(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ – ΕΞ’ΕΠΑΦΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΪΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    flegomeno

    Τραγωδία στο Άργος: Άνδρας σκότωσε την 12χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε

    17:28 – Απίστευτες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση με τον άνδρα που είχε κλειστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα στο Άργος και πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του και ύστερα φέρεται να  αυτοκτόνησε.

    Όλα ξεκίνησαν από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης, ο οποίος είναι γιος γιατρού η οποία ξαναπαντρεύτηκε με συνάδελφό της και έκανε ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών.
    Άγνωστο για ποιο λόγο, ο φερόμενος ως δράστης τα έβαλε με το παιδί και βγήκε εκτός εαυτού. Αρχικά, έβαλε φωτιά στη μεζονέτα πολυκατοικίας κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους, όπου κατοικούν.
    Στη συνέχεια, πυροβόλησε πρώτα το κοριτσάκι και εξακολούθησε να ρίχνει πυροβολισμούς στον αέρα, εμποδίζοντας τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που πήγαν για να κάνουν κατάσβεση.
    Στην συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.
    Στο  σημείο της τραγωδίας παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις ενώ περιμένουν τον ιατροδικαστή

    16:12 – Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το περιστατικό στο Άργος που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής είχε τραγική κατάληξη.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 25χρονος περίπου δράστης αφού σκότωσε την 12χρονη αδερφή του έβαλε τέλος στην ζωή του . Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο Άργος εκτυλίσσεται αυτή την ώρα ένα δράμα.

    Σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το  www.parapolitikaargolida.gr το περιστατικό στο Άργος που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής είχε τραγική κατάληξη.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 25χρονος περίπου δράστης, γιατρός μικροβιολόγος στο επάγγελμα, αφού σκότωσε την 12χρονη αδερφή του έβαλε τέλος στην ζωή του μπροστά στη μάνα, που εργάζεται ως αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείου του Άργους.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

    Ακόμα είναι θολές και οι πληροφορίες για την ακριβή απασχόληση των εμπλεκομένων.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από το argonafplia.gr

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με δολοφονία του μικρότερου.

    Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο παιδί – περίπου 25 ετών-από πρώτο γάμο, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε εξ επαφής το κοριτσάκι 11 ετών από το δεύτερο γάμο της μητέρας, το οποίο είναι νεκρό.

    Το συμβάν εξελίσσεται στην οδό Ομήρου κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους και το διαμέρισμα- μαιζονέτα ευρίσκεται σε όροφο οικίας.

     Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες και οι δύο γονείς είναι γιατροί στο επάγγελμα.
      

    Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2:30 στο Άργος όταν πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα.

    Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας

    Στο διαμερισμα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες υπάρχει και μικρό παιδί ενώ ακούστηκε μια γυναίκα να φωνάζει “βοήθεια θα μας κάψει… το παιδί μου!!!”Το περιστατικό είναι στην οδό Ομήρου 3 κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

     Οπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καυγάς πιθανόν του δράστη και μια γυναίκας

    ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ: argonafplia.gr/ argolikeseidhseis.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΛΑΣΚΑΡΕΙ????

    2. όταν δεν δίνετε τα χάπια στους ψυχικά ασθενείς συγγενείς σας , αυτοί θα σας σκοτώνουν !
      η ψυχική νόσος δεν είναι ανεμοβλογιά , πρέπει να πηγαίνετε μαζί τους στον ψυχίατρο . Η ψυχική νόσος δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να την αρνείστε και να την πληρώνουν αθώα θύματα.

    3. Στεφανε καλησπερα. Στην συγκεκριμενη πολυκατοικια παιρναμε παλιοτερα (πριν 3 χρονια νομιζω;) ενα κοριτσακι και το πηγαιναμε στο Νηπιαγωγειο με το Σχολικο αυτοκινητο.
      Νομιζω προκειται για αυτην, δε νομιζω να υπαρχει αλλο κοριτσακι στην πολυκατοικια.
      Η Μανα της ειναι Αναισθησιολογος, και μαλλον γι’αυτην προκειται.
      Την Στελλα (Στελλιτσα).
      Η μητερα της δεν ξερω ποιον ειχε παντρευτει, τωρα μαθαινω οτι ειχε παντρευτει γιατρο. Και μαλλον ο γιος του Ανδρα της απο τον 1ο του γαμο, σκοτωσε τελικα την σημερα 11χρονων Στελλα.
      Δεν νομιζω να ειναι αλλη αναισθησιολογος ενοικος της πολυκατοικιας. Αρα αυτη μαλλον ειναι.
      Και σκοτωσε την 11χρονη σημερα Στελλιτσα.
      Κριμα στο κοριτσι…

    4. Αν ειναι δυνατόν…αυτάθα συμβαίνουν όσο δεν υπάρχει κράτος…

      1. Τωρα που κολλάει το κρατος με τα ψυχολογικά του καθένα; μην Ρίχνουμε το μπαλακι ενω φταιμε οι ιδιοι. Το κρατος ΕΜΕΙΣ ειμαστε.

        1. Αν είμαστε το κράτος Τότε γιατί δεν κυβερνάμε εμείς και κυβερνάνε οι άλλοι για μας

    Comments are closed.