ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ; Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Μπορεί το Μαξίμου να υποστηρίζει συνεχώς πως δεν θα γίνουν πρόωρες αγορές, όμως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για κινητικότητα και εκλογές ακόμα και μέσα στον Μάιο του 2021.

    Τις πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνει και το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο έστω και άθελα του γράφει… «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» στην ιστοσελίδα του.

    Συγκεκριμένα η πλατφόρμα που υποδεικνύει στους πολίτες πού ψηφίζουν στις εκλογές είναι μία από τις πλέον χρήσιμες σε κάθε εκλογική διαδικασία. Και συνήθως υπενθυμίζει ήδη γνωστές και καταγεγραμμένες από το κράτος και την Πολιτεία πληροφορίες σε όλους εμάς, για το πού μπορούμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

    Αν σήμερα γκουγκλάρει κάποιος «μάθε πού ψηφίζεις», η πλατφόρμα της google θα αποδώσει πρώτο-πρώτο τον σύνδεσμο με την σχετική σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών. Μόνο που, όποιος πατήσει τον σύνδεσμο, θα δει με έκπληξη ότι στο αριστερό μέρος της οθόνης, αναγράφεται «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021».

    Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ίσως είναι χιούμορ ποιότητας γαλάζιου μετακλητού υπαλλήλου. Μπορεί ωστόσο να είναι και κάτι παραπάνω και καθώς βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών απαιτείται άμεσα μία απάντηση από την πολιτική του ηγεσία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Τό ‘ χουν προφητεύσει οι γεροντάδες, όταν θά γίνη τό ντού από τούς Τούρκους, θά έχη φύγει ο Ερντογάν καί στήν Ελλάδα θά έχη πέσει η κυβέρνηση καί θά βαδίζουμε πρός εκλογές.
      Οι Τουρκαλάδες θά μάς επιτεθούν όταν θά θάβουμε τά θύματά μας μετά από κάποιον μεγάλο σεισμό.

    2. Ότι έκανε ο ψευτοαριστερος, την ίδια συνταγή πάει να κάνει και ο χαζοχαρουμενος.Αστο ρε μεγάλε ηγετη. Αυτά μια φορά γινονται.Τελος με το παραμυθιασμα. Όπου να ναι θα κάνεις παρέα στον ΓΑΠ.

    3. Και σε εκλογές να πάει, πάλι θα ξαναβγεί. Δεν θα βγεί με 158, θα βγεί με 154 – 155. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξαναβγαίνει ούτε στον αιώνα το μέλλοντα. Πατριωτική δύναμη δεν υπάρχει για να ανακόψει την ΝΔ, οπότε πάλι μια απο τα ίδια

      1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΗ ΚΑΝΕΙΣ, τέρμα τά ψωμιά τού ψευτορωμαίικου.
        Τό ‘ χουν προφητεύσει οι γεροντάδες, όταν θά γίνη τό ντού από τούς Τούρκους, θά έχη φύγει ο Ερντογάν καί στήν Ελλάδα θά έχη πέσει η κυβέρνηση καί θά βαδίζουμε πρός εκλογές.
        Οι Τουρκαλάδες θά μάς επιτεθούν όταν θά θάβουμε τά θύματά μας μετά από κάποιον μεγάλο σεισμό.

    4. Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωσει που ο Κούλης είναι πρωθυπουργός.
      Κάποιοι τον ψήφισαν δεν βγήκε μόνος του.
      Εδώ ο Ελευθέριος Βενιζέλος πραγματοποίησε το όνειρο για τη μεγάλη Ελλάδα και έφτασε την Ελλάδα στη Σμύρνη και εδώ ο ίδιος λαός και η προδοτική δεξιά (διαχρονικά) ήθελε ψωμί ελιά και κότσο βασιλιά.
      Για τον ίδιο λαό μιλάμε και την ίδια προδοτική και ανθελληνική δεξιά.
      Όσες φορές η Ελλάδα έχασε εθνικό έδαφος υπεύθυνη ήταν η δεξιά και μην ακούτε και πιστεύετε παραμύθια.
      1922 και 1974
      Κατά τα άλλα παριστάνουν και τους πατριώτες οι δοσίλογοι.
      Ακόμα και στην κατοχή πολύ λίγοι δεξιοί πολέμησαν τον κατακτητή οι περισσότεροι δεξιοί συνεργάστηκαν με τον κατακτητή οι γνωστοί δωσίλογοι.
      Και οι απόγονοι εκείνων συνεχίζουν και σήμερα.
      Τι διαφορετικό περιμένατε να κάνουν;
      Από την κατοχή ακόμα είχαν σχέσεις με τους κατακτητές οι δεξιοί και ξεπουλούσαν από τότε την Ελλάδα.
      Είδατε ποτέ τη δεξιά να μιλά για τις πολεμικές επανορθώσεις;
      Για το κατοχικό δάνειο;
      Ποτέ.
      Ακούσατε ποτέ τους Μητσοτάκηδες να ζητάνε από τους Γερμανούς τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο;
      Ποτέ.
      Και ούτε ποτέ θα τα ζητήσουν οι δεξιοί.
      Ψηφίζετε προδότες και ανθέλληνες και περιμένετε προκοπή.
      Η δεξιά είναι η κατάρα της Ελλάδας διαχρονικά.

