ΕΧΟΥΝ “ΞΕΦΥΓΕΙ” ΤΕΛΕΙΩΣ – ΑΦΗΣΑΝ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΣΑ OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ – Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    δημος

    Τραγελαφικές καταστάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Τον λόγο ζήτησαν και πήραν λ@θρομετανάστες  για να ζητήσουν σπίτια, δουλειές, εκπαίδευση, δωρεάν υγεία κ.λ.π. 

    Αυτό βέβαια είναι σίγουρο ότι έγινε με πρωτοβουλία γνωστού συνδυασμού υπό τον γνωστό πλέον σε όλους κ. Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο μόνος που αντέδρασε και ήταν κατά της παρουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν ο κ. Αϊβατίδης από τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη που απουσίαζε. Ο κ. Μπακογιάννης φαίνεται ότι τους άκουσε με προσοχή, όπως και οι υπόλοιποι που ήταν παρόντες.

    Το ερώτημα είναι : Μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης της Αθήνας να παραβρεθεί και να πάρει τον λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας ; Μπορεί να πάει ο Αθηναίος οικογενειάρχης και να ζητήσει όσα πολλά και με ευκολία ζητούν αυτοί που ήρθαν απρόσκλητοι στη Χώρα μας ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Προσέξατε τι είπε ο βρωμο λαθραίος; Είπε ότι απαιτούνε.Στο κράτος που δουλεύω όλη την ημέρα εγώ ο μαλάκας Έλληνας χωρίς να έχω ούτε καν 5 ευρώ απαιτεί το Πακιστάν.Οπότε δαγκωτό Κασιδιάρη στις εκλογές.

    2. ΡΕ ΣΚΑΤΟΠ@ΥΣΤΑ ΜΟΥΛΕ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΣΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ????? ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠ@ΥΣΤΑΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ Ν ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 40 ΜΑΣΕΛΛΕΣ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΚΑΞΑ Η ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΜΙΑ ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΟΙΞΙΕΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!!

    3. Ο Μπακογιάννης μόνο τον Κασιδιάρη δεν ακούει προσεκτικά και με ασέβεια αποχωρεί από τις δημοτικες συνεδριασεις.Κατ’επεκταση δείχνει ασέβεια και όλους όσους εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης και τον ψήφισαν με δημοκρατικές διαδικασίες. Σ’ αντίθεση δείχνει να ακούει με ευλάβεια τους πελάτες των ΜΚΟ της οικογένειάς του που κουβάλησε παράνομα στην χώρα για το προσωπικό του συμφέρον εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και είναι έτοιμος να τους δώσει ότι δεν τόλμησαν να ζητήσουν απ’ τις χώρες τους όχι από την τσέπη του που γεμίζει αλλά από την τσέπη μας.Ολη αυτήν η ειδική μεταχείριση όχι σε πρόσφυγες αλλά σε λαθροεισβολεις που δεν έχουν δουλέψει και ούτε σκοπεύουν και το μόνο που έχουν προσφέρει στην χώρα είναι εγκληματικότητα.Μετα από όλα αυτά υπάρχουν ακόμη κάποιοι που περηφανευονται ότι δεν ψηφίζουν εθνικιστικό κόμμα γιατί είναι φασίστες.Παρηγορια στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του!

    4. Σωστός φίλε έτσι είναι κρίμα που δεν μπορούμε να σπάσουμε το απόστημα είμαι πολύ πικραμένος και εγώ με όλο αυτό το χάλι

    5. Ελπιζω οι Ελληνες να ξυπνησουν και… θα το πω απλα και λαϊκα…
      Να ανοιξουν τα στραβα τους στις επομενες εκλογες!

      1. Οι εκλογες δεν μας σώζουν. Εξ αλλου ολοι πλεον ξερουμε πως αααλλα ψηφίζουμε και αλλα βγάζει η κάλπη.

