ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΟΣΙΑΛΟΥ! “ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ” – ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…

  Κοινοποίηση:
  ilias-mosialos

  Με διάθεση κινδυνολογίας και έντονης ανησυχίας για το αν καταφέρουν να επιζήσουν όσοι δεν εμβολιαστούν, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) σε νέα του ανάρτηση στο Facebook προειδοποιεί τους πολίτες ότι χωρίς εμβολιασμό ρισκάρουν τη ζωή τους.

  «Τα οφέλη των εμβολίων είναι σημαντικά»

  «Όσοι δεν κάνουν εμβόλια ή εμποδίζουν τα παιδιά τους να κάνουν συγκεκριμένα εμβόλια, παίρνουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Τα οφέλη των εμβολίων είναι σημαντικά, ενώ οι παρενέργειες πολύ μικρές σε σύγκριση με τις επιπτώσεις της νόσου που αντιμετωπίζουν», υπογραμμίζει ο Ηλίας Μόσιαλος.

  Επισημαίνει ότι οι ρυθμιστικές Αρχές και οι επιτροπές φαρμακοεπαγρύπνησης, όπως συμβαίνει αυτό το διάστημα με τα εμβόλια για τη νόσο Covid-19, δίνουν οδηγίες στις εταιρείες που τα παράγουν, ώστε να ενημερώνουν τα συνοδευτικά ενημερωτικά φυλλάδια των εμβολίων, προκειμένου να ενημερώνονται τόσο οι επαγγελματίες υγείας, όσο και όσοι ενδιαφέρονται να τα λάβουν.

  Παραθέτει οφέλη και παρενέργειες άλλων εμβολίων

  Ο κ. Μόσιαλος κάνει μια σύγκριση μεταξύ των επιπτώσεων των ίδιων των ασθενειών με τις παρενέργειες των εμβολίων (με βάση στοιχεία από το Αυστραλιανό Εγχειρίδιο Ανοσοποίησης).

  * Στη διφθερίτιδα, τα βακτήρια εξαπλώνονται από αναπνευστικά σταγονίδια και προκαλούν σοβαρές ενοχλήσεις στον λαιμό και δυσκολίες στην αναπνοή. Αυτά τα βακτήρια απελευθερώνουν μια τοξίνη που μπορεί να προκαλέσει παράλυση των νεύρων και καρδιακή ανεπάρκεια και έως ένας στους επτά ασθενείς πεθαίνει.

  Μετά τον εμβολιασμό, περίπου ένας στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης ή πυρετό, ενώ οι αναμνηστικές δόσεις μπορεί περιστασιακά να σχετίζονται με εκτεταμένο πρήξιμο του άκρου, αλλά και αυτό υποχωρεί εντελώς εντός μερικών ημερών. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

  Για παράδειγμα, μετά τον εμβολιασμό μπορεί να εμφανιστεί φλεγμονή ενός νεύρου στο χέρι και να προκαλέσει αδυναμία ή μούδιασμα, με συχνότητα περίπου 0,5-1 σε 100.000 ενήλικες.

  * Ηπατίτιδα Α: Ο ιός μεταδίδεται με την επαφή ή την κατάποση νερού/τροφής που έχουν μολυνθεί με κόπρανα ή μέσω επαφής με κόπρανα ατόμου που έχει προσβληθεί από ηπατίτιδα A. Τουλάχιστον επτά στους 10 ενήλικες ασθενείς αναπτύσσουν ίκτερο, πυρετό, έλλειψη όρεξης για φαγητό, ναυτία, έμετο, πόνο στο συκώτι, αδιαθεσία και κόπωση.

  Μετά το εμβόλιο, περίπου ένας στους πέντε θα έχει τοπικό πρήξιμο, κοκκινίλα ή πόνο στο σημείο της ένεσης. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

  * Ηπατίτιδα Β: Ο ιός μεταδίδεται κυρίως μέσω του αίματος, της σεξουαλικής επαφής ή από τη μητέρα στο νεογέννητο. Προκαλεί οξεία ηπατίτιδα ή χρόνια λοίμωξη (και κάποιος θεωρείται «φορέας»). Περίπου ένας στους τέσσερις χρόνιους φορείς θα αναπτύξουν κίρρωση ή καρκίνο του ήπατος και περίπου ένας στους 20 θα έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης.

  Μετά το εμβόλιο οι δύο στους 100 θα έχουν πυρετό και αναφυλαξία με συχνότητα περίπου ένας στο ένα εκατομμύριο ενήλικες. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες.
  HPV: Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων μεταδίδεται κυρίως μέσω της σεξουαλικής επαφής.

