ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΝΟ! ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ 35ΧΡΟΝΟ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟ – «ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΑΛΑ»(ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  σκηνοθετησ

  Ένας 35χρονος κατήγγειλε στην κάμερα πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη όταν ήταν 14 χρόνων.

  Ένας 35χρονος άνδρας προχώρησε σε καταγγελία ότι παρενοχλήθηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη όταν ήταν 14 ετών.
  Ο άνδρας, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε πως όταν ήταν 14 ετών γνώρισε έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος ήταν ήδη γνωστός.

  «Άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα “τι κάνεις εκεί;”» αναφέρει ο άνδρας.

  Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του.

  «Μου είπε, “για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο;”. Εγώ του είπα ότι είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο». Όπως αναφέρει ο 35χρονος σήμερα: «Όταν του είπα αυτό το πράγμα, τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολείο και έπινα γάλα» αναφέρει.

  Ο τότε 14χρονος αρνήθηκε την πρόταση και έφυγε αλλά μετά από χρόνια έπεσε ξανά μπροστά του.

  Πέντε χρόνια αργότερα πήγε σε μία δραματική σχολή για να ρωτήσει τι χρειάζεται για να δώσει εξετάσεις και να γίνει ηθοποιός και έπεσε ξανά στον ίδιο άνθρωπο.

  «Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

  Κληθείς να απαντήσει αν θα αποτανθεί σε κάποιο αρμόδιο δικαστικό όργανο εάν του ζητηθεί, ο 35χρονος είπε πως ήδη έχει στείλει ένα e-mail στο σωματείο των ηθοποιών με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά το άτομο και πως θα πάει και στις δικαστικές αρχές αν χρειαστεί.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. έχει πέσει σημα στην πιάτσα των ηθοποιών ότι έχουνε γίνει ρόμπα και να σταματήσουνε τις αποκαλύψεις στα κανάλια
   τα κανάλια επειδή το θέμα πουλάει και δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι καινούργιο βρίσκουν μασκοφόρους και αρχίζουν τις αποκαλύψεις χωρίς ονόματα και ανώνυμα και η κάθε ξανθιά παρουσιάστρια που προφανώς άρπαξε την εκπομπή γιατί είχε μεγάλο δείκτη ευφυϊας γεμίζει το πρόγραμμα…
   Το ΕΣΡ κοιμάται γιατί άμα κάνει έρευνα θα βγούνε λαγοί
   εδώ είδε φώς και μπούκαρε και ο Λιάγκας με το τρίγκινο βρακάκι

  2. παραμύθια….αύτο με το γάλα ήτανε το κερασάκι
   ποιος 14χρόνος θα το παίξει μικρός και θα πει οτι πίνει γάλα..κάνει μπαμ
   εχει ξεφύγει και αυτό όπως όλα στο Ελλαδιστάν

  3. Η μπεκατώρου άνοιξε αυτό το χορό με τις απόκαλύψεις αλλά η βασική αιτία είναι η φτώχεια και η ανέχεια. Όλοι αυτοί δεν έχουν δουλειά λόγω των μέτρων και όταν δεν πάει καλά η δουλειά όλοι ψάχνουν να βρούν να καταγγείλουν να γκρινιάξουν κτλ. Άν είχανε όλοι αυτοί δουλειά δε θα μιλούσαν. Έχουν γίνει βέβαιο όργια σε αυτό ο χώρο και έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα ότι ο χαικάλης και ο φιλιπίδης έκρυβαν μέσα τους δυο τέρατα.

  Leave a Response