ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!! ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ “ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ” – Ο ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. “ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ” – “ΛΕΠΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ” ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ

  Κοινοποίηση:
  Dachau-768x496-1-1200x675

  Μετά τον Στέλιο Πέτσα και ο υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμού του Κυβερνητικού Eργου, Aκης Σκέρτσος δήλωσε ότι θα υπάρξουν κυρώσεις στους μη εμβολιασμένους πολίτες και περιορισμούς στη ζωή τους από το φθινόπωρο, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά lockdown μόνο για ανεμβολίαστους, ενώ παράλληλα δήλωσε πως θα υπάρξουν και πειθαρχικές κυρώσεις στο Δημόσιο!

  Επίσης πρόσθεσε πως από τον Ιούλιο οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν από τα υποχρεωτικά self test παρόλο που έρευνες έχουν δείξει ότι πολλοί από αυτούς μεταδίδουν τον ιό.

  Ερωτηθείς για τα μέτρα της κυβέρνησης εναντίον των ανεμβολίαστων πολιτών ο κ. Σκέρτσος δήλωσε ότι  «εφαρμόζουμε μέτρα δημόσιας υγείας τα οποία έχουν περιστείλει τα δικαιώματά μας για να προστατεύσουμε ένα ύψιστο αγαθό: την υγεία των πολλών και ειδικά των πιο ευάλωτων. Από τη στιγμή που εμβολιάζονται όμως οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να επανέλθουν στην κανονική τους ζωή», είπε.

  «Αυτό το οποίο πρέπει να καταλάβουν οι ανεμβολίαστοι είναι ότι όσο μεγαλώνει ο βαθμός ανοσίας της κοινωνίας και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος να νοσούν οι πιο ευάλωτοι από μας και να επιβαρύνουν το Σύστημα Υγείας δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθουν ξανά, από το φθινόπωρο για παράδειγμα, καθολικά μέτρα, τα οποία θα περιορίζουν τις ζωές των εμβολιασμένων. Μέτρα θα υπάρχουν ως προς τη δημόσια υγεία αλλά θα αφορούν τους ανεμβολίαστους», πρόσθεσε.

  Και επεσήμανε ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά την τιμωρητική διάθεση της κυβέρνησης: «Εκείνοι που θα επιμείνουν να μένουν ανεμβολίαστοι πρέπει να ξέρουν ότι θα εξακολουθήσουν να υφίστανται περιορισμούς στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, κοινωνικοποιούνται, ψυχαγωγούνται, διασκεδάζουν…»

  Οκ. Σκέρτσος υπογράμμισε ότι πρέπει για να μιλήσουμε για την επιστροφή σε κάποιες δραστηριότητες να εξασφαλίσουμε σαν απαραίτητη προϋπόθεση και συνθήκη την καθολικότητα στον εμβολιασμό. «Πρέπει δηλαδή όλοι οι πολίτες να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στο εμβόλιο ώστε να μπορέσουμε να εξετάσουμε μέτρα δημόσιας υγείας σαν αυτά που περιγράφετε. Δεν είμαστε ακόμη εκεί», είπε.

  Πρόσθεσε ωστόσο ότι υπολογίζεται πως γύρω στο τέλος Ιουνίου, αφού την επόμενη εβδομάδα ανοίξει η πλατφόρμα και για τους 18+ θα έχουμε προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση και από τα μέσα Ιουλίου και μετά θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε ένα τέτοιο πλαίσιο.

  Οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν από το self testing από τον Ιούλιο