  Περίπου 80% του πληθυσμού θα μολυνθεί με HPV κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μερικοί τύποι HPV σχετίζονται με την ανάπτυξη καρκίνου και περίπου επτά στους 10 καρκίνους του τραχήλου της μήτρας παγκοσμίως έχουν συσχετιστεί με τον HPV-16, ενώ περίπου ένας στους έξι καρκίνους του τραχήλου της μήτρας παγκοσμίως έχουν συσχετιστεί με τον HPV-18.

  Μετά τον εμβολιασμό, περίπου οκτώ στα 10 άτομα θα έχουν πόνο στο σημείο της ένεσης, περίπου δύο στους 10 θα έχουν τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης και έως τρία στα 10 άτομα μπορεί να βιώσουν πονοκεφάλους, πυρετό, μυϊκό πόνο και κούραση. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου είναι πολύ σπάνιες.

  * Η ιλαρά είναι ένας εξαιρετικά μολυσματικός ιός που μεταδίδεται από αναπνευστικά σταγονίδια και προκαλεί πυρετό, βήχα και εξανθήματα. Περίπου ένα στα 15 παιδιά με ιλαρά αναπτύσσουν πνευμονία και ένα στα 1.000 αναπτύσσει εγκεφαλίτιδα.

  Για κάθε 10 παιδιά που αναπτύσσουν εγκεφαλίτιδα από ιλαρά, ένα πεθαίνει και πολλά έχουν μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Περίπου ένα στα 100.000 αναπτύσσει SSPE (εκφυλισμό του εγκεφάλου), το οποίο είναι πάντα θανατηφόρο.

  Μετά τον εμβολιασμό, περίπου ένα στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ή πυρετό. Περίπου ένας στους 20 παρουσιάζει κάποιο εξάνθημα, το οποίο είναι μη-μολυσματικό.

  Έχει παρατηρηθεί επίσης θρομβοπενία (που προκαλεί μελάνιασμα ή αιμορραγία), που συμβαίνει μετά την πρώτη δόση του εμβολίου MMR σε ποσοστό περίπου ένας στους 20.000 έως 30.000. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

  * Μηνιγγίτιδα ή αλλιώς η μηνιγγιτιδοκοκκική λοίμωξη προκαλείται από βακτήρια που μεταδίδονται με σταγονίδια της αναπνοής. Προκαλεί σηψαιμία και μηνιγγίτιδα, δηλαδή λοίμωξη των ιστών που περιβάλλουν τον εγκέφαλο. Μετά την ασθένεια περίπου ένας στους 10 ασθενείς πεθαίνει. Από τους επιζώντες, ένας έως δύο στους 10 έχουν μόνιμα μακροπρόθεσμα προβλήματα.

  Μετά τον εμβολιασμό περίπου ένας στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, πυρετό, ευερεθιστότητα, απώλεια της όρεξης ή πονοκεφάλους. Επίσης, περίπου ένας στους δύο έχει μια τοπική αντίδραση, ενώ οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

  * Πνευμονόκοκκος είναι ένα βακτήριο που μεταδίδεται με σταγονίδια της αναπνοής, προκαλεί σηψαιμία, μηνιγγίτιδα και περιστασιακά άλλες λοιμώξεις. Περίπου τρεις στους 10 με μηνιγγίτιδα πεθαίνουν. Το ένα τρίτο όλων των περιπτώσεων πνευμονίας και έως και το ήμισυ των νοσηλειών πνευμονίας σε ενήλικες προκαλείται από πνευμονιοκοκκική λοίμωξη.

  Μετά το εμβόλιο περίπου ένας στους πέντε έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ή πυρετό. Έως και ένας στους δύο έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ενώ οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

  * Ο τέτανος προκαλείται από τοξίνες βακτηρίων στο χώμα και προκαλεί επώδυνες μυϊκές συσπάσεις, σπασμούς και σύσπαση των μασητηρίων μυών. Περίπου δύο στους 100 ασθενείς πεθαίνουν. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τα πολύ μικρά παιδιά ή τους ηλικιωμένους.

  Μετά το εμβόλιο περίπου ένας στους 10 έχει τοπικό πρήξιμο, ερυθρότητα ή πόνο στο σημείο της ένεσης, ή πυρετό και οι ενισχυτικές δόσεις μπορεί περιστασιακά να συνδέονται με εκτεταμένο πρήξιμο του άκρου, αλλά αυτό φεύγει εντελώς μέσα σε λίγες ημέρες. Οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ σπάνιες.

