ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΠΕΪΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!!! ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

  Κοινοποίηση:
  1

  Η στήλη, «Ιστορίες», στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού αποτελεί πραγματικό ύμνο για την χώρα μας αναφορικά με την υποδοχή, την αλληλεγγύη, την ασφάλεια και το πλαίσιο ευκαιριών, που παρέχει στους ανθρώπους, οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα προερχόμενοι από την Τουρκία


  Ως ιδανικός προορισμός και τόπος, στον οποίο μπορούν να γίνουν πράξη τα όνειρα κάθε μετανάστη και πρόσφυγα, παρουσιάζεται η Ελλάδα από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Η στήλη, “Ιστορίες”, στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού αποτελεί πραγματικό ύμνο για την χώρα μας αναφορικά με την υποδοχή, την αλληλεγγύη, την ασφάλεια και το πλαίσιο ευκαιριών, που παρέχει στους ανθρώπους, οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα προερχόμενοι από την Τουρκία.

  Οι προσωπικές ιστορίες προσφύγων, οι οποίοι από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου φιλοξενούνται πλέον σε δομές της ενδοχώρας με την πλειοψηφία τους να επιθυμούν να ζήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, φιλοτεχνούν μία πραγματική όαση, την Ιθάκη κατατρεγμένων ανθρώπων. Πόσο μάλλον όταν η πληροφόρηση αυτή προέρχεται από έναν διεθνή οργανισμό, που αποσκοπεί στην εξασφάλιση αξιοπρεπών και εναρμονισμένων προτύπων υποδοχής και προστασίας των μεταναστών (συμπεριλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας) σε δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα, υποστηρίζοντας την ελληνική Κυβέρνηση ως προς τη διοίκηση τους.

  Η ιστορία του Khaled Alhaj από τη Συρία

  Khaled_Alhaj

  “Ονομάζομαι Khaled Alhaj και κατάγομαι από την Deir ez-Zor της Συρίας. Αφού έχασα τη γυναίκα μου, μένοντας μόνος με τα 4 παιδιά μας, το 2014, ο ISIS κατέλαβε την πόλη μου…Τον Φεβρουάριο του 2019 πήραμε την τεράστια, για μας, απόφαση ν’ αφήσουμε την πατρίδα μας. Περάσαμε στην Τουρκία κι από εκεί, στα μέσα Μαρτίου, φτάσαμε στη Σάμο. Εγώ, τα παιδιά μου, η αδελφή μου και τα 3 αγόρια της, ενωμένοι. Όμως, δεν ήμασταν μόνο εμείς. Μαζί μας, γηραιά συνταξιδιώτισσά μας και η υπέργηρη μητέρα μας. Στα χαρτιά η ηλικία της είναι 92 ετών, αλλά βάσει των διηγήσεών της, και γνωρίζοντας πως δεν υπήρχαν ληξιαρχεία παλιά στη Συρία, υπολογίζω πως έχει περάσει τα 100! Πρόσφατα, μεταφερθήκαμε από τη Σάμο στην ενδοχώρα και συγκεκριμένα στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) της Κάτω Μηλιάς, στην Κατερίνη. Εγώ και τα 9 μέλη της οικογένειάς μου μοιραζόμαστε δύο κοντέινερ και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε αφήσει πίσω μας όλα τα άσχημα. Έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη να ηρεμήσουμε, να νιώσουμε ασφαλείς και να ξεχάσουμε όλα εκείνα που περάσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι εργαζόμενοι του ΔΟΜ είναι υποστηρικτικοί και, έπειτα από δικό μας αίτημα, ήδη διερευνούν μήπως μπορέσουν να μας διευκολύνουν, βρίσκοντάς μας ένα διαμέρισμα όπου θα μένουμε όλοι μαζί. Ακόμα και κάτι μικρό θα μας διευκόλυνε ώστε να προσέχουμε τη μητέρα μου, όλο το 24ωρο. Συχνά, με ρωτούν πώς φαντάζομαι το μέλλον. Παραμένω αβέβαιος σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι, προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε να αφήσουμε την Ελλάδα”.

