ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ – ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΜΗΝ… ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ” – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    olumpiakoi-agones-2020-tzokobits

    Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει την έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα απελαθεί και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στη Μελβούρνη τον 21ο Grand Slam τίτλο του.

    Ο ανώτατος δικαστής Άλσοπ εξήγησε στα διεθνή μέσα ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν ασκούσε έφεση κατά της απόφασης που είχε λάβει ο υπουργός Μετανάστευσης, αλλά κατέθεσε αίτηση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο για να ελέγξει τη νομιμότητα της απόφασης.

    Το δικαστήριο θα καταθέσει τους λόγους για την απόρριψη της υπόθεσης του Τζόκοβιτς σε εύθετο χρόνο. Ήταν, πάντως, έτσι κι αλλιώς μια σχεδόν χαμένη μάχη, από τη στιγμή που ο υπουργός Μετανάστευσης αποφάσισε να ακυρώσει τη βίζα του 34χρονου Σέρβου. Βασιζόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του Τζόκοβιτς και στις κινήσεις του όταν νόσησε τον Δεκέμβριο, ο Άλεξ Χοκ υποστήριξε ότι «η παρουσία του στην Αυστραλία θα ενίσχυε το αίσθημα των αντιεμβολιαστών της χώρας».

    Τι είπαν οι δικηγόροι του Ν.Τζόκοβιτς

    «Αν υπήρχε βάση για να σκεφτεί κανείς ότι η παρουσία και η συμμετοχή του κ. Τζόκοβιτς σε ένα τουρνουά τένις θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να οδηγήσει σε αυτό το αίσθημα κατά του εμβολιασμού, θα περίμενε κανείς ότι θα υποστηριζόταν από κάποιου είδους στοιχεία σχετικά με διαμαρτυρίες ή συγκεντρώσεις. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό Open και σε άλλα μεγάλα τουρνουά σε όλο τον κόσμο και δεν προκάλεσε τίποτα», τόνισε ο δικηγόρος Νικ Γουντ.

    Αντίθετα όπως επεσήμανε μια πιθανή απέλαση του Τζόκοβιτς μπορεί να τονώσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα και τις διαμαρτυρίες και να τον μετατρέψει σε ήρωα και μάρτυρα για τους πολίτες που διαφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

    Τι λέει η κυβέρνηση

    Η κυβέρνηση από την πλευρά της υποστήριξε ότι ο Τζόκοβιτς «έχει γίνει πλέον σύμβολο για ομάδες κατά του εμβολιασμού. Και τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει εάν κάποιος με το status και τη σημασία του Tζόκοβιτς βρίσκεται στην Αυστραλία σε μια εποχή που ο εμβολιασμός είναι ένα ζήτημα», διερωτήθηκε στο δικαστήριο ο κατήγορος.

    «Είναι σαν ο Τζόκοβιτς να εγκρίνει ένα εμπορικό προϊόν», είπε ο δικηγόρος υποστηρίζοντας πως οι «αντιεμβολιαστές» επωφελούνται από τη «δημοφιλία και την ιδιότητα του τενίστα».

    «Δικαίως ή αδίκως θεωρείται ότι υποστηρίζει μια αντί-εμβολιαστική άποψη. Και η παρουσία του εδώ φαίνεται να συμβάλει σε αυτό και θα μπορούσε να οδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να γίνουν αντι-εμβολιαστές».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Στην αυστραλία απέλασαν τον γίγαντα ορθόδοξο τζόκοβιτς με την δικαιολογία ότι θα γίνει σύμβολο. Στα νησιά μας δίπλα στην τουρκία εσύ δέχεσαι χιλιάδες μουσουλμάνους, φίλους της τουρκίας και τους δίνεις και σπίτια και επιδόματα. Ισλαμικό εποικισμό το ονόμαζαν πλευροβοριδογεωργιάδηδες πριν γίνουν υπουργοί! Είναι πολλά τα λεφτά της προδοσίας και των μκο.

    2. Οι Αυστραλοί φασίστες να μείνουν στην μιζέρια της άθλιας χώρας τους και να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα γιατί θα τους περιποιηθουμε τα ακραία τους πιστεύω όπως τους αρμόζει ενώ σίγουρα δεν δικαιούται διεθνείς αθλητικές οργανώσεις.

    3. ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ,”ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!! ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΕΡΑ!!!