    6. Επειδή πάλι διαβάζω κάποια εξαιρετικά ανόητα σχόλια, θα ρωτήσω το εξής:

      Στη Λ.Κατεχάκη, πέριξ της συμβολής της με τη Λ.Μεσογείων, εχει στηθει ολοκληρη Αλμπανικη πολιτεια… φουρνοι, σουβλατζιδικα, καφε, γνωστοτατος οικος ανοχης, κλπ… επί σειρά ετών, πλησιον εκει, υπήρχαν τα κεντρικά γραγεία της Χρυσής Αυγής, εκλεγμένου κόμματος στο Ελληνικό κοινοβούλιο, εις το οποίο ηγετικό ρόλο είχε και ο κ.Κασιδιάρης Ηλίας. Ακούσατε ποτέ έστω και μία καταγγελία, ή κάποια ενέργεια, γιά το Αλβανοχώρι δίπλα τους;;; Ακόμα και τα αγαπημενα καποιων νεο-ναζιστάκια σας, μούγκα στη στρούγκα, γιά το προφανές ξέπλυμα βρώμικου μαύρου χρήματος από τα εγκληματικά Αλμπαναριά, με τα καταστήματα βιτρίνες!!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, διπλα τους!!! Μόνο γιά καμιά φάπα σε κανά πακιστανό ήταν ικανοί, έτσι γιά τα ψηφαλάκια… ΞYΠNHΣTE BPEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

      1. Να πας να δεις και να μας πεις, ποιοι δίνουν τις ΑΔΕΙΕΣ.
        ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΆΛΙΑ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ.
        ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
        ΑΝΤΕ ΧΑΡΧΑΛΟ…..

        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

        1. Εξυπνάδες;;; Αυτοί που δίνουν τις άδειες είναι οι γνωστοί. Αυτοί που και καλά αντιδρούν, που κρύφτηκαν;;; Σαν και εσένα ούφο, που λες ανοησίες, μέσα από την οθόνη που βγάζεις τα μάτια σου… άντε πλύνε τώρα κανά πιάτο και σταμάτα τα γλυψίματα κυρά Αγγέλω σαλταρισμενη από τας Αχαρνάς, την κατεξοχήν πόλη των φίλων σου των γιούφτων. Άμε στο καλό σου σ@χλοκούδουνο, που μιλάς κιόλας!

          1. Πετρουλα η μανταμ κωνσταντινου εισαι ρε??Βρε ουστ αντιχρηστο ανθελληνικο ανωμαλο πρακτορακι!!

    7. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να το παρετε απόφαση. ΔΕΝ ήρθαν ΑΚΑΛΕΣΤΑ τα ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ.
      Τα καλεσαν ΟΙ μαλακες που ψηφίζετε.. Λαθος εσεις ειστε οι μαλακες αυτοι μια χαρα περνανε!!!

    8. σε λίγα χρόνια θα μας παρέχουν βοήθεια τα πηθηκομουρια. Θα μας βοηθούν στα τέσσερα.

    9. Μηπως τους καλεσαμε και τους υποσχεθηκαμε
      οτι θα ζησουν εδω ντολσε βιτα
      δεν καταλαβαν καλα
      ας μαζεψουν τη βρωμα και τη δυσοδια τους
      την σωματικη και ηθικη
      και ας ξεκουμπιστουν στα τσακιδια
      απο κει που ηρθανε και να διαμορφωσουν
      τα δικαιωματα τους πως τα ονειρευοντε.
      Απο πολιτικους προδοτες μονον προδοσιες εχουμε να περιμενουμε
      εμεις ο λαος πρεπει ακομη χρεισιμοποιοντας βια
      καθε μεσον μα τους κανουμε τον βιο αβιωτο
      ακομη και δια των οπλων να τους αναγκασουμε
      να πανε να χαθουνε τα βρωμοτομαρα

    10. Καλά και τα κάνουν όλα αυτά. Θα παρει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη ο συνδυασμός του Κασιδιάρη. Ευγε.

      Έτσι να κοινοποιούνται αυτά να τα δουν όλοι οι οικογενειάρχες ….μπας και βαλουν μυαλό

    11. Φαίνεται ότι ο κρυφός σκοπός αυτής της τρομερής προδοσίας είναι οι λαθροεισβολείς να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα ώστε να ψηφίζουν όλα τα κόμματα προδοσίας.
      Δλδ μία σύγχρονη σκλαβιά για τον Έλληνα.
      Μοναδική ελπίδα για την σωτηρία της χώρας είναι ο Ηλίας και η πατριωτική παράταξη.
      Αυτό πρέπει σιγά-σιγά να γίνει συνείδηση σε ΚΆΘΕ Έλληνα.

