ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΦΑΡΜΑΚΙ”!!! ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER

  Κοινοποίηση:
  nosokomeio-giatroi-nosokomoi

  Μήνυση κατα  του Δ/τη του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας κ.Λεωνίδα Ρουμπάτη  του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Γιάννη Καρβέλη  των Υποδιοικητών κ.Παναγιώτη  Μάλλιου & Ιωάννη Νικόπουλου και κατα των αρμοδίων Γιατρών αρμοδίων ιατρών του Νοσοκομείου Κέρκυρας  για την διενέργεια εμβολιασμών με το εμβόλιο Comirnaty (Pfizer) κατέθεσε ο Γιατρός Δημήτρης Αντωνίου PhD FRCS, Χειρουργός.

  Η Μηνυση κατετέθη για  την αιτιώδη συνάφεια του παραπάνω εμβολίου με την οξεία παράλυση των κάτω άκρων (σύνδρομο Guillain–Barré syndrome) (GBS) που παρουσίασαν ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ, ήτοι μια 42χρονη νοσηλεύτρια του Νοσ/μείου Κέρκυρας και ο ιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος της Κέρκυρας, αμέσως μετά την 2η δόση του παραπάνω εμβολίου.

  Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού

  Κατά

  1)      του Δ/τη του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας κ.Λεωνίδα Ρουμπάτη και του

  2)      Της Διοίκησης της  6ης ΥΠΕ: Διοικητής 6ης ΥΠΕ:

  Γιάννης Καρβέλης, Υποδιοικητές 6ης ΥΠΕ: Παναγιώτης Μάλλιος, Ιωάννης Νικόπουλος, Τηλέφωνο: 2613600501 502 503, Fax: 2610 423573, Διεύθυνση: Yπάτης 1 & Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών, Πάτρα τ.κ.: 26 441, Email: 6ype@dypede.gr

  3) Των αρμοδίων ιατρών του ιδίου νοσοκομείου για την διενέργεια εμβολιασμών με το εμβόλιο Comirnaty (Pfizer)

  Ι. Για την αιτιώδη συνάφεια του παραπάνω εμβολίου με την οξεία παράλυση των κάτω άκρων (σύνδρομο Guillain–Barré syndrome) (GBS) που παρουσίασαν ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΣΘΕΝΤΕΣ, ήτοι μια 42χρονη νοσηλεύτρια του νοσ/μείου Κέρκυρας και ο ιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος της Κέρκυρας, αμέσως μετά την 2η δόση του παραπάνω εμβολίου.

  Κε Εισαγγελέα

  ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ

  Την 12-02-2021 πήρε μεγάλες διαστάσεις δημοσιότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό η παράλυση των κάτω άκρων που παρουσίασε πριν λίγες μέρες νοσηλεύτρια 42 ετών του νος/μείου Κέρκυρας, λίγες ημέρας (αμέσως) μετά τον εμβολιασμό της με την 2η δόση του παραπάνω εμβολίου κι ενώ δεν έπασχε ούτε είχε προηγούμενο ιστορικό οποιασδήποτε νόσου.

  Για την ουσιαστική αιτιώδη συνάφεια των δύο αυτών ταυτόχρονων σχεδόν γεγονότων (παράλυσης και εμβολιασμού), έχω να πώ τα εξής, ως εκ της ιατρικής μου ιδιότητας.
  Είναι ήδη από το 1977 γνωστό στην ιατρική ότι το σύνδρομο GBS συσχετίζεται αιτιωδώς με διάφορες μικροβιακές και ιογενείς λοιμώξεις (ιών γρίπης, ΗΝ1, HIV, Ζίρκα, ηπατίτιδος Β κλπ) καθώς (κι ανεξάρτητα από τις λοιμώξεις αυτές) και με την χορήγηση των αντίστοιχων εμβολίων για τις ιογενείς αυτές λοιμώξεις,  γι` αυτό ο εμβολιασμός για τις ιώσεις αυτές αντενδείκνυται σε ασθενείς που είχαν παρουσιάσει στο παρελθόν GBS, από τις ιώσεις αυτές, ή από άγνωστη αιτία.

