ΕΛΑΤΕ «ΜΕΜΕΤΙΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ! – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ LEO2A4 ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕ Μ1Α2 ABRAMS! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  arma3

  Ο διαγωνισμός αρμάτων (Tank Challenge 2020) που διοργανώνει το Δ’ ΣΣ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έγινε στο πεδίο βολής στο Πετροχώρι Ξάνθης από τις 14 έως τις 18 Σεπτεμβρίου και είχε μια έκπληξη.

  Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ουλαμός από την 211 ΕΜΑ η οποία χρησιμοποιεί τα μεταχειρισμένα Leo-2A4 η οποία κέρδισε την αμερικανική ομάδα που συμμετείχε με το αναβαθμισμένο άρμα μάχης M1A2 ABRAMS!

  Ο αγώνας σε επίπεδο ουλαμών ήταν απαιτητικός και πραγματικά με μεγάλο κόπο τα ελληνικά πληρώματα κατάφεραν να βγουν πρώτα στην βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα,

  Πρώτη ομάδα βγήκε ο ουλαμός από την 211 επιλαρχία μέσων αρμάτων της 21 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

  Δεύτερη ο αμερικάνικος ουλαμός με το M1A2 ABRAMS

  Τρίτος ο ουλαμός από την 25 επιλαρχία μέσεων αρμάτων της 25 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας

  Τέταρτη η 21 ΕΜΑ από την 23 Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία

  Πέμπτη η 12η ΕΜΑ από την 31 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη ημέρα Ελληνικό Άρμα μάχης πέτυχε 8/8 βολές σε άσκηση στόχων.

  5148639

  arma1

  arma2

  arma4

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Μπράβο στα παιδιά σίγουρα δεν ήταν έυκολο αυτό που έκαναν.Γιατί τα συγκεκριμένα πληρώματα των Αμερικανών ίσως έχουν βρεθεί ακόμη και σε πραγματικές μάχες σε Ιράκ η Αφγανιστάν.Δηλαδή μιλάμε για μάχιμους και πολύ έμπειρους στρατιώτες.

  2. Αξίζει να αναφερθούμε σε σχόλια Αμερικανών αξιωματικων που δεν περιμένανε τίποτα την ταχύτητα δράσης των πληρωμάτων και την ευστοχία στους στοχους. Μπράβο στα παιδιά, πολλά πολλά συγχαρητήρια. Όταν οι μογγολοι βάζουν μέχρι μισθοφόρους τζιχαντιστες για πληρώματα γιατί είναι άχρηστοι και φοβούνται.

  Leave a Response