ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ “ΔΙΚΟΛΑΒΟ”¨ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΨΑΧΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ “ΟΧΥΡΟ”

  Κοινοποίηση:
  pliotas3

  Έρευνα ξεκινά για τις φωτιές που ξέσπασαν σε ολη την Ελλάδα, ύστερα από την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, καθώς- όπως ισχυρίζεται- υπάρχουν υπόνοιες για σκόπιμη οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, καταγόμενος από πολύτεκνη αγροτική οικογένεια και γεννημένος στο Σταυροδρόμι Γορτυνίας το έτος 1955, κατά το βιογραφικό του, αναφέρει ότι υπάρχουν υπόνοιες για εμπρησμούς.

  Ερώτημα: Ποιους εμπρησμούς, κύριε εισαγγελεύ; Αντί να μαζέψετε όλους αυτούς τους άχρηστους που μας κατέκαψαν ξεκινώντας από την σημερινή ηγεσία, ψάχνουμε πάλι για ασύμμετρες απειλές; Που κατέληξε η έρευνα για τις ασύμμετρες απειλές το 2007; Που; Πουθενά. Που πήγε η υπόθεση “Πυθία”; έχουμε ανάγκη για την κατασκευή, μίας ακόμα; Για να περισωθεί το πολιτικό σύστημα; Για να επαναθεσμοθετηθεί η κοινωνική αδικία, η έλλειψη απονομής δικαίου; Η ατιμωρησία των πολιτικών εγκληματιών; 

  Τον κόσμο τον αφουγκράζεστε; Τι λέει ο κόσμος; Ότι μας έκαψαν οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί και οι Τούρκοι ή ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας άχρηστος πολιτικός; Και αυτός και το σύστημα που άφησε την Ελλάδα να καεί; 

  Σήμερα χάθηκε και η τελευταία εμπιστοσύνη του λαού στη Δικαιοσύνη σε μια τόση κρίσιμη καμπή για την πατρίδα. Κάθαρση πρέπει να γίνει λοιπόν και σε εσάς που κάθε φορά που οι ελεύθεροι δημοσιογράφοι- όσοι απέμειναν- σας κάνουν κριτική, βγάζετε ανακοινώσεις του τύπου, “μην χτυπάτε τη Δικαιοσύνη”.

  Κρίμα και ντροπή. “Μαξιλάρι” της κυβέρνησης η Δικαιοσύνη; Γιατι; Για να δοθούν επιχειρήματα για την επιβίωση άχρηστων και ανίκανων πολιτικών; Κρίμα κι είστε κι από τη Γορτυνία που καίγεται. 

  Τι αναφέρει η παραγγελία του εισαγγελέα (γιατί κι αυτή θα γραφεί στην ιστορία).

  «Ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός πυρκαγιών, ασυνήθους έντασης και έκτασης, που εκδηλώθηκαν κατά τις τελευταίες ημέρες, με συνέπεια να προκληθούν ανυπολόγιστες ζημίες στο φυσικό περιβάλλον (και ιδίως στο δασικό πλούτο της χώρας), σε κτίρια, εγκαταστάσεις, σε αγροτικές εκτάσεις και καλλιέργειες και σε τουριστικές υποδομές, με κίνδυνο μάλιστα για τη ζωή μεγάλου αριθμού συνανθρώπων μας, καθώς και ο «συγχρονισμός» στην εκδήλωσή τους, δημιουργούν εύλογες υπόνοιες για σκόπιμη οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα και όχι μόνο για απλό, τυχαίο φαινόμενο σύμπτωσης περιστατικών αμελούς συμπεριφοράς.

  » Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης προανάκρισης κατά το άρθρο 245 παρ. 2 ΚΠΔ, παράλληλα βεβαίως και ανεξάρτητα από τον σχηματισμό των επί μέρους (κατά τόπο) δικογραφιών από τις δικαστικές αρχές και τους ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Π.Σ., να συγκεντρώσετε όλα τα κρίσιμα στοιχεία που παρέχουν ενδείξεις για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου και κεντρικού σχεδιασμού για ενιαία δράση εμπρηστών-μελών εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή για τέλεση του κακουργήματος του άρθρου 187 παρ. 1 και 2 ΠΚ: συγκρότηση-ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει την τέλεση κακουργημάτων εμπρησμού σε δάση και κοινών κακουργημάτων εμπρησμού (άρθρα 264 παρ. 1 και 265 παρ. 1 στοιχ. β, γ ΠΚ). Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί, σε όλο το εύρος του, το ποινικό δικονομικό οπλοστάσιο (άρση τηλεφωνικού απορρήτου, διενέργεια, ερευνών, ειδικών ανακριτικών πράξεων κ.λπ) για να ελεγχθεί και να αξιοποιηθεί κάθε χρήσιμη σχετική πληροφορία.

  » Για την πρόοδο της προανάκρισης κατά το σχηματισμό της συναφούς ποινικής δικογραφίας, η Εποπτεύουσα Εισαγγελέας Εφετών θα ενημερώνει τον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Λάμπρο Σοφουλάκη.

  Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

  Βασίλειος Η. Πλιώτας»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  68 Σχόλια

  1. Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής για την Ενέργειας για τα αιολικά πάρκα σε όλη την χώρα , είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή του Κούλη [αυτή που μαζί με την ξαδέρφη της Λυμπεράκη έκαναν επάγγελμα τους μετανάστες στις Σοροκίνητες ΜΚΟ Action Aid και Solidarity Now ] (τυχαίο;) .
   Νομικός σύμβουλος της ΡΑΕ, της αρχή που τα αδειοδοτεί, είναι η σύζυγος του υπουργού Γεραπετρίτη, Λία Αθανασίου (τυχαίο;) .
   Ο πεθερός του Γεραπετρίτη, ο Μιχαήλ Γουρζής, είναι πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. που κατασκευάζει αιολικά πάρκα αλλά και κλειστό κέντρο μεταναστών στη Χίο (προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου Ευρώ) (τυχαίο;) .
   Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Πλιώτας που είχε αναλάβει τις υποθέσεις ΟΤΣΑΛΑΝ, ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ, ανέλαβε και τους «εμπρησμούς των τωρινών πυρκαγιών» έτσι ώστε οι λοβοτομημένοι κομματικοί στρατοί να νομίζουν ότι ……κάτι τρέχει στα γύφτικα!!! (τυχαίο;) Μα είναι βέβαιος ότι θα αμειφθεί όπως π.χ. η Σακελλαροπούλου ως ΠτΔ, o Ναζιστικοτραφής Πικραμένος ως αντιπρόεδρος της ΝΔ ή ο Ράντος ως Γενικός Εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου οι οποίοι όλοι τους ως Πρόεδροι του ΣΤΕ ενήργησαν εξόφθαλμα υπέρ της εκτελεστικής εξουσίας και εναντίον του νόμου και του λαού (τυχαίο;) .
   Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και ο Γεραπετρίτης υπουργός της χώρας….και βέβαια αφού οι δουλίτσες πάνε καλά γιατί να τον αλλάξει ως ανεπαρκέστατο αφού, μπορεί να μην κάνει για υπουργός αλλά κάνει για μ(π)ιζναδόρος και νομικός ξελασπωτής (τυχαίο;)
   Άλλη απορία για τις φωτιές στην Εύβοια έχετε ;;; Γιατί αν όντως έχετε το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
   Πάντως μετά τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (για τα θαλασσοδάνεια) και τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ (για τον Κορονοϊό) μήπως ήρθε η ώρα και η Πολιτική Προστασία να εξασφαλίσει, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ για να μην πάει σίγουρα φυλακή, αβαντάροντας τις «δουλίτσες» με την συνήθη δικαιολογία, την πάντα ατιμώρητη ανικανότητα;