  Το GBS είναι μια αυτοάνοση νευρολογική πάθηση που εμφανίζει προσωρινή η μόνιμη παράλυση των κάτω άκρων, ενώ αφήνει συνήθως υπολείμματα αναπηρίας στην προσωρινή της μορφή. Εκτός των παραπάνω αιτιολογικών του παραγόντων (λοιμώξεις κι εμβόλια εναντίον αυτών), ενοχοποιούνται ως αιτιώδεις παράγοντες, διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα, άγνωστοι λόγοι (ιδιοπαθές GBS) και τελευταία και η λοίμωξη με τον κορονοικό SARS-2Covid-19 και με το συγκεκριμένο εμβόλιο, σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία,  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ.

  Την 11-12-2020, ο γνωστός Αμερικανό λοιμωξιολόγος  Dr. Anthony Fauci στην παρακάτω τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι New York TV station και στην εκπομπή News 12, είπε ότι το εν λόγω εμβόλιο αντενδύκνειται και δεν πρέπει να γίνεται σε άτομα που έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν (από οποιαδήποτε γνωστή ή άγνωστη αιτία) το σύνδρομο GBS.

  Εδώ είναι το λίνκ της εκπομPής στο 10λεπτό της οποίας ο Fauci αναφέρει τα παραπάνω.

  https://bronx.news12.com/dr-fauci-to-appear-on-the-new-normal-today-at-4-30-p-m

  Αντίστοιχα, έχει παρατηρηθεί αύξηση των περιστατικών εμφάνισης GBS και του κορονοιού Covid- 19 (SARS-CoV-2) που προκαλεί την παρούσα πανδημία, η οποία όμως δεν είναι –ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ- «στατιστικώς σημαντική» ώστε να θεμελιωθεί δι`αυτής αιτιώδη συνάφεια μεταξύ των, αν και οι μελέτες συνεχίζονται διότι η λοίμωξη αυτή (πανδημία) είναι σχετικά νέα και με μικρό αριθμό προσβεβλημμένων (για τις ανάγκες μιας έγκυρης στατιστικής μελέτης και των εξ` αυτής συμπερασμάτων).
  «Η λοίμωξη Covid αυτή καθαυτή μπορεί να κάνει σύνδρομο Guillain-Barre. Το αν το εμβόλιο εναντίον αυτής της νόσου μπορεί να το κάνει ή όχι, είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το επικαλεστούμε αυτή τη στιγμή», υποστήριξε ο καθηγητής Νευρολογίας του ΑΧΕΠΑ και πρόεδρος της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας, Ν. Γρηγοριάδης για να συνεχίσει: «Πρέπει φυσικά να δούμε το περιστατικό. Χρειάζεται πάρα πολύ καλή αξιολόγησή του. Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι να αποδείξουμε ότι αυτό σχετίζεται με το εμβόλιο είναι πάρα πολύ μακρύς. Στην ιατρική και την επιστήμη δεν υπάρχει τίποτα που να αποκλείεται. Αλλά ό,τι αποκλείεται ή επιβεβαιώνεται, πρέπει να γίνεται με επιστημονικά κριτήρια και σωστή μεθοδολογία».

  Η συσχέτιση όμως της ταυτόχρονης σχεδόν εμφάνισης GBS στην συγκεκριμένη νοσηλεύτρια και του εμβολιασμού της, τεκμηριώνεται κι από την αξιολόγηση της στατιστικής συσχέτισης μεταξύ του GBS και του εμβολίου με κωδικό αριθμό BNT162b2 με την εμπορική ονομασία Comirnaty των εταιρειών Pfizer/BioNTech κατά του κορονοιού αυτού, SARS-Cov-2, με το οποίο εμβολιάστηκε η παραπάνω νοσηλεύτρια, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος διενέργειας των εμβολιασμών και του ελάχιστου αριθμού εμβολιασθέντων παγκοσμίως. Συνεπώς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, για την πραγματική ύπαρξη αιτιώδους συνάφειας GBS κι εμβολίου, όπως αυτή μπορεί να θεμελιωθεί ή όχι στο μέλλον.

  Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση της παραπάνω νοσηλεύτριας, η αιτιώδης συνάφεια είναι σχεδόν βεβαία, στατιστικά και λογικά, λόγω της άμεσης (ταυτόχρονης)  χρονικής των συσχέτισης, αλλά και λόγω της στατιστικής των σχέσης, ως εξής:

  Δεδομένου ότι: α) Η συχνότητα (πιθανότητα) εμφάνισης GBS είναι ένας ασθενής/100.000 ατόμων/ανά ένα έτος και δεδομένου ότι στην Ελλάδα προβλέπεται ότι μέσα σε ένα έτος θα έχει εμβολιασθεί το 50-70% του πληθυσμού, β) η πιθανότητα (συχνότητα) να εμβολιασθεί κάποιος είναι 0.50-0.70%.

  Συνεπώς, η πιθανότητα να παρουσιάσει κάποιος ΤΥΧΑΙΑ (*) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ GBS και εμβολιασμό, ισούται με  αΧβ = 1 ασθενής/ τρισσεκατομμύριο εμβολιασθέντων!.

  (*) «τυχαία» σημαίνει ότι τα δύο γεγονότα (εμφάνιση GBS και εμβολιασμού) συνέπεσαν χρονικά ΤΥΧΑΙΑ, ήτοι χωρίς καμία αιτιώδη συνάφεια μεταξύ των.

  Η σπανιότητα ΟΜΩΣ αυτή της ταυτόχρονης εμφάνισης  GBS κι εμβολιασμού, όπως στην παραπάνω νοσηλεύτρια, ισοδυναμεί με «συντελεστή συσχέτισης β» (correlation coefficient-β) ισούται   με +άπειρο….ήτοι στοιχειοθετείται πλήρη ΑΙΤΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ (δεδομένου ότι όταν ο β είναι μεγαλύτερος του 1, συντρέχει αιτιώδης συνάφεια και συσχέτιση μεταξύ των δύο γεγονότων.

  Για τον λόγο αυτό,

  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ

  Την 16-02-2021 (ήτοι 4 ημέρες μετά την παραπάνω πρώτη παράλυση), συνέβη και 2η παράλυση των κάτω άκρων του ιατρού Σπύρου Σκιαδόπουλου και πάλι στην Κέρκυρα, ΑΜΕΣΩΣ μετά την 2η ΔΟΣΗ του ιδίου εμβολίου της Pfizer για τον κορονοιοό, που την έκανε την Δευτέρα 15-02-2021.

  Δεδομένου, ότι ΠΟΤΕ στην Ιστορία της Κέρκυρας δεν είχαν συμβεί (αναφερθεί) 2 απανωτά περιστατικά παράλυψης των κάτω άκρων από ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, και σύμφωνα με τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία και σκεπτικό, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ότι και οι δύο αυτές παραλύσεις συνδέονται αιτιωδώς με το εμβόλιο αυτό, το οποίο ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ κι είναι η μόνη κι αποκλειστική αιτία των παραλύσεων αυτών.
  Είμαι στην διάθεση του εισαγγελέα, εάν μου ζητηθεί, να καταθέσω και πλήρη μελέτη για τις βιολογικές-ιατρικές ιδιότητας του εμβολίου αυτού, δεδομένου ότι το διδακτορικό μου (με άριστα από το Παν/μιο Αθηνών)  είναι στην Μοριακή Ανοσολογία.

  ΖΗΤΩ

  Να ελεγχθεί η υπαιτιότητα του εμβολίου για το GBS στην ασθενή αυτή, καθώς και η γενικότερη επικινδυνότητά του, αλλά και η υπαιτιότητα των υπευθύνων των εμβολιασμών αυτών, συνεκτιμώντας το γεγονός ότι ο εμβολιασμός αυτός γίνεται ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ (υπουργό υγείας), όπως σαφώς προβλέπει η σχετική επιτακτική νομοθετική εξουσιοδότηση του αρ.52-53 ν.4764/2020, σύμφωνα με τα παρακάτω:

