“ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ”. ΘΑ ΠΑΡΑΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Κοινοποίηση:
  ipsania- mat

  Πιάσαμε πάτο ως κράτος και ως κοινωνία, κάντο όπως στην Ισπανία

  Σοκάρει η υποψία αυστηρών αστυνομικών μέτρων τα Χριστούγεννα

  «Έφοδος στο τραπέζι με τη γαλοπούλα»

  Του Νίκου Τσιαμτσίκα, από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

  Σοκάρει ακόμη και η υποψία ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σχεδιάζουννα βάλουν την αστυνομία να «μπουκάρει», Χριστουγεννιάτικα στα σπίτια των νοικοκυραίων που κάνουν ρεβεγιόν, για να ελεγχθεί αν κάθονται πρισσότεροι στο γιορτινό τραπέζι, απ’ όσους επιτρέπουν τα μέτρα.

  Έτσι αντί να δούμε φέτος χαρούμενα πρόσωπα γύρω απο τη γαλοπούλα, θα βλέπουμε ένστολους να σέρνουν χειροπόδρα απ’ την τραπεζαρία των σπιτιών τους τον κοσμάκη, επειδή κάποιος ρουφιάνος γείτονας, τους κατήγγειλε ότι στο τραπέζι κάθεται επιπλέον η γιαγιά, ο παππούς ενας θείος και ενας μπατζανάκης παραπάνω.

  Ο πρόεδρος των αστυνομικών φρουρών Στρατής Μπαλάσκας, εξέφρασε την ανησυχία των συναδέλφων του οι οποίοι απο τώρα, συζητούν στα πηγαδάκια, το ενδεχόμενο να αρνηθούν να πράξουν κάτι τόσο απροκάλυπτα αντισυνταγματικό, ακόμη κι αν διαταχθούν απο την υπηρεσία.

  «Δεν αισθανόμαστε καλά να πρέπει αντί να γιορτάσουμε να πρέπει να πάμε να χτυπάμε τις πόρτες του κοσμάκη» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, κάνοντας ξεκάθαρο ότι, κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, που δεν σταματούν ν’ αποτελούν τον σάκο του μπόξ, απέναντι σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ως εδώ και μη παρέκει.

  Όπως έχει γίνει απο καιρό γνωστό και μάλιστα διαστόματος του ιδίου του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν θα επιτρέπεται η παρουσία περισσότερων απο εννέα  (9) ατόμων σε κάθε οικογενειακό γιορτινό τραπέζι και μάλιστα για να τηρηθεί το μέτρο θα υπάρξουν έλεγχοι και εισβολή της αστυνομίας, όπου χρειαστεί, για να πέσουν τα βαριά πρόστιμα. Αλίμονο στους πολύτεκνους. Οι μισοί θα τρώνε στο ισόγειο και υπόλοιποι στην … ταράτσα.

  Μ’ αυτό τον τρόπο και αυτό το φόβο, επιχειρούν να διαλύσουν εντελώς απροκάλυπτα πλέον την κορυφαία Χριστιανική γιορτή που είναι οικογενειακή και λόγω της εποχής δεν μπορεί να γίνεται παρά σε κλειστούς χώρους, δίνοντας παράλληλα καίριο χτύπημα στο θεσμό της οικογένειας. Μ’ αυτό άλλωστε έχουν λυσσάξει : Παθαίνουν αμόκ με την Πατρίδα, τη Θρησκεία και την Οικογένεια και ηδονίζονται, με την παρακμή, την ανωμαλία και την συστηματική αλλοίωση του εθνικού κοινωνικού ιστού.

