ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΥΝΙΚΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ LOCKDOWN ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ»

  Κοινοποίηση:
  καραντινα

  Με μία δήλωση που σε «κανονικά» πολιτικά συστήματα θα αρκούσε για να πέσει μία κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου παραδέχθηκε ότι «βλέπαμε όλοι ότι και τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα» δηλαδή σε απλά ελληνικά ότι τα τοπικά lockdown που κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες  και φυλάκισαν εκατομμύρια πληθυσμού, ήταν στην ουσία άχρηστα!
  Επαναλαμβάνουμε για όσους  δεν κατάλαβαν καλά: Η κυβέρνηση που έχει βάλει ακόμα και αυτή την στιγμή περιφέρειες με συνολικό πληθυσμό 2,5 εκατομμύρια Έλληνες σε περιορισμούς – τοπικά lockdown και με κυλιόμενα τοπικά lockdown σχεδόν και τα 10 εκατ. Έλληνες, τώρα μας λέει χωρίς ντροπή ότι «βλέπαμε όλοι ότι και τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα»!

  Και αφού το έβλεπαν γιατί το συνέχιζαν; Γιατί είναι σαδιστές, εκτός από ανίκανοι;

  Μετά από αυτή την δήλωση εγείρονται ερωτήματα που κανονικά θα πρέπει να απασχολήσουν την δικαιοσύνη:

  Πρώτον με ποιες εισηγήσεις η κυβέρνηση επέβαλλε τα τοπικά lockdown; Με ποια στοιχεία έγιναν αυτές οι εισηγήσεις; Και πότε διαπίστωσαν ότι είναι άχρηστα; Και πόθεν προέκυψαν οι νέες εισηγήσεις ότι «τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα» βάσει των οποίων τα αίρει;

  Ποιος θα αποζημιώσει τους πολίτες που ζημιώθηκαν από τα άχρηστα -όπως οι ίδιοι οι κυβερνητικοί παραδέχονται τώρα- τοπικά lockdown;
  Γιατί σε τελευταία ανάλυση οι πολίτες και ειδικά οι ενεργοί πολίτες, αυτοί που εργάζονται, αυτοί που έχουν επιχειρήσεις, είναι εκείνοι που πληρώνουν «τα σπασμένα» από τις ακατανόητες αποφάσεις των κυβερνητικών μαθητευόμενων μάγων και των «ειδικών»

  Αλλά αλγεινή εντύπωση μας προξενεί το γεγονός ότι η απίστευτη δήλωση αποσιωπήθηκε από τα μέσα αντί να ξεσηκώσει σάλο όπως θα γινόταν σε μια κανονική δημοκρατική χώρα.

  Θα επιληφθεί άραγε ένας εισαγγελέας για το ζήτημα των άχρηστων τοπικών lockdown; Θα βρεθεί άραγε κάποιος να ζητήσει τα πρακτικά από τις συζητήσεις της επιτροπής των «ειδικών», με τις εισηγήσεις πάνω στις οποίες βασίστηκαν οι ανεκδιήγητες κυβερνητικές παλινωδίες;

  Γιατί κάποτε πρέπει κάποιος να λογοδοτήσει σε αυτή την χώρα για όσα συμβαίνουν τα τελευταία δυο χρόνια. Καταστρέφονται ζωές, χάνονται περιουσίες, δεν είναι αστείο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Συμπολιτες μου που λεει κι ο λουλης, μετα τον κοροδοιο ερχεται ενεργειακη κριση και μετα θα δουμε αλλος ιος! Η παγκοσμοιοποιηση και το κογκλαβιο της δεν σας…ξεχνουν! Μονο που παντα κανουν ενα τραγικο λαθος στα σχεδια τους τα Εθνη θα κερδισουνε γιατι δεν ξεχνανε την ταυτοτητα τους και τα γονιδια τους χιλιαδων ετων! Τα πιονια τους στυλ Μερκελ, λουλη και σια ειναι αναλωσιμα! Βοηθεια τους!

   1. Μετά από την ενεργειακή κρίση θα έρθει επισιτιστική κρίση. Από τη μια κρίση στην άλλη.

  2. Σε λίγους μήνες που θα γυρίζουν τα χωριά για να ζητήσουν την ψήφο σας εσείς οι ίδιοι θα κάτσετε στα τέσσερα για να τους ξαναψηφίσετε. Όσο και να βρίζετε σας ξέρουμε. Δεν μπορείτε να κάνετε ούτε delete αλλά ούτε επανεκκίνηση.

  3. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ.

  4. Άρχων οφικιάλιε, βλέπω μεγάλο προβληματισμό από τους ακαταδίωκτους γιατί λέει μας δώσανε μεγάλες ελευθερίες! Θα βγεις να πεις κάτι ή θα εξακολουθήσεις να παίρνεις τα λεφτά αφήνοντας τους υπόλοιπους ακαταδίωκτους να γελοιοποιούνται; Γιατί άρχων οφικιάλιε μόνο γελοιοποίηση είναι να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας 1 με 6 τη νύχτα! Και μετά οι ίδιοι ακαταδίωκτοι να δικαιολογούν γιατί έπρεπε το μέτρο να καταργηθεί! Ότσν τα γύρισε αυτός που πήγε στη μπιλντεμπεργκ, τα γυρίσανε και αυτοί! Αλήθεια, στην αμάλ υπήρξε διασπορά του κορονοιού ή αυτά τα θέματα είναι λεπτά και δεν παίρνεις θέση; Για να εξακολουθήσεις να παίρνεις τον μισθό! Άρχων οφικιάλιε που αμφιβάλλω αν ο ταπεινός Χριστός θα έβγαζε τέτοιο αξίωμα, αλλωνών είναι το άρχων!!!! Αυτών που έχουν για θεό το χρήμα και τα αξιώματα!!! Πόσα λεφτά έχεις πάρει άρψων οφιλιάλιε, η παγώνη, ο βασιλακόπουλος και οι λοιποί ακαταδίωκτοι από τότε που ξεκίνησε αυτό το παραμύθι; Γιατί κλείσατε τις εκκλησίες και χτες έγινε …αντιφασιστική πορεία και δεν άκουσα για …διασπορά κοροδοιού.

  5. Να κλεισουν τις μικρες επιχειρησεις, να γινουμε ολοι υπαλληλοι για να μπορουν να μας εμβολιαζουν δηλαδη να μας ελεγχουν

  6. Οτι ό γουρλομάτης καί ή συμμορία του είναι σαδιστές καί ανίκανοι δέν υπάρχει ή πιό μικρή αμφοβολία.Τό έχουν αποδείξει πολλές φορές.Ομως τά lockdown ειναι προμελετημένα καί γίνονται μόνο γιά νά κάνουν τεράστιες ζημιές στόν ελληνικό λαό.Αυτά τά σατανικά σχέδια τά έκαναν οί Εβραίοι στήν λέσχη Μπίλτερμπέργκ γιά νά μάς εξαφανίσουν.Εκτός αυτού ό γουρλομάτης,αυτός ό εθνοπροδότης τούς τό έχει υποσχεθεί.Θά πατάξω τούς γηγενείς Ελληνες.
   Γιάννης Λάκων

  7. Μονο στην Ελλάδα φοράτε μάσκες και μιλάτε για εμβόλια. Πουθενά αλλού όπου έχει επιστρέψει η κανονικότητα.

  8. Ποια δικαιοσύνη ποιοι εισαγγελείς? Υπάρχουν ? Η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη.

  9. Μετα θα μας πουν οτι και τα εμβολια δεν συνεισεφεραν κατι……

  Comments are closed.