ήτοι, το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής, καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας. Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια.

  Στους πρώην βουλευτές που καταδικάστηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και δεν τους αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό, το δικαστήριο αποφάσισε:
  Ζαρούλια Ελένη: 6 έτη
  Ζησιμόπουλος Πολύβιος: 6 έτη
  Ηλιόπουλος Παναγιώτης: 7 έτη
  Γρέγος Αντώνης: 6 έτη
  Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος: 6 έτη
  Κούζηλος Νίκος: 7 έτη
  Κουκούτσης Δημήτρης: 6 έτη

  Στους πρώην βουλευτές που καταδικάστηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και τους αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό, το δικαστήριο αποφάσισε:
  Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος: 5 έτη
  Μιχαήλ Αρβανίτης: 5 έτη
  Νίκος Μίχος: 5 έτη
  Στάθης Μπούκουρας: 5 έτη

  Προηγουμένως, ξεκινώντας την ανακοίνωση των ποινών, η πρόεδρος ανακοίνωσε ισόβια στον Γιώργο Ρουπακιά και 10 χρόνια για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 4 έτη για οπλοχρησία, 4 έτη για οπλοφορία και 4.000 ευρώ χρηματική ποινή.

  Οι συνεργοί Ρουπακιά στη δολοφονία Φύσσα
  – Ι. Άγγος: 7 έτη
  – Α. Αναδιώτης: 6 έτη
  – Γ. Δήμου (ελαφρυντικό μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς): 6 έτη
  – Ι. Καζαντζόγλου: 8 έτη
  – Ε. Καλαρίτης: 7 έτη
  – Ι. Β. Κομιανός: 7 έτη
  – Κ. Κορκοβίλης: 7 έτη
  – Α. Μιχάλαρος: 7 έτη
  – Γ. Πατέλης: 8 έτη
  – Γ. Σκάλκος (ελαφρυντικό μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς): 6 έτη
  – Γ. Σταμπέλος: 7 έτη
  – Λ. Τσαλίκης: 7 έτη
  – Αθ. Τσορβάς: 7 έτη
  – Ν. Τσορβάς: 7 έτη
  – Χρυσαφίτης: 6 έτη

  Ποινές για απόπειρα ανθρωποκτονίας των Αιγύπτιων ψαράδων
  Αγριογιάννης Δημήτρης: 6 έτη
  Ευγενικός Μάρκος: 6 έτη
  Μαρίας Θωμάς: 6 έτη
  Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος: 6 έτη
  Πανταζής Αναστάσιος: 8 έτη

  Ποια διαδικασία θα ακολουθήσει

  Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τις ποινές, στη δίκη το λόγο θα λάβει και πάλι η εισαγγελέας για να αναπτύξει την πρότασή της επί των αναστολών.

  Στη συνέχεια το λόγο θα λάβουν οι συνήγοροι της υπεράσπισης, οι οποίοι θα ζητήσουν από το δικαστήριο να αναστείλει τις ποινές μέχρι την έφεση.

  Αφού ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει για τις αναστολές. Κάτι, που το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει σε νέα συνεδρίαση ενδεχομένως, την Πέμπτη.

  ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

  Με καθυστέρηση μίας ώρας από την προκαθορισμένη, ξεκίνησε λίγο πριν τη 1.μ.μ. η συνεδρίαση του δικαστηρίου όπου θα ανακοινωθούν οι ποινές των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής.

  Η διαδικασία, που αναμενόταν να ξεκινήσει στις 12:00, δεν είχε ακόμα αρχίσει στις 12:30. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να είναι μακρά, καθώς οι περισσότεροι καταδικασθέντες αντιμετωπίζουν ποινές για πολλαπλά αδικήματα.

  Είχε προηγηθεί χθες στο δικαστήριο η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας Αδαμαντίας Οικονόμου για το ύψος των ποινών η οποία ήταν πολύ κοντά στο προβλεπόμενο πλαίσιο ποινών.