  ΥΓ. Ο κύριος Μόσιαλος όμως δεν αναφέρει πουθενά το γεγονός ότι τα εμβόλια για τις παθήσεις που αναφέρει κυκλοφορούν χρόνια, άρα έχουν περάσει από όλα τα στάδια έρευνας. Κάποιος να του θυμίσει ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό κυκλοφορεί μόλις 6 περίπου μήνες. Τέλος, ο κύριος Μόσιαλος “ξεχνάει” ότι για πολλές από τις παραπάνω παθήσεις, τις οποίες χρησιμοποιεί ως παραδείγματα, υπάρχουν και φάρμακα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  42 Σχόλια

  1. Ο πρωην κυβερνητικος εκπροσωπος του τουρκοφιλου γιωργακη μας λεει να κανουμε το μπολι. Ρε ουστ ανθελληνες που τωρα που ξεφτιλιστηκε το θασοκ βρηκατε στεγη στον γαλαζιο συριζα. Εσεις που εξαθλιωσατε τους συνταξιουχους με τα μνημονια που τους λεγατε νωριτερα λεφτα υπαρχουν. εσεις που ειστε φιλοτουρκοι και φιλοσκοπιανοι, τωρα νοιαστηκατε για την υγεια μας. Ρε ουστ. Τραβα πισω στο γιωργακη να τον χειροκροτησεις που χορευε ζεμπεκικο με τους τουρκους ο προδοτης αντι να τιμησει τους νεκρους των Ιμιων.

  2. Ο Μοσιαλος κι ο άλλος ο Βασιλακοπουλος που τάχα για αστείο μας είπε ότι θα μας κάνει καλό να αλλάξουμε dna είναι κτήνη.

  3. Και σένα τι σε νοιάζει ρε αν εγώ πεθάνω;;;;
   Εσύ κάνε το εμβόλιο να ζήσεις και άσε εμάς να πεθάνουμε. Ρε πρεμούρα να μας σώσει. Μάλλον για τα φράγκα νοιάζεται ο τύπος.Σιγά μην τον έπιασε πρεμούρα να σώσει το λαουτζίκο.
   Δεν καταλαβαίνετε ότι όσο περισσότερο σκούζετε τόσο περισσότερο εκτίθεστε στο ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι η κονόμα και τίποτε άλλο;;;

  4. Τα εμβόλια έχουν λάβει έγκριση για χρήση έκτακτης ανάγκης. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γίνει μεγάλο πλήθος ερευνών για την ασφάλεια τους. Καμία σχέση με τα προηγούμενα (που ήταν και άλλης τεχνολογίας που δεν μετάλλασσε τα ανθρώπινα κύτταρα,δεν παρέμβαιναν στην ιερότητα-αγνότητα του ανθρωπίνου DNA).

  5. ρισκαρω οποτε κατι μας ειπες τωρα εσυ. Εμβολιο ΟΧΙ γιατι ετσι γουσταρω.

  6. Πέρυσι το καλοκαίρι όλα ανοιχτά χωρίς μάσκες χωρίς μέτρα,δεν έτρεχε τίποτα. Φέτος από τότε που άρχισαν οι εμβολιασμοί οι θάνατοι από κορωνοϊό έχουν απογειωθεί. Σε λίγους μήνες έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα περυσινά στοιχεία θανάτων από COVID (όπως τους ονομάζουν). Οι απειλές θανάτου θυμίζουν και την πρακτική των απεσταλμένων του Ξέρξη (προσκυνήστε ή θα πεθάνετε,η δύναμη που σας επιτίθεται είναι ασυγκρίτως ανώτερη σας). Ίδιο μοτίβο.

  7. Γείτονας που είναι γύρω στα 70 και κάνει αιμοκάθαρση αρρώστησε και μαζί η σύζυγος και τα δυο ενήλικα παιδιά που ζουν μαζί τους. Τα παιδιά το πέρασαν στο σπίτι και οι δύο γονείς πήγαν στο νοσοκομείο αλλά δεν διασοληνώθηκαν. Και ρωτώ. Αυτός με επιβαρυμένη υγεία λόγω αιμοκάθαρσης η σύζυγος πρώην καρκινοπαθής πως κατάφεραν και πέρασαν τον κορώνα και γύρισαν σπίτι. Αυτοί οι δυο άνθρωποι κατά τα λεγόμενα των ακαταδίωκτων θα έπρεπε να έχουν πεθάνει και να ταφούν σε σακούλα. Έλα όμως που το ξεπέρασαν και μας βάζουν σε σκέψεις για το τι παίζεται με όλη αυτή την κατάσταση.