    5. Αφού ο ψεύτης Κούλης λέει ότι δεν θα πάει σε εκλογές τότε σίγουρα θα κάνει για εκλογές.
      Πάλι θα τρέξουν οι πανιλήθιοι ψηφοφόροι να τον ψηφίσουν με υστεροβουλία για το ρουσφέτι και το βόλεμα.
      Τα γνωστά.
      Μετά θα παριστάνουν και τους πατριώτες.
      Τόσο υποκριτές είναι.
      Βέβαια τα ποσοστά που πήρε στις τελευταίες εκλογές ούτε στον ύπνο του δεν θα τα δει.
      Πιθανό να κάνουν μια συνεργασία με τη γνωστή Φιλιπινέζα Φώφη και τον Βελόπουλο σχολή Καρατζαφέρη.
      Οι ρεζέρβες της διαπλοκής όταν υπάρχει ανάγκη.

    6. Προετοιμαστε γονεις, θειους, ηλικιωμενους συγγενεις (θεωρω βεβαιο οτι οι νεοι δεν θα τους ψηφισουν) να μην ψηφισουν πασοκοζαιους και νουδουλους! Κομματα υπαρχουν…παντως οχι αυτους!

    7. Να φύγουν από την εξουσία και κυριολεκτικά να πάνε στο αγύριστο. Κυριολεκτικά όμως……

    8. Εε πείρε εντολή από τι Μαρεβα, πέρασε ένα χέρι όλους στι ΝΔθελη να πάει και απο ΣΥΡΙΖΑμερια, το μπέρδεμα θα γίνει όταν φταση με τι Φώφη

    9. Ηθελα να ξερω πως θα τα γυρισετε παλι. Τωρα που ο πρωην μακεδονομαχος αδωνις υπερασπιζεται τον τσιπρα για την συμφωνια των πρεσπων, τωρα θα ξαναεμφανιστειτε μακεδονομαχοι αν γινουν εκλογες. Θα πειτε οτι δεν τους θελετε και στην εοκ αλλα το βετο το βαζει η βουλγαρια, οχι εσεις. Θα εμφανιστειτε και πατριωτες εσεις που γιορτασατε τα 200 χρονια μονοι σας. Θα πειτε και για ασφαλη συνορα εσεις που γεμισατε την ελλαδα με λαθρομεταναστες συνεχιζοντας την πολιτικη του πινοκιο τσιπρα. Θα πειτε και για τον σεβασμο σας στην ορθοδοξια εσεις που κλεισατε τις εκκλησιες. Θα φατε τετοιο μαυρο που δεν το φανταζεστε προδοτες. Και θα χαρω πιο πολυ και απο το μαυρο που εφαγε ο προδοτης τσιπρας, εκει με καταντησατε.

    10. θα τα περασει ολα εργασιακο εκπαιδευτικο οπως εχει υποσχεθει στους εντολεις του, θα αρπαξει οπου φυγει φυγει θα τα αδειασει ολα τα ταμεια και μετα θα φταιει το συριζα. το εχουμε ξαναδει το εργο

    11. Μπορεί το Μαξίμου να υποστηρίζει συνεχώς πως δεν θα γίνουν πρόωρες αγορές, μπορεί το υπουργείο Εσωτερικών, να γράφει… «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» στην ιστοσελίδα του, μόνο που αύριο μπορεί να μας πουν πως έγινε από λάθος….
      Το χειροπιαστό όμως στο ότι θα γίνουν εκλογές μέσα στο χρόνο, είναι οι γέφυρες που απλώνει στον ΣΥΡΙΖΑ (που κάνει αντιπολίτευση για γέλια) από το βήμα της Βουλής και που αφορούν ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας και του παραμυθιού Άδωνις, που δείχνουν πως όλα οδηγούν στην ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ….
      ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΜΕΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Μ.Ε.Θ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    12. οτι και να κανουν ειναι τελειωμενοι

    13. Κι όμως υπάρχουν ηλιθιοι που ακόμα τον πιστεύουν κ θα τον ψηφίσουν.

    14. Ο Μωυσής ετοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο!?
      Περάστε ζουρλομανδύα στον ημίτρελο και κλείστε τον στο Δαφνί!
      Την καταστροφή που προκάλεσε θα την πληρώνουν και τα τρισέγγονα μας! Μέχρι και νησιά θα χάσουμε με τις προδοτικές συμφωνίες για ΑΟΖ που έκλεισε!

    15. Εκλογες με καταμετρηση ψηφων απ την Σιγκιουλαρ λοτζικ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
      Θα ψηφησουν κι αυτοι που πεθαναν -από ή με κοβιντ-?? που ελεγε και ο θειος Τσιοδρας??
      ΧΑΧΑΧΑ!!!

    Comments are closed.