  Ειδικότερα, η εισαγγελέας έχει ζητήσει να επιβληθεί κάθειρξη 13 ετών σε όσους καταδικάσθηκαν για διεύθυνση «εγκληματικής οργάνωσης». Υπενθυμίζεται πως ένοχοι για την συγκεκριμένη κατηγορία έχουν κριθεί οι Νικ. Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Χρ. Παπάς, Γιώργος Γερμενής, Γιάννης Λαγός και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

  Ακόμη, η εισαγγελέας πρότεινε 7 έτη κάθειρξης για τους πρώην βουλευτές που δεν τους αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και έχουν κριθεί ένοχοι για συμμετοχή σε «εγκληματική οργάνωση».

  Πρόκειται για τους Ελένη Ζαρούλια, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Αντώνης Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Νίκο Κούζηλο και Δημήτρη Κουκούτση.

  Στους καταδικασθέντες πρώην βουλευτές στους οποίους το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά (Αλεξόπουλο, Αρβανίτη, Μίχο και Μπούκουρα) η εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 5 ετών.

  Για τον Γιώργο Ρουπακιά, τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, η εισαγγελική λειτουργός έχει ζητήσει ισόβια κάθειρξη (για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας) ενώ για το αδίκημα της ένταξης σε «εγκληματική οργάνωση» έχει ζητήσει να επιβληθεί κάθειρξη 7 ετών.

  Ακόμη, για τους κατηγορουμένους της υπόθεσης δολοφονίας του Παύλου Φύσσα που καταδικάστηκαν για συνεργεία στην ανθρωποκτονία, η εισαγγελέας ζήτησε με την πρότασή της να τους επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών.

  Επίσης, η εισαγγελέας πρότεινε για τον πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργο Πατελη κάθειρξη 8 ετών για την συνεργεία σε ανθρωποκτονία και 7 έτη για την ένταξη σε «εγκληματική οργάνωση».

  Σε όσους έλαβαν ελαφρυντικό η προτεινόμενη ποινή είναι τα 6 έτη κάθειρξης.

  Για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών η κυρία Οικονόμου ζήτησε χθες να επιβληθούν καθείρξεις από 7 έως 10 χρόνια για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Για τον πυρηνάρχη Περάματος Αναστάσιο Πανταζή η εισαγγελέας ζήτησε κάθειρξη 10 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και κάθειρξη 7 ετών για την ένταξη σε «εγκληματική οργάνωση».

  Σε ότι αφορά στην επίθεση σε βάρος των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ, η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών για το αδίκημα της σωματικής βλάβης για κάθε θύμα. Εξαίρεση αποτελεί ο Χρήστος Χατζιδάκης, ο οποίος έλαβε ελαφρυντικό και για αυτόν η εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης 6 μηνών για κάθε πράξη.

  Για το αδίκημα της οπλοφορίας η εισαγγελέα πρότεινε ποινή φυλάκισης από 6-18 μήνες κατά περίπτωση και χρηματικές ποινές. Μεταξύ των καταδικασθέντων για αυτό το αδίκημα είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής και Νίκος Μίχος.

  Οι αναστολές

  Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τις ποινές, στη δίκη το λόγο θα λάβει και πάλι η εισαγγελέας για να αναπτύξει την πρότασή της επί των αναστολών.

  Στη συνέχεια το λόγο θα λάβουν οι συνήγοροι της υπεράσπισης οι οποίοι θα ζητήσουν από το δικαστήριο να αναστείλει τις ποινές μέχρι την έφεση.

  Αφού ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει για τις αναστολές. Κάτι, που το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει σε νέα συνεδρίαση ενδεχομένως, την Πέμπτη.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  47 Σχόλια

  1. Οι σημερινοί κομμούνες κι αναρχικοί ζητάνε εύνοια και κάνουν απίθανα πράματα για να βγουν. Από μέλη της ΣΠΦ μέχρι τη 17Ν. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια βέβαια με πολλούς εγκληματίες κομμούνες που είχαν καταφύγει σε χώρες με κομμουνισμό όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία και γύρισαν, όταν τους έδωσε χάρη ο Καραμαν Αλί κι ο Ανδρέας Μινέϊκο. Δε μας τα λες καλά λοιπόν, ιστορικέ κουτοπόνηρε…

  2. ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ Χ ΤΟΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ?

