ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΑ “ΦΤΕΡΑ” – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Πυρκαγιά στην Γορτυνία, Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

    Ανεξέλεγκτη είναι η πυρκαγιά στη Γορτυνία και στην Αρκαδία γενικότερα. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονται διαρκώς όπως και οι εκκενώσεις οικισμών λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει η φωτιά που μαίνεται στην περιοχή.

    Μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, για προληπτικούς λόγους, εστάλη μήνυμα στους κατοίκους 12 οικισμών προς τα οποία κινείται το μέτωπο, προκειμένου να εκκενώσουν οι κάτοικοι ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Το μήνυμα του 112 αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στους οικισμούς Χρυσοχώρι, Ιαματικές πηγές, Λουτρά, Λίθαρος, Αγιονέρι, Παρνασσός, Όχθια, Αετοράχη, Κάλλιανη, Δόξα, Τουμπίσι ή Μελιδόνι, εκκενώστε τώρα προς Τρόπαια, Τρίπολη».

    Από το πρωί, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής σε όλη την περίμετρο της πυρκαγιάς, στην Αρχαία Ολυμπία Ηλείας και στη Γορτυνία Αρκαδίας, επιχειρούν 313 πυροσβέστες, με 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 101 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των δυνάμεων που έχουν διατεθεί μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και συγκεκριμένα 35 πυροσβέστες με 14 οχήματα από τη Τσεχία και 21 πυροσβέστες από το Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης στην περιοχή της πυρκαγιάς βρίσκεται και το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία (3) Ε/Π και εννέα (9) Α/Φ συμπεριλαμβανομένων ενός (1) Α/Φ της Κροατίας και ενός (1) Α/Φ της Ισπανίας. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

    Τίποτα δεν σταματάει τις φλόγες και δεν θα σταματήσει αν δεν ολοκληρωθεί το σχέδιο της κυβέρνησης να κάψουν τα πάντα, να κάψουν το Μαίναλο, προκειμένου να γεμίσουν το βουνό με “πράσινα φτερά” ήτοι, τις περίφημες ανεμογεννήτριες που ξεφορτώνονται ήδη στην Ελευσίνα.

    Ο Κυριάκος Μητσοτακης μπορεί να ζήτησε “συγγνώμη” από τον ελληνικό λαό. Ένα “συγγνώμη” σχεδιασμένο από τους επικοινωνιολόγους του, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να επιτευχθεί το σχέδιο τους, αυτό για την πράσινη ανάπτυξη. Ουσιαστικά, την παρουσία ανεμογεννητριών στα βουνά μας. Ήδη ο Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε το πράσινο ομόλογο που θα εκδοθεί. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι εταιρείες και οργανισμοί θα μπορούν να “πληρώσουν” οι ίδιοι την πράσινη ανάπτυξη που έρχεται.

    Με λίγα λόγια, οι Έλληνες πολίτες θα χρηματοδοτήσουν τις εταιρείες του Περιστέρη, του Μυτιληναίου και του Κοπελούζου και των άλλων πλουτοκρατών για αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκά κ.λπ., τα οποία θα σκεπάσουν τη χώρα από άκρη σε άκρη, όπως δηλαδή προβλέπει το «Great Reset», το βιβλίο που διάβαζε ο Κούλης.

    Με αυτόν τον τρόπο η χώρα θα γίνει πλήρως ενεργειακά εξαρτώμενη από ξένα κέντρα, αφού δεν παράγει ούτε ανεμογεννήτριες ούτε φωτοβολταϊκά. Έτσι ξένα κέντρα θα ελέγχουν το πόσο ρεύμα θα καταναλώνουν οι Έλληνες και πιθανόν να εγκρίνουν ή να μην εγκρίνουν ορισμένες δραστηριότητες, όπως π.χ. κτηνοτροφία ή κατασκευές μη «ενεργειακών» κτηρίων.

