ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    11

    Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα, μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Πανόραμα Βούλας έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια. Ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, επιχείρησε να βγει τραυματισμένος αλλά οι δράστες φρόντισαν να τον… αποτελειώσουν, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

    Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο άνδρας ήταν σταθμευμένο στο Πανόραμα, στην οδό Τροίας, της Βούλας. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

    Η πρώτη σκέψη των αστυνομικών ήταν να διακριβώσουν εάν το περιστατικό αυτό έχει σχέση με το μαφιόζικο καρτέρι που είχαν στήσει άγνωστοι στον 38χρονο, στον Πειραιά, το βράδυ της Τρίτης, το οποίο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

    voula_ektelesh_eurokinissi31104-768x512voula_ektelesh_eurokinissi31101-768x512voula_ptwma_31101-768x461

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

    31-10-2018 BPAΔINEΣ ΩPEΣ ΣHMEPA ΣTHN ΠEPIOXH ΠANOPAMA BOYΛAΣ ΠYPOBOΛHΣAN KAI TPAYMATIΣAN ΘANAΣIMA ANΔPA. ΠPOANAKPIΣH Δ.A.A

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες….

    2. Το καλυτερο αρθρο στο ιντερνετ εχετε για τον θανοντα μαζι με γνωστο πολιτικο. Καντε το αναδημοσιευση. Απο 9/5/2017.

    Comments are closed.