ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ – ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΦΝΣ ATR-72ASW

  Κοινοποίηση:
  e5jzubex0asd2iq

  Οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ πλέον που δεν διστάζουν να φτάσουν μέχρι την Σκύρο.

  Αυτό έκανε ένα αεροσκάφος τους ATR-72ASW ανθυποβρυχιακού πολέμου το οποίο πέταξε, για πολλοστή φορά στο κεντρικό Αιγαίο φτάνοντας μέχρι ανοικτά της Σκύρου.

  Φυσικά το τουρκικό αεροσκάφος πέταξε παραβιάζοντας τον Εθνικό Eναέριο Xώρο των 10ν.μ. που δεν αναγνωρίζουν  έτσι και αλλιώς. . Όσο η απουσία ελληνικής αντίστασης στις πτήσεις αυτές των Τούρκων συνεχίζεται, τόσο  οι αυτοί θα αποθρασύνονται και θα πλησιάζουν όλο και πιο πολύ τις ακτές της Εύβοιας.

  Για την ιστορία στην ίδια περιοχή πετούσε και ένα ελληνικό ΕΜΒ-145 με το χαρακτηριστικό κωδικό κλήσης «Ουρανός».

   

   

   

   

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. ΤΑ ΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΑΚΑΠΝΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ………..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΑΙ ΠΟΥΘΑΙΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ…. ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ……ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΑΨΥΧΟ ΥΛΟΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ…….

  2. Όσο ότι οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο ας το δουν πρωτ οι στρατιωτικοί με ανοιχτό μυαλό και νομίζω ότι σου το είχα στείλει σαν μυνημα πριν 2 βδομάδες από τους σκέλους ότι ο τουρκικός ουρανός επεκτείνετε κάτω από το γαλάζιο σύννεφο

  3. Ε την επόμενη φορά να το καταρρίψει η Π.Α. Αλλά ποιός… Κάποτε 300 + 700 Έλληνες έσωσαν την Ελλάδα…. Σήμερα 300 μπασταρδοι και 700 παρατρεχάμενοι καταστρέφουν την παρτίδα μας… Κακό χρόνο να έχουν όλοι τους!

  4. Ζούμε την καταστροφή του έθνους μας, ο Μητσοτάκης θέλει κρέμασμα…μας έχει ξεπουλήσει ήδη στους Τούρκους

  Leave a Response