  3. Προς το παρόν τελείωσε η Χρυσή Αυγή. Όταν την ξαναχρειαστεί το σύστημα θα την έχει στα υπόψη της σαν πιόνι που είναι.

  4. Η ΑΠΛΥΤΗ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΕΞΩ; ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…
   ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  5. θα τους ρίξουν στην πηγάδα σφαγμένους με κονσερβοκούτι αυτούς και τις οικογένειες τους……. Ο κούλης έπαθε Βελουχιώτη, ποιο αριστερός και από τον Στάλιν την έχει δει, μπράβο σας νεοδημοκράτες σας που ψηφίσατε δεξιό κόμμα…

   Επίσης οι ζωές των αδικοχαμένων στην Μαρφίν δεν φτουράνε μπρος στον φυσσα…..

  6. Παρακαλανε για ελαφρυντικα και αναστολες οι αναδροι ναζι για να γλυτωσουν μερικα χρονακια φυλακη, οταν οι κομμουνιστες πηγαιναν στο εκτελεστικο αποσπασμα φωναζοντας στα δικαστηρια “Δεν θελουμε την επιεικια σας”

   1. Οι κατσαπλιαδες εαμοβουλγαροι εγκληματίες όσοι πήγαν στο εκτελεστικό καλώς πήγαν για τα εγκλήματα τους σε βάρος των Ελληνων. Πολλοί όμως από δαυτους την γλύτωσαν γιατί έκλαιγαν σα γυναικούλες δηλώνοντας μετάνοια για να αποφύγουν την εκτέλεση!

   2. ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ …ηταν οι κομμουνιστες

    μπροστα ….στον Μανιαδακη

    μεχρι και η βελουχιωταινα ΜΕ ΤΣΙΡΛΑ ….εγινε ΔΗΛΩΣΙΑΣ

    ΥΓ
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ….ΑΛΗΟΕΙΕΣ

  7. Γιατί έχω την εντύπωση πως παρακολουθώ εικονική πραγματικότητα, δεν μπορεί αυτό να είναι το σύνολο της αλήθειας . Η δημοκρατία στα φόρτε της, η ανεπηρέαστη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη έλαμψε, νέοι Τερτσέτες και Πολυζωίδηδες κοσμούν τη δικαιοσύνη. Ο λαός βροντοφώναξε τα πιστεύω του, έτσι δεν υπήρξε καμία αμφιβολία για το περί δικαίου αίσθημα του λαού. Βέβαια, για το καλό της κοινωνίας, οι συμπαθούντες (εκ του λαού) φιμώθηκαν, όμως, η αριστερά έστειλε πολλούς, έτσι μεταφέρθηκε το αίσθημα του μέσου Έλληνα. Τα παιδιά μας δεν θα αναφωνούν πλέον, ώ τι κόσμος μπαμπά.

  8. Χούντα… χουνταρα και φασισμος. Τι είναι τα χρόνια για να τα μοιράζουν λες και είναι καραμέλες; Αλλά είπαμε η δική της Χ.Α είναι τόσο πολιτική όσο και ιδεολογική. Αλήθεια τι έχει γίνει με τους 102 νεκρούς από την φωτιά στο Μάτι Αττικής ; Με τους 24 νεκρούς από την πλημμύρα στην Μανδρα Αττικής; Τίποτα… ε! Αυτά τα δύο παιδιά που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της Χ.Α; τίποτα… ε! Με τους νεκρούς από την φωτιά στην Marfin (δέκα χρόνια έχουν περάσει) τίποτα… ε! Όλα καλά περασμένα ξεχασμένα.

