ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΟ… ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ! ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ… ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ;

  Κοινοποίηση:
  ΕΥΠ

  Ήταν αυτονόητο ότι σήμερα ή αύριο θα γινόταν!

  Ότι ακουμπάει πλέον τον άλλοτε ισχυρό του Μαξίμου Γρηγόρη Δημητριάδη έχει την τύχη του. Η υποδιευθύντρια στο ευαίσθητο τμήμα της ΕΥΠ που ασχολείται με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, αστυνομική υποδιευθύντρια στον βαθμό Ε.Γ. δεν έχει πλέον την καρέκλα που είχε. Η αλήθεια είναι πως όλοι νόμιζαν πως είχε αναρρωτική άδεια αφού έλειπε επί πολλούς μήνες από το γραφείο της. Ευτυχώς η γυναίκα από ότι μάθαμε είναι καλά. Ίσως επισκεπτόταν το παράρτημα της υπηρεσίας στην Αγιά Παρασκευή!

  Σημασία έχει ότι ο “αποκεφαλισμός” της είναι ο πρώτος για την υπόθεση αυτή και όπως φαίνεται ακολουθούν και άλλοι. Το γεγονός όμως ότι φεύγει υποδιευθύντρια και όχι η διευθύντρια δημιουργεί ένα ερωτηματικό που η απάντηση του θα πρέπει να δοθεί… πολύ σύντομα!

  Όπως μαθαίνουμε στην θέση της επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια βολέματος στο εξωτερικό ένας ‘”γνωστός” που είχε δημιουργηθεί θόρυβος κατά τον διορισμό του το 2000 εξαιτίας των “προσόντων” του.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

  1. Μετα τα …Πετσο…media καταντησε το χαλβαδο μπασταρδο την ΕΥΠ ΕΥΡ εθνικη υπηρεσια ρουφιανιας οχι οτι κι οι προκατοχοι του καναν κατι καλυτερο! Στ αχναρια του καθε μακαριστου Τσαουσεσκου! Πολυ…. και μεγαλο….διοικητικο ταλεντο ο κολλεγιοπαις! Αυτα σπουδαζες στο Χαρβαρντ Κουλαρα? Μπραβο σου!

  2. Στήν ΚΥΠ /ΕΥΠ πρέπει να τοποθετούνται, όπως καί στό παρελθόν επικεφαλής στρατιωτικοί

  3. Και όλοι αυτοί πληρώνονται από τον λαό!!!! Κοπρόσκυλα.

  4. η λαιρναια Ύδρα έχει πολλά κεφάλια το ένα κόβεις αλλά 10 βγαίνουν

  5. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ

  Comments are closed.