    12. Θα γίνω μάντης κακών.
      Τον πατέρα του τον φάγανε για άλλους λόγους.
      Αυτόν με τις απανωτές μαλακίες που κάνει, θα τον φάει κανένας αγανακτισμένος Έλληνας πολίτης, που κάποια στιγμή θα του την βιδώσει και όποιον πάρει ο γερο-Χάρος.
      Δεν βρέθηκε ούτε ένας να πεί στο λαρθοόρκ που μιλούσε με περισσό θράσος απαιτώντας τα στοιχειώδη όπως έλεγε, ότι αυτά δημιουργήθηκαν με πληρωμές αιματηρών φόρων για γενιές και αν θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί του θα τον είχαμε καλέσει ?
      Τα πράγματα χειροτερεύουν μέρα με την ημέρα στην Ελλάδα. Αυτό είναι κοινή διαπίστωση. Κάποια στιγμή αυτό θα ξεσπάσει άσχημα και τότε αλλοίμονο στους ανθέλληνες πολιτικάντιδες. Θα ξεσπάσει πάνω τους η συσσωρευμένη οργή και το μίσος πρός όλους τους πολιτικούς που πούλησαν και ακόμα πουλούν κατ’ εξακολούθηση την Ελλάδα απ’ το 1821.

    13. Ρε αλήτες έρχεται η ώρα του ΗΛΙΑ μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν αριστεράς αλλά τώρα μόνο ΗΛΙΑ ,εγώ ρε Μπακογιάννη θα μπορούσα να έρθω εκεί και να μιλήσω? Φυσικά όχι,θαε βγάζανε με τις κλωτσιές οι σεκιούριτι

    14. ”ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ” δεν λέει η σοφία του λαού μας;;;
      ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΕΝΟ και ΔΕΚΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ λοιπόν ξεφτίλα νεοέλληνα ραγιά.
      Αποφάσισες έκρινες και εξέλεξες.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ…..
      Εμείς τι φταίμε που φορτωθήκαμε στις πλάτες μας όλους αυτούς τους διεστραμμένους μαφιόζους.
      Και το χειρότερο!!! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.
      ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΕΝΟ και ΔΕΚΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ λοιπόν….

    15. Ξυπνήσανε τα ρηχά πιάτα καί ζητάνε καί σούπα.

    16. Να τους πληρώσουν σπίτι και ασφάλεια οι νεοδημοκράτες.

    17. ΤΡΕΛΕΕΕΕΝΟΜΑΙ
      ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ
      ΜΠΗΚΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ
      ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;;
      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ !
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ; ;
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ;;; ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΛΛΟΕΙΔΗ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΑΤΕ ;;
      ΜΟΝΟ ΣΚΙΝΧΕΝΤ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΟ ΕΙΣΤΕ;;
      ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΡΕ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΣΙΛ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΡΕ
      Αυτο το σιχαμερο ον που ξεπεταει ετσι ρατσιστικα υποτιμητικα τον Αιβατιδη ποιο @δι ειναι
      Σπασιμο στους μπ@σταρδους και καψιμο

    18. Ου να χαθείτε κοπρίτες, απαιτούν οι Αφγανοί και λοιποί λαθροεισβολείς από τη φορολογία του έλληνα. Φορολογούμε τον έλληνα, του στερούμε τις υπηρεσίες υγείας, του δυσκολευουμε τις υπηρεσίες εκπαίδευσης, επειδή κάθε τριτοκοσμικός θέλησε να έλθει απρόσκλητος στη χώρα. Αυτά που ζητάνε από τον δήμο Αθηναίων, ουσιαστικά τα ζητάνε από τους δημότες της Αθήνας, ο Μπακογιάννης δεν έχει λεφτοδενδρα στο δημαρχείο. Όσο περισσότερα τους δίνουμε, τόσο πιο πολλοί έρχονται. Καήκαμε …

    19. θα προλαβει να κανει κατι ο Κασιδιαρης η θα μας αφανισουν οι λαθροταλιμπαν????????

