ΕΥΓΕ ΡΕ ΤΣΙΡΩΝΗ! ΑΙΣΧΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ! ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

  Κοινοποίηση:
  varv5

  Αίσχος! Φιλανθρωπία του κ@λου στη Βαρβάκειο. Ντροπή και στον πρόεδρο της αγοράς τον Τσιρώνη που θέλει να το παίξει “λαϊκός” με πέντε φτερούγες κοτόπουλο και τα αποφάγια που ούτε στα σκυλιά δεν τα δίνεις.

  Αυτό ακριβώς καταγράφει ο φακός του ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Νίκου Τσιαμτσίκα στη Βαρβάκειο Αγορά από το πρωί της Τσικνοπέμπτης.

  Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι από ώρα σε ώρα θα τραγουδήσει εκεί ο καλλιτέχνης Μπάμπης Τσέρτος. Προφανώς, ο άνθρωπος δεν τραγουδάει τσάμπα. Έχει συμφωνηθεί κάποια αμοιβή. Όπως λεφτά χρειάζονται και οι εγκαταστάσεις, η εξέδρα, η μικροφωνική κτλ κτλ. Αντί να δώσουν εκεί στη Βαρβάκειο αυτά τα χρήματα στο φαί, προτίμησαν να τα δώσουν για τα… σουαρέ και πέταξαν στον κοσμάκη τα γκοτζίλα που τρώγαμε μόνο στο στρατό. Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω είναι πραγματικά απάνθρωπες. Εκατοντάδες γεροντάκια περιμένουν στη σειρά να φάνε τα κόκκαλα που θα διανεμηθούν στις 12 το μεσημέρι. Απαράδεκτο!

  Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

  varv4 varv3 varv2 varv1 varv5

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. ούτε γκοτζίλα βλέπω ούτε κόκκαλα. Κι αν έχει κόσμο στην ουρά σημαίνει ότι είναι πετυχημένη η εκδήλωση. Μη σας πιάνει συριζαϊσμός και γεροντοκορίαση. Αν βρείτε κάποιο φάουλ γράψτε το, αλλιώς… χρόνια πολλά και του χρόνου!

  2. Οι περισσότεροι που πάνε εκεί δεν έχουν ανάγκη, απλώς πάνε γιατί έτσι έχουν μάθει, μπορεί να έχουν και μερικά διαμερίσματα!

  3. καλα να παθουν τα γεροντακια να ξερανε να ψηφιζουνε.πατε ψηφιστε κουλη και τσιπρα παλι και απο του χρονου δεν θα εχει ουτε αυτα τα σαπιοκρεατα

  4. ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ,ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

  Leave a Response