(ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ) – 5G : ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;;; – 158.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ – ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ, ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…(ΒΙΝΤΕΟ)…

  Κοινοποίηση:
  LxwCv7zZYimzXH3lBQa3

  5G. Έως τώρα απλά ακούγαμε για το νέο τεχνολογικό θαύμα με τις αστρονομικές ταχύτητες, που θα φέρει την επανάσταση στις επικοινωνίες και όχι μόνο, αφού θα τεθεί στην υπηρεσία ακόμη και της Ιατρικής, επιτρέποντας ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις εξ αποστάσεως και άλλα πολλά.

  Σε λίγο καιρό όμως γίνεται πράξη και στη Χώρα μας, αφού μέχρι το τέλος του 2020 θα δημοπρατηθεί το έργο για την τοποθέτηση κεραιών. Ήδη υπάρχουν δύο δήμοι στη Χώρα στους οποίους λειτουργεί πιλοτικά. Είναι οι δήμοι Ζωγράφου και Τρικάλων, ενώ ο δήμος Καλαμάτας που αρχικά είχε μπει στο πρόγραμμα τελικά αποσύρθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

  Το κακό όμως και στις τρεις περιπτώσεις, είναι ότι δεν ρωτήθηκαν οι πολίτες για αυτή τη δοκιμαστική λειτουργία του δικτύου με αποτέλεσμα να γίνονται ουσιαστικά “πειραματόζωα” χωρίς τη θέλησή τους , αφού οι επιστήμονες αναφέρουν ότι δεν έχουν γίνει σχετικές μελέτες για την ακτινοβολία που εκπέμπει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επιτρεπτά όρια ακτινοβολίας έχουν καθοριστεί στη Χώρα μας από το 1998 και με δεδομένο ότι η χρήση ανά συσκευή κινητού τηλεφώνου εκείνη την εποχή είχε καθοριστεί στα 6 λεπτά ημερησίως.

  158.000 επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει διακήρυξη στην οποία αναφέρουν τους κινδύνους από τη χρήση του συγκεκριμένου δικτύου στη Δημόσια Υγεία. Υπάρχουν πάνω από 20.000 επιστημονικά συγγράμματα που εξηγούν τους λόγους για τος οποίους το θεωρούν επικίνδυνο.

  Αυτό που τονίζουν οι επιστήμονες είναι ότι μιλάμε για κάτι εντελώς καινούργιο που δεν έχει σχέση με τα δίκτυα 3G και 4G και σε καμιά των περιπτώσεων δεν αποτελεί μετεξέλιξη αυτών. Τα δίκτυα 3G και 4G εκπέμπουν σε ένα φάσμα συχνοτήτων 2,4 Ghz(γκιγκαχέρτζ) σε αντίθεση με το 5G που λειτουργεί στα 60 GHz.

  Για να κατανοήσουμε το μέγεθος των αριθμών οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να λειτουργεί στα 7,8 Hz(χερτζ) και ήδη είμαστε αναγκασμένοι λόγω της τεχνολογίας να ζούμε μέσα σε μια “λίμνη” από 2,4 δισεκατομμύρια Hz, τα οποία με την τεχνολογία 5G θα ανέβουν στα 20 δισεκατομμύρια και έπεται και συνέχεια. (για να μην υπάρξει σύγχυση πιο πάνω μιλάμε για GHz και εδώ για Hz, όπου 1 GHz= 1 δισεκατομμύριο Hz)

  Ήδη η ακτινοβολία, όλοι ξέρουμε ότι είναι υπεύθυνη για καρκινογενέσεις και άλλα προβλήματα όπως η στειρότητα αλλά και το φαινόμενο της ηλεκτρικής υπερευαισθησίας από την οποία νοσεί ήδη το 5% των Ευρωπαίων. Η συγκεκριμένη ασθένεια έχει πολλά και ποικίλα συμπτώματα, από ζαλάδες , σφύριγμα στα αυτιά, πόνους στις αρθρώσεις έως και πρόσκαιρη ή και μόνιμη απώλεια μνήμης. Στη Σουηδία ήδη 250.000 άνθρωποι που έχουν διαγνωστεί με ηλεκτρική υπερευαισθησία δεν είναι ικανοί να εργαστούν και ζουν από επιδόματα του κράτους.

  Ειδικά όμως για το 5G και όπου έχει εφαρμοστεί έστω και πιλοτικά, έχουν ακουστεί πολλές καταγγελίες, όπως σε ένα σχολείο των ΗΠΑ που βρίσκεται κοντά σε κεραία και στο οποίο έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις καρκινογενέσεων στα παιδιά του σχολείου.

  Οι επιστήμονες που αντιτίθενται στη συγκεκριμένη τεχνολογική εξέλιξη, μιλούν ακόμη για καταστροφή της ατμόσφαιρας, αφού με τη συγκεκριμένη τεχνολογία υποστηρίζουν ότι καταστρέφονται το οξυγόνο, το διοξείδιο του άνθρακα αλά και το όζον.

  Πολλές Χώρες, μεταξύ τους η Κύπρος και το Ισραήλ, ήδη έχουν αποκλείσει την εγκατάσταση του δικτύου, αλλά και μεμονωμένα κάποιες πόλεις όπως οι Βρυξέλλες. Στην Ελλάδα και χωρίς να έχουν ερωτηθεί οι πολίτες σε λίγο καιρό αρκετές εκατοντάδες κεραίες θα έχουν εγκατασταθεί σε όλη την Επικράτεια.

