ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ – ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 15-17

  Κοινοποίηση:
  emvolio_0

  Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά τη σημερινή ενημέρωση τόνισε πως αναμένονται σήμερα οι εμβολιασμοί να ξεπεράσουν τις 90.000.

  Επίσης δήλωσε πως από την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών ενώ καταργείται η ποινή για το ραντεβού για τους εμβολιασμούς. Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν υπάρχει σκέψη για εμβολιασμό στα σχολεία.

  Η Μαρία Θεοδωρίδου πάντως, νωρίτερα αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό των ηλικιών 12-15 ξεκαθαρίζοντας πως ο κίνδυνος από τον κορονοϊό είναι μικρός αλλά υπαρκτός όμως υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού και μετάδοσης σε μεγαλύτερες ηλικίες που είναι πιο ευάλωτες στη νόσο.

  “Ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού φρενάρει και αναστέλλει την δημιουργία και άλλων μεταλλάξεων ενώ σε ποσοστό πάνω από 90% αποτρέπει τη βαριά νόηση και νοσηλεία ενώ σε μικρότερο βαθμό το γεγονός να κολλήσει κάποιος” είπε και πρόσθεσε:

  “Η μετάλλαξη Δέλτα είναι επικίνδυνη για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι είναι κάποιες χιλιάδες συμπολιτών μας ενώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους εμβολιασμένους με μόνο μια δόση εμβολίου και κάλεσε τον κόσμο να μην καθυστερήσει να την πραγματοποιήσει”.

  Η κ. Θεοδωρίδου τόνισε πως πολλοί δεν εμβολιάζονται γιατί περιμένουν το φάρμακο όμως τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο σκεύασμα ενώ αναφέρεται στις επιφυλάξεις των χιλιάδων εμβολιασμένων για θέματα γονιμότητας ή θηλασμού.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Το δικό μου το παιδί θα είναι το πρώτο που θα εμβολιαστεί.
   Στη συνέχεια θα κάάάάθεται (αυτό και εγώ) αναπαυτικά στον καναπέ και θα απολαμβάνει το θέαμα να βλέπει να πέφτουν σαν κοτόπουλα τα άλλα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

  2. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ!!! ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ;;;
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10/11/2020

  3. να πανε ολοι οι ηλιθιοι που ψηφισαν το βλακα και να εμβολιαστουν. Και καλη τυχη

  Comments are closed.