    20. μην κλοτσάτε όχι εσείς τους βγάλατε καλά να πάθετε τής επόμενες θα είναι χειρότερα θα βγάλετε κάποιον από τον συνδυασμό κ, κωσταντινου ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΑΝΤΥΦΑ και τότε να δούμε θα ειστε για κλαματα τα θελατε και τα παθατε

    21. Ηλεκτρονική φαλτσέτα ακριβείας σύντροφε, για νεοκοτζαμπασήδικους σβέρκους
      και επαναληπτική εκδοροπαλουκομηχανή, στα νέα γουναράδικα.

    22. οι ελληνες παιρνουν οτι ψηφιζουν ολοι μα ολοι οι αλλοι καμαρωνανε στην μυτιληνη τωρα βριζουν οταν ψηφιζαν δεν δουλεψε λιγο το κλουβιο κεφαλι τους? βαζουν να μιλησουν οι κλεφτες και απαιτουν κιολας απο που και ως που ρε βρωμυλε δικαιουσε χαμενε λαθροεισβολεα

    23. Βγηκε και γνωστη πορνη των λαθροεισβολεων!!Η μανταμ κωνσταντινου!!

    24. Απετουν κιολας τα λαθροπιθηκια εισβολεις!!Αυτοι ειστε νεοδημοκρατες φιλελεδες ξεφτιλες μπατριωτες του κωλου και της κονομας!!

    25. Ενα μενει να αναδειξουν λαθροεισβολεα πρωθυπουργο
      που θα κανει αντιπραξει στον Μητσοτακη

    26. …..αυτό που δεν πρόσεξε κανένας:
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ! ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ. παρα μόνο, για τα άλλα!!!!…δικαιώματα……….

    27. Ευκαιρια ειναι ο μπακογιαννακος να βγαλει κανενα μπασταρδακι με καμια αγαπημενη του λαθρο τωρα.

    28. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ…Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΥΧΑΙΝΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΔ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    29. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟ ΕΨΑΞΕ..Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΥΧΑΙΝΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΔ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    30. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΘΡΟ.
      ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΠΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    31. Και στο τέλος του βίντεο πετάχτηκε η τρύπα ο Κωνσταντίνου

    32. Η συνεχής ηθική πτώση της δημοκρατίας, οδηγεί την πλειοψηφία των αηδιασμένων Ελλήνων στην αποχή απο τα κοινά. Τα κόμματα σκάβουν το λάκκο τους με καθημερινές ανθελληνικές ενέργειες. Η άνοδος των πατριωτικών κομμάτων είναι βέβαιη. Η αποστροφή απέναντι σε κάθε κοινοβουλευτική έκφαση του αριστερισμού είναι δεδομένη. Οι πιστοποιημένοι και επικίνδυνοι επαγγελματίες πολιτικοί, θα συνεχίσουν να μιλούν για “εχθρούς της δημοκρατίας”, χαρακτηρίζοντας έτσι, κάθε γνήσια φωνή Εθνικής Αντίστασης. Μήπως όμως αυτή η έντεχνη συκοφάντηση, στοχεύει στην διατήρηση των συμφερόντων τους και αποκαλύπτει τελικά τον εθνο-προδοτικό ρόλο τους, στον λαό ?

    33. Βγάλτε τους Έλληνες από τα σπίτια τους με πλειστηριασμούς φτωχοποίηση κ λπ κ βάλτε μέσα αφγανούς δωρεάν. Αν υπάρχει Ελλάδα σε 10 χρόνια θα είναι θαύμα. Αποικία του Μπαγκλαντές γίναμε

    34. Και στο τελος εκλεισε το Τσιρκο με τον κολλητο τους τον Κωσταντινου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αντε και του χρονου στο σπιτι σου Μπακογιαννη και οχι στην Αθηνα.για την χωρα ειστε πολυ επικινδυνοι εσυ και ο ……..αλλος ξερεις ποιος???

