ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΦΙΜΩΣΗ” ΗΜΕΡΑ ΟΓΔΟΗ – ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΖΕΜΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ Κ@ΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

  Κοινοποίηση:
  makelio

  Βρισκόμαστε ήδη στο 8ο εικοσιτετράωρο που το makeleio.gr είναι αποκλεισμένο από το Facebook λίγη μόλις ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο.

  Οι αναγνώστες μας επισημαίνουν μέσω μυριάδων μηνυμάτων ότι δεν μπορούν να διαβάσουν την αρθρογραφία μέσω της ρουφιανοπλατφόρμας.

  Την ίδια ώρα τα κέρδη που χάνει η εκδότρια εταιρεία ολοένα και αυξάνονται. Ο λογαριασμός φουσκώνει. Το έπιασες Δημητράκη;

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  15 Σχόλια

  1. Ο μόνος υψηλά ιστάμενος που μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τι σκοπό παίζουν ήταν ο Τραμπ.
   Και παρόλο που είπε αυτά αντί ο κόσμος να ξεσηκωθεί πήγε εναντίον του.
   Όπως καταλαβαίνετε η κυριαρχία είναι μεγάλη και δεν μπορεί κάποιος να το σταματήσει παρά μόνο ο κόσμος με την αντίδραση του και τις απόχες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  2. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ”’ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ Η ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ””ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

  3. Τσακισετε τους Χίο,αν και καταλαβαίνεις ότι είμαι αλλού ιδεολογικα,εδώ μαζί σου οι κοματοΤΑΛΙΜΠΑΝ πρέπει να τσακιστουν να φύγουν με βούληση του λαού να επιβάλει το Σύνταγμα κ τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ,όπως το έκαναν οι 300 Σπάρτιατες της Ισλανδιας,ως εδώ νισαφι.

  4. Εγώ πάντως έχω διαγράψει του facebook και ενημερωνωμαι μέσα από την σελίδα του makeleio.gr. Το facebok παίζει βρώμικο παιχνίδι και καλό είναι να το καταλάβει ο κόσμος και να το διαγράψει από την ζωή του.

  5. Αυτοί έχουν καταντήσει να λογοκρίνουν και τους απλούς σχολιαστές στο διαδίκτυο,πόσο μάλλον μία επιτυχημένη εφημερίδα. Φοβούνται ότι το παραμύθι τους δεν στέκει πουθενά και σε κανένα αντίλογο.

  6. Στα αρχιδια μας το Facebook.Εμεις θα πάρουμε την εφημερίδα όπως πάντα και το διαδίκτυο ας κάνει τούμπες.Ετσι και αλλιώς το Internet δημιούργημα των Μασονων της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι. Να πέσει μια και καλή μπας και ξυπνήσει ο λαός.

  7. Η πολιτική είναι ένα ιδεολογικό αναλώσιμο προϊόν καταστροφής, τυραννίας, διαφθοράς καί προδοσίας. Το μοντέλο με το όνομα πολιτική έχει αποτύχει καθώς δεν έχει ουδεμία σχέση με εθνική σταθερότητα καί κοινωνική ελευθερία με πνεύμα καλλιεργήσιμο προς τούς πολίτες. Τα κόμματα της πολιτικής είναι η αποσταθεροποίηση και η πνευματική μαυρίλα ενάντια στο ελεύθερο πνεύμα και πνευματική βούληση. Αντιλαμβανόμαστε γιατί η κοινωνία έχει χωριστεί σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές παίζοντας το παιχνίδι του συστήματος. Στις χώρες που επικρατεί πολιτική και όχι πνευματική ηγεσία δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία ώστε ο πολίτης να έχει αξία μέσα στην ίδια του την χώρα.

  8. Φακελωνεστε μόνοι σας…και σας αρέσει… .. Όταν σας είχε φτιάξει ο Παπαδόπουλος τσάμπα Facebook γκρινιάζατε…

  9. Μια απλή ερώτηση…Αυτοί που φιμώνουν το μακελειό δεν είναι συνεργοί με τους δολοφόνους;

  Leave a Response