  Το σχέδιο, προβλέπει να υπάρχουν εισαγγελείς «παρα πόδα» και σε περιπτώσεις καταγγελιών για … δυνατή μουσική, θα επεμβαίνουν μαζί με την αστυνομία, σπάζοντας πόρτες διαμερισμάτων. Έτσι κανονίστε λοιπόν να γιορτάσετε… χαμηλόφωνα, σαν να βρίσκεστε υπο διωγμόν  την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή της Τουρκοκρατίας, μη βγάλετε άχνα, μην χτυπάτε δυνατά τις μασέλες τρόγωντας τη γαλοπούλα και … προς Θεού, μην τολμήσετε και τσουγγρίσετε δυνατά κανένα ποτήρι. Πόσο μάλλον μη διανοηθείτε να βάλετε κανένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο πικ άπ. Φανταστείτε σε πόσα κομμάτια θα διαλύσει τη γαλοπούλα μια «κρότου λάμψης».

  Όσοι δε, έχετε καμια κακιασμένη γεροντοκόρη για γειτόνισσα, ή κανέναν «οβριό» που μισεί τα Χριστούγεννα και τις γιορτές, φυλαχτείτε, φορέστε καμιά αντιασφυξιγόνο μάσκα, βάλτε καμιά ντουλάπα πίσω απο την πόρτα κι ετοιμαστείτε να πηδήσετε απ’ τα μπαλκόνια, για να μην περάσετε σιδεροδέσμιοι στα κελιά των σερίφηδων του Χρυσοχοϊδη, τις άγιες μέρες που έρχονται.

  Φτάσαμε στον πάτο και δεν πάει παρακάτω, όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας, προστάζει τους πολίτες να χωριστούν ως οικογένειες και να κάνουν γιορτές μόνο τέσσερις τέσσερις, για «ν’ αποφευχθούν οι συνάξεις». Τόσο πολύ μας νοιάζονται και μας αγαπάνε.

  Να γιορτάσουμε σαν κλέφτες στα βουνά, σαν κυνηγημένοι, να δούμε με δυσπιστία και να «προφυλαχτούμε» μη μας κολήσει τον «κοροϊδοιό» ο αδελφός, η μάνα, η κόρη ή ο Παππούς μας. Μήπως να τους καταδώσουμε κι αυτούς τις μέρες των Χριστουγέννων και να χειροκροτάμε τους αστυνομικούς που θα τους σέρνουν στα κρατητήρια;

  Έτσι λοιπόν, «για ν’ αποφύγουμε το τρίτο κύμα, έτσι πρέπει να γίνει», αποφασίζει και διατάζει ο κ. Πρωθυπουργός. Για το καλό μας.

  Μόνο που όταν συμμαζεύονταν και γελοιοποιούσαν το κράτος και τα μέτρα του, τα μυρικαστικά των χιλιομασημένων «αριστερών» ιδεοληπτικών τσιτάτων, εκεί βγάλαμε το σκασμό και αλληθωρίσαμε, δεν είδαμε τίποτα, δεν βάλαμε ούτε ενα πρόστιμο, δεν κλείσαμε κανένα φυλακή.

  Μόνο τις εκκλησίες ξέρουμε να κλείνουμε. Μόνο που ετούτη τη φορά, αν τολμήσουν να παραβούν με τέτοιο τρόπο το Ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους δικαίου που έχουν θεσπιστεί με αίμα, η αντίσταση που θα συναντήσουν, απο τους πολίτες και τους θεσμικούς εκπρόσωπους τους, όπως έρχονται τα μηνύματα στην εφημερίδα μας, δεν θα είναι της φακής, καθώς ετοιμάζονται ηχηρά αντίμετρα, απο κέντρα απλών, ελεύθερων πολιτών, με τα οποία δεν έχουν συνηθίσει να «συνδιαλλέγονται» και δεν μπορούν να τα ελέγξουν.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  34 Σχόλια

  1. Τέτοια πολιτική παραφροσύνη και παραλογισμός πουθενά δεν υπάρχει παρά μόνο στην Ελλάδα.. Έχουμε ότι μας αξίζει ως λαός. Εμείς επιλέγουμε όλα αυτά τα καθάρματα τόσα χρόνια και μας φέρονται σαν να είμαστε εγκληματίες..Εάν οι Έλληνες είναι άθλιος λαός τότε μια ζωή θα έχει άθλιους ηγέτες…Τελικά καλύτερα ως ερημητης στην φύση χωρίς όλα αυτά τα μάτια που τέλος το μόνο που μένει είναι κούραση και ταλαιπωρία για να καλπάζουν τα τριακόσια καφροσκυλα της Βουλής..