  9. Οι χρυσαυγητες “πληρωσαν ακριβα”, τις 500.000 ψηφους που “εκλεψαν”…απο τα υπολοιπα κομματα…
   και τα κολλητηληκια και τις παρεες που εκαναν με τους φιλελεδες και τους συριζαιους, ενω αλλα ετυρβαζαν…
   Για τα μνημονια, τους προδοτες, τους γερμανοτσολιαδες, τους ευρωλιγουρηδες, τη φτωχεια, τους απλυτους, τους τουρκαλαδες, τους πουστηδες, τους αθεους…Τιποτα…απολυτως…μονο φωνες…αντε και καμια σφαλιαρα…
   Γιαυτο και ο κοσμακης…τους πεταξε εξω απο τη βουλη…
   Και το προδοταριο…εβαλε το μπουλντογκ…και τους εχωσε μεσα…χωρις αξιοποινες πραξεις…πλην ρουπακια…
   Θελεστα και παθεστα…

  10. Oπως παει το πραγμα βλεπω πρωθυπουργο τον καταπυγων,καταπρωκτο Πετρο Κωνσταντινου του γνωστου Ανταρσυα Κεερφα κτλ.
   Δεν ειναι κανεις με το μερος των Ελληνων,ολοι εναντιον μας,μεχρι και η δικαιοσυνη αγεται και φερεται απο τους απο τους πουλημενους του κωλοχανειου που λεγεται Δημοκρατικο Τοξο

  11. 40 άτομα καταδικάστηκαν για έναν φόνο.Με ποιον τα έβαλαν; Με τον Τζακ Νόρις; Κοπρόσκυλα δικαστικοί.

   1. Πήρες μέρος στη συνεργασία και το γνωρίζεις?πως το ξέρεις αυτό?ο φονιάς ήταν πρώην κομουνιστής και πρακτοράκος …και ο καβγάς έγινε για τις ομάδες και όχι για πολιτικά θέματα…ό,τι θέλετε λέτε

  12. “Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ” η καρέκλα νίκησε, η ρεμούλα νίκησε, το φαγοπότι νίκησε, η συμμορία των 300 νίκησε, το λάδωμα με τα 30 αργύρια στη χαροκαμμένη μάνα νίκησε, η διαφήμηση του πολιτεύματος νίκησε…. Συνεχίστε να βάζετε μάσκες, να παρακολουθείτε τηλεόραση να σας τρομοκρατεί, συνεχίστε να ανέχεστε την πακιστανική επέλαση, και το δούλεμα πάει σύννεφο.

  13. ‘Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Η λενινιστική αυτή θέση έρχεται στο προσκήνιο, καθώς αυξάνεται η τουρκική προκλητικότητα’ ..από την ιστοσελίδα της εγκληματικής οργάνωσης του Περισσού.

  14. μπλα μπλα μπλα …..
   —- ρε αφήστε την Χρυσή Αυγή και προτείνετε τι θα κάνουμε με τους προδότες !!
   ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

  15. Ωραία χρονική συγκυρία πάντως η δική.Οι Τούρκοι έτοιμοι να μας την πέσουμε και εμείς θα αναλωθούμε σε Εμφυλιακες διαμάχες.Καλα το πάει το σύστημα.

  16. TΗΝ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ , ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ SOROS και

   MERKEL

  17. Πολύ το χάρηκα. Και άλλοι έπρεπε να ήταν εκεί μαζί τους παρέα! Ποιος ξέρει πως γλίτωσαν! Ο Κασιδιάρης έδερνε όποιον να ναι παντού μπροστά στις κάμερες. Όλοι οι δολοφόνοι μέσα! Και να παίρνουν σειρά και άλλα κόμματα για οικονομικά εγκλήματα που μας κάνουν. Να μην έχουν ασυλία στη Βουλή και να δικάζονται πρωτα απ ολα αυτοί και μετά οι πολίτες! Στις επόμενες εκλογές αν υπάρχει Ελλάδα μέχρι τότε και δεν έχουμε γίνει Τουρκία, η αποχή εύχομαι να είναι τεράστια. Και οι οπαδοί των δολοφόνων στον κόσμο τους νομίζουν ότι ο κόσμος θα ψηφίσει δολοφόνους