  Κληθείς να σχολιάσει τι θα ισχύσει τελικά με τα self test όσον αφορά την υποχρεωτικότητα αλλά και τη διάθεσή τους, ο κ. Σκέρτσος είπε πως «Ξεκινήσαμε από τις 12 Απριλίου, έχουν διατεθεί έως σήμερα 27,5 εκατομμύρια self test σε 4,5 εκατομμύρια Έλληνες κι αυτό έχει βοηθήσει σε μία ραγδαία αποκλιμάκωση, με τη βοήθεια προφανώς και του εμβολιασμού και της ανοσίας που χτίζεται στον πληθυσμό, σε μια ραγδαία αποκλιμάκωση των θετικών κρουσμάτων covid (75% μέσα σε δύο μήνες πτώση στα κρούσματα, 65-70% πτώση στις νοσηλείες στα νοσοκομεία, σημαντική αποκλιμάκωση του δείκτη θετικότητας)».
  Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πέντε χώρες της Ευρώπης που πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή τα περισσότερα τεστ, «θυμίζω ότι αυτή ήταν η βασική κατεύθυνση, ότι πρέπει να κάνετε πολλά τεστ σε μαζική κλίμακα για να μπορείτε να ελέγχετε τον ιό. ‘Αρα έχουμε θετικότητα αυτή τη στιγμή στο 0,2 με 0,3 % του πληθυσμού χάρη στην αυτοδιάγνωση και φυσικά χάρη και στους στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ. Συνεπώς είναι μια πετυχημένη πολιτική δημόσιας υγείας η οποία αγκαλιάστηκε από τη μεγάλη μάζα των πολιτών. Δηλαδή 70% με 80% των δικαιούχων πολιτών, παίρνουν το τεστ, και το δηλώνουν στην πλατφόρμα».

  Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ευχαρίστησε τους φαρμακοποιούς, ξεχωριστά και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου που επί δύο μήνες όπως είπε έχουν συντρέξει και έχουν βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Από κει και πέρα επιμέρους παραφωνίες και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο κι αυτό είναι κατανοητό.

  «Αλλά κάνουμε μία συμφωνία κυρίων εδώ και δύο μήνες», είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως ήταν μια προσωρινή συμφωνία με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών για δύο μήνες.

  «Στις 19 του μηνός ολοκληρώνεται αυτή η συμφωνία και είχαμε μία δήλωση από την πλευρά του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ότι αποχωρούν από τη συμφωνία και αυτό πρέπει να ακουστεί. Από κει και πέρα όμως επειδή η Πολιτεία θέλει να συνεχίσει αυτή την πετυχημένη πολιτική και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συνομιλούμε κι έχουμε καλέσει σε διάλογο την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών την επόμενη Τετάρτη για να δούμε αν θέλουν να συνεχίσουν να τα παρέχουν, όσο αυτό μπορεί να γίνει«.

  «Για μας απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία με τους φαρμακοποιούς είναι η υπηρεσία να παρέχεται στο σύνολο της επικράτειας. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα ο σύλλογος στην Αχαΐα έχει δηλώσει ότι σταματάει τη διάθεση. Για μας αυτό είναι πρόβλημα. Δεν θα αφήσουμε προφανώς ακάλυπτους τους πολίτες της Αχαΐας. Έχουμε βρει άλλο τρόπο και θα διατεθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε σχολεία. Λύσεις και κανάλια διανομής υπάρχουν και το κράτος θα κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλιστεί η διάθεση στους δικαιούχους».

  Ο κ. Σκέρτσος τόνισε στο σημείο αυτό πως μέχρι το τέλος του μήνα υπάρχει κάλυψη αφού η διανομή έγινε τώρα για τρεις εβδομάδες ώστε να μην επιβαρύνονται και τα φαρμακεία με πολλές επισκέψεις.

  «Για τον Ιούλιο θα περιορίσουμε την πολιτική σε πιο στοχευμένες ομάδες διότι έχουμε πλέον πολύ υψηλότερο εμβολιασμό, πολύ χαμηλότερο επιδημιολογικό φορτίο άρα μικρότερη ανάγκη για τόσο εκτεταμένο testing. Συνεπώς θα περιορίσουμε τη διάθεση από τον Ιούλιο και μετά σε μονάδες πληθυσμού που είναι εκτεθειμένες στον ιό όπως είναι ο Τουρισμός, η εστίαση, οι ανεμβολίαστοι, οι νεότεροι άνθρωποι που μπαίνουν πιο αργά στον εμβολιασμό αλλά όχι τη μαζική κλίμακα που είχαμε μέχρι τώρα».

  «Με άλλα λόγια οι εμβολιασμένοι θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία του υποχρεωτικού self testing από τον Ιούλιο», τόνισε ο κ.Σκέρτσος.