      1. Σιγά μην σκισουν κανένα καλτσον οι Ρώσοι μεθυστακες! Ακομη περιμένουν να τους σώσουν οι Σέρβοι απο τους βομβαρδισμους υων Αμερικανών. Όπως περιμενε και ο Σανταμ το 2003 να το σώσει η Ρωσία. Αλλά και στα πολύ πιο πρόσφατα σούζα έκατσε ο κοντός πρώην καγκεμπιτης Βλαδίμηρος και το Ξανθό Γένος.
        Όταν του έριξαν το μαχητικό οι Τουρκαλαδες!

    4. ΜΑ “ΑΥΤΟΙ” ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟ!! ΓΙΑ ΜΙΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”!!!

    5. Ποιών ανεμβολιαστων ; Δέν ήθελαν νά χάσουν τούς ψηφιυς τών αμέτρητων Σκοπιανων μεταναστών στήν Αυστραλία πού είναι στά μαχαίρια μέ τήν Σερβια !

    6. Γ@@@@@@ΝΤ@@ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΠ!!!

    7. ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ!

    8. τοχω πει κ πριν το εχω ζησει το εργο σκατο νομοι εκει στο κανκγουροχωρι. JESUITS ολοι οι προθυπουργοι χρονια τωρα εκει κυβερνουν…εχθροι της ορθοδοξιας μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ δεν κοιτανε τα χαλια τους οι παιδοφιλοι ανωμαλοι κλπ ο σερβος τους πειραξε SCUM B
      AGS..

    9. Tο εμβόλιο το θέλουν οπωσδήποτε μέσα μας. Το θέμα είναι γιατί. Την αντιπολίτευση την είδατε πουθενά; Παλιά σήκωνε επανάσταση για το τίποτα. Τώρα το αφεντικό τους διέταξε να μην βγάλουν κιχ.

    10. Μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη συναγωνίζεται σε ξεφτίλα την αυστραλιανή κυβέρνηση. Μπράβο Τζόκοβιτς είσαι μεγάλος αθλητής , μεγάλος άνθρωπος.

    11. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

      1. ρε τι λες ρε εισαι καλα? ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΜΙΠΩΣ?

    12. Πρόκειται να πάθει πολύ μεγάλη ζημιά η Αυστραλία σύντομα…

    13. Μην μασάς Νοβακ. Γράψε τους στα μπαλάκια σου. Να είσαι σίγουρος ότι, δεν είσαι μόνο “σύμβολο “ανεμβολιαστων αλλά και εκατομμυρίων εμβολιασμενων συνανθρώπων μας.
      Ο φασισμός κ οι πρακτικές επιβολής του είναι σίχαμα για πολλούς
      λαούς.
      Η Αυστραλία πάντως από μπούμερανγκ ξέρει.
      Νοβακ είσαι στις καρδιές μας κ το τι αθλητής είσαι το γνωρίζουν άπαντες.

    14. Αδερφι στα τετοια σου! Εισαι η σημαια της απελευθερωσης αθληταρα! Θα συμφωνησω οτι ο Χιτλερ μπρος στα μπασταρδα πιθηκοσαξωνακια της Αυστραλιας ητανε ενα τιποτα! Ντρεπομαι για το υπουργακι που ητανε και ελληνικης καταγωγης! Το….τιμησε το γονιδιο του ο σκερβελες αλλα την αποφαση του στη μαπα θα τη φαει!

    15. Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΕΝΝΙΣΤΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΑΜ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    16. Και να ξέρεις και κάτι αυτά τα αθλήματα είναι ευγενικά αθλήματα με λίγα λόγια ξεκίνησαν από αριστοκρατία τένις κρίκετ γκολφ εκτός από επιχείρηση είναι εξάσκηση μεγάλη στο πνεύμα στα υψηλά ιδανικά έχουν χρόνια κρατήθηκαν μόνο για αριστοκρατία έδωσαν την ευκαιρία σταδιακά να ανέβουν τα φτωχά στρώματα ισάξια με αυτούς,,,,όταν όμως μπλέκονται κυβερνήσεις θρησκείες και σαπούνι δημοσιογράφοι εθνικιστες κλπ τότε κλίνουν πόρτες είναι μοναχικά δίνουν την βαθμίδα του μυαλου σου κλπ το ποσό αφοσιωμένος είσαι σε αυτό που κάνεις κλπ οι δημοσιογράφοι για να μπουν σε αυτές της αρένες θέλουν άλλοι εκπεδευση και αν τα καταφέρουν διότι και τους τρώνε

    17. Τώρα είναι που τους ξεβράκωσε εντελώς τους δικτάτορες, νίκησε χωρίς να παίξει.
      Γιά όλους τους ελεύθερους στην ψυχή ανθρώπους είναι νικητής.
      Εκτός από μεγάλος αθλητής απέδειξε οτι έχει αρχές και αξίες όπως και πίστη δυνατή,το πιό σημαντικό όμως είναι οτι όλα αυτά δεν τα πουλάει για ένα τρόπαιο.