  Η ιστορία του Καρίμ από το Ιράν

  Karim

  «Είμαι τριάντα επτά ετών και γεννήθηκα, μεγάλωσα και πήγα πανεπιστήμιο στο Ιράν. Είμαι, όμως, Αφγανός του Ιράν, κάτι που δημιούργησε αλυσιδωτές δυσκολίες στη ζωή μου στην Τεχεράνη… Ένιωθα καταπιεσμένος, ανασφαλής και πάντα στο περιθώριο. Έτσι, πέρασα στην Τουρκία, όπου και πήγα αμέσως στα κεντρικά τού ΟΗΕ, στην Άγκυρα, και έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μου χορηγηθεί άσυλο. Ο ΟΗΕ με έστειλε στο Σαγγάριο, όμως δεν ήθελα να ‘παγιδευτώ’ στην Τουρκία κι έτσι πέρασα στην Ελλάδα. Ο πρώτος σταθμός μου ήταν η Σάμος. Εκεί πέρασα σχεδόν 5 μήνες. Τους τελευταίους δύο 2 μήνες βρίσκομαι στα Βρασνά και το οφείλω στο ΔΟΜ και τη βοήθειά του. Τα Βρασνά υπήρξαν η αμέσως επόμενη στάση μετά τη Σάμο. Αν και πολλοί άλλοι άνθρωποι στη θέση μου ονειρεύονται να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εγώ είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και θα ήθελα να παραμείνω εδώ. Θέλω να φτάσω στο σημείο να χαίρομαι τις ίδιες ελευθερίες με τους ντόπιους, να εξελίξω τις σπουδές μου ακόμα παραπέρα και να βρω μια δουλειά που θα αρμόζει στο επίπεδο των σπουδών μου. Αν και η μητρική μου είναι τα Nτάρι, έχω ήδη αρχίσει την εκμάθηση ελληνικών, στα οποία και είμαι αυτοδίδακτος. Χάρη σε ένα βιβλίο, κάθομαι μόνος μου και μαθαίνω τη γλώσσα και χαίρομαι ιδιαίτερα που μέχρι στιγμής τα καταφέρνω.Περιττό να πω πως η βοήθεια και στήριξη του ΔΟΜ με γεμίζουν ελπίδα κι αισιοδοξία. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, ο Οργανισμός μου προσφέρει τη σιγουριά που μου έλειπε και ταυτόχρονα λειτουργεί σαν προστατευτικό δίχτυ, κάτι το οποίο έχω μεγάλη ανάγκη».

  Η ιστορία του Kareem από το Ιράκ

  Kareem_Al_Humaidi

  «Είμαι ο Kareem Al Humaidi και είμαι 33 ετών. Ήρθα με την οικογένειά μου από το Ιράκ και είμαστε εν αναμονή της εξέτασης της αίτησης ασύλου. Ήρθαμε στην Ελλάδα, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε και ότι θα μπορέσουμε να ζήσουμε ασφαλείς…Στις 29 Μαΐου του 2018 φτάσαμε στο λιμάνι της Σάμου. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα είχαμε καταφέρει!  Μείναμε εκεί για περίπου 7 μήνες και μετά μας μετέφεραν σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Όταν αναλογίζομαι τη ζωή μου στο Ιράκ, πριν από όλα αυτά, τα πράγματα ήταν ήσυχα. Δούλευα ως τεχνικός αυτοκινήτων. Επιπλέον ήμουν υπάλληλος σε ένα βενζινάδικο και είχα αναλάβει τις τεχνικές εργασίες στα οχήματα και τη διαχείρηση προμηθειών και υλικού. Από την άλλη πλευρά, ανακάλυψα και μια δημιουργική πλευρά μου εκεί. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να ζωγραφίζω…Αυτό είναι που επιθυμώ περισσότερο από όλα, τώρα που έχω έρθει εδώ. Θέλω να μείνω εδώ και να εξελιχθώ. Θέλω να φροντίσω την οικογένειά μου, να γραφτώ στο σχολείο, να μάθω ελληνικά».