  Όσον αφορά τα δίκτυα διανομής, ο κ. Σκέρτσος απαντώντας σε σχετική ερώτηση επέμεινε στις συζητήσεις που γίνονται με τους φαρμακοποιούς και στη σημασία που δίνεται στο να υπάρχει δίκτυο σε όλη την επικράτεια. Αν δεν διασφαλιστεί συμφωνία με τα φαρμακεία θα αναζητηθούν άλλα κανάλια.

  Για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

  «Το πλαίσιο έχει τεθεί στο ανώτατο δυνατό επίπεδο από τους πολιτειακούς παράγοντες της χώρας, από την ΠτΔ από τον πρωθυπουργό» απάντησε σε σχετική ερώτηση.

  Υπενθύμισε τα λόγια της κ. Σακελλαροπούλου ότι «η ελευθερία μας σταματάει στην ελευθερία των άλλων. Άρα πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι ναι έχουμε δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, στο να ορίζουμε τι θα κάνουμε με το σώμα μας, αλλά όταν εργαζόμαστε σε χώρους όπου υπάρχουν ζητήματα προστασίας της υγείας των άλλων, όταν προσφέρουμε για παράδειγμα υπηρεσίες υγείας κι όταν υπάρχει μια κρατική πολιτική που ορίζει ότι είσαι υγειονομικός για παράδειγμα, και η δουλειά σου είναι να προστατεύεις τη δική σου υγεία αλλά και την υγεία των ανθρώπων που έρχονται να νοσηλευτούν, πρέπει να τεθεί και ζήτημα υποχρεωτικότητας. Το έχει πει ο πρωθυπουργός και στη Βουλή», είπε.

  Πρόσθεσε επίσης ότι μιλάμε για μονάδες υγείας αλλά και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων σε αυτή τη φάση, δηλαδή όπως είπε να εστιάσουμε εκεί όπου υπάρχει ζήτημα διαχείρισης ανθρώπινων ζωών και υγεία των ανθρώπων.

  Ο κ. Σκέρτσος αναφορικά με τις συνέπειες σε τυχόν περιπτώσεις αρνητών εργαζομένων σε τέτοιους τομείς, απάντησε πως το πλαίσιο δεν έχει ακόμη τεθεί αλλά θα τεθεί από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών γιατί ακριβώς όπως είπε μιλάμε για κρατικούς δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι και θα υπαχθούν στο πειθαρχικό δίκαιο που ορίζει αυτές τις διαδικασίες.

  Επεσήμανε ταυτόχρονα ότι υπάρχει «ένα πρόπλασμα ποινών και κυρώσεων, το οποίο έχει τεθεί σε σχέση με τα self test» καθώς όποιος δεν το κάνει ελέγχεται πειθαρχικά και υπάρχουν κυρώσεις όπως περιορισμός ή διακοπή του μισθού. Κάτι τέτοιο μπορεί να εξεταστεί και στην περίπτωση των εμβολιασμών.

  Για την προοπτική εμβολιασμών σε παιδιά προτού ανοίξουν τα σχολεία

  «Έχει υπάρξει η άδεια εμβολιασμού και των ανηλίκων σε συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες. Θα ανοίξει και στην Ελλάδα κάποια στιγμή η δυνατότητα εμβολιασμού ανηλίκων, φυσικά πάντα σε προαιρετική, εθελοντική βάση», απάντησε ο κ. Σκέρτσος σε σχετική ερώτηση.

  Κληθείς επίσης να δώσει διευκρινίσεις, είπε ότι «όσοι έχουν νοσήσει κι έχουν πραγματοποιήσει την πρώτη δόση δεν θα πρέπει να κάνουν τη δεύτερη δόση. Θα πρέπει να ακυρώσουν οι ίδιοι το ραντεβού τους» και όπως είπε θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τον κ. Θεμιστοκλέους.