  8. Όχι, δεν ρισκάρω. Έχω αντισώματα, νίκησα τον κορωνοϊό όταν με συνάντησε, και θα τον ξανανικήσω αν τολμήσει να με ξανασυναντήσει. Θεωρώ ότι το ρίσκο με τον εμβολιασμό είναι μεγαλύτερο, οπότε η απόφαση περί μη εμβολιασμού είναι αυτή που μεγιστοποιεί το αναμενόμενο όφελός μου, καθαρά από πλευράς υγείας. Ο,τιδήποτε άλλα εμπόδια και αντικίνητρα μου τίθενται για να αλλάξω την απόφασή μου είναι τεχνητά, δεν έχουν να κάνουν με το συμφέρον της υγείας μου, και είναι ποινικά κολάσιμα.

  9. Καθηγητής του τμήματος Πολιτικής της Υγείας που άνοιξε για πρώτη φορά στο LSC to 2017 , πουλάει ρεεεεεεε γι αυτό βγαίνει στα κανάλια , το μαγαζάκι του διαφημίζει , αλήθεια είναι Γιατρός ???? η καθηγητάκος θεωρίας που τον βάλανε μπροστινό για να πουλήσει τη πραμάτεια αυτών που τον βάλανε εκεί. Για να γίνεις καθηγητής στην Αγγλία και πόσο μάλλον στο LSC θέλει πολύ μεγάλες πλάτες εκτός από δε ξέρω πόσες δημοσιεύσεις , δε γίνετε κάποιος τόσο εύκολα καθηγητής ειδικά εκεί, εδώ στην Ελλάδα παίζει μασωνία στα καθηγητηλικια φαντάσου εκεί να τι γίνετε και ειδικά στο LSC ,το οποίο δεν είναι είναι διάσημο για τους γιατρούς που βγάζει , οικονομολόγους βγάζει , μπροστάρηδες εταιρειών βγάζει τα συμφέροντα που παίζονται εκεί είναι τεράστια ασύλληπτα σε μέγεθος και είναι και κάποιοι που τους εκθειάζουν αυτούς. Τη δουλειά τους κάνουνε δε νοιάζονται για την υγεία μας γμτ ξυπνάτε ρε.

  10. Άκου ρε τι λέει ο άνθρωπος….!!!
   Για κοίτα ρε σε κάτι νούμερα….που δίνουν και βήμα να μιλάνε…!!! Και όχι τίποτα άλλο….για ότι λένε….έχουν και ασυλία τώρα.
   Αυτοί είμαστε κύριοι. Καλά να πάθουμε.

  11. Καθηγητη Μοσιαλε δειξε μου τους ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ και μετα θα κανω το μπολι

  12. Τελικά μήπως κάτι ξέρουν παραπάνω ; Θα αυξήσουν τίποτα συχνότητες για τα 5G και θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα όσοι δεν κάνουν εμβόλιο ή δεν έχουν νοσήσει ή μήπως όντως έχουν σκοτεινούς σκοπούς που ούτε να γράψω δεν τολμάω ;

  13. Δε θέλω να το κάνω κι ούτε θα το κάνω.Ομως, απο αυτά που μας λένε γνωστοί, αναρωτιέμαι τι γίνεται.Ζευγάρι γνωστό έκανε το εμβόλιο.Ο γιός τους έλεγε να μην το κάνουν – το επάγγελμά του έχει σχέση με την βιοιατρική,- και τους έλεγε για τη γενετική τροποποίηση, άλλοι γνωστοί τους γιατροί απο το εξωτερικό τους είπαν να το κάνουν και φυσικά αυτούς άκουσαν και το έκαναν.Αλλη γνωστή θα το κάνει γιατί ο γιός της δουλεύει κάτι κι αυτός σε βιο.. και της είπε ότι είναι ακίνδυνο.Τι γίνεται;Ποιά η αλήθεια;

  14. Μόσιαλε, Καραγκιόζη της δεκάρας, καλά κάνουμε. Θα πεθάνουμε όπως θέλουμε εμείς, πουλημένο κατακάθι..

  15. Ας κλείσουμε όλοι τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι η δύναμή τους. Χωρίς αυτά δεν υπάρχουν.