  Η ιστορία του Nwanyen Marcel Kunped από το Καμερούν

  Nwanyen_Marcel_Kunped

  “Είμαι ο Nwanyen Marcel Kunped, 40 ετών, από το Καμερούν…Στην Ελλάδα πάτησα το πόδι μου ανήμερα Χριστούγεννα του 2017. Πρώτος μου σταθμός η Λέσβος και συγκεκριμένα η Μόρια. Εκεί πέρασα περίπου έναν χρόνο ώσπου να μεταφερθώ στην Ασπροβάλτα και, λίγο αργότερα, στη δομή όπου βρίσκομαι σήμερα. Ο ΔΟΜ δεν θα μπορούσε να μου έχει δώσει περισσότερα. Οι άθλιες συνθήκες της Μόριας έφτασαν να αποτελούν παρελθόν, την ώρα που οι εργαζόμενοι τού ΔΟΜ έχουν γίνει τα αδέλφια μου και με κακομαθαίνουν. Από τα αληθινά μου αδέλφια δεν έχω κανένα νέο. Οι τρεις αδελφοί μου βρίσκονταν στη Νιγηρία, αλλά έχω χάσει τα ίχνη τους. Η αρραβωνιαστικιά μου παραμένει στο Καμερούν, αλλά κρύβεται. Στην Ελλάδα ήρθα μόνος και παραμένω μόνος. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της νέας μου ζωής θα έλεγα πως ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν μου ανακοινώθηκε πως η Ελλάδα μου χορήγησε άσυλο, αναγνωρίζοντάς με ως πρόσφυγα. Το μόνο που απομένει από εδώ και πέρα είναι να παραλάβω τα επίσημα έγγραφά μου, όπως το διαβατήριό μου και να εκδώσω Α.Φ.Μ. Δεν κάνω καμία σκέψη για το μέλλον. Το μόνο που θα προσπαθήσω και θέλω να πετύχω είναι να ξαναγίνω ο χρήσιμος άνθρωπος που θυμάμαι να είμαι. Να εργάζομαι και να παράγω όπως έκανα πάντα. Η στήριξη των ανθρώπων του ΔΟΜ έχει υπάρξει τεράστια και τους ευχαριστώ που μου στάθηκαν και συνεχίζουν να μου στέκονται”.

  Η ιστορία του Cedrick από το Κονγκό

  Cedrick_Diyavova

  «Με λένε Cedrick Diyavova και είμαι 26 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κονγκό, όπου ζούσα με την οικογένειά μου: τη γυναίκα μου και τα δίδυμα αγόρια μας…Έπειτα από πολλές δυσκολίες και κακουχίες, έφτασα στο λιμάνι της Λέσβου τον Νοέμβριο του 2018. Έμεινα στη Μόρια για 3 εβδομάδες περίπου, προτού μεταφερθώ σε μια άλλη τοποθεσία, πιο κοντά στην Αθήνα. Από τότε μένω σε οργανωμένη δομή, μέσω του προγράμματος Filoxenia του ΔΟΜ και παρακολουθώ μαθήματα συστηματικά. Συμμετέχω σε μαθήματα ελληνικών και αγγλικών, ενώ μαθαίνω επίσης πώς να κατανέμω τον χρόνο και τις προτεραιότητές μου με επιτυχία.  Θέλω να κερδίσω όσο περισσότερα μπορώ από τις δραστηριότητες που μου προσφέρονται και ο στόχος μου είναι να μπορέσω να τα συνδυάσω με τα ενδιαφέροντά μου. Το μεγαλύτερό μου πάθος είναι η γλυπτική, ειδικά με ξύλο και μέταλλο. Μου αρέσουν πολύ επίσης και η κεραμική, η γλυπτική και η ζωγραφική. Η γλυπτική ήταν από πολύ μικρή ηλικία το πάθος μου…Αυτό είναι το ταλέντο και το πάθος μου. Και θέλω να συνεχίσω να το εξασκώ. Ειδικά στην Αθήνα, όπου υπάρχουν πολλές επιλογές και ευκαιρίες για ‘μενα!».

