ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    emvohp1593669495411

    Στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής θα εξετάζονταν και οι κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας αλλά αναβλήθηκε λόγω κοροναϊού, όπως ανακοινώθηκε επισήμως. «Δήθεν» κοροναϊού τονίζει η γερμανική εφημερίδα που παραθέτει τον πραγματικό λόγο…

    Η εφημερίδα Welt σημειώνει, στην ηλεκτρονική της έκδοση, πως «η σύνοδος κορυφής της ΕΕ αυτήν την εβδομάδα ακυρώθηκε ξαφνικά λόγω κρούσματος κοροναϊού. Δήθεν. Ο αληθινός λόγος πιθανότατα είναι ότι η σύνοδος κορυφής θα αποτύγχανε παταγωδώς. Γιατί προς το παρόν φαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι ζουν σε διαφορετικές πολιτικές πραγματικότητες».

    «Επειδή δήθεν… »

    Οπως αναφέρεται, «η έκτακτη σύνοδος κορυφής της ΕΕ, που επρόκειτο να λάβει χώρα την Πέμπτη, ξαφνικά την Τρίτη το βράδυ ακυρώθηκε».

    «Επειδή δήθεν ένας από τους συμμετέχοντες μολύνθηκε με τον κοροναϊό», προστίθεται.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει εύλογα η υποψία ότι η συνάντηση αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο, επειδή τα κράτη της ΕΕ είναι διχασμένα στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ενσκήπτει ο κίνδυνος για παταγώδη αποτυχία της συνόδου κορυφής.

    Ολα εξαρτώνται από την Κύπρο. Η κυβέρνηση του νησιού δεν θέλει να συμφωνήσει σε κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας.

    Οχι, συνεχίζει, γιατί θεωρεί λανθασμένες τις κυρώσεις εναντίον του καθεστώτος εκεί, αλλά επειδή για την κοινή γνώμη στο νησί η Λευκορωσία δεν παίζει κανένα ρόλο.

    Εκεί συζητείται η διένεξη με την Τουρκία για το φυσικό αέριο – μόνο αυτή προσθέτει πόντους πολιτικά. Και γι’ αυτό η κυβέρνηση της Λευκωσίας θέλει να μπλοκάρει τις κυρώσεις κατά του Μινσκ μέχρι να επιβληθούν και κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

    «Μάταια… »

    «Λευκορωσία, Τουρκία, υπόθεση Ναβάλνι, το ανεπίλυτο μεταναστευτικό πρόβλημα – εδώ και εβδομάδες η ΕΕ μάταια αναζητεί απάντηση σε ένα σπάνια μεγάλο αριθμό διενέξεων.

    »Αλλά κάθε χώρα έχει τη δική της πραγματικότητα. Πόσο πολύ διαφέρει ο τρόπος θεώρησης του κόσμου εντός της ευρωπαϊκής ηπείρου, το καταλαβαίνει κανείς αν ρίξει μια ματιά σε τέσσερα σημαντικά ευρωπαϊκά κράτη: Γαλλία, Πολωνία, Ιταλία και Σουηδία», καταλήγει το δημοσίευμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ελάτε Μογγολοι, ΘΑ μας κλάσεις τα αρψ….δια,πρώτη γραμμή Η μαρεβα

    2. Αμεσος τερματισμός τής συμμετοχής τής Ελλάδας στό εγκληματικό συνδικάτο τό ονομαζόμενο ΕΕ.Ο σκατοψύχης Καραμανλής σκλάβωσε τήν Ελλάδα πού τήν έβαλε στήν ΕΕ.Η χώρα μας εχασε τήν πολιτική της ανεξαρτησία,τήν
      οικονομκή καί τήν εθνική της ακεραιότητα.Γίναμε προτεκτοράτο τής Μέρκελ
      Γιάννης Λάκων

    3. βρήκαν εναν ΜΑΛΑ@Α που λέγεται ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΗΣ …
      και τον παίζουν γιο γιο

    4. Τους πίθηκες δεν πρόκειται να τους διώξει κανένας γιατί η κονόμα είναι τρελή. Ας πούμε κάπου στο κέντρο της Αθήνας ένας μεγαλολεβέντης προσφέρει σαν μκο ένα κρουασανάκι ή ένα σαντουίτσάκι στα πιθήκια και το πληρώνεται σαν πλήρες γεύμα. Η μπόχα είναι απερίγραπτη και η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Αφού καταφέραμε να μην παράγουμε τίποτε επειδή είμαστε αγκαζέ και όλοι ενωμένοι θα νταντεύουμε τα ταλαιπωρημένα. Καμιά απέλαση ποντικομαμή θα κάνεις;

      1. Ισχυρίστηκαν ότι θα απελάσουν τους εμπρηστές της Μόριας, μετά την έκτιση της ποινής τους, και πολλοί σού είναι…

    5. Καλη δικαιολογια… βγαζουμε εναν οτι εχει κορονα για να αναβαλουν της κυρωσεις… ετσι περνουν θαρρος η τουρκοι…. να λεμε την αληθεια γερμανια,ιταλια,ισπανια δεν θελουν μετρα κατα της τουρκιας γιατι εχουν παρε δωσε.
      Αλλα και εμεις δεν παμε πισω το 40% απο τα προιοντα που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα ειναι τουρκικα το υπολοιπο ειναι κινα,πακισταν,κλπ.

    6. Πολύ σημαντικό. Το πλυντήριο ξεπλυματος μαύρου χρήματος η γερμανια, θα βάλει τον Μητσοτάκη να αποστρατικοποιησει νησιά και να τεθεί θέμα για τη Θράκη. Η κυβέρνηση είπε πως το μόνο που θα συζητηθεί θα είναι οι θαλάσσιες ζώνες. Ερώτημα αποτελεί γιατί πιάνει τον Μητσοτάκη κρύος ιδρώτας όταν ακούει πως θα διαρρεύσει η τριμερής με το μογγολο και την τρεμουλιαρα. Οι Τούρκοι δεν την δημοσιεύουν γιατί παίρνουν ότι ζητανε. Η τρεμουλιαρα και ο μογγολος τα έχουν κανονίσει όλα και ο γερμανοτσολιας φυσικά θα τα δεχτεί όλα. Τα μάτια ανοιχτά παιδιά.

    7. ουτε εξω απο ευρωπη ουτε εξω απο το νατο.., πρεπει να τους χρησιμοποιουμε αντι για το αντιθετο…..—- και η ελλαδα και η κυπρος πρεπει να καταψηφησουν την προταση για κυρωσεις κατα της λευκορωσιας…, με ανταλλαγμα απο την ρωσια.., υποστηριξη στην μεσογειο κατα τουρκιας…,, ακομα και κυρωσει να επιβληθουν στην τουρκια εμεις πρεπι να ζητησουμε να παρουν οι ευρωπαιοι ολους τους προσφυγες απο ελλαδα…, αλλλα ακομα και τοτε που δεν προκειται ναγινει.., να μην δεχτουμε κυρωσεις κατα λευκορωσιας…, παντα ομως με διαβεβαιωση απο ρωσια οτι θα μας υποστηριξει σε περιπτωση επιθεσης απο την τουρκια….., αντε να σε δουμε μητσοτακη….. ο τολμων νικά… την ευκαιρια με την γαλλια την σκοτωσες.. τωρα εχεις και αλλη ευκαιρια να σωσεις την ελλαδα…

    Comments are closed.