  18. Η χρυσή αυγή αφού τις έδωσε τήν δύναμη ο λαός έπρεπε να γίνει από ακροδεξιά οργάνωση ένα σκληρό πατριωτικό κόμμα, να φέρει στίς τάξεις τής ανθρώπους με γνώσεις, κύρος και πατριωτισμό και να αφήσει τούς τραμπουκισμούς και τίς στρατιωτικού τύπου συγκεντρώσεις.
   Δέν πήρανε χαμπάρι δυστυχώς το νόημα τής ψήφου τού Ελληνικού λαού, δέν λέω καλός ο ακτιβισμός αλλά έπρεπε να το είχαν πάει παρακάτω το πράγμα και θα ήταν τώρα στό 15%.
   Ο Μιχαλολιάκος έχει τεράστιες ευθύνες γι’ αυτό, έδειξε ότι δέν είχε όραμα.

  19. Τώρα που μπήκε η Χρυσή Αυγή φυλακή, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, κουτάβια γ@μω την δημοκρατία σας. Ούτε από τους σκ@τογυφτ@υς θα κινδυνεύετε πλέον, ούτε από τους λαθραίους ξυπόλητους ουρακοτάγκους που γέμισαν την χώρα.

   Φτου σας ξεφτιλισμένοι!

  20. Τέλος πάντων αλλιώς ακούγονται τα 13 από το αν ήταν 15 ας πούμε.. Ακόμα κι αν δεν δοθούν αναστολές, που κατά τη γνώμη μου πρέπει λόγω του πρόσφατου θεσμικού τους ρόλου, αυτές οι ποινές θα πέσουν στο εφετείο η στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, με γνώμονα την μελέτη της εισαγγελέας, το βίντεο μπαλτακου και την έλλειψη στοιχείων εγκληματικής οργάνωσης.. Φρονω, ότι δεν θα μείνουν για πολύ στη φυλακη

  21. Πρόβλεψη: Δεν θα δοθούν αναστολές!!
   ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (προς γνώσιν και συμμόρφωσιν
   των επίδοξων αυθαδιαστων).
   Είναι κι αυτοί όμως κάτι μούτρα!! Ο Γερμενης
   ειδικά μου θυμίζει δαίμονα!!!

  22. O διακεκριμένος νομικός Carlo Taormina
   για την άδικη και στημένη καταδίκη των Ελλήνων εθνικιστών :
   ” Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη,
   υπάρχουν πολιτικές δίκες.
   Αυτές οι δίκες σύμφωνα με τη λογική των “πολιτικά ορθών”
   πλήττουν άνδρες και γυναίκες που έχουν μια χριστιανική οπτική
   για την κοινωνία.

   Αν η Χρυσή Αυγή δεν ήταν ενάντια στην παράνομη μετανάστευση,
   αν ήταν υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων ή
   αν αποτελούταν από μαρξιστές,
   δεν θα ήταν σε δίκη σήμερα.

  23. τα προδοτάκια Μπούκουρας και Αλεξόπουλος φάγανε φυλάκα παρότι τους είχανε αφήσει επειδή ψηφίσανε πρόεδρο δημοκρατίας που ήθελ η νουδούλα

  24. Οπλοχρησία και οπλοκατοχή με τον Ρουπακιά να είναι ο μοναδικός που χε μαχαίρι κουζινας χαχαχαχαχα
   Ούτε όπλα βρέθηκαν ούτε χρήματα παρόλα αυτά καταδικάστηκαν σαν εγκληματική οργάνωση. Στημένη δίκη από τους νεο- κομμουνιστές μεταπολιτευτικους και τα ελληνικά ΜΜΕ να κάνουν αβαβα. Όλα εδώ πληρώνονται όμως.

