ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ; Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 19.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    koylis-tsiodras

    Ο άνθρωπος που “δολοφόνησε” 19.000 ανθρώπους με τις θέσεις τους και τα “πληρωμένα” πρέπει, τολμάει και κουνάει το δάχτυλο σε όλους όσοι αντέδρασαν στη μελέτη που αποκαλύφθηκε και αφορά στον κορωνοϊό και το σύστημα υγείας αλλά και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επιστημονική υποκρισία. Ο καθηγητάκος με τη λευκή μπλούζα που έτρεξε να εμβολιαστεί “κηλιδωμένος”, ο βαστάζος της κυβέρνησης Μητσοτάκηδων και άλλων Νονών του κόσμου και του υποκόσμου, που έλεγε όσα του υπαγόρευαν οι πολιτικάντηδες, που έπαιζε δόλια παιχνίδια, που έκλαιγε στις κάμερες για να δείξει ότι συμπονάει τους πεθαμένους, ο γιατρουδάκος που επί εποχής Αβραμόπουλου, σκορπούσε τα εμβόλια σαν καρφίτσες στο δάπεδο της μίζας, κουνάει τα χέρια, υποτίθεται θιγμένος, για μία έρευνα για την θνητότητα στις ΜΕΘ. Τις ίδιες ΜΕΘ για τις οποίες ο πρωθυπουργάκος που τον διατάζει τι θα πει, έβγαλε τα “μαργαριτάρια” τη Βουλή ότι και εντός και εκτός ΜΕΘ, οι ασθενείς περνάνε καλά. Στο δρόμο κατευθείαν για τον Άδη. Ο κύριος γαμάω του Αττικού νοσοκομείου, ο “Θεός” επί της γής, ο Μεσίας που μας έλεγε για την γριπούλα , που μας παραμύθιαζε να μην φοράμε μάσκες, για να κάνει το αφεντικό τη δουλειά στη Λάρισα. Κι όταν την έκανε, μετά βγήκε ναμας υποδείξει και από που θα τις αγοράζουμε. Κάτι τέτοιους κύριε Τσιόδρα, ο κόσμος τους λέει λαμόγια.

    Διαβάστε και τη δήλωσή της εντροπίας.  

    Δήλωση Καθηγητή Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Σ. Τσιόδρα

    «Η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας καθώς και συνεχή εγρήγορση.

    Προξενεί μεγάλη θλίψη σε έναν επιστήμονα αλλά και σε ένα απλό πολίτη, η χρήση παλαιότερης επιστημονικής ανάλυσης, ως μέσου πολιτικής αντιπαράθεσης.

    Η συγκεκριμένη δημοσίευση επιβεβαιώνει παρόμοιες παρατηρήσεις σε προηγούμενες επιδημίες, αλλά και στην παρούσα πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Εστιάζει στην πίεση στις κλίνες ΜΕΘ, και την εξ αυτής προκαλούμενη αυξημένη θνητότητα, η οποία επηρεάζεται από πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου (π.χ. αυξημένη ηλικία, υποκείμενα νοσήματα, βαρύτητα νόσου), συνεχίζεται και σήμερα, και αφορά στην πλειονότητά της ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

    Πρόσφατες αναλύσεις της επιστημονικής ομάδας του ΕΟΔΥ έχουν αναδείξει περαιτέρω όφελος του εμβολιασμού έναντι του νέου κορωνοϊού.

    Έως τις αρχές Δεκεμβρίου, οι ανθρώπινες ζωές που σώθηκαν χάρη στον εμβολιασμό, είναι περισσότερες από 15.000. Για αυτόν το λόγο, επιθυμώ για μια ακόμη φορά, να τονίσω την σημασία του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την επακόλουθη μείωση στην πίεση στο σύστημα υγείας.

    Ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα φάση έχει η τρίτη δόση του εμβολίου, καθώς και η τήρηση των υπόλοιπων μέτρων ατομικής προστασίας εν όψει και της ανάδυσης της όμικρον παραλλαγής του ιού.

    Σωτήρης Τσιόδρας

    Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

    Πρόεδρος Επιτροπής Δημόσιας Υγείας και αντιμετώπισης της πανδημίας, Ιατρική Σχολή Αθήνας

    Πρόεδρος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας

    Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Το νούμερο 15.000 που υποτίθεται σώθηκαν πως προκύπτει ακριβώς; Είδες καμία μαγική σφαίρα ή έριξες τα Ταρώ; Εάν δεν δούμε επιστημονική ανάλυση για αυτό το υποθετικό/μελλοντικό και άκρως ευμετάβλητο νούμερο, δεν ισχύει τίποτα και είναι fake. Κάθε μέρα στην Ελλάδα πεθαίνουν 330 άνθρωποι κατά μέσο όρο στατιστικά από όλες τις αιτίες. Ναι καθημερινά

    2. Πρώην ψάλτη, αυτή την απάντηση ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα την έδινε. Δεν ξεχνάμε που έκλεισες τις εκκλησίες. Ουστ ρε που παίρνεις τόσα λεφτά από την επιτροπή και μιλάς λες και είσαι πολιτικός!