  2. πλιωτα παρετησου , δεν εχεις παρει χαμπαρη οτι αυτο που υπηρετης παρολο τα παραθυρακια του νομοθετη εχει την μεγαλυτερη αξια τις ζωης.εισαι αναξιος γιατι υπεκιψες η πουληθηκες εναντι αργυριων. Η ιστορια θα σε μαυρωση και τα παιδια σου θα σκιβουν το κεφαλι αν εχουν ντροπη μεσα τους

  3. Μα τι λέτε αξιότιμε κ. Εισαγγελέα ! Μα τι λέτε ! Δεν είναι εμπρηστές. Απλά τρέχοντας στη φύση και χορεύοντας το μαμιέσαι Μητσοτάκη τους έπεσαν βότκες και αναπτήρες, οι αναπτήρες έβγαλαν σπινθήρες και έγινε το κακό. Μα τι λέτε, αξιότιμε κ. Εισαγγελέα ! Να συλλάβουν αθώους ανθρώπους, που πήγαν στη φύση να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να πιούν μερικές βότκες ? Ντροπή. Θα σας μαλώσουμε. ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και αυτή η έρευνα, να χαρούν οι αραχνούλες. Μετά το μαμιέσαι Μητσοτάκη, θα τραγουδάμε εν χορώ το μαμιέστε δικαστές. Δικαστές που λέει ο λόγος, δηλαδή.

  4. Δλδ σε περιπτωση που ανακαλυψει οτι οι τουρκαλαδες μας βαλαν τις φωτιες τι θα κανει;
   Θα τους κανει ντα μηπως?
   Δικαιοσυνη του κωλου

  5. Τώρα σωθηκαμε. Για να δικαιολογήσει τον παχυλό μισθουλακο του και την θέση του ψάχνει για ψύλλους στα άχυρα όταν έχει μπροστά του στοιχεία για την άχρηστη Κατίνα του συναφιου του.

  6. Βρείτε που μένει και κάψτε του το σπίτι. Για να καταλάβει πως είναι να καεί το βίος σου.

  7. Αυτός ο ξεφτιλισμένος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι χουντοκουλικός δηλαδή πιόνι και ρουφιάνος υποτακτικός του χουντοκούλη!!!
   Δεν πρόκειται ο χουντοκουλικός εισαγγελέας να κάνει τίποτα και θα βγάλει τον χουντοκούλη τον πυρομανή εμπρηστή και την κουστωδία του λάδι και ατσαλάκωτη που έκαψε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό για να στηθούν ανεμογεννήτριες για τα λαμόγια των Γερμανών και τζαμιά-χοτσπότ και πόλεις για λαθρομετανάστες που αντικατέστησαν τον ελληνικό λαό!!!

  8. Ο/Η Θά 'πρεπε να ντρέπονται για το ύψος της ευθύνης τους λέει:

   οι δικαστές και η ΠτΔ είναι μόνο για τα μάτια, βολεμένοι που πρέπει να σιωπούν από εξαναγκασμό ή από φόβο. Όσο για το δίκαιο το εισάγουμε κι αυτό. Σ.Σ. η Μποτσουάνα είναι πιο αναπτυγμένη από την δική μας χώρα.

  9. Μια Ελλάδα κατεστημένη πληγωμένη τελικά αξίζει να φύγω από εδώ αφού είμαστε όλοι μάγκες του πληκτρολογίου αντίο

  10. Χαμός λεμεεεεε.. Παιδιά με καμμένα τα ρούχα μέρα νύχτα να πολεμούν την φωτιά, να σώσουν τα σπίτια τα χωριά και το βιος τους που όπως όλα δείχνουν την φωτιά έβαλαν εργολάβοι εν πλήρη γνώση Κυριακου Μητσοτάκη, ακούνε από repeat σε ηχειακια το.. Μητσοτάκη γ@@@σαι-diss!!!!! Μητσοτάκη και εργολάβοι βάλτε τις άνεμογεννήτριες στον πάτο σας. Γιατί κάψατε τα χωριά μας αλήτες, και συνεχίζεται μέχρι να ολοκληρώσετε το οργανωμένο σας σχέδιο. Αδωνι, μωρή κ@υφαλα ήξερες και βιάστηκες να κλείσεις τον λιγνίτη.