  Για το εργασιακό

  Ο κ. Σκέρτσος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εργασιακό νομοσχέδιο και τις απόψεις που ακούγονται από την αντιπολίτευση επεσήμανε: «νομίζω πως ακούγονται πάρα πολύ βαριές εκφράσεις που έρχονται από τον προηγούμενο αιώνα όπου βρίσκονται κολλημένες και οι απόψεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης γύρω από την αγορά εργασίας. Όσοι υπερασπίζονται μία αγορά εργασίας, με τα προβλήματα που έχει (υψηλό ποσοστό ανεργίας, το υψηλότερο στην Ευρώπη ποσοστό σε ανεργία νέων και γυναικών, υψηλό ποσοστό αδήλωτης εργασίας, μαύρης εργασίας, υπερεργασία, σεξουαλική παρενόχληση), να ξέρουν ότι αυτά αντιμετωπίζονται με αυτό το νομοσχέδιο.

  Το νομοσχέδιο περιέχει πάρα πολλές θετικές προβλέψεις για τους εργαζόμενους τις οποίες καλούμε την αντιπολίτευση υπερψηφίσει. Θα είναι υπόλογη στην αγορά εργασίας, στους εργαζόμενους αν δεν υπερψηφίσουν όλες αυτές τις θετικές προβλέψεις», τόνισε κλείνοντας ο κ. Σκέρτσος επισημαίνοντας πως η συμμετοχή στην προχθεσινή απεργία δεν δικαιώνει τους υψηλούς τόνους.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  34 Σχόλια

  1. Ο/Η Πουτάνας γιοι με την Δύναμη του Κυρίου θα σας γαμήσω! λέει:

   Στο διάβολο εσείς και τα εμβόλιά σας. Οι κατάρες του Θεού του ζώντος στα κεφάλια σας, τις πουτάνες σας και τα διαβολοσπέρματά σας, όχι σε μας!

  2. Ο υπουργός εξωτερικών των σκοπίων είπε ότι είναι δικαίωμά τους να λέγονται μακεδονία στο ευρωπαικό. Και τα γιουσουφάκια του ερντογάν, ασχολούνται με το μπόλιασμα. Ρε εσείς θα νοιαστείτε για την υγεία μας, που δεν νοιάζεστε για την Ελλάδα; είναι πολλά τα λεφτά από τις μίζες και τρελλαίνεστε που η πλειοψηφία αρνιόμαστε το μπόλιασμα.

  3. αει στο διαολο ρε κουλη. Για πεςμας για τα μαγνητικα νανοκυταρα του εμβολιου που καταστρεφουν εγκεφαλους με αποτελεσμα εγκεφαλικη αιμοραγια. Λεπροι και βρωμιαρηδες ειστε ολο το κυνοβουλευτικο σκυλολοι ολων των κομματων. Κοινως τερατα με διχαλοτη γλωσσα. Αλλα πες μου κατι τωρα αντρικια. Εσυ που λες πως εισαι σπουδαγμενος πως γινεται να εισαι εναντια στον λαο που εκπροσωπεις. Πως γινεται ενας προθυπουργος να εχθρευεται λαο και εθνος. Εγω δεν ειμαι σπουδαγμενος αλλα εχω κατι που δεν εχεις εσυ κουλη. Σφαιρικη νοητικοτητα. Σου λεει κατι αυτο. Οι εβραιοι παραβολανοι προγονοι σου στην αλεξανδρεια φροντησαν λεπρους ναι η οχι. Σκοτωσαν και συλησαν για να επιβληθουν ναι η οχι. Οτι κανεις εσυ σημερα με το τσιμεντομα στον παρθενωνα…θα σου ελεγα κι αλλα ομως ειναι περασμενη ωρα και πρεπει να βγω για τον νυχτερινο μου περιπατο…βλακα..

  4. Η κατασταση αυτη δεν μπορει να συνεχιστει. Κατω οι φασιστες! Κατω αυτη που καταπατουν το συνταγμα! Κατω το καθεστως Μητσοτακη και η φαρα του!

  5. Ελάτε να μου εμβολιάσετε τα @ρχιδι@ παλιοσατανάδεs.Αν είναι να βγάλετε νόμο από το φθινόπωρο και να με διώξετε από τη δουλειά μου,κάντε το.Μ@λ@κ@s όμωs δεν είμαι για να πάω να βάλω δηλητήριο στο αίμα μου με κάτι που είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο.Aν είναι να φύγω από αυτό το κόσμο να φύγω φυσιολογικά κι όχι να πάω να βγάλω τα μάτια μου μόνοs μου.

