ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ 50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ; Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

  Κοινοποίηση:
  Untitled-1

  Πραγματικές «βόμβες» στα σαθρά θεμέλια της κυβέρνησης ήταν οι χθεσινές αναφορές του Νίκου Κοτζιά, εκ των οποίων η μία ήταν αποκάλυψη μεγατόνων.

  Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι στο επεισοδιακό υπουργικό, κατά το οποίο τσακώθηκε με τον Πάνο Καμμένο, γεγονός που του στοίχισε και τη θέση του, ο υπουργός Αμυνας είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Σόρος!

  Οπως είπε, η πολιτική πρέπει να έχει και ηθικά χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι η συζήτηση στο υπουργικό «προς το τέλος απέκτησε και ηθικά χαρακτηριστικά». Και συνέχισε λέγοντας πως «Ο πρωθυπουργός έκανε γενικές αναφορές, είπε τα ουδέτερά του, ότι πρέπει όλοι να είναι στα πλαίσια της ίδιας γραμμής. Η άλλη πλευρά έλεγε ότι “τα συμφωνήσαμε χθες με τον πρωθυπουργό στη Λέσχη Αξιωματικών”, εγώ δεν ήξερα τι ειπώθηκε.

  Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός.

  Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω»συμπλήρωσε ο Νίκος Κοτζιάς και προέβλεψε ακόμη ότι η κυβέρνηση «υπονομεύεται από τα μέσα» και «θα έχει μακροχρόνια προβλήματα».

  Ουσιαστικά, ο πρώην κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης έκανε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία ότι δηλαδή δόθηκαν χρήματα (50 εκατ. ευρώ) από τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος για να προωθηθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

  Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας δε λέει ότι δόθηκαν γενικώς και αορίστως αλλά ότι τα πήρε η ελληνική κυβέρνηση. Και μαζί φυσικά επαναφέρει το θέμα των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ όπου σύμφωνα πάλι με τον Καμμένο ήταν 45 εκατ. ευρώ και δόθηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

  Ο Κοτζιάς λέει ότι τα κονδύλια είναι 11 εκατ. ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας στο υπουργικό συμβούλιο, διακινήθηκε «μαύρο», «μυστικό» χρήμα, ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ για να περάσει η συμφωνία. Και ότι αυτά τα χρήματα διακινήθηκαν μέσω της ελληνικής κυβέρνησης.

  Αυτή και μόνο η αναφορά ενός υπουργού θα έπρεπε να προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Θα έπρεπε άμεσα να κινηθούν διαδικασίες άρσης της βουλευτικής ασυλίας όλων των εμπλεκόμενων υπουργών, να πάει δικογραφία στη Βουλή, να κινηθούν οι δικαστές και να αρχίσουν ανακρίσεις.

  Θα επέμβει εισαγγελέας για τις καταγγελίες Κοτζιά;

  Από τις σοβαρές καταγγελίες Κοτζιά προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

  Πότε δόθηκαν αυτά τα χρήματα;

  Ποιος ήταν ο «ταμίας» της κυβέρνησης που τα πήρε και με ποιο τρόπο;

  Ποιοι γνώριζαν για τα κονδύλια του Σόρος; Ηξερε και ο πρωθυπουργός γι’ αυτά;

  Ποιοι πληρώθηκαν από αυτά τα χρήματα;

  Λέει αλήθεια ο Νίκος Κοτζιάς για όσα ειπώθηκαν;

  Πρόκειται για μείζον σκάνδαλο που, με βάση τα χρήματα που φέρεται να δόθηκαν, είναι 50 φορές μεγαλύτερο από τις μίζες που φέρεται να πήρε ο Γιάννος Παπαντωνίου για τις φρεγάτες.

  Στην προκειμένη περίπτωση που είναι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς;

  Πώς ένας υπουργός μέσα στο υπουργικό συμβούλιο βγαίνει και κάνει τέτοιες καταγγελίες και κανείς δεν αντιδρά; Κανείς δεν θίχτηκε από τον «οχετό» του Πάνου Καμμένου; Μόνον ο Κοτζιάς;

  Οι εισαγγελείς που είναι να διερευνήσουν την υπόθεση;

  Γιατί μια χαρά να εφαρμοστεί το «δόγμα Πολάκη» σε όσα λαμόγια έκαναν περιουσίες από μίζες και από διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Όχι, όμως το δίκαιο να εφαρμόζεται για τους «άλλους», για την «άλλη πλευρά» που λέει και ο Κοτζιάς. Ας ρίξουν μια ματιά ο Τσίπρας και οι υπουργοί του στον καθρέφτη τους.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΙΜΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  2. Καλησπέρες!!!!!!

   Σιγά την βόμβα ρε σεις!!!!!

   Δεν ξέρετε ότι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ δεν θα είναι μεταξύ Ελλαδας-τουρκίας αλλά μεταξύ ελληνόφωννων εθνομηδενιστών ανθελλήνων οι οποίοι θα έχουν στις τάξεις τους όλο το τζιχανταρίο που έχει μαζέψει ο εργοδότης τους Σόρρος εδω μέσα δια μέσου της Υπαλληλικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ?

   ο “Ρυβίκωνας” έιναι το προπύργιο και το προίμιο για την εγκαθίδρυση του Εθνομηδενιστικού Φασιμού στον Δυτικό Πολιτισμό.

   Ο σόρρος θέλει φασόν ανρωπάρια ν του παράγουν εύκολο χρήμα.Ανθρωπάρια χωρίς Αξίες.
   Το “ελληνικό” παρακράτος γιατί Κράτος δεν υπάρχει,φροντίζει να ικανοποιήσει το εργοδότη σόρρος τάχιστα και αποτελεσματικά.
   Όπως σε όλα τα ζητήματα έτσι και η άλωση της Ευρώπης,φαντ’αζεται ο Ανθέλληνας και οι στρατοί του ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΡΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ.Τα “Σκόπια” άλλωστε είναι δικό του ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ..βλέπεις ο Λάτσης άργησε να κάνει την κίνηση να τ αγοράσει…Λάθος του.

   Το αντάρτικο πόλης προετοιμάζεται λοιπόν και είναι στα σκαριά με μάχιμες ομάδες Υπαλλήλων του σόρρος…έχουν εκπαιδευτεί άριστα σε τακτικές μάχης (βλέπε μαζί με τους κούρδους μαχητές στο κουρδιστάν κατά των τζιχαντιστών-έκαναν και κάτι σωστό-)..ναι εδώ θα είναι μαζί τους,με τους τζιχαντιστές(ο σκοπός αγιάζει τα μέσα) γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΝΩΝ.

   Ας ετοιμάζεται λοιπόν η Αθήνα,η Θεσσαλονίκη του υπέρυπάλληλου του σόρρος μπουτάρη,Πάτρα και όλες οι μεγάλες πόλεις για ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.

   Η ΤΑΣ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

   (…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ)

   ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΣ!

  Leave a Response