    35. Ο Κ. Μπακογιάννης δίνει βήμα στους λάθρο για να οικονομήσει η MKO Solidarity Now της θείας του της Αντιγόνης Λυμπεράκη (πρώτη εξαδέλφη της Ντόρας).
      Άμα είσαι Έλληνας ελεύθερος επαγγελματίας και δεν πληρώσεις έναν μήνα τον ΕΦΚΑ τότε χάνεις την ασφαλιστική ικανότητα, οπότε δεν έχεις δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
      Άμα είσαι Έλληνας και χρωστάς στη ΔΕΗ τότε σου κόβουν το ρεύμα.
      Άμα είσαι Έλληνας και δεν πληρώσεις το νοίκι ή δάνειο στην τράπεζα τότε σου κάνουν έξωση.
      ΑΝ είσαι λάθρο τότε έχεις δωρεάν σπίτι επιπλωμένο με φως νερό και wifi πληρωμένα, δωρεάν περίθαλψη, και αν έχεις και 2-3 παιδιά τσεπώνεις και 1800 ευρώ περίπου.
      Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κάποιος ότι οι λάθρο είναι προνομιούχοι κι οι Έλληνες πολίτες β κατηγρίας.
      Α, να μην ξεχάσω και την προνομιούχα ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ (πούστηδες, λεσβίες, μπινέδες κλπ)
      Οι ξεφτίλες οι πολιτικοί κατάντησαν τον Έλληνα μουσαφίρη στη χώρα του.

      1. Σωστός φίλε έτσι είναι κρίμα που δεν μπορούμε να σπάσουμε το απόστημα είμαι πολύ πικραμένος και εγώ με όλο αυτό το χάλι

    36. ΄Ηρθανε τα άγρια να διώξουνε τα ήμερα, λέει -πολύ σοφά- ο Ελληνικός Λαός για την περίπτωση …
      Φυσικά, δεν ευθύνεται ούτε ο Μπακογιάννης ούτε ο Κωνσταντίνου, για την κατάσταση … Ευθύνονται αυτοί που τους ψήφισαν, παρά το γεγονός ότι οι θέσεις των συγκεκριμένων ήταν γνωστές επί του λαθρομεταναστευτικού … Φάτε τους, λοιπόν, στην μάπα, ΑΝΟΗΤΟΙ, … και ΣΚΑΣΤΕ … Σας δόθηκε η ευκαιρία να καθαρίσετε την γειτονιά σας και την πόλη σας από τους απαιτητικούς λαθροεισβολείς, αλλά την πετάξατε … Τώρα, τσιμουδιά … Γίνετε, όλοι σας, Πακιστανοί (“είμαστε όλοι Πακιστανοί”, κατά του Κωνσταντίνου το ανάγνωσμα), υποστείτε τις συνέπειες των επιλογών σας και αφήστε μας ησύχους … Μας ζαλίσατε τον έρωτα με την κλαψούρα σας …

    37. Οι προ παππούδες μου πολέμησαν για την πατρίδα, οι παππούδες μου το ίδιο, ο πατέρας μου πήγε Κύπρο εγώ σήμερα δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι, ωστόσο πληρώνω τους φόρους μου ως νομοταγής πολίτης … αλλά ο Μπακογιάννης δε βλέπω να με κάλεσε… νιώθω παρείσακτη στο ίδιο μου τον τόπο… κατακάθια κι απολειφάδια θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου…

    38. Δεν πάει στο διάολο ο αρχιμαλάκας προδόταρος του κερατά γενιτσαρος που εδω πεινανε οι Ελληνες και η ανεργία είναι στο κατακόρυφο ο κόσμος λυποθυμάει από την πείνα έχουν και απαιτήσεις …..Ωραιος εισαι μπακογιαννοντοπουλα θα πειναμε εμεις για να ζησουν αυτοι. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ θελουν και δωραιαν υγεια…Για αλλη μια φορα να πατε στο διαολο και οι 301 μαυρο καρκινο να παθετε ολοι σας….ΑΛΗΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    39. Οι Αθηναιοι εκαναν δημαρχο τον Ντορογιο κανενας οικτος

    40. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει πουθενά ρε !!!
      Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης

      1. Έτσι ακριβώς. Ήρθαν τα αγρια να διώξουν τα ημερα

    41. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ

    Comments are closed.