  Η ιστορία του Σαάντ από το Ιράκ

  ΣΑΑΝΤ

  «Το όνομά μου είναι Σαάντ και είμαι 23 χρονών. Είμαι από το Ιράκ από την περιοχή του Shingal και ήρθα μόνο στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2018. Έκτοτε μένω στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στις Σέρρες. Η οικογένειά μου είναι ακόμα στο Ιράκ. Έχω 9 αδελφές και 2 αδέρφια. Η μητέρα και ο πατέρας μου είναι ηλικιωμένοι, τους οποίους πραγματικά λατρεύω. Όλοι ζουν πολύ δύσκολα σε έναν προσφυγικό καταυλισμό κοντά στο Dahook. Από ένα μικρό παιδί, ονειρευόμουν να ταξιδεύω στην Ευρώπη και να ζήσω σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Ωστόσο, στο Ιράκ, ήταν πολύ δύσκολο να ονειρευτώ ένα καλύτερο μέλλον, καθώς δεν υπάρχουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και κανονική ζωή…Εδώ στις Σέρρες, είμαι σχεδόν καθημερινά στο τοπικό νοσοκομείο, παρέχοντας υπηρεσίες μετάφρασης εθελοντικά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Κάθε φορά που μια οικογένεια ζητά τη βοήθειά μου, δεν μπορώ πραγματικά να αρνηθώ. Βλέπω τον πατέρα και τη μητέρα μου στα πρόσωπά τους. Αγαπώ πραγματικά τον πατέρα μου και μου λείπει πολύ. Το όνειρό μου είναι να μπορώ να βρω δουλειά και να υποστηρίξω την οικογένειά μου και τους γονείς μου στα γεράματά τους».

  Η ιστορία του Dler από το Ιράκ

  Dler_Muziri

  «Το όνομά μου είναι ο Dler και είμαι από το Ιράκ. Ήρθα στην Ελλάδα με τα πόδια από την Τουρκία, όταν ήμουν 17 χρονών. Αρχικά έφτασα στη Σάμο, όπου έμεινα μόνο για μερικούς μήνες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, σε δομή ανήλικων μεταναστών & προσφύγων, μετά την ολοκλήρωση της ηλικίας των 18 ετών στην δομή φιλοξενίας στα Θερμοπύλες, όπου και μένω τους τελευταίους 5 μήνες, αναμένοντας να πάω στην Ολλανδία. Πάντα ήθελα να πάω στην Ολλανδία για να σπουδάσω και να δουλέψω. Το να σπουδάσω και να εργαστώ ήταν πάντα το όνειρό μου. Είναι κάτι που μου δίνει ελπίδα κάθε μέρα!…Ενώ βρισκόμουν στη Σάμο έμαθα Αγγλικά και Γερμανικά, μόνος μου και με πολλή βοήθεια. Αποφάσισα να πάω στην Ολλανδία επειδή ο θείος μου και οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι εκεί. Ο θείος μου έχει το δικό του κομμωτήριο, φτιάχνοντας περούκες. Θα έχω, δηλαδή, δουλειά να μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου οικονομικά, τόσο για να βιοποριστώ, αλλά και για να σπουδάσω. Το όνειρό μου είναι να γίνω μηχανικός, και αυτό θα σπουδάσω! Ανυπομονώ να πάω στην Ολλανδία, ώστε να έχω την ευκαιρία να κάνω τη ζωή μου. Ταυτόχρονα, αισθάνομαι ήρεμος που είμαι μόνο ένα βήμα μακριά από το σκοπό μου! Ωστόσο, θα χάσω τους φίλους μου εδώ, καθώς και όλους τους ανθρώπους που γνώρισα στην Ελλάδα, ειδικά το προσωπικό του ΔΟΜ που με υποστήριζε καθημερινά. Πιστεύω ότι ένα όνειρο δεν ξεθωριάζει ποτέ όταν υπάρχει ελπίδα»