    Η Ελλάδα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ουσιαστικά μία χώρα-πειραματόζωο για το Great Reset, τόσο με τα lockdown και τα ψηφιακά πιστοποιητικά όσο και με την «πράσινη ανάπτυξη».

    Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΥΠΟΙΚ, η πρώτη έκδοση ενός τέτοιου κρατικού τίτλου θα αποτελέσει μέρος της εκδοτικής στρατηγικής του ελληνικού δημοσίου για το επόμενο έτος. Και αυτό, διότι το δανειακό πρόγραμμα της φετινής χρονιάς έχει ολοκληρωθεί, κατά το μεγαλύτερο μέρος του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Κάποιοι πατριώτες ψήφισαν ΝΔ μετά από την προπαγάνδα που έκανε για το ζήτημα με τα σκόπια .
      Δυστυχώς θα καταλάβουν οτι δεν υπάρχει πλέον πατρίδα γιατί ο Κούλης θα κάνει ότι περνάει απ’το χέρι του να ξεπουλήσει όλη τη χώρα . Και σε όσους δεν καήκε το σπίτι τους θα τους το πάρει με το ζόρι στο επόμενο μνημόνιο . Για ποιά πατρίδα μιλάμε όταν τα έχουν ξεπουλήσει όλα , πατρίδα πλέον έχουν οι λεφτάδες οι υπόλοιποι ούτε σπιθαμή γης.

    2. Xουντοκούλη συγκυβέρνηση με τον χουντοαλέξη να κάνεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα φάτε πούτσα, ξύλο και κλωτσιές και θα σας διώξουμε από την Ελλάδα ρεμάλια πουλημένα πρησμένα της ΝΤΠ!!!!
      Τελειώσατε!!!!

    3. Μάγκες ίσως το Μάτι επί τσιπρα ήταν καλά σχεδιασμένο. Τώρα που καίγονται χωριά λένε στον κόσμο να τα αφήσει να καούν χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα το Μάτι. Για σκεφτείτε λοιπόν. Και σήμερα ο τσιπρας βάζει πλάτη στον μητσιτακη. Και για σκέψου αδερφέ. Για κοινωνία των πολιτών μιλούν και οι δύο, την άθεη νεοταξιτισσα την ψήφισαν για πρόεδρο και οι δύο,μνημόνια ψηφίσανε και οι δυο. Και το καλύτερο? Προσπαθούν να χωρίσουν τον κόσμο σε νέοδημοκράτες και συριζαιους για να μην υπάρχει ενιαίο μέτωπο αντίστασης. Τι λέτε? Ωραία δεν το έχουν φτιάξει το έργο?

    4. να γίνει αντιληπτό ότι είμαστε σε πόλεμο με τον κατοχικό κρατικό μηχανισμό, αν συνεχίσουμε “δημοκρατικά και νόμιμα” απλά θα οδηγηθούμε στον αφανισμό “δημοκρατικά και νόμιμα”….

    5. Προτείνω να σβήσουμε τις φωτιές με το αίμα των μπλε συριζαίων

    6. Προσέξτε ντόπιοι χαφιέδες του Βερολίνου μήπως αντί για πράσινα φτερά γεμίσει ο τόπος με πράσινα φέρετρα για τα τομάρια σας.

    7. Η πολιτικη εξουσια του κρατους
      βρισκεται οχι μονον στα χερια γκαστερ
      αλλα δολειων ,πονηρων κακουργων και σκοτεινων ανθρωπων

    8. Πρέπει να κυνηγήσουμε, να ξηλώσουμε, να διώξουμε την χούντα ΝΔ ΑΕ τώρα αμέσως και να την στείλουμε Αγύριστο, Άδη, Κόλαση, Τάρταρα γιατί είναι μια μαφιόζικη οργανωμένη εγκληματική οργάνωση κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού που παίρνει εντολές καταστροφής από Γερμανία, ΗΠΑ, ΝΤΠ!!!

