ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΚΛΑΠΕΙΣΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ – “ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ” ΚΑΙ ΤΟ PRETADOR ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    parakolouthiseis

     

    Δύο λίστες με ονόματα που παρακολουθούνται απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Εκτος από τα ονόματα όμως, έχουν αρχίσει να… διαδίδονται και συνομιλίες μεταξύ των συνομιλητών. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι (άντρες και γυναίκες), ερωτικά καβγαδάκια και… τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί.

    Από τις ίδιες πηγές που δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες δύο λίστες με τους παρακολουθούμενου διαρρέουν στοιχεία για:

    Κορυφαίο πολιτικό σε υπουργική θέση που έχει καταγραφεί να συνομιλεί με τον εραστή του, έναν πολύ γνωστό ιερωμένο.

    Πολιτικόβουλευτή που έχει συνάψει ερωτική σχέση και καταγράφεται να κάνει ζήλιες σε… δημοσιογράφο περιοχής  Κολωνακίου, ο οποίος είναι γνωστός για την… αγάπη του προς το ίδιο φύλο

    Βουλευτή και πολιτικό με βίλα σε κοσμοπολίτικο νησί που καταγράφεται να απευθύνεται με «γλυκόλογα» σε κορυφαίο γιατρό. Καθόλου παράξενο: Διατηρούν ερωτική σχέση 25 χρόνια όπως καταγράφεται από τις συνομιλίες τους.

    Κορυφαίο υπουργό που καταγράφεται να απατά εκτός από την σύζυγό του και τις δύο ερωμένες του, με… άλλες δύο, μία μελαχρινή και μία ξανθιά με εντυπωσιακά «προσόντα».

    Εξωκοινοβουλευτικό υπουργό να συνομιλεί με αγαπημένη του, μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης η οποία… τυχαίνει να είναι παντρεμένη!

    Γοητευτική φιλοκυβερνητική μεγαλοδημοσιογράφος που μιλά με την… ερωμένη της και… «λιώνουν» τα καλώδια από την φλόγα.

    Υπουργό που έχει παιδί με ξανθιά γυναίκα άλλου συναδέλφου του που ο δεύτερος δεν το ξέρει ότι το παιδί είναι του πρώτου και νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο πρώτος καταγράφεται να δηλώνει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ρε 9/10 ειναι gay και λεσβιες! Γι αυτο προωθουν αυτα τα αισχρα προτυπα στην τηλεοραση με στοχο τα παιδια μας! Ξυπνηστε ρε! Ψηφιζετε τους ιδιους μαλaκες 30 χρονια τωρα

    2. Αυτά τα διεστραμμένα όντα σας επιβάλουν να αυτοκτονήσετε με τα εμβόλια για να γεμίζουν τις τσέπες τους. Έννοια τους και τι τους περιμένει η ζωή θα τους το αποκαλύψει…

    3. Το ζωον ο Τσιπρας ειχε την ευκαιρια να τους βαλει φυλακη για την Νοβαρτις με τον Παπαγγελοπουλο.Διστασε και η Καμορα της ΝΔ επανηλθε.Τελευταια ευκαιρια να δωσετε την χαριστικη βολη στην μαφιοζικη κλικα που ταλαιπωρει τους Ελληνες.Στεφανε , δημοσιευσε τα και γκρεμισε το κατεστημενο που σε ηθελε νεκρο !

    4. Έτσι εξηγείται η μεγάλη αγάπη για τους ανώμαλους και η ανοχή που δείχνουν σε αυτούς, βέβαια και τους νόμους που έχουν ψηφίσει για αυτούς. Χωνέψετε αν δεν φύγουν και η 300 ανώμαλοι προδότες πουτ…….ες από την βουλή αυτή η δόλια πατρίδα δεν πρόκειται να δεί άσπρη μέρα!

    5. Επαναλειτουργία του Καιάδα. Η ανωμαλία στο απώγειό της. Ικανοί κατηγορίας Ι-5. Ακατάλληλοι για πάσης φύσεως ενασχόληση.

    6. Σκουπίδια που ζούνε με δημόσιο χρήμα χωρίς να εργάζονται.

    7. Χίο,βγάλε ονόματα στα μανταλάκια να γκρεμιστεί το ψευτορωμαίϊκο,που είναι σκέτος βόθρος

    8. Μετά ρωτάτε πως ψηφίζουν μνημόνια και προδοσίες στυλ πρεσπες. Όλοι εκβιαζομενοι είναι, τους κρατάει γερά ο ξένος παράγοντας και η ντόπια ολιγαρχία. Ένα μάτσο ανώμαλοι, παιδεραστές, λαμογια κυβερνούν την Ελλάδα. Ξέρουν ποιους προωθούν στην ιδιότητα του βουλευτή και υπουργοί. Πολιτικοι μ@υνοπανα μαφιόζοι παιδεραστές.

    9. Το πιο τραγικό απ’ όλα, είναι το τελευταίο.Ενα παιδί μεγαλώνει με άλλον πατέρα γιατί η μάνα του η καριόλα τον έτρωγε απο παντού.

    10. Ετοιμάστε κρεμάλες στο σύνταγμα.Οι ίδιοι μόνοι τους θα βάζουν τη θηλιά στο λαιμό έτσι και βγουν ονόματα

    11. Πόσο ανώμαλα όντα μας κυβερνάνε, στον κορυδαλλό με πούλμαν απευθείας όλοι

    12. Της πουτάνας το κάγκελο! Τρώνε τα λεφτά μας στα βίτσια τους. Ο μαλάκας που ταΐζει το παιδί του άλλου ποιος είναι;

    13. Στην Ουκρανία ξεκοιλιάζονται
      και στη Βουλή κολάζονται

    14. Όλοι ανώμαλοι είναι; Δεν υπάρχει κανείς φυσιολογικός;

    15. pop corn και περιμενουμε ονομαατα να πεθανουμε στα γελια με τις ανωμαλαρες

    16. Ιστορίες για Σιρινα και για τα ενήλικα προγράμματα του Nova t.v.

    17. Με γιατρουδακια δικηγορακια λογιστακια δημοσιογραφακια που αποτελουν τα χειροτερα σκ@τ@ της χωρας μας.

      1. εκτός γιατρών που σώζουν ζωές οι άλλοι είναι απλά άχρηστοι.Παρασιτικες υπηρεσίες προσφέρουν δηλ αέρα κοπανιστο

    18. Σίγουρα θα τραβιούνται και με αλλοδαπά αφού κανείς δικός μας δεν τους γ@ργ@λάει.

    19. Αυτη δεν ειναι κυβερνηση ρε παιδια αλλα συμμορια διεστραμενων.

    20. Αυτές είναι πληροφορίες ,να ξέραμε κ τα ονόματα ,ε ρε γλέντια που θα έχουμε ….,τωρα αρχίζουν τα καλά

    21. Ο ρε φίλε τόλμη και γοητεία η Βουλή

    Comments are closed.