  Ο ΔΟΜ παρουσιάζει φυσικά πολλές ακόμη ιστορίες με την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό… Αυτό το ΚΑΛΕΣΜΑ που συσσωρεύει κάθε λογής τυχοδιώκτη από όλο τον τρίτο κόσμο, δεν πρέπει με κάποιον τρόπο να αντιμετωπιστεί…;;;

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  23 Σχόλια

  1. Εντωμεταξύ ο άλλος λέει έχει 9 αδερφές στο Ιράκ. Και γιατί δε τις φέρνεις εδώ ρε παλικάρι να τις γλεντήσουμε οι Έλληνες; Γιατί έρχεστε μόνο οι άνδρες εδώ; Φέρτε και τις αδερφές. Μην είστε μοναχοφάηδες, άμα θέλετε να σας δεχτούμε να φέρνετε και τις αδερφές σας μαζί….

  2. Βλέπω συνέχεια νέους άνδρες. ΟΚ, άντε να δεχτούμε τους λάθρο που λέει ο λόγος, γιατί να μην έρθει και καμιά 20άρα μουνίτσα να πηδήξω κι εγώ; Δηλαδή μόνο άνδρες θα έρχονται, θα γίνουμε 20 εκατομμύρια άνδρες να ανταγωνιζόμαστε για 2 εκατομμύρια γυναίκες; Τελειώσε βάλτε πλαφόν στους άντρες και φέρτε νέες Σύριες παρθένες όμορφες να τις γλεντάμε, τότε θα αποδεχτώ τη μετανάστευση.

  3. ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑ ΧΑ…….ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ………………………………….ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…..ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΙΟΛΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ………………………..

  4. Από το Ιράν και το Ιράκ γιατί δεν πάνε στην Ιορδανία, στο Κουβεϊτ, στα Εμιράτα,στο Κατάρ, στην Σαουδική Αραβία που ρέεϊ το χρήμα άφθονο είναι και ομόδοξοί τους; Τους δε Κογκολέζους να τους πάρουν οι Βέλγοι που τους μάσαγαν καλά ως αποικιοκράτες και τους έκοβαν και τα χέρια. Το ίδιο και για τους Καμερούνιους να τους πάρουν οι αποικιοκράτες που τους μάσαγαν.

   1. Δεν πηγαίνουν εκεί γιατί οι πολιτικοί των κρατών εκείνων δεν έχουν πουλήσει την πατρίδα τους όπως έκαναν οι δικοί μας. Εκεί έχουν κράτος και όχι “εμπάτε σκύλοι αλέστε”. Εδώ σπρώχνουν στην ανεργία τα Ελληνόπουλα και φροντίζουν όλους τους λαθρό να επιβιώσουν, να βρουν δουλειές και να ζήσουν μόνιμα εδώ, ενώ την ίδια στιγμή διώχνουν τα παιδιά μας. Ο Θεός ας δώσει στους πολιτικούς μας το “καλό” που μας κάνουν.

  5. Η ΕΜΦΥΛΙΟΣ
   Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

   ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ
   ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   ΥΓ: ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ………………….

  6. Όταν μάθουν οι υπόλοιποι να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή θα δούμε ασπρη μέρα.