    18. Στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα…ο ψέκας βαλκανογύφτος…..που έχει και άποψη ιατρική…..αντε αγγάλιασε βλάκα κανά δεντράκι τώρα….

    19. Καλα τον εκαναν…
      Κατά τ άλλα καλός χριστιανός κ λέει ψεμματα????
      Πισω Στην χώρα σου….αντε γεια

    20. Τώρα θα φουντώσει πιο πολύ το σντιεμβολιαστικο κίνημα γιατί απόκτησε ένα σύμβολο ένα ηγέτη. Τώρα αρχίζουμε…….

    21. Απροκάλυπτος φασισμός σε μια κατά τα φαινόμενα δήθεν δημοκρατική χώρα.

    22. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΘΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ, ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΒΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ. ΤΟΝ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΟΙΣΑΝ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΑΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΥΠΑΚΟΥΟΣ” ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ. ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ/ΚΥΠΡΙΟΣ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

    23. Φασιστική χουντική αλαζονική αρρωστημένη νεοταξική κυβέρνηση της Αυστραλίας που ηττήθηκε ξανά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με την παράνομη απέλασή του!!!!
      Εύχομαι αυτή η φασιστική χουντική αλαζονική αρρωστημένη νεοταξική κυβέρνηση που υπάρχει στην Αυστραλία να πέσει και να πάει Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα!!!!
      Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ AUSTRALIAN OPEN ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ!!!
      ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΝΕΟΤΑΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!

    24. Όχι, γιατί μερικοί νομίζατε πως μόνο στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη και πως μόνο εδώ οι αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων παίρνονται με αποστολή κυβερνητικών email προς τους δικαστές. Ζούμε ιστορικές στιγμές, προσπάθεια εγκαθίδρυσης παγκόσμιας δικτατορίας. Ο Νόβακ έδειξε τον δρόμο. ΝΑΖΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.. Και οι εμβολιασμενοι είναι οι π…. ες τους, οι ρουφιάνοι τους, οι σκλάβοι τους και οι σύγχρονοι γκεσταπιτες τους. Η απόφαση για τον Νόβακ ανάβει φωτιά παγκοσμίως. Στις 21 του μήνα κατεβαίνει Ουάσιγκτον κόσμος από όλη την Αμερική σε μια τεράστια διαδήλωση ενάντια στην δικτατορία που στήνουν.

    25. “Ο Τζόκοβιτς έχει γίνει σύμβολο γιά ομάδες κατά τού εμβολιασμού”,αυτός είναι ό λόγος γιά τήν ακύρωση τής βίζας τού Νόβακ Τζόκοβιτς,γιατί δέν θέλει τό δηλητήριο τού Εβραίου.
      Γιάννης Λάκων

    26. Αναμενόμενο από τα ψέμματα που είχε πει γλίτωσε τα 12 χρόνια φυλακή λόγο διασημότητας, παγκόσμιος πρωταθλητής κλπσστην Αυστραλία εμβολιασμενοι η μη μπενουν μόνο όσοι έχουν αυστραλιανή ιθαγένεια κλπ ο νόμος για τους ανεμβομιαστους ισχύει μόνο για αυτούς που δεν έχουν και πάλι πεζει ρόλο αν έχουν κάπου να μείνουν καραντίνα πως μπενεις με πρόσκληση πολλά αν μπεις λαθραία καλύτερα να εμβολιαστεί

    27. “”υπουργός Μετανάστευσης αποφάσισε να ακυρώσει τη βίζα του 34χρονου Σέρβου. “” με μαμα ελληνιδα.

    28. Ε Μ Ε Ι Σ οι Α Ν Ε Μ Β Ο Λ Ι Α Σ Τ Ο Ι και εμβολιασμενοι (περιπου 77% the ΑGΕ) πιεσαμε παρα πολυ τους πολιτικους να μην παιξει….. χαιρετισμους στον χρυσοβαλαντη. ελπιζω να το ανεβασετε

    29. Ουτε ο Χιτλερ δεν ήταν τόσο ηλιθιος ώστε να απελάσει τον Τζέσε Όουενς παρότι τον συχενοτανε αυτοί όμως είναι και φασίστες και ηλίθιοι!Τζοκο έγινες σύμβολο!!

    Comments are closed.