  II) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ από τους παραπάνω υπαιτίους,  ήτοι για μαζική έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και ζωής  των εμβολιασθέντων στα αντίστοιχα νοσοκομεία (να αναζητηθεί ο ονομαστικός κατάλογος των εμβολιασθέντων), δια της διενέργειας εμβολιασμού ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από την αρμόδια αρχή (υπουργό υγείας), απόκρυψη από τους τελευταίους των κινδύνων των εμβολίων και συνεπώς κι άσκησης παράνομης βίας εις βάρος των δια του εμβολιασμού, κακουργηματική μόλυνση του περιβάλλοντος κι για όποιες άλλες πράξεις κρίνει ο εισαγγελέας.
  Κε Εισαγγελέα

  Όπως θα αποδείξω παρακάτω, ο εμβολιασμός με το εμβόλιο με κωδικό αριθμό BNT162b2 με την εμπορική ονομασία Comirnaty των εταιρειών Pfizer/BioNTech κατά του κορονοιού SARS-Cov-2, το οποίο συνιστά, σύμφωνα με την Ευρωπαική Νομοθεσία (βλ.στο κείμενο) «γενετικά τροποποιημένο οργανισμό», διενεργείται σε ΟΛΑ τα νος/μείο και ΚΥ της χώρας ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ υγείας, όπως προβλέπεται παγίως από το αρ.52-53 ν.4764/2020 και χωρίς να περιλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα εμβολιασμών που προτείνεται κάθε χρόνο από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών κι εγκρίνεται με αντίστοιχη ΚΥΑ του υπουργού υγείας.

  Η άδεια χρήσης του εμβολίου (και των φαρμάκων), δεν είναι απλή τυπική διαδικασία, αλλά η έκδοσής της εγγυάται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και προσδιορίζει και τον υπεύθυνο έναντι του νόμου για τις ενδεχόμενες παρενέργειες του εμβολίου.

  Έχω προσωπικά απαντήσεις από το Γ.Ν.Χαλκίδος και την 5η ΥΠΕ Μακεδονίας (βλ, στο κείμενο) , ότι ΟΛΑ τα παραπάνω νος/μεία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ διενέργειας των εμβολιασμών αυτών.
  Επίσης ο φίλος μου Κωνσταντίνος Στάμος του Ανδρέα, γεννηθείς την 28-05-1958, κ

  κάτοικος Κιάτου επί της οδού: Σοφοκλέους 10 Τ.Κ 20200

  Α.Δ.Τ:  ΑΤ 270087  εκδοθέν την  10/11/2016 από Α.Τ ΚΙΑΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  κιν.: 6945261768, σταθ.: 2742025925, με την παρακάτω αλληλογραφία του, έλαβε την παραδοχή του Δ/του του Γ.Ν. Κορίνθου ότι επίσης δεν έχουν άδεια εμβολιασμού, αλλά παρόλα αυτά τους διενεργούν με ιερό πάθος!

  Ιδού η σχετική αλληλογραφία, την οποία μου έστειλε ο Κ. Στάμος.

  ………………………………………………………………………………………

  Για τον λόγο αυτό και για τους λοιπούς που στοιχειοθετώ στην συνέχεια ζητώ

  να ερευνήσετε εάν συντρέχει η διάπραξη των παρακάτω αξιόποινων πράξεων από τους προαναφερόμενους υπαιτίους των εμβολιασμών και να ασκηθούν οι αντίστοιχες ποινικές διώξεις ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ, ήτοι για μαζική έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και ζωής  των εμβολιασθέντων στα αντίστοιχα νοσοκομεία (να αναζητηθεί ο ονομαστικός κατάλογος των εμβολιασθέντων), απόκρυψη από τους τελευταίους των κινδύνων των εμβολίων και συνεπώς κι άσκησης παράνομης βίας εις βάρος των δια του εμβολιασμού, κακουργηματική μόλυνση του περιβάλλοντος κι για όποιες άλλες πράξεις κρίνει ο εισαγγελέας.

  ΤΑ ΝΟΜΙΚΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΓΤΟ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (Οδηγία 2001/83/ΕΚ Κανονισμός 726/2004 και Οδηγία 2001/83/ΕΚ)

  Το ενδιαφέρον συνεπώς από νομικής πλευράς είναι ότι το εμβόλιο-φάρμακο BNT162b2, είναι –σύμφωνα με τα παραπάνω- «γενετικά τροποποιημένος-μεταλλαγμένος (μικρο) οργανισμός» (ΓΤΟ), του οποίου όμως η αδειοδότηση ανήκει αποκλειστικά στην Ευρωπαική Ένωση και ιδιαίτερα στην Κομμισσιόν (Επιτροπή), υποκείμενη όμως σε αυστηρούς κανόνες αξιολόγησης περιβαλλοντολογικών συνεπειών και κινδύνων  από την χρήση του, οι οποίοι όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν εφαρμόστηκαν.