   Μέχρι τότε, πουλελε

  7. Όλο αυτό είναι προπαγάνδα των Γερμανών και των άλλων Ευρωπαίων. Τους πουλάνε το παραμύθι ότι η Ελλάδα είναι τέλεια και θα τους παρέχει τα πάντα για να παραμείνουν εδώ και να μην πάνε στις δικές τους χώρες.

  8. “” Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ή οι μαλάκες Έλληνες που ψηφίζουν προδότες και ανθέλληνες; Έχουμε γίνει ο πιο γελοίος και ηλίθιος λαός στο σύμπαν.””””

   η ελλαδα ουτε κρατος με δομες και εφαρμοσιμους νομους εχει, γιατι να μην το εκμεταλευτουν οι ελλαδικοι και εξωτερικου αετονυχιδες???? ο ελληνικος λαος κοιμοταν και κοιματε…… δεν πειραζει βρε αδερφε…… ολοι μαζι θα τα φατε………………….

  9. Αν δεν αποχωρησουμε αμεσα απο την Ευρωπαικη Ενωση,θα εξαφανιστουμε.GREXIT τωρα.

   1. ΟΧΙ ΤΩΡΑ .ΧΤΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΝ Ε.Ε. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ

  10. Δ.Ο.Μ.είναι μία ανθελληνική εγκληματική οργάνωση πού έχει σκοπό τήν ισλαμοποίηση τής
   Ελλάδας.Είναι σίγουρο ότι ο σατανάς ο εβραίος Σόρος είναι ο διοργανωτής καί τήν διευθύνει.
   Γιάννης Λάκων

  11. ΜΑΓΚΑ ΜΑΡΚΟ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΑ, Ο, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ………….

  12. κάποιοι που ζούσαν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα ζούνε λιγότερο πλουσιοπάροχα ώστε κάποια παιδάκια που πεινούσαν να έχουν μια ελπίδα στην νέα τους πατρίδα!!!!!! Μπράβο κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη!!!!!!! Η ΝΔ στάθηκε στο ύψος των ευρωπαϊκών αξιών, του Χριστιανισμού και του ανθρωπισμού. Θα σας εξασφαλίσουμε και μια δέυτερη τετραετία διακυβέρνησης.

   1. Δεν πας να μην σε στείλω εγω!! Το που να πας, φαντάζομαι το καταλαβαινεις. Ηλιθιο πλάσμα, εμενα με ρώτησες;;; Αι σιχτιρι πια με ολους τους ηλίθιους που εχουν μαζευτεί σε αυτην την δυστυχή χώρα. Σε λιγο βλακα θα ψάχνεις εσυ για καινούργια πατριδα, γιατι τα …κακομοίρα..τα παιδάκια θα σε διώξουν, μονο που εςενα ουτε επιδόματα θα σου δινουν, ουτε σε πεντάστερα ξενοδοχεια θα σε ΒΑΛΟΥΝ εκει που θα πας. Θα ψοφήσεις στον δρόμο σαν σκυλί. Κατάλαβε το!!! Αν δεν το καταλάβεις, τοτε μαλλον σου αξίζει να το παθεις. Εγω ομως και τα δικα μου παιδάκια βρε όρθιο ζώο, τι σου φταίμε;;;; Εεεε;;;; Με συγχύσες είχες δεν είχες!!!

   2. “Χαίρομαι διότι” είσαι πολύ μαλάκας. Γράφεις για “κάποια παιδάκια που πεινούσαν” μόνο που δεν είναι κάποια παιδάκια, είναι η μισή Ασία και η μισή Αφρική. Είναι χιλιάδες παιδάκια που θα τα πληρώσουν οι ρημαγμένοι και χρεωκοπημένοι Έλληνες γιατί η Αριστερή σύφιλη που κυβερνάει πραγματικά την Ελλάδα κάνει εμπόριο και χτίζει βίλες εκμεταλλευόμενη τους λαθρομετανάστες. Μας λέγανε θα μπούμε στην Ευρωπαική Ένωση και θα γίνουμε Ευρωπαίοι και η αλήθεια είναι ότι γίναμε Αφρικανοί. Όλοι οι λαοί αγωνίζονται για να αναβαθμίσουν τις χώρες τους και να γίνουν Ελβετία και εμείς αγωνιζόμαστε για να υποβαθμίσουμε την χώρα μας και να γίνουμε Μπανγκλαντές. Οι λαθρομετανάστες που έρχονται δεν είναι ο ανθός του πολιτισμού, είναι ο ανθός του τσιγγαναριού και θα κάνουν την Ελλάδα σαν τα μούτρα τους. Άντε μαλάκα.

