ΕΤΣΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!! Ο ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΙΡΟΦ

  Κοινοποίηση:
  dnb_τελικο

  Βίντεο με τον Ρώσο στρατηγό αγκαλιά με τον Καντίροφ δόθηκε στη δημοσιότητα
  Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία Άννα παρήχθησαν και σε δυτικά ΜΜΕ, Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν τον Ρώσο στρατηγό Andrey Mordvichev. Η πληροφορία αυτή διαδόθηκε αρχικά από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Αναπαράχθηκε ευρέως, μαζί με άλλες αντίστοιχες ειδήσεις.

  ukr

  Σύμφωνα με τους Ρώσους, ο Αντιστράτηγος Andrey Mordvichev, Διοικητής της 8ης Στρατιάς, είναι ζωντανός και συνεχίζει να εκτελεί τα επίσημα καθήκοντά του. Πρόσφατα μάλιστα συναντήθηκε με τον αρχηγό της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος, έφτασε στη Μαριούπολη.

  Ρωσικές πηγές μάλιστα διέρρευσαν και σχετικό βίντεο όπου ο αντιστράτηγος συναντάται με τον Καντίροφ:

  Δεν είναι η πρώτη φορά που η ουκρανική προπαγάνδα δημοσιεύει τέτοια γέμιση. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σκότωσαν έναν στενό σύμμαχο του Καντίροφ, τον Μάγκομεντ Τουσάεφ, διοικητή του 141ου μηχανοκίνητου συντάγματος. Στη συνέχεια, ο Tushaev ηχογράφησε ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο αρνήθηκε τον θάνατό του.

  Οι ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας στέλνουν τακτικά πληροφορίες για το θάνατο αξιωματικών και ανώτερης στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά δεν επιβεβαιώνονται. Ένα ζωντανό παράδειγμα είναι οι πρόσφατες δημοσιεύσεις για την ασθένεια του Σεργκέι Σόιγκου. Έχουμε ήδη αναλύσει αυτά τα ψεύτικα


  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. Τα κανάλια της ελληνικής χούντας , παίζουν μόνο ψέματα.

  2. η μονοι που συμαχησαν 1938 με ναζι οι μπολσεβικοι. αυτο τα λεει ολα.

   1. Διάβασε πρώτα λίγο ιστορία κ μετά μιλάς, σύμφωνο Μονάχου κ τα μέλη της συμφωνίας μάλλον δεν ήταν μπολσεβικοι ,

  Comments are closed.