ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΟΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙ@ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  Κοινοποίηση:
  islamis

  Τον κώδωνα του κινδύνου σε Αθήνα και Λευκωσία για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τον τρόπο που αυτή εντάσσεται στα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν κρούει ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ενώ την ίδια στιγμή πρακτορείο ειδήσεων από την Αρμενία αναφέρει ότι στην Ινλίμπ στρατολογούνται ισλαμιστές μισθοφόροι για να μεταβούν στα σύνορα με την Ελλάδα στην Θράκη.

  Σύμφωνα με απόρρητη ενημέρωση του προέδρου της Αιγύπτου στον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το Κάιρο είναι ιδιαίτερα ανήσυχο όχι μόνο για την ανάμειξη της Άγκυρας σε όλες τις περιφερειακές διενέξεις, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο «σουλτάνος» εμπλέκει πλέον και χρησιμοποιεί ανοιχτά τον ισλαμιστικό παράγοντα.

  Έτσι, κατά την πρόσφατη, 8η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου, ο Αλ Σίσι μετέφερε στους δύο συνομιλητές του το μήνυμα ότι το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικής σημασίας για την Αίγυπτο, ζητώντας τους να το κρατήσουν ψηλά στην διπλωματική τους ατζέντα.

  Τον Μάρτιο η  Τουρκία «εργαλειοποίησε» χιλιάδες αλλοδαπούς προωθώντας τους στα σύνορα, για να περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος και κανείς ακόμα δεν ξέρει πόσοι από αυτούς ήταν ισλαμιστές στρατολογημένοι.

  Το ίδιο μπορούμε να πούμε από τα κύματα αλλοδαπών που περνούν το Αιγαίο και πολλοί έχουν το μανδύα προσφύγων ενώ κατόπιν διαχέονται στην ενδοχώρα.

  Το σημαντικό και ως επιβεβαίωση των λεγομένων του Αιγύπτιου προέδρου, δημοσιογράφος από την Αρμενία σε εκπομπή του, παρουσίασε ρεπορτάζ στο οποίο η Τουρκία έχει ξεκινήσει να στρατολογεί μισθοφόρους από Συρία (όπως έκαναν και στο Αρτσάχ) με σκοπό να τους στείλει στα σύνορα με την Ελλάδα.

  Το πρακτορείο ειδήσεων ArmNews  ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μεταξύ των Σύρων της Ινλτίμπ υπάρχει η πληροφορία ότι είναι πιθανός ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και ότι χιλιάδες είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν στα σύνορα με την Ελλάδα.

  Ο Αρμένιος δημοσιογράφος Abraham Kasparian ανέφερε ότι διέρρευσαν συνομιλίες μεταξύ ισλαμιστών στην Ιντλίμπ για την στρατολόγηση τους από Τουρκία με τελικό στόχο τα σύνορα με την Ελλάδα στην Θράκη.

  Μάλιστα επιτείνεται η συζήτηση καθώς έχει ανακοινωθεί ότι εντός τριών μηνών οι Σύροι μισθοφόροι από την Λιβύη θα απομακρυνθούν από την χώρα και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν “άνεργοι” εμπειροπόλεμοι μισθοφόροι.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μητσοτάκης είναι ενήμερος για την κατάσταση και οφείλει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατευθεί η χώρα. Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες αν πιαστούμε (ξανά) στον ύπνο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  12 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Συρία,ούτε Λιβυη, ούτε Ναγκόρνο Καραμπάχ.Αν κάνει πως έρχεται θα τον κομματιάσουν ,ξέρει μέχρι που τον παίρνει!! Πιστεύω ότι ο Ερντογάν τπτ δε κάνει μόνος του . Εκτελεί εντολές Ρωσίας και ΗΠΑ, Γερμανίας έτσι ώστε αυτές να μην φαίνονται.
   Όταν όμως παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο και το τραβάει το σχοινί πέραν του δέοντος του τη δίνουν την κατραπακια φερόμενοι ως «αγνωστοι» και δε ξέρει από πού του ρχεται!!
   Έχει εξελιχθεί σε καραγκιόζη της Ανατολικής Μεσογείου και φιλοδοξεί σε προαγωγή..

  2. Στέφανε σου ομολογώ χωρίς φόβο….δεν ξέρω τι εστί φόβος….ότι αν τολμήσουν να πειράξουν την Ελλάδα έρχονται αμέτρητα παλοκωματα….

  3. Ο γιός τού κούλη μας φυλάει στον Έβρο καί οι φασίστες είναι στη φυλακή.όλα λυμένα!μη φοβάστε βρε.

  4. Να τονίσουμε οτι ο Αιγύπτιος Πρόεδρος…αποφοίτησε απο την ΣΣΕ…περα των συμφερόντων του κράτους του…αγαπάει πολύ την Ελλάδα

  Leave a Response