  13. Αγαπητέ Στέφανε,

   Πολύ Καλά Κάνετε και Βγάζετε Αυτές τις Περιπτώσεις, Δείχνοντας Έτσι Ότι το 90% των Όσων Έρχονται στην Ελλάδα, και ΔΕΝ Προέρχονται από Εμπόλεμες Ζώνες, και Ότι Όλοι Αυτό Λένε, Πως Φεύγουν από τη Χώρα τους, Διότι Θέλουν να Έχουν Μία Καλύτερη Ζωή, Ευκαιρίες, Θέλουν να Σπουδάσουν, να Κάνουν Αυτό που Ονειρεύονται…

   Αυτό Ειναι Κατανοητό που Λένε, Όμως Αυτό θα το Κάνουν σε Μία Χώρα Όπως η Ελλάδα, η Οποία Προέρχεται από Μία Δεκαετή Οικονομική Κρίση και Καταστροφή, με την Μεγαλύτερη Ανεργία στην Ευρωπαική Ένωση; ΔΕΝ Υπάρχουν Δουλειές για τους Έλληνες, η Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα Είναι ΤΡΑΓΙΚΗ, και θα Προσφέρεται Εργασία σε Όλους Αυτούς τους Ανθρώπους;

   Για να το Κάνεις Αυτό, Κοιτάς να Φτιάξεις Πρώτα τη Χώρα σου, να Υπάρχει ΕΥΗΜΕΡΙΑ στην Ελλάδα, να Ζουν ΚΑΛΑ οι Έλληνες, με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ Μισθούς και Συντάξεις, Μειώνεις την Ανεργία στο 3 με 4 %, και Μετά αν Μπορείς να Βοηθήσεις και Αυτούς τους Ανθρώπους, Κάνε το. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

   Και Αφού Είναι Όλοι τους Καλά Παιδιά, και Επιθυμούν Απλά Μία Καλύτερη Ζωή για τον Εαυτό τους και την Οικογένειά τους, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ, ΈΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ Ή ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΎΦΕΣΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΈΧΟΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…

   Και αν Παρατηρήσετε Καλά, Όλες Αυτές οι Περιπτώσεις που Παρουσιάζονται Αφορούν τη Διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με το Καθολικό Άνοιγμα των Συνόρων, με το Χαρακτηρισμό για Όλους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Απο που και ως που ρε Παιδιά, ο Καμερουνέζος, ο Ιρανός, ο Ιρακινός, ο Κονγκολέζος, Είναι Πρόσφυγες; Θα Τρελαθούμε Εντελώς;

   Είναι ΈΓΚΛΗΜΑ Κατά της Ελλάδος Αυτό που Γίνεται ρε Παιδιά και το Έγκλημα Αυτό, Βλέπουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ότι Συνεχίζεται και επί της Σημερινής Κυβερνήσεως της ΝΔ.

   Ευχαριστώ,

   Με Εκτίμηση,
   Πολλούς Χαιρετοσμούς,

   Άγγελος από Μιλάνο

  14. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.