  Όπως θ` αναλύσω παρακάτω, ο εμβολιασμός αυτός, ισοδυναμεί με την ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ που εφαρμόζεται στην ιατρική με την έγχυση (εμβολιασμό) στον ανθρώπινο οργανισμό, υγιούς DNA (βιολογικού ή τεχνητού rDNA) τα υγιή γονίδια του οποίου («κομμάτια» του DNA) θα αντικαταστήσουν τα παθολογικά γονίδια του εκ γενετής ασθενούς, του οποίου η πάθηση οφείλεται σε παθολογικό γονίδιο-DNA, όπως είναι διάφορες συγγενείς εγκεφαλοπάθειες, παθήσεις του αίματος (Mεσογειακή Αναιμία, Λευχαιμίες κλπ). Μάλιστα, έχει κατατεθεί προς ψήφιση κι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ:  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, Βρυξέλλες, 16.11.2005, COM(2005) 567 τελικό, 2005/0227 (COD), ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, για τα φάρμακα προηγμένων θεραπειών και για την τροποποίηση της οδηγίας 2001/83/EΚ και του κανονισμού (EΚ) αριθ. 726/2004 {SEC(2005) 1444} (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:52005PC0567&from=EL), ο οποίος τροποποιεί τον Κανονισμό 726/2004, ο οποίος είναι αυτός που ισχύει ακόμα και διαβάζεται μαζί -με ρητή διάταξή του- λόγω συσχέτισής του με την σχετική Οδηγία 2001/83/ΕΚ και Οδηγία 2001/18/ΕΚ, οι οποίες αναφέρονται στις προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης φαρμάκων-εμβολίων, που συνιστούν «γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς» (ΓΤΟ), όπως είναι και το παρόν επίδικο εμβόλιο και για την κυκλοφορία των οποίων απαιτούνται αυστηρές προυποθέσεις περιβαλλοντολογικών αξιολογήσεων για τις συνέπειες και κινδύνους από την χρήση των, καθώς και επισταμένη ιατρική παρακολούθηση των εμβολιασθέντων για τους ίδιους λόγους, προυποθέσεις ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ στην κυκλοφορία και χρήση του παρόντος εμβολίου BNT162b2.

  Τα παραπάνω προβλέπονται στις εξής δεσμευτικές διατάξεις του Ευρωπαικού Δικαίου:

  1) των αρ. 1παρ.1,4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος IVπαρ.3.2.1.1.

  2) αρ.1,2παρ.4, 4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ, Παράρτημα ΙΙ, ΙΙΙ

  3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12,14παρ.7,8,9 (και 83) του Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες.

  4) Κανονισμός 507/2006 (συμπληρωματικός του Κανονισμού 726/2004).

  Το ανατριχιαστικότερο όμως είναι ότι οι υπεύθυνοι κρατικοί φορείς στην Ελλάδα και της ΕΕ, επειδή ακριβώς γνωρίζουν τα παραπάνω, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να υπογράψουν και να εκδώσουν επίσημη κι έγκυρη άδεια κυκλοφορίας και χρήσης του εμβολίου BNT162b2, ενώ αντίθετα η διάθεση και χρήση του εμβολίου αυτού, έγινε με τις επιταχυντικές διαδικασίες «λόγω εκτάκτων αναγκών», οι οποίες όμως ΔΕΝ εφαρμόζονται στα εμβόλια που είναι ΓΤΟ!!

