ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ “ΜΕΤΡΗΤΟ” ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ – ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ. ΠΟΣΑ; ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ

  Κοινοποίηση:
  korinthos

  Για το καλό του πλανήτη και το μέλλον των παιδιών μας νοιάζεται ο άνθρωπος που θέλει να τα δει να εμβολιάζονται χωρίς να ξέρει τι θα τους συμβεί. Για τα παιδιά μας και όχι για το “μετρητό” νοιάζεται ο πρωθυπουργός μας.

  «Αποτελεί υποχρέωσή μας, όχι απλά εθνική, όχι απλά ευρωπαϊκή, αλλά παγκόσμια, να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν πλανήτη στην κυριολεξία κατεστραμμένο» είπε στην ομιλία του θέλοντας να μας πείσει ότι το καλό των παιδιών μας ήταν ο λόγος που εγκαινίασε το φωτοβολταϊκό πάρκο στην Κόρινθο.

  Συμπλήρωσε ότι «ως Ευρώπη έχουμε ήδη αναλάβει τις δικές μας δεσμεύσεις. Θα είμαστε η πρώτη ήπειρος κλιματικά ουδέτερη το 2050. Και η φιλοδοξία μου είναι η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια και όχι ουραγός σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια».

  Μιλώντας για την επένδυση φωτοβολταϊκού πάρκου που εγκαινιάστηκε στην Κορινθία, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «οι ίδιες τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι ωφελημένες από τέτοιες επενδύσεις. Ωφελημένες γιατί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πιο φθηνό ρεύμα, σε αντισταθμιστικά οφέλη, ωφελημένες γιατί τελικά κάθε επένδυση δημιουργεί θέσεις εργασίας, είτε στην κατασκευή, είτε στη συντήρηση και είναι πάρα πολύ σημαντικό οι τοπικές κοινωνίες να είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια».

  «Σημαίνει αυτό ότι μπορούμε να βάλουμε ανανεώσιμες πηγές παντού; Η απάντηση είναι πως όχι. Και για αυτό και επιμένουμε πάρα πολύ στη σωστή χωροθέτηση, στον εκσυγχρονισμό του πλαισίου που διέπει το ειδικό χωροταξικό για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και στο άνοιγμα νέων ευκαιριών, νέων προκλήσεων, όπως τα υπεράκτια αιολικά πάρκα, τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το πολύ πλούσιο αιολικό δυναμικό το οποίο έχουμε και στις θάλασσες μας», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Λάθος στό πρωτόκολλο.Στήν τελετή έπρεπε νά καλέσουν έναν ραβίνο καί έναν ιμάμη.Ο γουρλομάτης ό Ψευτοθόδωρος μέ μέ τήν τούρκικη μύτη είναι αφόρητος καί αντιπαθητικός.Τό μέλλον δέν είναι πράσινο αλλά μαύρο μεγαλοαπατεώνα.”Πρόσβαση σέ φτηνό ρεύμα” λέει ό γκαβός καί δέ κοκκινίζει.Τό ηλεκτρικό ρεύμα από ανεμογεννήτριες είναι τό ακριβότερο ηλεκτρικό ρεύμα τού κόσμου.
   Ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος αποκαλύπτει τήν μεγάλη απάτή μέ τά φωτοβολτάικ
   καί τίς γερμανικές ανεμογεννήτριες τού γουρλομάτη.
   Χωρίς λιγνίτη ή Ελλάδα 8 Ιουλίου.Σύμφωνα μέ επίσημα στοιχεία στήν Ελλάδα ή παραγωγή τής ενέργειας ήταν 95.728 μεγαβατώρες πού καλύφτηκε χωρίς λιγνίτη κατά 75,5% από μονάδες φυσικού αερίου,14,23% υδροηλεκτρικά,4,92% από ανανεώσημες πηγές καί 23,2% από εισαγωγές.Αυτό τό 4,92% τό έδωσαν 3.000 χιλιάδες ανεμογεννήτριες πού έχουν 3.000 μεγαβάτ καί στοίχισαν στήν Ελλάδα 6 δισεκατομμύρια ευρώ καί 2,440 μεγαβάτ από φωτοβολτάικ πού στοίχισαν 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ.Συνολικά πληρώσαμε 13,5 δισεκατομμύρια ευρώ για 5.442 μεγαβάτ οί οποίες μάς δίνουν μόνο 5% τών αναγκών μας.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ενώ ήμασταν ανεξάρτητοι.
   Αυτή είναι ή πράσινη ανάπτυξη τού μεγαλύτερου απατεώνα τής Ελλάδας
   Γιάννης Λάκων

  2. Ρε μακελιο, αυτον τον παπαρα που λεει συνεχως ασυναρτησιες για τον βγαζεις; για να υποβαθμιζει τον σχολιασμο των θεματων και να μην παιρνουν στα σοβαρα τον κοσμο που αντιδρα; ο ανθρωπος ειναι ειτε βαλτος, ειτε πειραγμενος!

  3. Ο Πουτιν εν όψη γάμου ανακοινώνει μέτρα για το Κορωναίος για να κλίσει τους Ρώσους στο σπίτι, Russian President Vladimir Putin is in self-isolation due to a COVID-19 outbreak among his inner circle of staff, according to the Kremlin.

   Putin said he got his second COVID-19 vaccine in April, but received the shots off camera.

  4. Αφού οι Κορίνθιοι παίζουν ακόμα το………λί τους, άς τους να το απολαύσουν…….

  5. Το νοσοκομείο Νάπολη το έκλεισε πήρε το τιμ και πήγε βόρεια είπε ότι απυληθικα από το Κοντά δεν θέλω να πάω αλλά μου θύμισε τα δικαστήρια των Σεπτέμβριο,,,το νοσοκομείο υπολιτουργουσε όσο έλειπε έκλεισε μονάδες βρήκαν ευκαιρία Άγγλοι πράκτορες και πήγαν να εξερευνήσουν μαζί με δημοσιογράφους γιατί αυτοί δεν είχαν Κορωναίος η Σικελοί τους ταχτοποιησαν τους έδωσαν ότι ζητούσαν την θεραπεία του την πήρε και η Κίνα ήταν ένα φάρμακο που το είχε μόνο η Ιαπωνία Γερμανία και Βραζιλία χακερ έσπασαν κωδικούς και το έφτιαξαν στα εργαστήρια είναι καθολικός πιστεύει πολύ στην Μαντόνα

  6. Αυτός είναι γιατρός όλο των πανικό κώδικα επάνω του τους γράφει όχι σαν τους δικούς μας εδώ

  7. καλλιεργίσιμη γη για να βάλουν τα άκρως τοξικά και ασύμφορα φωτοβολταϊκά που κανείς δεν έχει φροντίσει να ανακυκλωθούν σε λίγα χρόνια που θα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και φυσικά να μην συζητήσουμε τι μίζα έχει πέσει από Ζήμενς για την παλιατζούρα

  8. Είναι ο γιατρός που του έταξαν πολιτική θέση για να τα παρατήσει είπε οποίος με γνωρίζει οποίος δεν με γνωρίζει μπορεί να πει ότι θέλει απολύθηκε από των Κοντά η ερχεσε επάνω να αναλάβεις η έχουμε κάτι δικαστήρια και σε κλίνω μέσα εν λευκώ είχε τους φακέλους ασθενών έκλεισε όλο το νοσοκομείο Νάπολη και πήγε με την ομάδα του βόρεια μετά 2 μήνες Νάπολη ζει και εργαζετε Νάπολη

  Leave a Response