   1. Το Γνωριζουν Πολύ Καλά, Αγαπητέ Φίλε, Γνωρίζουν την Οικονομική Κατάσταση στην Οποία Βρίσκεται η Ελλάδα, για την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Ανεργία στο Γηγενή Πληθυσμό. Η Ευθύνη για Όλο Αυτό ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ανήκει στις Ελληνικές Κυβερνήσεις που Αποδέχονται να Συμβαίνει Όλο Αυτό, και Δευτερευόντως σε Εξωγενείς Παράγοντες…

    Στην Γερμανία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο, για παράδειγμα, Όπως και σε Άλλες Ευρωπαικές Χώρες, Γιατί ΔΕΝ Υπάρχει Αυτή η Κατάσταση που Δημιουργείται στην Ελλάδα Αναφορικά με το Λαθρο-Μεταναστευτικό; Διότι Πολύ Απλά, οι Εκεί Κυβερνήσεις Λαμβάνουν Υπόψιν την Κοινωνία, Γνωρίζουν τις Επιπτώσεις και τα Προβλήματα που θα Προκύψουν στις Τοπικές Κοινωνίες, και Σαφέστατα ΔΕΝ Επιθυμούν την ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ τους !!!

    Για Αυτό και Όλο Αυτό που Γίνεται με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, Συνιστά ΈΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

    Άγγελος από Μιλάνο

  15. Ολοι ψάχνουν την ..ασφάλεια…και την στηριζουν πάνω στην δικη μας ανασφάλεια. Απαιτούν σπιτια, επιδόματα κλπ χωρις ποτε να εχουν προσφέρει τιποτα σε αυτην την χώρα, σε αυτους τους κατοίκους αυτής της χώρας, που φτωχοποιουνται μερα με την ημέρα. Αυτη ειναι η ποιότητα των ανθρώπων που ερχονται εδω. Μετα οταν τους λέμε τυχοδιώκτες, καποιοι ξυνιζουν τα μούτρα τους. Ας μας πουν πως αλλιως θα τους έλεγαν αυτοι;;;; Βλεπουμε ανθρωπους που εχουν …όνειρα…και θελουν να τα ζήσουν. Κανένας ομως δεν νοιάζεται για τα δικα μας όνειρα. Θελουν ασφάλεια, κανένας ομως δεν νοιάζεται για την δικη μας. Θελουν δουλειές, κανένας ομως δεν νοιάζεται αν εμεις ειμαστε άνεργοι. Θελουν, θελουν, θελουν…….μονο θελουν και εννοείται να πάρουν, οχι να δωςουν. Στις πλάτες τις δικές μας ολα αυτα.

  16. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ? ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

   1. Αυτό με τον ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ξαναπές το. Δυστυχώς προς σε Αυτήν την Κατεύθυνση Οδεύει η Ελλάδα.

    Άγγελος από Μιλάνο

  17. Και ποιος φταίει; Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ή οι μαλάκες Έλληνες που ψηφίζουν προδότες και ανθέλληνες; Έχουμε γίνει ο πιο γελοίος και ηλίθιος λαός στο σύμπαν. Δεν μας φταίνε ούτε οι διάφοροι διεθνείς οργανισμοί ούτε οι λαθραίοι. Μας βρήκαν ηλίθιους και το εκμεταλλεύονται. Ο καθένας στη θέση τους αυτό θα έκανε. Εμείς εδώ στην Ελλάδα ψηφίζουμε όποιον μας τάξει 5 ευρώ παραπάνω στην τσέπη αδιαφορώντας για την Πατρίδα. Εάν είχαμε μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής με όλα τα λάθη που έχουν κάνει και αυτοί, όμως το λαθρομεταναστευτικό θα είχε τελειώσει πάραυτα. Φοβήθηκαν όμως οι ηλίθιοι Έλληνες μη τυχόν και αναστηθεί ο Χίτλερ και τους καεί το μίξερ… Καλά να πάθουμε και ας αφανιστούμε λοιπόν. Οι μαλακίες πάντα πληρώνονται στο τέλος και οι ηλίθιοι λαοί δεν έχουν θέση στην ανθρωπότητα.

  Comments are closed.