  2. Με ένα επιδοματάκι όλα τα κάνουν οι χωροφύλακες Δ.Υ., δουλειά… τους είναι, έτσι λένε άλλωστε και οι ίδιοι, όταν δέρνουν οι 5 τον 1. Σιγά… μην τους λερωθεί… η αξιοπρέπεια… Μπασκίνες είναι, μπάτσοι.

  3. Ερχεται ο καιρος που οσοι θελουμε να ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι, που δεν γονατιζουμε μπροστα σε κανενα ανθρωπο παρα μονο μπροστα Στον Θεο, θα αναγκαστουμε να ζησουμε στα βουνα σαν ερημιτες…ας ειναι! χιλιες φορες στα βουνα και ερημιτης παρα να συμμετασχω σ αυτο το εφιαλτικο μελλον .Στις πολεις ας μεινουν οι σατανιστες που κυβερνουν και τα δουλικα σκουληκια τους.

   1. Εσύ είμαι σίγουρος ότι χαζολογάς όλη μέρα στο Facebook και γενικά στο internet.Μία μέρα αν στα κόψουν αυτά θα βγείς στους δρόξους για να κάνεις διαδήλωση.Και Στοίχημα θα πάιζεις κάθε μέρα με ένα φρέντο στο χέρι.Οπότε άσε τα μεγάλα λόγια κουκλίτσα μου γιατί χορτάσαμε απο ψευτό-επαναστάτες του καναπέ και ειδικά του πληκτρολογίου!!!Όποιος θέλει να ζήσει μακριά απο την τρέλα της πόλης σαν ερημίτης το κάνει και τώρα αν έχει τα ούμπαλα.Οπότε ασε την άνεση του σπιτιού με τις πίτσες και τα πιτόγυρα και δώσε το καλό παράδειγμα.

    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.

  4. τωρα που εχουμε μουρλαθει λογο καραντηνας θα ξεσπαμε στα μπλε ανθρωπακια με ρομποτικη οψη ………. αραγε οι αστεγοι που θα πεθαινουν στο δρομο τι θα γινουν ??? ο φιλανθρωπος κουλης που τοσο μας νοιαζετε γιαυτους τι θα κανει ???

  5. αν το τραπεζι των περισοτερων εχει κοτοπουλο παλι καλα δε κοβω να παιζει πλουσια μασα με οσα γινοντε φραγκα γιοκ

  6. ΝΑΖΙΣΤΈΣ !!!! ΠΡΟΣΚΥΝΟΎΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΎΣ !! “ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΆΘΟΥΜΕ ΦΤΑΊΜΕ !!!!! ΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΜΙΛΆΤΕ ΝΤΑΝΤΆ !!!!Μ@@@!!

  7. η γ@μοαστυνομια αυτα ξερει να τα κανει ε ??? οταν δει να την στοχοποιουν ολοι μετα θα τρέχει και δε θα φθάνει θα κοιτα και τον ήσκιο της απ τρομαρα καποια στιγμη

  8. ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚ@_@ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