  25. Τα σχόλια απο κάτω μου έκαψαν κάμποσα εγκεφαλικά κύτταρα… Δηλαδή στην Μαφια ας πούμε αν το αφεντικό βάλει έναν εκτελεστή να σκοτώσει, φταίει μόνο ο εκτελεστής. Οχι ο αρχηγός… Ωραία λογική έχετε. Επίσης οταν σκοτώνει πρέπει να έχει οικονομικό όφελος για να θεωρείται εγκληματική οργάνωση αλλιώς δε πιάνεται? Πάρε τον ένα και χτυπα τον άλλον είστε εδώ μέσα.

  26. Ωραίος ο Ρουπακιας. Κατάφερε το ανέλπιστο. …. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  27. Πότε θα δικαστουν οι Αριστεροί ( Ανταρσία ΚΚΕ) για σύσταση συμμορίας και ως ηθικοί αυτουργοί για τις δολοφονίες ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ?

  28. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ . ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΕΜΠΕΝΙΩΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜ

  29. Yπαρχει πατριωτικο κομμα στην βουλη???????
   ενας λαος χωρις αξιοπρεπεια που παρακαλαει για ενα βοηθημα……
   ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ…
   οταν οι ηλιθιοι καταλαβουν οτι δεν ειναι κατοικοι της Ελλαδος ,
   αλλα οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ,
   τοτε μονο θα αντιδρασουν

  30. Ξεφτιλες εντεταλμενη δικαστες Δεν λυγιζουν οι εθνικιστες!!Η δικαιοσυνη ειναι καθοδηγουμενη και επιλεκτικη!!
   Εχει ο καιρος γυρισματα γιατι το αδικο δεν ευλογειτε!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.’Η ΕΛΛΑΣ ‘Η ΤΕΦΡΑ.
   ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ.ΖΗΤΩ ΗΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  31. Ο/Η Ρε αφηστε τους αυτους ,το μελλον μας να κοιταξουμε λέει:

   Καλα είναι η κλαψα και η μοιρολατρεια τελος,ο εθνικισμος δεν εχει αναγκη από αυτους ουτε από καρατζαφερηδες βελοπουλους και φαυλους ,ολοι αυτοι οι δηθεν εκπροσωποι του πατριωτικου χωρου μας ρεζιλευαν τοσα χρονια. Καραγκιόζηδες είναι ολοι τους,τους βαλουν δεν τους βαλουν φυλακη δεν με νοιαζει,με νοιαζει το αυριο πρεπει να βρεθει πολιτικη στεγη καθαρη και τιμια για να συσπειρωσει ολους τους εθνικιστες ψηφοφόρους,μονο ετσι θα δειξουμε την δυναμη μας και όχι όπως τωρα με 6 διαφορετικα κομματα που τα κουμανταρουν τσαρλατανοι και ανθρωποι της νυχτας.

  32. Ένας σκότωσε 70 βρέθηκαν κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση. Δικάστηκε 1 δολοφονία, 1 υποτιθέμενη επίθεση και μια υποτιθέμενη απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όλα αυτά δεν δένουν εγκληματική οργάνωση. Το οικονομικό όφελος της Χρυσής Αυγής ποιό ήταν; ΚΑΝΕΝΑ. Άρα @@ εγκληματική οργάνωση

  33. ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ…ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CORVETE ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ…ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ BMW M3 ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ…ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ

  34. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

  35. αληθεια κυρια Εισαγγελεα ποτε θα γινει δικη για τις εγκληματικες οργανωσεις ΝΔ και Συριζα για τους μεν πρωτους για την δολοφονια του Τεμπονερα και για μεν τους δευτερους τις δολοφονιες τριων ανθρωπων και ενος βρεφους αγεννητου και για τους δυο νεαρους στο ηρακλειο ολοι αυτοι δεν ειχαν μαναδες πατεραδες? γιατι αυτη η τακτικη και τα δυο αυτα κομματα ειναι εγκληματικες οργανωσεις γιατι δυο μετρα και δυο σταθμα σε αυτην την χωρα

  Leave a Response