ΕΥΒΟΙΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΠΤΑΙΟΥΣ – ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ -ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ – ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Νεότερη ενημέρωση

    Εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης οικισμού της Καρύστου. Οι ισχυροί άνεμοι βοηθούν στην εξάπλωση της πυρκαγιάς και ταυτόχρονα δυσχεραίνουν την επιχείρηση κατάσβεσης. Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής από όλη την Εύβοια.

    Προηγούμεη ενημέρωση

    Εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια. Οι ισχυροί άνεμοι βοηθούν στην εξάπλωσή της και ταυτόχρονα δυσχεραίνουν την επιχείρηση κατάσβεσης. Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής από όλη την Εύβοια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική ενημέρωσε κατοίκους του οικισμού Δήλησος να είναι σε ετοιμότητα για εκκένωση του οικισμού, καθώς η φωτιά είναι κοντά. Προς το παρόν αποτεφρώνει δασική έκταση.

    Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν, επίσης, δυνάμεις από Αλιβέρι και Χαλκίδα. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

    Στη μάχη της κατάσβεσης στην Εύβοια επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, υδροφόρες του δήμου Καρύστου, ιδιώτες, εθελοντές και εναέρια μέσα 2 ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα καναντέρ.

    1

    2

    Φωτιά και στη Χαλκίδα

    Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο και στην είσοδο της Χαλκίδας από Αθήνα πριν την υψηλή γέφυρα.
    Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που θα δείτε,  η φωτιά καίει ξερά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής όπου και έχουν θέσει υπό μερικό έλεγχο την φωτιά. Έκαψε τρία στρέμματα ξερά χόρτα και μελίσσια.

    ce006be4-31ca-4d27-9335-ce955525f2d9-696x348 45c4599b-d372-438a-9e58-e3d12e6fa588

    πηγή: evima.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: