ΕΜΕΤΟΣ!!! Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΓΕΜΙΣΕ “ΣΑΛΙΑ” ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗ! “ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ”

  Κοινοποίηση:
  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

  Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος κατά τη σύντομη ομιλία του στην έναρξη του γεύματος που παρέθεσαν χθες το μεσημέρι οι οργανώσεις της Ομογένειας στον Έλληνα πρωθυπουργό, στο Loeb Boathouse, στη Νέα Υόρκη, χαρακτήρισε ως ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πού τα είδε αυτά που λέει να μας πει και εμάς, ο Αρχιεπίσκοπος που μάς “γέμισε σάλια”.

  Όπως τόνισε ο Aρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε χθες την πρώτη επαφή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν από τη σημερινή τους συνάντηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το εθνικό προσκύνημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης, «η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη τον περασμένο Μάιο στην Αμερική και η ομιλία του στην Κοινή Σύνοδο του Κογκρέσου ήταν μια άνευ προηγουμένου τιμή και για τον ίδιο προσωπικά και για την Ελλάδα, που γέμισε όλους τους ομογενείς με βαθιά συγκίνηση και με μεγάλη υπερηφάνεια». «Σε μια περίοδο παγκόσμιας αβεβαιότητας, εσείς συνεχίζετε να επιδεικνύετε εκείνες τις ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται τόσο για την Ελλάδα μας όσο και για ολόκληρο τον κόσμο».

  Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έκανε ακολούθως την προσευχή, όχι μόνο επικαλούμενος τις ευλογίες του Θεού για τον Έλληνα πρωθυπουργό, την ελληνική κυβέρνηση και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, αλλά και για την επικράτηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ελευθερίας όπου γης.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  19 Σχόλια

  1. Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα………Παλιά σοφή παροιμία του τόπου μου……

  2. Προτεινω Κυριλο οικουμενικο Πατριαρχη στη Πολη! Αντε γιατι αρκετα με τα “ντοπια” αντιχριστα τραγια! Γιομησε η εκκλησια προυχοντες των εγκοσμιων αγαθων!

  3. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟς Ο ΣΑΠΙΟς ΕΜ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ??ΘΑ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΣΚΥΛΟς ΤΟΥ ??

  4. Όντως ο Κούλης είναι ηγέτης και η Ελλάδα είναι από της ηγετικές χώρες εναντίον της Ρωσίας και του πολέμου στην Ουκρανία.
   Όλα έχουν το τίμημα τους !

  5. Κούλης και Ελπιδοφόρος το απόλυτο τίποτα και δηλωμένοι εχθροί της Ελλάδος και του ελληνικού λαού!!!!!!

  6. Ενας νεοταξιτης γραικυλος που προαλείφεται για πατριάρχης.
   Αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας και απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα.

  Leave a Response