  16. Βγήκαν πάλι στα πρωιναδικα
   και προπαγάνδιζαν ότι στους 905 χιλ.και κάτι εμβολιασμούς
   έχουμε λένε 5 θρομβώσεις!!!
   Και λέω εγώ:
   Έστω κι έτσι δεν θέλω να είμαι μέσα στους πέντε!!!!!!

  17. Χοντρε πήγαινα κάνε καμιά λυποαναρωφηση και στα καπάκια μια λοβοτομή και μετά μίλα για θανάτους στους Έλληνες οι Έλληνες πεθαίνουν από οικονομικό μαρασμό από τα μέτρα που πήρατε εσείς και αν έχεις γέρους γυναίκα παιδιά κάνε σε αυτούς πρώτα εσύ και μην κοιτάς τι θα κάνουμε εμείς πολιτικό σκουπίδι

  18. Ο Μοντανιέ είναι ξεκάθαρος. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται ερμηνείες. Ζούμε το βιολογικό μέρος του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Οι “ τρυπημένοι“ θα τα υποστούν όλα. Όσοι δεν τρυπηθούν θα γλυτώσουν, όπως όλοι που γλυτώνουν από την γρίπη όταν τους πιάσει. Οι πιο αδύναμοι οργανισμοί δηλαδή και οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν. Και είπαμε: ΑΝ τους πιάσει η γρίπη του κορονοιού. Γιατί μπορεί και να μην τους πιάσει.
   Και κάτι σαν υστερόγραφο: Φτιάξτε δυνατό ανοσοποιητικό. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. Τώρα με τον κορονοιό υψηλότατες δόσεις d3 μαζί με κ2. ( 10.000 ui) ημηρεσίως, Bιταμίνη C, ψευδάργυρος, βιταμίνη Β Complex. Aρκετό μαγνήσιο. Βέβαια ο αδελφός μου που ασχολείται επαγγελματικά με το θέμα των βιταμινών μου τις δίνει όλες αυτές εδώ και τρία χρόνια και μου τις φέρνει από το εξωτερικό( Αμερική, Αγγλία, Γαλλία και κάτι από Κίνα που δεν μπορώ να πώ) γιατί εδώ στη Ελλάδα υπάρχουν μέν αλλά ένα μπουκαλάκι με 50 καψούλες βιταμίνης C κοστίζει 30 ευρώ (για παράδειγμα), ενώ από Αγγλία με 30 ευρώ φέρνει μπουκάλι με 300 καψούλες. Είναι πολύ ψαγμένος.
   ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ……………………………… Μόνο έτσι θα αμυνθούμε όσο μπορούμε, γιατί αν ο κορονοιός είναι βιολογικό όπλο, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Πολύ δύσκολα.

  19. Kαποιός να θυμίσει στον τύπο αυτον οτι δεν ειναι γιατρος αλλα κατα δηλωση του οικονομολόγος και περιφερόμενος πολιτικός. Ας το βουλώσει λοιπον!
   Η δικαιοσύνη επρεπε να εχει επέμβει που προτρέπει κοσμο δι ολων των μέσων σε ιατρικές πράξεις, χωρις καν να ειναι γιατρος και να τον εχει εγκαλέσει. Αλλα αυτο ειναι πολυτέλεια στην Ελλάδα.. Δεν εχει μεινει τιποτα όρθιο. Ειμαστε στο ελεος του καθενός.

  20. Πριν από 25 χρόνια έφυγα από την Πατρίδα μου (Βουλγαρία) και αγάπησα πολύ την Ελλάδα.Εδω είναι το σπίτι μου,το παιδί μου είναι Έλληνας (ο Πατέρας του επίσης)Τόρα με αυτό το εκβιασμό για εμβολιασμό,το σκέφτομαι σοβαρά να γίνω ξανά Μετανάστης….!!!

  21. Άλλο ένα λαμόγιο ,
   από κουμούνι φοιτητής
   έγινε κηπουρός του Σημίτη(βάλτε τις οικονομίες σας στο χρηματιστήριο)
   μετά στον ΓΑΠ (λεφτά υπάρχουν..στο ΔΝΤ)
   και τώρα που αλλού ? στον μπολιαστή μιζοΚούλη.
   Τι ψηφάτε ωρέ ραγιάδες ???

  22. Τι λες ρε κακουργε, δολοφονε; εγώ και οι δικοί μου που το περάσαμε και ελαφριά μάλιστα πεθάναμε; ουστ ψόφοσκυλο. Που να σκάσετε απ το κακό σας δηλητήρια δεν κάνουμε. Τέλος.