  11. Ο/Η να πουμε οτι κατι κανουμε κι εμεις οι εισαγελεις... λέει:

   ρε μας δουλευουνε κανονικα εισαγγελεις και φαρισαιοι.που να τους πιασουν τους εμπρηστες ειδικα αν ειναι και λαθρο.Εντολες ανωθεν περνουν κι αυτοι για να κρατανε καρεκλεςνααααααααα

  12. Η δικαστική εξουσία αποτελεί οχυρό των πολιτικών (αυτοί ορίζουν άλλωστε τους ανώτατους δικαστικούς) και όχι των πολιτών.

  13. Ναι, σιγά μη χάσει τη θέση του ο εισαγγελέας κυνηγώντας τη κυβέρνηση σαν τον δον κιχωτη

  14. ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο., ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ, ΑΛΛΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!!! ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ,ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, Ο.Η.Ε.,ΝΑΣΑ,ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ “ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΗΣΟΥΝ” ΠΕΡΙ ΤΟΥ “ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ”!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ-ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΗΣΟΥΝ-ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΩΣ “ΣΩΤΗΡΕΣ”, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ..ΤΗΝ “ΕΛΙΤ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Αφου το σεναριο περι κλιματικης αλλαγης προκαλεσε μονο γελια και ειρωνικα σχολια, αρχισε η σκηνοθεσια του νεου σεναριου: μας καιει οργανωμενη εγκληματικη οργανωση που σπερνει παντου φακους με σπιρτα… Γελοιοι και ανικανοι για μια ακομα φορα!

  16. Από τι μουτσούνα φαίνεται ότι είναι ένας γραβατομενος και πουλημένος αγράμματος βοηδαλας και από κάτι τέτοιους μην περιμένετε τίποτα καλό. Αυτή είναι η κατάντια της σημερινής Ελλάδας. Όταν η χώρα κυβερνάτε από ένα ξύλο απελέκητο που δεν γνωρίζει προς τα που βαδίζει τι καλό και λογικό μπορεί να περιμένει κανείς?????

  17. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗς ΣΑς ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ? ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥς ΕΧΕΤΑΙ

  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑκ.ΕΙΣΑΓΕΛΕΥ.. ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ,ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΣΤΑ ΖΩΑ,ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ,ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ,ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΩΣ-ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ!!! Η..ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ..ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ??? ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ,ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ,ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ,ΠΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!!!

  19. τον γνωρισαμε προσφατα τον κυριο Πλιώτα πόσο αμερόληπτος είναι μέσω του Νίκου Αντωνιάδη καθότι δεν επενέβαινε γιατα όσα οικτρα γίνοται στα νοσοκομεία εις βάρος των ασθενών κατόπιν μηνήσεων των συγγενών τοςυ μέσω του Νίκου Αντωνιάδη . Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσει να απαλλάξει και την κυβέρνηση . Διότι δεν κινείται για αμέλεια ενατίον και παντός υπευθύνου από τα κυβερνητικά στελέχη τα οποία ήταν υπεύθυνα για την καταστροφή της χώρας . Δεν μπορεί η Ελλάδα να καίγεται και ο Πρωθυπουργός ο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραθερίζουν . Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ήταν παρόντες στις κατα τόπους πυρκαγιές .

  20. ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!
   ΚΟΙΝΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΗΔΗΜΕΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ!!!
   ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!
   ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!!!