  9. Στέφανε Στις 16 Οκτωβρίου η Κοζάνη εισήλθε στην κατηγορία “4” της τότε κλίμακας επικινδυνότητας δηλαδή στο κόκκινο και έγινε η πρώτη Περιφερειακή Ενότητα της χώρας στην οποία επιβλήθηκε lockdown.Από τις 16/10/2020 μέχρι σήμερα η κυβέρνηση δεν έβαλε στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς τίποτα απολυτος.Και συν αυτό σήμερα βλέπουμε πως η επιδημιολογική εικόνα του νομού δεν έχει βελτιωθεί καθόλου γεγονός που δείχνει πως ο εγκλεισμός μας θα συνεχιστεί.Η οικονομική μας καταστροφή είναι ατελείωτη.Ποσο ακόμα θα αντέξουμε με κλειστά καταστήματα και με μηδέν στήριξη από την πολιτεία;Τα μέτρα της κυβέρνησης πραγματικά είναι αστεία διότι από τη μία σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις δάνειο και από την άλλη δεν σου δίνει η ίδια η τράπεζα το δάνειο γιατί δηλώνει πως έχουμε χαμηλό φορολογικό εισόδημα.Από την άλλη μιλούν για μείωση ενοικίων ενώ οι ιδιοκτήτες δηλώνουν εμείς μείωση δεν κάνουμε αν δεν σας αρέσει φύγετε.Χρήματα στο λογαριασμό μας δεν βλέπουμε και καταλαβαίνεις ότι πλέον είμαστε σε μία κατάσταση τραγική που δεν ξέρουμε πως θα επιβιώσουμε.Βουλιάζουμε καθημερινά όλο και παραπάνω.

  10. χαχαχαα ας ερθουν,
   να φαμε παρεα
   θα μου κοψουν πρόστιμο? θα κανω το ίδιο, θα του παρω το μπλοκάκι

  11. Αφου δεν τους διωχνουμε καλα μας κανουν. Οσο αυτα”τα κεντρα ελευθερων πολιτων” καθονται στον καναπε και βλεουν τουρκικα σηριαλ και το ρεαλιτυ θα μας πηδουν τα Μητσοτακια

  12. Ας στειλουν ότι θέλουν να τούς γαμησουμε τα σπίτια μιά ωρα αρχίτερα

  13. Αρα φιλοι, με προσχημα την αρνηση των οργανων της ταξης να κανουν ελεγχους, θα ακυρωθει το μετρο της παρουσιας των 9 ατομων στο γιορτινο τραπεζι. Τυχαια ειναι λοιπον η αντιδραση τους? Δε νομιζω. Και ειδικα οταν αυτη γνωστοποιειται νεσω του βοθρωκαναλου ΣΚΑΙ ο γαιδαρος!! Καλα Χριστουγεννα.

  14. ..λεει ο σκατοπορδοκλανολασκαs;;;;ασε μαs καλε κ.τσατσοφικα…τσατσοι δουλοι του πρασινοκουραδα κοεμτζογλου του τετρακιs νυμφθευθεντα ανωμαλου Π@ΥΣΤΗ!!!

  15. Αρθρο 9: (‘Ασυλο της κατοικίας)
   1. H κατοικία του καθενός είναι άσυλο. H ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Kαμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας.
   2. Oι παραβάτες της προηγούμενης διάταξης τιμωρούνται για παραβίαση του οικιακού ασύλου και για κατάχρηση εξουσίας και υποχρεούνται σε πλήρη αποζημίωση του παθόντος, όπως νόμος ορίζει.

   πηγή:https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-9/

  16. Όλος ο κόσμος να μαζέψει σε σακούλες μυρωδάτα σκατα για να κεράσει τα παληκάρια του μεγάλου πασοκου Μιχάλη,έτσι για τα χρόνια πολλά,μην μας πουν και αφιλόξενους.

  17. (Ξεχνάει και ένας Μύστης γι’ αυτό παραμένει μεταξεταστέος)
   3.000 Ακούσιες νοσηλείες στα Ψυχιατρεία ετησίως- κάθε χρόνο- μόνο στην Αττική… με Εισαγγελικές παραγγελίες…

  18. Πάτο έχετε πιάσει από το 1073 και μετά. Απλά, μερικοί από εσάς μόλις το αντιλήφθηκαν…. Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα!!!