  6. ο φασισμός των εμβολιασμένων σταματάει στην ελευθερία των ανεμβολίαστων

  7. Το εκανα και εγω το μπολιασμα ειμαι 65 ετων και εχω υποκειμενα νοσηματα τα ποδια μου ειναι μουδιασμενα και πονανε.Δεν θελω να πεθανω Στεφανε θελω να σε ακουο και να Διαβαζω το Μακελειο .Κανω τωρα εξετασεις Τριπλεξ.Κατω ακρων και δεν συμμαζεβετε και αλλλες πολλες σε εξωτερικα ιατρεια ..Τα κοριτσια μου δεν θα το κανουν το πηραν αποφαση και οτι πουνε αυτη θα περιμενουμε. .Δεξου μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα Η παναγια μαζι σου!!!!!!

   1. καπετανισσα την πατισες ευχομε να το ξεπερασεις οπως κι ναχει

  8. Κούλη λεπρός και άρρωστος είσαι εσύ και όλο το κοινοβουλευτικό γαβ σκυλολοι εβραιοχαζαροι που θέλετε σκλάβους…για πες ρε τα μαγνητικά τσιπακια που καταστρέφουν εγκέφαλο με εσωτερική αιμορραγία έχεις κάτι να μας πεις..Θα πάτε όλοι φυλακή για καταπάτηση ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι Έλληνες δεν σκλαβονωνται μόνο οι ραγιάδες..Εάν εσύ είσαι σπουδαγμένοι όπως είπες και στα παιδάκια έλα να αναμετρηθούμε γιατί εγώ δεν είμαι σπουδαγμένοι.. βλάκα ε βλάκα…

  9. καλα κανουνε μπραβο τους,απο την στιγμη που ειμαστε ενας ξεφτιλισμενος, πουλημενος,και διεφθαρμενος λαος καλα μας κανουν.Οτι μας δεινουν ‘η ερχεται απο το εξωτερικο το αφομιωνουμε σαν στραβαδια του κερατα χωρις να βλεπουμε τις συνεπειες, τωρα λοιπον ας υποστουμε και τις συνεπειες, Οταν θα ξυπνησουμε για να σηκωσουμε κεφαλι θα μας εχουν παρει και τα σωβρακα . ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ

  10. Καραμανλή – Σαμαρά μαζέψτε τα παλιόσκυλα σας μαζί με τον αρρωστημένο και στείλτε τους στο διάολο το γρηγορότερο. Αν δεν θέλετε να εκλεγείτε τρίτο κόμμα.

  11. Καλυτερα λιγδιαρης παρα σφραγισμενος

  12. Μόνο 4 εκ. Έλληνες κατάφεραν να πείσουν τόσο καιρό με το φόβο του θανάτου, με την ελπίδα της «ελευθερίας»,με τη συνεχή πλύση εγκεφάλου από πολιτικούς,ειδικούς και δημοσιογράφους στα ΜΜΕ. Απ’το πρωί ως το βράδυ έπαιζαν προπαγάνδα και οι εμβολιασμένοι είναι 4 εκ. Αλλά αυτοί θέλουν όλο τον πληθυσμό εμβολιασμένο. Αυτό τους διέταξαν. Και η διαταγή είναι πολλή αυστηρή. Και πρέπει να την εφαρμόσουν. Τον Ιανουάριο έλεγαν ότι ως τα τέλη Ιουνίου όλος ο πληθυσμός θα είναι εμβολιασμένος.

  13. θα έπρεπε να φορούν οι ανεμβολίαστοι. Για λόγους προστασίας… Οι ναζήδες συνήθως τους Εβραίους τους μάντρωναν για το καλό τους. Για να τους προστατέψουν από τους κακούς γερμανούς που τους λιντσάριζαν. Και στην Παλεστίνη για το καλό τους τους έστελναν, για να γλιτώσουν από τους ρατσιστές ευρωπέους. Μόνο που ξεχνούσαν να τους στείλουν τα λεφτά τους στη εξορία και πολλοί κατέληξαν και σε στρατόπεδα εργασίας όπου άφησαν τα κοκκαλά τους. Οι νεότουρκοι ήταν οι πρώτοι διδάξαντες. Ο κούλης έχει πολλή βιιβλιογραφία να εμπνευστεί. Mein kampf, The great reset και δε συμμαζεύεται

  14. Λεπροι, ειναι οι ιδιοι! Και για οσους δεν το γνωριζουν, οι Ο.β.ριοι εχουν την λεπρα, στο Dna τους! Και για την Σπιναλογκα, υπαιτιοι ηταν αυτοι!