  21. Eυτυχως δεν εγινα Δικαστικος οπως ηθελε ο πατερας μου. Θα ειχα παραιτηθει το πρωτο χρονο απο σιχαμαρα.

  22. Μπλε πράσινοι και ροζ ζαίοι θα “δικαστούν” όπως ο καντάφι, κυρ εισαγγελέα της πλάκας, φρόντισε να μην είσαι και συ μέσα σε αυτούς…

  23. Ωραία…
   Θα περάσει κι αυτός στην ομάδα των κατηγορουμένων.
   Τουλάχιστον για “Παράβαση καθήκοντος” κι έρχονται κι άλλες κατηγορίες.
   Διότι αποφασίσαμε στο εξής να λειτουργούμε σαν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ και ΟΝΤΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
   Θέλατε ΕΥΡΩΠΗ;;;;
   Τώρα θα δείτε πώς λειτουργεί ο λαός στην ΕΥΡΩΠΗ!!!!
   Ετοιμαστείτε στην Κυβέρνηση για τα σκληρά μέτρα και σταθμά ενός Ευρωπαϊκού λαού.

  24. κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι η καλυτερα ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν και ακομα κορακας κορακου ματι δεν βγαζει μονο τους κακομοιρους τους Χρυσαυγιτες φαγανε αδικα μεχρι και εισαγγελεις αλλαξαν για να τους βγαλουν ενοχους αυτη ειναι η δικαιοσυνη πουλημενη στις εκπτοσεις

  25. Δεν φοβαται τον ανασταντα Κυριο τον αδεκαστο κριτη
   που ειναι στην εικονα πισω του
   οτι σ αυτον θα απολογηθει και θα δωσει λογο
   και αυτος θα τον κρινη οριστικα και αμετακλητα

  26. άσχετα με το αν υπάρχουν εμπρηστές οι ευθύνες της κυβέρνησης παραμένουν. Οι πυρκαγιές, έστω και μία έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Αν υπάρχουν εμπρηστές οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται. Πρέπει να καταδικαστούν επιπλέον ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Διευθυντής της ΕΥΠ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο ΑΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός του πυροσβεστικού, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ως αρχηγός των ένοπλων δυνάμεων) οι οποίοι αν υπήρχαν υπόνοιες δεν ενεργοποίησαν το άρθρο 48 και δεν μερίμνησαν για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και της εθνικής ασφάλειας. Τελικά, οι αποφάσεις του Μητσοτάκη, και τα άλλοθι που προσπαθεί βρει δείχνουν μόνο ένα πράγμα: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
   Και για να μην ξεχνάμε: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ.

  27. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΨΑΡΧΙΔΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΛΟΥΣΤΡΟ!

  28. Δλδ βρε παιδιά θα πορευτούμε για το υπόλοιπο της ζωής μας ως υπόδουλοι στην ίδια μας τη χώρα? Απέραντη θλίψη και απογοήτευση!!

  29. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΑΡΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ? ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

  30. Οι μόνοι που είχαν συμφέρον να καεί η Εύβοια ήταν οι εργολάβοι. Αλλιώς δεν γινόταν να εγκαταστησουν τις άνεμογεννήτριες.

  31. …..ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΛΛ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!???????…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!!….ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!????…..ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ….ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ.,ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ….ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΙΔΙΟΙ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!

  32. Να δικαστουν για εσχατη προδοσια. Αφησαν την Ελλαδα να καει και ειναι ολοι τους συνενοχοι για αυτο αλληλουποστηριζονται τα λαμογια!