  19. Ο εξόφθαλμος εκτελει πιστά τίς διαταγές τής Νέας Τάξης Πραγμάτων καί τού Εβραίου Χάινριχ Κίσινγκερ.”Πρέπει νά χτυπήσουμε βαθιά τίς πολιτισμικές ρίζες τών Ελλήνων.Γλώσσα,Θρησκεία.Ιστορία.Οικογένεια.
   “Πατρίδα,Θρησκεία,Οικογένεια”.
   “Οταν τό ακούνε δαιμονίζονται” οί ελληνόφωνοι μισέλληνες είχε δηλώσει ό
   αείμνηστος Μακαριστός Χριστόδουλος.
   Γιά νά κάνουμε Χριστούγεννα όπως τά ξέραμε πρέπει νά στείλουμε στό διάβολο τήν Μητσοτέικη συμμορία.
   Γιάννης Λάκων

  20. Είδα ένα όραμα ανατριχιαστικό…
   Και πιστεύω ότι έχει άμμεση σχέση και συνάδει ως προς την μετεξέλιξη των σπασμωδικών κυβερνητικών υποχρεωτικών περιοριστικών μέτρων για τους αντιφρονούντες και αρνητές των εμβολίων…
   Ο εισαγγελέας βάσει Νόμου μπορεί να διατάξει την εισαγωγή για Ακούσια (παρά τη θέληση του “ασθενούς”) εξέταση ή και Ακούσια νοσηλεία ενός “ψυχικά διαταραγμένου ατόμου” και να του παράσχουν… θεραπεία παρά τη θελησή του (του ασθενούς)…
   Όμορφος κόσμος Αγγελικά πλασμένος…

  21. ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤooOO

  22. δεν θα ειναι υποχρεοτικο το εμβολιο αλα…… αν δεν το κανεις δεν θα εχεις τιποτα μια χαρα το πανε .

  23. Οι μπάτσοι προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω για ότι συμβεί.Η αλήθεια όμως είναι ότι ηδονίζονται να χτυπούν τον κόσμο και να κάνουν τον Βεληγκέκα του Κούλη.Τα χριστούγεννα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια από εδώ και στο εξής.Η παθητική αρχιεπισκοπίνα της εκκλησίας της Ελλάδος,έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυβέρνηση αυτών των γεωσκώληκων.Το σχέδιο της καταστροφής των εθίμων και των παραδόσεών μας είναι σε εφαρμογή εδώ και αρκετό καιρό.Εμείς σήμερα απλά βλέπουμε την σταδιακή εφαρμογή του.Όσον αφορά τους μουσουλμάνους ας μην χαίρονται.Θα είναι οι επόμενοι αποδιοπομπαίοι τράγοι μετά τους εύκολα διαχειρίσιμους χριστιανούς.Αν πέσει ο χριστιανισμός,έρχεται το τέλος του παλαιού κόσμου.Οι βουδιστές ήδη διώκονται μανιώδως από τους κινέζους τις τελευταίες δεκαετίες.Το ισλάμ αρχίζει να χάνει έδαφος από την κοσμική ζωή ακόμα και μέσα στα αραβικά κράτη.Ο αθεΐσμός και ο αγνωστικισμός σιγά σιγά θα επικρατήσουν κατά κράτος.Η Νέα Εποχή,θα ξεράσει τα παλαιά δόγματα και θα επιβάλλει τον ένα και μοναδικό δικό της νόμο.Ομοιομορφία και υποταγή.Αυτή είναι η νέα μοίρα των λαών…

  24. Παιδιά μακάρι αλλά τους έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν θέλουν τα βόδια ούτε να σε ακούσουν………

  25. Να πιουν και ενα Red Bull καλού κακού αν πάνε στον 2 3 η 4 όροφο γιατί ο κόσμος τα έχει πάρει άγρια.
   Ποτέ δεν ξέρεις τι ψυχοφαρμακα και ναρκωτικά πίνει ο καθένας.
   Η μάλλον γνωρίζουν πολύ καλά γιατί κάνουν αναλύσεις λέει στα λύματα για κορονοιο και μαζί με τους σκατοκορονοιους ανιχνεύουν και σκ@τ@ μαστουρωμενα και τρελά.
   Γι’αυτό το σκέφτονται τα ματ.😆

  Leave a Response