  23. Συγκρίνει εμβόλια 50 ετών με πειραματικά εμβόλια 1 έτους. Το γνωρίζει καλά ! και όποιον πιάσει κορόιδο. Ποντάρει στην άγνοια.

  24. Μεγάλη πρεμούρα έπιασε ξαφνικά όλα αυτά τα πολιτικάντικα απολειφάδια που μας κατέστρεψαν παντοιοτρόπως (οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά, ηθικά), για να μας “σώσουν” …
   Κάποιος να υπενθυμίσει στον λαλίστατο Μόσιαλο, τον χρόνο που χρειάστηκε για την ανάπτυξη των εμβολίων στα οποία αναφέρεται προπαγανδιστικά και ελεεινά :
   Ευλογιά : 34 χρόνια (1954-1988)
   HPV : 15 χρόνια (1991-2006)
   Ιλαρά : 9 χρόνια (1954-1963)
   Polio : 7 χρόνια (1948-1955)
   Παρωτίτιδα : 4 χρόνια (1963-1967)
   Τουτέστιν, μέσος χρόνος ανάπτυξης : 10.7 ΧΡΟΝΙΑ
   ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Covid-19 : 8-12 ΜΗΝΕΣ (2020)
   Και μόνον το γεγονός ότι, για όλα αυτά τα ανάλγητα δίποδα (που πληρώνονται αδρά για να προωθήσουν τα εμβόλια , νομοθετήθηκε από την Πολιτεία η ασυλία τους, ως προς τις επικείμενες παρενέργειες και τις επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού, εξαιτίας του συγκεκριμένου εμβολίου (Covid-19), λέει πάρα πολλά …
   Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω …
   Εγώ, πάντως, θα δεχτώ να εμβολιαστώ, ΜΟΝΟΝ εάν οι αρμόδιοι (“ειδικοί” και πολιτικοί) μου χορηγήσουν υπεύθυνη βεβαίωση (με δέσμευση ποινικής ρήτρας) ότι από τον εμβολιασμό μου δεν θα κινδυνεύσει η υγεία μου και η σωματική μου ακεραιότητα … εάν δε, προκύψει πρόβλημα, ότι αναλαμβάνουν να με αποζημιώσουν οι ίδιοι προσωπικά (όχι το Ελληνικό Δημόσιο που περιλαμβάνει όλους τους ΄Ελληνες φορολογούμενους πολίτες), με δισεκατομμύρια … Εμπρός, λοιπόν, Μόσιαλε, Παγώνη, Σύψα, Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτε, Χατζηνικολίτσα, Μητσοτάκουλα και λοιπά ερπετοειδή, που μας ζαλίζετε -σε καθημερινή βάση- τα ούμπαλα, υπογράψτε μου, αν τολμάτε και εγώ είμαι στη διάθεσή σας, ΚΟΠΡΟΙ … Μέχρι τότε, απλά βγάλτε τον σκασμό …

   1. Το τελευταιο που να σε νοιαζει ειναι η Υγεια σου.Εδω θα σου παρουν κατι πολυτιμοτερο την Ψυχη σου.Ο ιος βγηκε σκοπιμα για να σε μπολιασουν ενοψει της επερχομενης (σε πολυ λιγα χρονια) παγκοσμιας κυβερνησης

   2. μπράβο φίλε-η για την σωστή ανάλυση, έτσι είναι, δυστυχώς και τόσο αναλυτικά και σωστά που τα έγραψες τα χάπατα οι Ελληνες ούτε καν μπαίνουν στην διαδικασία να αναρωτηθούν και να ενημερωθούν σωστά! ότι ακούνε απο τα βοθροκάναλα πορδοσάλτο-σουργελάτο και από τον μασώνο τον παραπάνω και την παρέα του. Να τα βάλεις στο κ@λο σου κωλ@μόσιαλε που σε πληρώνουμε κι εσένα και τα άλλα τσ@υτσεκια!

  25. που ψηφίζουν τους 300 της βουλής φταίνε και συντηρούν αυτά τα παράσιτα.
   Αυτοί είναι μάγκες και τους βγαζω το καπέλο, πηδάνε τους πάντες και την περνάνε κοτσάνι…

  26. Επισηε…να αναφερει καποιος στο Μοσιαλο οτι για κσποιες ασθενειες που αναφερει …υπαρχουν φαρμακα.

  Leave a Response