  33. ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

  34. Μια διευθαρμενη πολιτικηκαι μια διευθαεμενη δικαστικη ηγεσια.
   Συνομοσια για να εξαφανισουν τους Ελληνες και να διαλυσουντο Ελληνικο κρατος.
   Αφου η δικαιοσυνη αληθοριζει και δεν ειναι σε θεση να ανταποκτιθει στο καθιηκον της εναντι Θρου και ανθρωπον
   ειναι εσχατη ωρα να αποδωσει ο λαος δικαιοσυνη και να τους πεταξει απο τις θεσεις τους

  35. Ναι, η Ελλάδα τι περίμενε ακριβώς; Τον Πλιωτα να συλλάβει την κυβέρνηση ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

  36. Στέφανε, λίγες ημέρες πριν τις φωτιές, η Σακελαροπουλου ψήφισε διάταγμα που επιτρέπει λειτουργία και εγκατάσταση ανεμογενητριων σε καμένες εκτάσεις που χαρακτηριστικαν αναδασωτεες!!!! Αυτή την στήριξαν ΝΔ σύριζα κιναλ και βαρουφακης για ΠτΔ.. Όλοι οι μαφιόζοι πέφτουν να καταστρέψουν την Ελλάδα μας.

  37. Εντάλματα στους έχοντες ευθύνη πολιτικούς…εδώ και τώρα..!
   Και υπάρχουν ευθύνες….!!!
   Πολλές…
   Σοβαρά μιλάμε τώρα.
   Έλληνες νοικοκυραίοι….50.000 ψυχές…τους έκαναν πρόσφυγες … ??????
   Με την ανικανότητα τους…..
   Και ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι?????.????
   Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι….!!
   Είμαστε μόνοι. μας…!!!
   Κλαίει η ψυχή μου …!!
   Βλέπεις νοικοκύρηδες ανθρώπους που είδαν σε μια στιγμή να γίνονται στάχτη τα πάντα…
   Αναδάσωση από εχθές….αδέρφια.
   Και φυσικά ούτε μια …ανεμογεννήτρια στην Εύβοια…
   Είναι πολύ περίεργη η συγκυρία……!!!

  38. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΛΙΟΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΤΩΧΟΥΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ.Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕ

  39. Στοιχείο 1ο:
   Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας έχει μηνυθεί για τις εγκυκλίους 4/2020, 7/2020 και 16/2020 που έχει εκδόσει για διάπραξη εγκλημάτων βασανισμού, εσχάτης προδοσίας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.
   Στοιχείο 2ο:
   Η αδερφή του Μητσοτάκη (Αλεξάνδρα) είναι πρόεδρος της ρυθμιστικής αρχής ενέργειας και δουλεύει εντατικά, για να γίνουν αιολικά πάρκα (ανεμογεννήτριες) στη χώρα μας. Η Λία Αθανασίου είναι η σύζυγος του Γεραπετρίτη και σύμβουλος της Ρ.Ε.Α. που δίνει άδειες για να γίνουν τα αιολικά πάρκα. Ο πατέρας της (πεθερός του Γεραπετρίτη) έχει εταιρεία που κατασκευάζει αιολικά πάρκα. Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και ο Γεραπετρίτης υπουργός της χώρας….

   Πιστεύει κάποιος οτι η διαδικασία θα προχωρήσει; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη….. Τί δεν καταλαβαίνεις;
   ΜΠΙΖΝΕΣ…….$$$$$$$$$$$ Άλλος με τη βάρκα μας……….. Τα φιλιά μου προς αφελείς και μη!!!

   1. Ο εισαγγελές Πλιώτας έχει διαχειριστεί τις εξής υποθέσεις:
    Λιστα Λανγκαρντ
    Υπόθεση Οτσαλάν
    Παραδικαστικό κύκλωμα
    Αν απεδώθει τότε δικαιοσύνη, θα αποδοθεί και τώρα.

  40. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ!!! ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΑ CHINOOK…ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ…ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΩΣ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ CHINOOK ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΡΙΨΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

  41. Πλιώτας – Γνωστός για τις δηλώσεις του περί των φιμώτρων κ.λ.π. Μάλλον για κουκούλωμα το πάει !

