ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ LOCKDOWN ΜΑΡΤΙΟΥ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ “ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – “Ο ΙΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ”

    Κοινοποίηση:
    1-40

    Ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής Λοιμωξιολόγων, γνωστό φερέφωνο των καταστροφέων της χώρας,  Νίκος Σύψας αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία των σχολείων χτυπώντας καμπανάκι.

    Όπως είπε ο κ. Σύψας και σε παλαιότερη εισήγηση της επιτροπής είχε αποφασιστεί ότι στις «κόκκινες» περιοχές θα ανοίξουν τα γυμνάσια και όχι τα λύκεια. Από τη στιγμή που η Αττική μπήκε στο «κόκκινο» ίσχυσε εκείνη η απόφαση.

    «Εξετάζαμε πολύ προσεκτικά τα στοιχεία. Η Αττική παρόλο που έχει κακά επιδημιολογικά στοιχεία δεν είναι Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες διασποράς.», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Επεσήμανε, ακόμη, ότι «αν χτυπήσει καμπανάκι θα ανατραπούν όλα άμεσα. Δεν θα έχουμε δισταγμό να κλείσουμε ξανά τα σχολεία, ειδικά τα Λύκεια. Εάν χρειαστεί θα το κάνουμε και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.»

    Ο κ. Σύψας ανέφερε, μάλιστα, ότι την επόμενη βδομάδα ή και νωρίτερα θα παρθούν αποφάσεις. «Ο κίνδυνος για επιδημική έκρηξη ελλοχεύει. Μπορεί τα πάντα να ανατραπούν από μέρα σε μέρα.»

    Ο καθηγητής τόνισε ότι αν ήταν στο χέρι του θα τα έκλεινε όλα τώρα για δύο βδομάδες.

    «Εγώ θα επιθυμούσα να υπάρχει ένα καθολικό lockdown για δυο βδομάδες, για να πέσει η επιδημία, αλλά υπάρχει και η οικονομία. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή.»

    Τέλος, ασταθείς επιδημιολογικά χαρακτήρισε τους επομένους δυο μήνες, Φεβρουάριο και Μάρτιο, ο καθηγητής, λέγοντας πως σίγουρα μέχρι το Μάρτιο θα έχουμε μέτρα, τα οποία θα ανατρέπονται αναλόγως των συνθηκών.

    «Αυτοί οι δύο μήνες θα είναι μήνες που κάθε μέρα θα ανατρέπονται οι προηγούμενες αποφάσεις. Η επιτροπή ακολουθεί τον ιό. Ο ιός βαράει τα νταούλια και εμείς χορεύουμε.»

    Σε μια χώρα που όλα έχουν διαλυθεί, οι “οπαδοί” του κορονοιού λιώνουν ακόμα και τα συντρίμμια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Επιβάλλουν ένα κλείδωμα εναντίον εκκλησιών, επιχειρήσεων, σχολείων, εθνικών εορτών, ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν για τις παράξενες παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη.

    2. Όσο ποτέ ο ραγιάς θα ανέρχετε τέτοια λαμόγια σαν αυτόν και τον αρχικλεφταρο δικασμενο Χαρδαλιά να του κάνει κουμάντο Στην ζωή του και το σημαντικότερο στην ψυχολογία του πράγματικα αν δεν ξεσηκώθει ο κόσμος τώρα απορώ ποτέ !!!

    3. μήπως το αρχικό πραγματικό επώνυμο είναι sypsa’h ; ψάξτε το αν μπορείτε. τότε εξηγούνται όλα, αλλά πώς λύνονται;

    4. Μας τα πρηξε!
      Νταούλια όμως! Νταμπ ντουμπ νταμπ ντουμπ.
      Άντε φυδιασε σε καμία γωνια ρε .

    5. το εχουμε κουρασει το θεμα μονον λογια λεμε τιποτε δε κανουμε σιγουρα με τα λογια κτίζουμε ανογια στην πραξη ??? ολοι αυτοι αφου μας αηδιάζουν και φεροντε σα αφεντικα δε πρεπει να φαν κι το ξυλικακι τους ??? τους ακουμπα κανεις ??? τιποτα οτι θελουν κανουν

    6. κοιταξτε μυτη γαμψη του σιψα.. νομιζεται ολα ειναι τυχαια;

    7. Ο ΣΥΨΑΣ ΘΑ ΦΆΕΙ ΠΟΛΎ ΞΎΛΟ. ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.

    8. ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στους γιατρούς!!! υπάλληλοι των φαρμακευτικών και πιόνια του ΙΣ είναι!!!!

    9. Οποτε η τύχη της Ελλάδας επαφίεται σε αποφάσεις δασκάλων καθηγητών και δικαστών τα πράγματα πηγαιναν πάντα προς το χειρότερο. Τώρα έχουμε τους λοιμωξιολόγους. Κανένα μέσο, ούτε τηλεοπτικό ούτε ηλεκτρονικό, ούτε έντυπο δεν αναφέρει για το 0,15% της θνησιμοτητας του ιού. Ούτε και για το φάρμακο παρά μόνο για τα κρούσματα. Τόσοι γιατροί παγκοσμίως βγαίνουν καθημερινά και αναφέρονται στο ότι το κλείσιμο επιφέρει χειρότερα αποτελέσματα από το άνοιγμα της αγοράς και των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων τηρουμένων πάντα των μέτρων. Όλοι οι ηθυνοντες σφυριζουν αδιάφορα. Αν δεν περιοριστούν οι Πακιστανοί που διαμένουν ανά 10αδες, οι Αφρικανοί και οι γύφτοι που κινούνται ανεξέλεγκτα τα κρούσματα καθημερινά θα αυξάνονται. Αν δεν συμμαζέψουν τους υποτιθέμενους μετανάστες που κάνουν καθημερινά βόλτες τσάμπα με τα ΜΜΜ την ώρα που πάει κάποιος να βγάλει το μεροκάματο του τότε η κατάσταση της φτωχοποιησης των Ελλήνων είναι δεδομένη…

    10. τα πλέον μισητα ΔΙΠΟΔΑ, που θεωρούν εαυτόν Θεό. Ελέω Μαξίμου φυσικά.
      ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΙ ΛΌΓΩ ΠΟΛΥΩΡΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΛΑΘΡΟΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΆΤΟΙ ΧΟΛΕΡΑ, Κ. ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΤΩΝ ΡΟΜΑ Κ. ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΣΚΟΛΗΚΙΣΙΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ……….ΠΟΥ…….

    11. Είμαστε έτοιμοι για σηψαιμία ο λαός κύριοι.. Θα φτάσουμε σε σημείο σε λίγο κ θα λέμε η πεθαίνεις από τον ιό η από την φτώχεια την πείνα κλπ
      διαλέγει ο καθένας κ παίρνει..Εύχομαιι να διαψευστώ.. Καληνύχτα Ελλάδα.

    12. Τους μισώ θανάσιμα. Μας καταστρέφουν τη ζωη. Εύχομαι να τιμωρηθούν σκληρα είτε από τους ανθρωπους, είτε από τον Θεό.

    Comments are closed.