ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ – ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ – ΦΤΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ!!!

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Μια είδηση της τελευταίας στιγμής μετέδωσε πριν λίγο το δελτίο ειδήσεων του Open καθώς υπάρχουν πληροφορίες για αγνοούμενο – εγκλωβισμένο στη Δροσοπηγή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρπεορτάζ, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ έσπευσε στο σημείο με σκοπό να βρουν τον άνθρωπο και να τον απεγκλωβίσουν κάτι που δεν κατέστη εφικτό. Την ίδια ώρα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους αγνοούμενους στην περιοχή.

    Ας ελπίσουμε ότι ο αγνοούμενος θα βρήκε τρόπο να ξεφύγει από την πύρινη λαίλαπα. Παράλληλα, δραματικές στιγμές τώρα στο Κρυονέρι. Φεύγουν όλοι με κάθε τρόπο, ακόμα και πεζοί ενώ η φωτιά πάει “καρφί” για Εθνική Οδό καθώς μόλις πριν λίγα λεπτά δόθηκε εντολή για τις Αφίδνες.

    Δείτε συγκλονιστικές εικόνες:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μαλάκες ε μαλάκες νεοδημοκράτες ανίκανοι σε όλα σας ουστ

    2. καποιος να εκτελεσει το σκουπιδι βλακα που κυβερναει

    3. Επιστρατεύτηκαν μηχανήματα μεγαλοεργολάβων και εννοώ Άκτωρ Τερνα κτλ… να βοηθήσουν την κατάσταση??? Η θα επιστρατεύονται μόνο όταν υπογράφονται συμβάσεις έργων για κατασκευή αιολικών πάρκων έργων οδοποιίας κτλ και μάλιστα όταν οι δημοπρασίες των έργων αυτών να είναι στημένες για τα συμφέροντα υμέτερων μεγαλοεργολάβων… μαζί με τη φωτιά κάηκε η κυβέρνηση και το σιχαμενο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης!!!

    Comments are closed.