    9. Έλληνα συσπειρώσου σε ένα αντισυνταγματικό τόξο και πολέμησε αυτούς που σου καταστρέφουν τη ζωή 50 χρόνια τώρα με την ψευτοδημοκρατια τους και το πολυπολιτισμικό σκουπιδαριό.
      Σε πτώχευσαν, σε φυλάκισαν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, σε κάψαν και αν δεν αντισταθείς την ύστατη αυτή στιγμή θα είσαι το επόμενο θύμα τους.
      Φωτιά και τσεκούρι στο καθε «συνταγματικό» κοπρόσκυλο.

    10. ΟΥΔΕΜΙΑ..ΣΧΕΣΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ???

    11. Σε οποιοδηποτε αλλο μερος του κοσμου
      θα τους ειχαν εξαφανισει απο προσωπου γης
      το λιγοτερο θα τους πετουσαν με τις κλωτσιες απο τις θεσεις τους.
      Αλλα εδω ειναι Ελλαδα ολα τα αποβρασματα της κοινωνιας
      βρισκοντε στην πολτιτικη εξουσια
      και εκαναν τη χωρα ριμαδιο συνενοχoς ο Ελληνικος λαος
      μηδενος εξαιρουμενου που καθεται και τους κοιταει και κανει μονο λογοκρισια.
      Με τα λογια και τα κλαματα δεν διορθωνεται η κατασταση.
      Χρειαζεται δραση απο τον απλο λαο
      διοτι ολοι βρισκοντε στην πολιτικη και δικαστικη εξουσια ειναι πουλημενα τομαρια

    12. Σε οποιοδηποτε αλλο μερος του κοσμου
      θα τους ειχαν εξαφανισει απο προσωπου γης
      το λιγοτερο θα τους πετουσαν με τις κλωτσιες απο τις θεσεις τους.
      Αλλα εδω ειναι Ελλαδα ολα τα αποβρασματα της κοινωνιας
      βρισκοντε στην πολτιτικη εξουσια
      και εκαναν τη χωρα ριμαδιο συνενοχως ο Ελληνικος λαος
      μηδενος εξαιρουμενου που καθεται και τους κοιταταει και κανει μονο λογοκρισια.
      Με τα λογια και τα κλαματα δεν διορθωνεται η κατασταση.
      Χρειαζεται δραση απο τον απλο λαο
      διοτι ολοι βρισκοντε στην πολιτικη και δικαστικη εξουσια ειναι πουλημενα τομαρια

    13. Εάν νομιζετε πως θα φύγουν Γερμανοί και δοσιλογοι με πορειες και μπινελίκια στο ίντερνετ κάνετε λαθος
      Ότι απόφαση παίρνουν είναι για την καταστροφή μας. Μνημόνια, πρεσπες και τώρα καίνε τα χωριά.
      .

    14. Από 9/8 γήνεται χαμός στο Διαύγεια με αναρτήσεις αλλά κι τροποποιήσεις σχέτικα με “Ανεμογεννήτριες”…

    15. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Η Ψ0Λ0ΑΡΠΑΧΤΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    16. ΙΩΆΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑΣ,
      .
      Ι ΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ,
      ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΙ ΠΟΥ ΑΓΆΠΗΣΑΝ
      ΘΕΟ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.
      .
      ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΣΥΜΜΟΡΊΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΙΣΌΒΙΑ ΚΑΙ ΔΉΜΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΉΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΎΣ.
      .
      ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΟΥΝ ΙΣΟΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑΣ ΓΊΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    17. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ

    18. Φυσικά. Όλα για αυτό γίνονται, όσο κι αν σκούζουν τα τρολλ της ΝΔ πως τάχα μου μπορούσαν να βάλουν αιολικά και χωρίς να τα κάψουν. Η κυβέρνηση τα καίει τα δάση, με σχέδιο. Το παρακράτος βάζει τις φωτιές και η πυροσβεστική “ολιγωρεί”. Αν βάλεις και τα γενετικά πειράματα πάνω στο πληθυσμό, η κυβέρνηση αυτή πρέπει σύσσωμη να εκτελεστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    Comments are closed.