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Ξερει κανεις γιατρος να μας πει οσοι κανουν το εμβολιο κορονοιου δεν θα εχουν παρενεργειες μετα απο 2…3…4…χρονια? μηπως πεθενουν απο καρκινο…μηπως τα νεα ατομα παθενουν στείρωση…διοτι απο οτι ξερω θελουν χρονια ερευνας ολα τα εμβολια πριν κυκλοφορήσουν…με αυτο τι ζορι εχουν κ βιαζοντε.??? εξαλου υπαρχει η θεραπια που πήρεο Τραμπ…ο Αρχιεπισκοπος…και τοσοι αλλοι…κ εγιναν καλα γιατι τοση σιωπη για την θεραπεια να αδειάσουν τα νοσοκομεια κ οι εντατικες…κ εμεις να κυκλοφορουμε πια σαν ανθρωποι…κρυβετε κατι πισω απο αυτο.??????

   1. Για να πάρεις την θεραπεία, πρέπει πρώτα να αρρωστήσεις. Το διακινδυνεύεις ?

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ!

  3. Μπραβο στον Γιατρό. Μακαρι να είχαμεκ αλλους γιατρους να ενδιαφέρονταιγια την υγεια μας. πρέπει ολοι οι σωστοι γιατροι να συνταχθουν με τον γιατρο αυτον. Τωρα θα βρεθουν δικαστες3να πραξουν αυτο που πρεπει με το χερι στη καρδια…Γιωργαρος

  4. Την εκτίμησή μου στον κύριο Αντωνίου και πάντα στο Μακελειό που ανοίγει το δρόμο της αλήθειας.
   Δηλαδή, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, οι υπουργοι / υφυπουργοι υγειας, ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, δρομολογούν και επιβάλουν αυστηρά μέτρα κοινωνικής και βιολογικής “εξαφάνισης” των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να υπογράψουν και να εκδώσουν επίσημη κι έγκυρη άδεια κυκλοφορίας και χρήσης του εμβολίου από το φόβο να μην αναλάβουν την ευθύνη.
   Απίστευτα Παλιάνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας. Κουτοπόνηροι, δειλοί, κλέφτες και δολοφόνοι.
   Να προτείνω να κάνουμε και ΑΓΩΓΕΣ κατά των πολιτικών αρμοδίων διότι οι αγωγές δε περνάνε από το πλυντήριο της Βουλής όπου με την αιτιολογία της ασυλιας των βουλευτων δε τιμωρουνται ποινικά.
   Τελικά δεν έχει όριο η παλιανθρωπιά του Μητσοτάκη και της Νεας Δημοκρατίας.
   ΣΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΛΗΤΕΣ.
   ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΣ ΤΟ ΧΙΟ, ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
   Αυτό το άρθρο είναι πολύ σπουδαίο.
   ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠΕΞΩ ΡΕ ΣΚΩΛΗΚΕΣ?
   Καλά ο Κικίλιας ο θρασύδειλος πάντα ύπουλος και ευθυνόφοβος ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
   Ελένη Αναγνωστάκη

  5. ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ.
   ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!! GAME OVER!!!
   ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. GAME OVER!!!
   GAME OVER ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ THΣ ΝΤΠ PFIZER-BIONTECH, ASTRAZENECA, MODERNA ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! GAME OVER!!!

  6. Παγκόσμια υποταγή είναι τα δηλητήρια και θα έρθουν κ χειρότερα για να υποτάξουν περισσότερους υπανθρώπους της ΝΤΠ.
   Ο Χριστός σώζει, όχι ο χρυσός!

  7. Επιτέλους!!!! Κάποιος επιστήμονας ενδιαφέρθηκε.

  8. ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
   ΕΔΩ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΦΑΣΗΣ 3 ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ;
   ΠΗΓΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 90 ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ.
   ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.
   Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

   1. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

    Μία είναι η λύση. Σπάσιμο των TV και θάνατο στη DIGEA.

  9. Σκίστε τους. Μας κάνουν πειραματόζωα για έναν αστείο ιό που φέρεται να σκοτώνει μόνο 90χρονους με υποκείμενα νοσήματα….

  10. Το λέω συχνά και θα το λέω. Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες, και κανένα δεν είναι αθώο. Όμως εδώ στην Ελλάδα μας παρουσιάζουν ότι είναι αγίασμα και το άγνωστο προκαλεί περισσότερο φόβο σε πολλούς.
   Θα πρέπει να λένε για να ξέρει ο κόσμος και να γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά.

  Comments are closed.