  42. Φυσικά και είναι οργανωμένες αυτό κάνει μπαμ ,,,το θέμα είναι γιατί διέφυγαν φωτιές εκεί πρέπει να δοθεί βάρος εδώ άναψαν φωτιές μέχρι κέντρο Αθήνας και αλλού εβαλαν πυρογενης εκ πρόθεσης η εκτός πάντα υπάρχουν το θέμα είναι ότι μέχρι να έρθει η πυροσβεστική πρέπει να επιχηρησει ο κοντινότερο προς την φωτιά για να την σβήσει με βοήθεια και άλλων

  43. Στέφανε εάν αρχίζει να ψάχνει τον τρόπο απόφασης της ΡΑΕ για αιολικό πάρκο μέσα στο πυκνο δάσος χωρίς να είναι δυνατόν η εγκατάσταση του δίχως προηγουμένως να είχε γίνει η αποψίλωση του δάσους από φωτιά, μάλλον θα τον φάνε. Ο βελοπουλος το πρωί έλεγε πώς 3 μεγάλα πλοία με άνεμογεννήτριες είναι στον λιμάνια της Ελευσίνας. Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε? Ματια και αυτιά ανοιχτα ολοι μην μεταφέρουν στα καμένα άνεμογεννήτριες.

  44. Λινα Μυτιληνη
   23 ώρες ·
   Εγκρίθηκε επένδυση αιολικών πάρκων 489 εκατομμύρια ευρώ στην Εύβοια.
   Οι κάτοικοι αντέδρασαν.
   Πρόεδρος για τα αιολικά πάρκα σε όλη την χωρα , αναλαμβάνει η Αλεξαντρα Μητσοτάκη, αδελφή του Κουλη.
   Νομικός σύμβουλος της ΡΑΕ, η αρχή που τα αδειοδοτεί, ειναι η σύζυγος του υπουργού Γεραπετριτη.
   Ο πεθερός του Γεραπετριτη κατασκευάζει αιολικά πάρκα.
   Άλλη απορία για την Εύβοια εχετε ???

  45. Πλιωτα! Συνελαβε, τον Κουλη – Μωυση! Το αφεντικο σου! Αυτος ανηκει στην Εγκληματικη Οργανωση! Που εσυ, προστατευεις!

  46. Ο Πλιώτας που συγκαλύπτει την κυβέρνηση στα εγκλήματα της ψευτοπανδημίας, όπως καταγγέλει ο κ. Αντωνιάδης; Καταλάβαμε… Πιο στημένο πεθαίνεις…

  47. Β.ΠΛΙΩΤΑΣ

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ
   ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ
   ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ

   ΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

  48. ο τυπος αυτος να κανει ερευνα και για τις ανεμογεννήτριες που θα φτιαξουν εκει στα καμενα αυτοι που δώκαν εντολες να μπουν οι φωτιες

  49. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ. ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ( ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

   1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑκ.ΕΙΣΑΓΕΛΕΥ.. ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ,ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΣΤΑ ΖΩΑ,ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ,ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ,ΜΟΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΩΣ-ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ!!! Η..ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ..ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ??? ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ,ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ,ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ,ΠΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!!!

  50. Στεφαναρα να σ’ έχει ο Θεός καλά με Προστάτη τον Άγιο Παντελεήμονας. Τα ρεπορτάζ σου μέρες μπροστά….

  51. Ααααααααα!!!!!!!!! τώρα το κατάλαβαν!!!!!! τόσα χρόνια φωτιές, μήπως τώρα έχουν λόγους να το κάνουν, για να δικαιολογήσουν κάποια πράγματα, πχ κινητοποίηση του στρατού????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακάρι να έβρισκαν τους πραγματικούς ενόχους!!!!!

  52. Ας γελάσω….χα χα χα το αλλο με τον τοτο το ξέρετε; δηλαδή η έρευνα θα φτασει στις 3 πρεσβειες γερμανών εβραίων αμερικανών;

  Leave a Response