ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ! ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΕΣ ΜΑΝΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    feretro

    Πριν λίγα λεπτά έφτασε η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες.

    ΣΟΡΟΣ1

    ΣΟΡΟΣ2

    Δείτε τις μαυροφορεμένες Βορειοηπειρώτισσες μάνες έξω από το σπίτι του εθνομάρτυρα Κατσίφα να κρατάνε Θερμοπύλες. Οι λεγόμενες και μοιρολογίστρες.

    manes1

    manes2

    manes3

    manes4

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Οι ξυπολητοι που ηρθαν στην Ελλαδα και εφαγαν ψωμι εχουν συμπλεγμα κατωτεροτητας απεναντι στους Ελληνες Απολιτιστοι βαρβαροι χωρις κουλτουρα αξιες σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα με μια λεξη ΖΩΑ σκοτωσαν το παληκαρι και βασανισαν τους γονεις 10μερες μη δινοντας τη σωρο ποτε στην ιστορια κανενας λαος σε καιρο ειρηνης δεν εδειξε τετοια ασεβεια απεναντι σε νεκρο και στους οικειους του Που εισαι Κολοκοτρωνη?

    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΤΡΩΜΕ ΕΥΡΩΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!

    3. Ζουμε στην χειροτερη εποχη με τους χειροτερους π-ω-λιτικούς ..Μας τυφλωσαν τοσα χρονια με τα παραμυθια της ευρωπαικης χαβουζας με αποτελεσμα να καταντησουμε ηττοπαθης και κακομοιρηδες..
      Διπλα μας οι Ελληνες της βορειας Ηπειρου παντα περιμεναν ενα χερι βοήθειας απο μας και μεις τους ειχαμε γραμενους,για να μην πω καλυτερα πουλημενους και αυτους…θα τα πληρωσουμε αυτα που ηδη πληρωνουμε την καταντια μας με τους εθνοσωτηρες που εχουμε…ερχονται χειροτερες μερες…αν δεν ξυπνησουμε,αν δεν ξεσηκωθουμε μην περιμενετε να δειτε τιποτα…ηδη σβηνουμε σαν λαος…τετελεσται

    Comments are closed.