ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΘΥΜΑ! (ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    DOLOFONIA-KALLITHEA

    Δημοσίευση: 4 Ιάν 2019,  20:11

    φωτο από το σημείο της δολοφονικής ενέργειας

    Η συμπλοκή που κατέληξε στην άγρια δολοφονία έγινε στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Ταγματάρχη Πλέσσα.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα έχει δεχθεί τρεις σφαίρες, η μία εκ των οποίων στο κεφάλι. Το θύμα φέρεται να είναι Ελληνας, 51 ετών.

    astinomia

    dolof2 dolof3 dolof4 dolof1

    Νέα ενημέρωση: 20.29

    kallithea2

    Ένοπλη επίθεση δέχτηκε πριν από λίγη ώρα, βράδυ Παρασκευής, σε χαρτοπαικτική λέσχη, κοντά στην Λεωφόρο Θησέως, επί της περιοχής της Καλλιθέας, ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικής λέσχης.

    Το θύμα φέρεται να έχει δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Tελικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κατέξηξε.

    Στο σημείο, μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Η AΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ. ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ . ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    2. ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠ’ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΑΝΑΝΑΝ ΠΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! ! ! ! ! !

      1. Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μερα και γελά!!και οι Αλβανοί και οι Γεωργιανοί αλλά και οι Έλληνες σκατα κουμάσια είναι και αυτοί.

    Comments are closed.