  15. Κούλα και της … κατοχικής κυβέρνησης σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς επαυξανόμενους

  16. ΝΑ μπόλιασουν τους ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ που τόσο πολύ αγαπάνε!
   Καί τούς νόμιμους και τους παράνομους, να δούμε δημοκρατία και ισότητα που θέλουν.

  17. τι περιμενατε ο πατερας του συνεργαστηκε με τους ΝΑΖΙ τι να περιμενεις απο τον απογονο ενος προδοτη

  18. Μας απειλούνε κιόλας! Πηγαίνετε ρε διαβάστε το άρθρο 4 και το άρθρο 5 του συντάγματος να δείτε τι λένε. Πηγαίνετε διαβάστε και το νόμο 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης να δείτε τι λέει. Τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε! Απλά απειλείτε και ποντάρετε στο φόβο και στην άγνοια του κόσμου! Αν κινηθούν νομικά κάποιοι πολίτες θα σας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί!

  19. Τζάμπα λυσσατε. Να ψοφισετε από τον καημο σας, εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε τα δηλητήρια σας. Να ξέρετε ότι γρήγορα θα μπείτε στις φυλακές του Άδη κι από κει κάνεις δε θα σας βγάλει.

  20. τι λεει ρε το νουμερο ???κουμαντο θα μας κανει ???ρε σαπακια κυβερνόντες ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  21. αυτοι που κυβερνούν ειναι λερες σαποιοι βρωμηλοι θελουν γδάρσιμο και καψάλισμα να φυγει η βρωμιά πρωτα της ψυχής τους

  22. Θα δούμε τι θα κάνουν. Τα σώματα μας δεν τους τα χαρίζουμε για να περνάνε ουσίες εντός αυτών άνευ της θελήσεως μας. Προσωπικά πιστεύω ότι και τους εμβολιασμένους μια χαρά φυλακισμένους θα τους έχουν. Έχουν εξαπατήσει πολλαπλώς όλο το λαό για να τους πιστέψουμε τώρα. Κάποιο μεγάλο αφεντικό μας θέλει όλους τρυπημένους άμεσα.

  23. Ε ΡΕ ΛΥΣΣΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ!
   ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.
   ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ!
   ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑ
   ΜΠΙΡΑ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!

   1. Πές μας αποτελέσματα ! Ενδιαφέρουν πολλούς

  24. Παρανοϊκοί,επικίνδυνοι,ψυχασθενείς και δούλοι του διαβόλου!!!!!!να πάτε στο αφεντικό σας κοπριτες…μόνο για κει είστε!!!!!!!δεν φοβόμαστε τίποτα,ο Χριστός είναι μαζί μας!!!!!

  25. Σκέρτσο πηγαινε να μάθεις του νόμους κ ελα με την οπισθεν κ να φαιρετε το ρώσικο εμβόλιο κ μην κοιτατε μόνο την καρέκλα σας,διότι έρχονται εκλογές

  26. εμβόλια πειραματικά και με το ζόρι δεν θα κάνουμε . Τέλος η κουβέντα η άσκοπη . ΄Οσο και να προσπαθήσετε τιποτα δεν θα κάνετε . Είστε για φυλακή ,,το λιγότερο,,,

  27. Τα υποκείμενα του Δοκτορ Μενγκελε που είναι προς μπόλιασμα να μπουν στην σειρά.

  28. Κυβέρνηση ανώμαλων κ διεφθαρμένων που θα πέσει σαν κουράδ@.
   Δεν τους βγαίνει με τίποτα το μαζικό μπόλιασμα και αφρίζουν από λύσσα.
   Όσα εκατομμυριάκια και να ξαναδώσουν στα βρωμοκάναλα για να τρομοκρατούν,
   τους γράφουμε στα τριχωτά μας @@.

  Comments are closed.