ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο “ΣΑΤΑΝΑΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ – Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ – ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ

  Κοινοποίηση:
  Πάπας Φραγκίσκος

   

  Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από σήμερα έως και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσει ο Πάπας Φραγκίσκος προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ο “Σατανάς” του ελληνισμού, έρχεται στη χώρα μας με τις “ευλογίες” των νεοταξιτών που θέλουν να κάνουν τα… καλά παιδιά.

  Ο Πάπας θα έρθει σήμερα το πρωί στην Αθήνα, θα συναντηθεί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και αύριο θα τον πάει ένα ταξίδι ως τη Μυτιλήνη και στο ΚΥΤ του Μαυροβουνίου.

  Το επίσημο πρόγραμμα του ταξιδιού του Ποντίφικα Φραγκίσκου στην Ελλάδα

  Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

  9:10 – Αποχαιρετιστήρια τελετή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας

  9:30 – Αναχώρηση αεροπορικώς για Αθήνα

  11:10 – Άφιξη και επίσημη υποδοχή στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  12:00 – Τελετή υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο

  12:15 – Ευγενική επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο ιδιωτικό γραφείο της στο Προεδρικό Μέγαρο

  12:30 – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο

  12:45 – Συνάντηση με τις Αρχές, την Κοινωνία των Πολιτών και το Διπλωματικό Σώμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Ποντίφικας θα απευθύνει ομιλία.

  16:00 – Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο Ιερώνυμο Β’, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος στην Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Ελλάδος

  16:30 – Συνάντηση του Μακαριωτάτου Ιερώνυμου Β’ και του Ποντίφικα Φραγκίσκου με την αντίστοιχη συνοδεία στην «Αίθουσα του Θρόνου» της Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Ελλάδος. Ο Ποντίφικας θα απευθύνει ομιλία.

  17:15 – Συνάντηση με επισκόπους, ιερείς, μέλη μοναχικών ταγμάτων και της Αφιερωμένης Ζωής, ιεροσπουδαστές και κατηχητές στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου. Ο Ποντίφικας θα απευθύνει ομιλία.

  18:45 – Ιδιωτική συνάντηση με τα μέλη της Εταιρείας Ιησού στην Αποστολική Διακονία

  Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

  9:15 – Αναχώρηση αεροπορικώς για Μυτιλήνη

  10:10 – Άφιξη στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

  10:45 – Επίσκεψη στους πρόσφυγες στο «Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης». Ο Ποντίφικας θα απευθύνει ομιλία και θα τελέσει την προσευχή Angelus.

  12:15 – Αναχώρηση αεροπορικώς για Αθήνα

  13:10 – Άφιξη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  16:45 – Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής

  19:00 – Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μακαριωτάτου Ιερώνυμου Β’ στον Ποντίφικα Φραγκίσκο στο Αποστολικό Μοναστήρι

  Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021

  8:15 – Επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής στην Αποστολική Διακονία στην Αθήνα

  9:45 – Συνάντηση με νέους στο Σχολείο Αγίου Διονυσίου των Αδελφών Ουρσουλινών στο Μαρούσι. Ο Ποντίφικας θα απευθύνει ομιλία.

  11:15 – Αποχαιρετιστήρια τελετή στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  11:30 – Αναχώρηση αεροπορικώς για Ρώμη

  12:35 – Άφιξη στη Ρώμη (Διεθνές Αεροδρόμιο Ciampino)

  Απογορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις

  “Λουκούμι” έκατσε στην κυβέρνηση η επίσκεψη του Πάπα, αφού βρήκε αφορμή να απαγορεύσει τις προγραμματισμένες του Δικτύου Υγειονομικών στο Πάρκο Ελευθερίας και των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου.

  Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ
  Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ, αναφέρεται:

  «Με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση από ώρες 06:00 έως 22:00 του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους: Φειδιππίδου – Λ. Αλεξάνδρας – αριστερά 28ης Οκτωβρίου – δεξιά Ιουλιανού – αριστερά Αριστοτέλους – Σωκράτους – αριστερά Π. Τσαλδάρη – Πλατεία Ομονοίας – δεξιά Αθηνάς – Πλατεία Μοναστηρακίου – Άρεως – Διοσκούρου – Πρυτανεία – Τριπόδων – Σέλλευ – Λυσικράτους – Λ. Βασ. Αμαλίας – Λ.Βασ. Όλγας – Λ. Βασ. Κωνσταντίνου – δεξιά Σπύρου Μερκούρη – αριστερά Μιχαλακοπούλου – Λ. Μεσογείων έως Φειδιππίδου.

  Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης στη Χώρα μας της επίσημης επίσκεψης της Αυτού Αγιότητας του Πάπα Φραγκίσκου και των προγραμματισμένων κινήσεων – επισκέψεων του στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξαγγελθείσες συγκεντρώσεις, ήτοι α) συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας (σταθμός Μετρό Μέγαρο Μουσικής) την 16:00 της 4-12-2021 από Δίκτυο Υγειονομικών «κατά της υποχρεωτικότητας» και β) συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την 17:00 της 4-12-2021 «κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού».

  Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
  Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για την υλοποίηση των μέτρων θα διατεθούν πάνω από 3.500 αστυνομικοί, όλων των υπηρεσιών και ειδικά της Τροχαίας, που έχει την ευθύνη να διασφαλίσει την ομαλή και γρήγορη μετακίνηση του Ποντίφικα στις επισκέψεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του.

  Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τριήμερο 4 – 6 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ, κατά την κίνηση της πομπής του Πάπα Φραγκίσκου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

  Ειδικότερα, την Κυριακή 5/12/2021, και κατά τις ώρες 13:00 έως 20:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία:

  στη Λεωφόρο Β. Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το κέντρο της πόλης, και
  στη Λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Β. Σοφίας.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  14 Σχόλια

  1. Σατανάδες του Ελληνισμού είναι οι μασώνοι, οι αλλοδαποί, οι μουσουλμάνοι, οι αθεοι κλπ… τι φταιει ο πάπας???? Ο καθολικισμός ειναι Χριστιανισμός. Μια ζωη στην Ορθοδοξία φταίει ο καθολικισμός και μας έφαγαν οι άθεοι, οι μασώνοι και το ισλάμ

   1. είναι αυτοί που περιγράφεις,,,, αλλά να ξέρεις η έδρα αυτού του σατανά εκεί, είναι το κέντρο του σατανισμού.
    Έχεις πολύ δρόμο ακόμα.

  2. Όλοι εσείς οι γραφικοί που βρίζετε τον Πάπα, να θυμάστε ότι πριν 20 χρόνια ο μακαριστός Χριστόδουλος που τον έχετε ως πρότυπο είχε συναντηθεί με τον τότε Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β’.

  3. Αυτοί οι αστυνομικοί που θα τους φυλάνε γιατί δεν τους πιάνουν όλους εκεί και να τους κλείσουν μέσα να κάνουν και κάτι χρήσιμο για την κοινωνία έτσι και αλλιώς δικτατορία έχουμε όλος ο κόσμος μαζί τους θα είναι

  4. Θα συναντηθούν όλα τα σκουπίδια μαζί βλέπω… από τόν πολιτικό και θρησκευτικό κόσμο…
   Θα φάνε και θα πιούν είς υγεία των κοροιδον
   Μια από τα ίδια… και τον λαό να του λένε να κάνει εμβόλιο τέστ πρόστιμα αυτή θα είναι η ζωή σας αυτό μας λένε και δική τους ζωή να τρώνε και να πίνουν το αίμα του κοσμακη
   Ένα μένει να γίνει και είναι η μόνη διέξοδος δεν υπάρχει άλλη ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος όσο είναι καιρός με οποιοδήποτε τρόπο ….

  5. ο Πάπας Φραγκίσκος χαιρετάει τα πλήθη με το σήμα, ξέρετε τίνος; Του… εξαποδώ, του διαβόλου! εχει το θράσος να χαιρετάει με το sign of the horns, aka “devil’s horns”*, το σήμα των κεράτων, που θεωρείται ότι είναι το σήμα των σατανιστών.

  6. Ρε παιδιά πάμε να σηκωθούμε ολοι μας !! χέστηκαμε για τον παιδόφιλο !!!!!!

  7. Να τους πάρει στο βατικανό που έχει και πολυτέλεια! Χώρια πόσοι τον φυλάνε. Έχει χώρους πολλούς στο βατικανό, να ξεκουμπιστεί που θέλει να κάνει σόου στη μυτιλήνη. Η ελλάδα έχει χρέος 360 δις και τους βολεμένους 301 τους νοιάζουν οι πρόσφυγες! Την χώρα μας την τελείωσε ο κούλης με τον κοροδοιό όπως την είχαν τελειώσει όλοι ανεξαιρέτως οι προηγούμενοι προδότες από το 74 και μετά. Όξω πάπα μαζί με τις μητροπολίτισες τις δικές μας, την τιτίκα και την δημητρούλα. Δεν θα σας περάσει προδότες.

  8. Ήρθε για να αναγκάσει την χώρα μας να πάρει όλους τους λαθρό από την Τουρκία στην επικράτεια της! Φανταστείτε να ξεκινήσει η Τουρκία να στέλνει μαζικά τα 4 εκατομμύρια λαθρό από Συρία και τα άλλα εκατοντάδες εκατομμύρια λαθρό που μπορούν να έρθουν αεροπορικώς με την Turkish Airlines από Αφρική και Ασία για να περάσουν στην Ευρώπη και να λαμβάνουν δωρεάν επιδόματα! Ως γνωστόν με την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, οι λαθρό επιστρέφονται στις χώρες εισόδου της ΕΕ και άρα και οι Τσίπρας-Καμένος που τους άφησαν ελεύθερους το 2015 ήξεραν πως όλοι αυτοί οι μαχαιράδες δολοφόνοι του ISIS θα κατέληγαν στην Ελλάδα αλλά αυτό ήθελαν ο Αλβανόσπορος και ο μαγουλάς Σλαβόσπορος!

  9. Αφου ειναι καλος ανθρωπος γιατι τον απομονωνουν φοβουνται μην κολλησει κορωνα?

  10. 17:00 η ωρα συγκεντρωση στο Συνταγμα…..στ’αρχ@@ια μας ο σατανοπαπας….μας περνουν τις ελευθεριες μας ευκαιρια να δει ο αρχιερεας της νεας ταξης και του συστηματος οτι ειναι ανεπιθύμητος…αλλος ενας λογος να γινει η συγκεντρωση….

  Comments are closed.