  Μόνη ελπίδα είναι η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η πίεση προς τις δημοτικές αρχές, οι οποίες θα πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους για τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει η εγκατάσταση των κεραιών στις περιοχές τους…

  Δείτε μερικά σχετικά βίντεο όπου επιστήμονες αναλύουν το τι είναι το 5G αλλά και καταγγελίες για καρκινογενέσεις στις ΗΠΑ…
  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  16 Σχόλια

  1. παιδια τα καθικια της βουλης τον ψηφισαν το νομο προσφατα στην βουλη και σε λιγο καιρο αρχιζει η εγκατασταση των κεραιων του 5g! θελουν να μας ξεπαστρεψουν ολους!

  2. Στο μεταξύ αγαπητοί μου ψεκασμένοι το να κοιμάσαι με μια μπανάνα στο δωμάτιο είναι πιο επικίνδυνο απο το να χρησιμοποιείς 5G δίκτυο εξαιτίας του ραδιενεργού καλίου που αυτή φέρει.

  3. Ψηφίστε πατέρα Κλεομένη.
   Πάλι καλά που δεν καταλαβαίνουν οι Αφρικανοι ελληνικά γιατί θα γελαγαν και αυτοί μαζί μας

  4. ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΤΙΣ ΈΚΑΨΑΝ .ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΊΑ.
   ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΎΨΟΥΝ.

   ΚΟΠΙΑΣΤΕ…..

   .
   ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  5. Έχω μια ιδέα να τις βάλουν πιλοτικά πρώτα στο Ψυχικό, στην Κηφισιά, στην Εκάλη, στην Γλυφάδα και την Βουλιαγμένη! Να δούμε τι θα γίνει? Θα δεχτούν οι γαλαζοαιματοι;

  6. Μας έχουν ταράξει στην μικροκυματική ακτινοβολία.
   Το 5G είναι ακόμα χειρότερο γιατί θα εκπέμπει στους 3.8Ghz με προοπτική τους 25Ghz για την Ελλάδα.
   Συχνότητες ραντάρ, συζεύξεων δορυφορικών σταθμών και στρατιωτικών όπλων απώθησης του εχθρού 60Ghz.
   Ότι χειρότερο.

  7. Απορώ πως δεν έσκασαν στα σχόλια ο Μπάμπης ο εγκαταστάτης κεραίων με πτυχίο ιεκ και ο Σάκης ο πωλητής σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας να μας πουν πως είναι επαγγελματίες και αυτοί ξέρουν και το 5G είναι απόλυτα ασφαλές για τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον… ΛΟΛ, συνήθως δεν αργούν.

   1. Οι χασάπηδες γιατροί πανεπιστήμια έβγαλαν όχι ΙΕΚ . Τα πτυχία στα πανεπιστήμια πολλά είναι από σκονάκια. Σταμάτα λοιπόν το shaming στιφάδο

   2. Σιγά που θα έσκαγαν σχόλιο ο Μπάμπης και ο Σάκης από τη στιγμή που έσκασε σχόλιο ένα κουνέλι και μάλιστα τρελό το οποίο ξέρει από 5G μέχρι G μαλακίας εις την νιοστήν.

  8. Αυτο ειναι κατι που μελλοντικα κατι εισαγγελατοι,χατζημαλακες κλπ θα παρουσιαζουν ως εξελιξη,υπεραπλουστευση της ζωης και πολυτελεια βγαζοντας υπερβολικους,τρελους και βαρεμενους οσους θα αντιδρουν με συλλαλητηρια.
   Θα το φαμε απο παντου το αγγουρι. Κριμα στα παιδια μας.

  9. Αντε καλέ θεωρίες συνωμοσίας είναι και αυτά όπως θα πούνε οι σύγχρονοι ιεροεξεταστές. Ρίχνουν το ανάθεμα σε όπιον τολμήσει να θέσει το δόγμα τους υπό αμφισβήτηση. Ο πιο εύκολος τρόπος για να μας δολοφονήσουν είναι να θεωρείται η αντίσταση στα σχέδια τους ποινικό αδίκημα. Δεν είναι επιστήμη αυτό. Η επιστήμη αποτελείται από ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που κάθονται να ακούσουν όλες τις απόψεις και δεν είναι απόλυτοι όταν πρόκειται ειδικά για την υγεία των ανθρώπων. Και δε περιορίζουν τις ελευθερίες του κόσμου , ούτε ψυχολογικό πόλεμο κάνουν αν πραγματικά νοιάζονται,ούτε οικονομίες κρατών καταστρέφουν και ουτε φυσικά υποχρεωτικό εμβολιασμό επιβαλλουν. Το 5G θα επιδεινώσει κι άλλο την υγεία των ανθρώπων και θα το ρίξουν στο κορονοιό

  10. Αυτοί που τα λένε είναι οι ψεκασμενοι οι συνομοσολογοι είναι αυτοί που λένε πως μας την πέσαν οι εξωγήινοι ε τατσοπουλε;;;;

  11. η ηλιθιοτητα του ισχυρου που επιβαλει κεραιες 5g εχει πατο;αν θελομε τα παιδια μας να ζησουν πρεπει να μην το αφησουμε τελος

  Leave a Response