ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ – Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ – ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ – ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Κοζανη

    Την στιγμή της προσαγωγής του 45χρονου ο οποίος το πρωί της Πέμπτης εισέβαλε με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά όσους βρίσκονταν εκεί, κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ3.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , προηγήθηκε  έρευνα των Αρχών στο αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο κοντά στη ΔΟΥ Κοζάνης.

    Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση και των τριών από τους τέσσερις τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο «Μαμάτσειο» της Κοζάνης έχει χαρακτηριστεί σοβαρή από τον πρόεδρος του νοσοκομείου Στ. Γκανάτσιο.

    Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο εισέβαλε στο 2ο όροφο της δημόσιας υπηρεσίας, που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους.

    Δείτε ΕΔΩ όλο το χρονικό της επίθεσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Μαγαζάκι θα είχαν στήσει τα καλόπαιδα και ο τσεκουράτος δε θα ήθελε να πληρώσει…

    2. Τώρα που ρθε και το κουμούνι με το τσεκούρι στην θέση του Έλληνα κοσμάκη τώρα άρχισε να κινητοποιείται. Τώρα όμως ειναι αργά και συνυπεύθυνος για το χάλι που βιώνει η χώρα.

    Comments are closed.