    3. Αντε και @αμη@ου μα@ακα,εχεις ακομα το θρασος και μιλας, σατανα με αγγελικο προσωπο!Ετσι φυσικα
      παρουσιαζεται ο σατανας, για να “προσελκυσει ” κοσμο, να γινει αγαπητος! Καθικι του κερατα τελειωνουν
      τα ψωμια σου ή καλυτερα τα ψωμια σας! Που θα κρυφτεις ή θα κρυφτειτε? Δεν θα σε γλυτωσει κανεις.Θα
      παρεις αυτο που σου αξιζει και θα τιμωρηθεις χωρις οικτο για ολα τα εγκληματα σου! Απλα στο ξαναλεω,εισα
      ο ιδιος ο ΣΑ@ΑΝΑΣ!!!!

    4. Τα λαμόγια έχουν πολλούς τίτλους και θεσεις. Για να τα αρπάζουν από παντού.

    5. Τεχνητή πανδημία ιος μέσω εμβολιων!!!
      Αυτή η Βουλή μαζί με την κυβέρνηση πρέπει να την τελειώσουμε!!!

    6. Πολιτικοί και επιστήμονες καθάρματα. Και σεις αυτά τα λαμογια τα εμπιστεύεστε ακόμη! Πρέπει να είσαστε πολύ μακακες.

    7. Η έρευνα αποδεικνύει πως η θνησιμότητα για τους εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένους είναι μεγαλύτερη κατά 87%, ενώ φαίνεται (αρκεί εφαρμογή της απλής μεθόδου των τριών) πως και η γενικώς η θνησιμότητα στις ΜΕΘ είναι υπερδιπλάσια από τον μέσο όρο σε όλη την Ευρώπη.
      Δηλαδή σχεδόν 8.000 λιγότεροι άνθρωποι θα είχαν πεθάνει ως σήμερα, αν ενισχυόταν το ΕΣΥ.
      ο Μιζοτακης μετρά ημέρες…

    8. Βάλε τη 3η δόση εκεί που ξέρεις! Πάνω σ´ αυτή τη μελέτη αντικείμενο και σε άλλες άθλιες σαν και τούτη στηρίξατε το αφήγημά σας και αποτύχατε. Και αντί να παραιτηθείτε κουνάτε κ το δάκτυλο. Ξεγυμνώσατε το σύστημα υγείας με τις αναστολές, χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα, δεν φτιάξατε ΜΕΘ, πλούτισε και το τρισέγγονό σας και αντί να έχετε τη στοιχειώδη ταπείνωση να ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, έχετε το θράσος να μιλάτε. Ξεχνάτε λαμόγια τί λέγατε πέρσι για τη μεταδοτικότητα του ιού από τους εμβολιασμένους και τους έχετε ξαμολήσει ως βόμβα διασποράς για να ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι! Έτσι καλύψατε την ανικανότητά σας! Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Εσύ Σωτηράκη ξέρεις καλύτερα το ρητό για το ποιόν αγαπάει ο Θεός

    9. 1 χάθηκε η έννοια επιστήμονας ο άλλος είναι πολιτικός ο επιστήμονας ναι είναι θρησκευαμενος η μη δεν γίνετε στο ράσο του παπά για να αγιάσει από της αμαρτίες που έχει κάνει ο επιστήμονας είναι επιστήμονα,,,,πρέπει να δώσουν λόγο γιατί πουλήθηκαν η δόθηκαν όλοι οι φάκελοι από το 2000 μέχρι 2019 στο Θριάσιο παιδείο των ασθενών για έρευνα τη την ήθελαν όταν οι άνθρωποι έχουν πεθάνει και ζουν τα παιδιά τους ,,,,με ποιο δικαίωμα η πεθαμένοι δεν έχουν προσωπικά δεδομένα κλπ,,,,τα υπόλοιπα του Τσιοδρα είναι για θεαΑθηναι, κλπ

    10. 1 χάθηκε η έννοια επιστήμονας ο άλλος είναι πολιτικός ο επιστήμονας ναι είναι θρησκευαμενος η μη δεν γίνετε στο ράσο του παπά για να αγιάσει από της αμαρτίες που έχει κάνει ο επιστήμονας είναι επιστήμονα,,,,πρέπει να δώσουν λόγο γιατί πουλήθηκαν η δόθηκαν όλοι οι φάκελοι από το 2000 μέχρι 2019 στο Θριάσιο παιδιά των ασθενών για έρευνα τη την ήθελαν όταν οι άνθρωποι έχουν πεθάνει και ζουν τα παιδιά τους ,,,,με ποιο δικαίωμα η πεθαμένοι δεν έχουν προσωπικά δεδομένα κλπ,,,,τα υπόλοιπα του Τσιγάρα είναι για θεαΑθηναι, κλπ

    Comments are closed.