ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – ΝΕΑ ΕΚΤΑΦΗ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ 58ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΘΕΝΗ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    Γηροκομείο στα Χανιά

    Νέες εξελίξεις φέρνει η έρευνα των Αρχών για τον οίκο ευγηρίας στα Χανιά. Από τις έρευνες έχει προκύψει πως, τους τελευταίους 15 μήνες, υπάρχουν και άλλοι θάνατοι, οι οποίοι δεν έχουν καταγραφεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι θάνατοι ενδέχεται να ξεπεράσουν τους 80…

    Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ο θάνατος ενός 58χρονου ογκολογικού ασθενή τον περασμένο Ιανουάριο. Η οικογένεια του 58χρονου τροφίμου του οίκου ευγηρίας, έπειτα από κατάθεση στην αστυνομία, ζήτησαν την εκταφή του συγγενή τους.

    Την ίδια στιγμή, υπάρχουν τουλάχιστον 20 μάρτυρες υπεράσπισης που αναμένουν να καταθέσουν.

    Σημειώνεται πως η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Μαρτυρες καταθεσεις του γηροκομειου!…τη θα καταθεσουν ηταν μπροστα στα οσα κανανε στους γερους?…εδω μας ενδιαφερει πισω απο της κλειστες πορτες τι κανανε!.

    2. Δαμασκηνε και συγγενεις αυτου. Το να εισαι παμφτωχος δεν ειναι αμαρτια. Το να εισαι κερδοσκοπος απο πονεμενες και εγκατελελημενες ψυχες ειναι απαραδεκτο. Οποιος ξερει αληθειες ωφειλει να τα πει ολα. Η δικαιοσυνη δεν ειναι το τσιφλικι κανενος.

    Comments are closed.