“ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ” – ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕΤΡΗΤΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕ

    Κοινοποίηση:
    ΑΔΜΗΕ

    Η αντιμετώπιση και ο εκβιασμός από τον ΑΔΜΗΕ ήταν αυτό που εξόργισε αναγνώστη μας, ο οποίος επικοινώνησε με τον οργανισμό για βλάβη στον μετρητή του.

    Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη:

    “Πήρα την ΑΔΜΗΕ τηλέφωνο γιατί όπως φαίνεται ο μετρητής νυχτερινής κατανάλωσης ηλεκτρικού έχει κολλήσει πράγμα που επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι από τις μετρήσεις.

    Πραγματικά αδυνατούσα να καταλάβω τι μου έλεγαν. Μου είπαν ότι το δήλωσαν και θα έρθουν να το κοιτάξουν αλλά πρέπει να είμαι στο σπίτι γιατί αλλιώς άμα έρθουν και δεν είμαι εδώ θα χρεωθώ.

    Όταν τους ζήτησα να μου πουν πότε θα έρθουν μου είπαν ότι δεν ξέρουν. Δηλαδή πρέπει τους ρώτησα να είμαι στο σπίτι συνέχεια από εδώ και τώρα αλλιώς θα χρεωθώ άμα πάω στο περίπτερο και περάσουν;

    Ναι, αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε απάντησαν.

    Τι να βοηθήσετε; Είπα. Ζητιάνος είμαι; Να λύσετε το πρόβλημα θέλω.

    Η κυρία συνέχισε να χρησιμοποιεί το «να σας βοηθήσουμε» μέχρι που μου έσπασε τα νεύρα.

    Έτσι μας αντιμετωπίζουν, σαν ζητιάνους. Τους κάναμε ανθρώπους με μεγάλους μισθούς, εφάπαξ και συντάξεις και τώρα μας βοηθούν. Απίστευτα πράγματα. Ένιωσα ότι με εκβίαζαν να το ξεχάσω γιατί άμα έρθουν μου είπαν και δεν είμαι εδώ θα με χρεώσουν. Μου ζήτησαν δε να βρω κάποιο φίλο η συγγενή να είναι στο σπίτι όταν φεύγω. Απίστευτα πράγματα. Η Ελλάδα του 2021 με Μητσοτάκη, Τσίπρα και Σημίτη σε συγκυβέρνηση με κανένα σεβασμό στον πολίτη. Είμαστε ζητιάνοι στην χώρα μας.

    Ο λογαριασμός μου της ΔΕΗ Μάιος ως και Αύγουστος αυξήθηκε περίπου 50%  για ένα μικρό διαμέρισμα. Αδυνατώ να τον πληρώσω”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μου ηρθε 150 ευρω λογαριασμος.Πληρωσα 100 και αφησα υπολοιπο ενα 50αρικο οπως κανω παντα ,το οποιο θα πιστωθει στον επομενο λογαριασμο.Γι αυτο το ρημαδοπενηνταρικο με εχουν τρελλανει στα τηλεφωνα απο καποιο δικηγορικο γραφειο να παω λεει να το πληρωσω .Εν τω μετεξυ δευτερη φορα που δεν ηρθε λογαριασμος στο σπιτι.Εχουν προβλημα λεει με τα ΕΛΤΑ οπως μου ειπαν στη ΔΕΗ που με εκαναν να τρεχω ,για να παω να δω τι στο διαολο γινεται.Βεβαια και στη ΔΕΗ αλλα και στα τηλεφωνα που με παιρνουν το τι ακουσαν δεν λεγεται

    2. Οταν θα ερθει η μερα και η στιγμη να δω που θα τρεχουν αυτοι να κρυφτουν.Ειναι ντροπη τους και ολα αυτα που κανουν να πεσουν στα κεφαλια τους.

    3. Να τα λεμε οπως ειναι. Απο τη μια τους βριζεται καθαρματα, κρατικοδιαιτους, ανικανους και χαραμοφαηδες και απο την αλλη τρεχεται στις πορειςε εναντιον των ιδιωτικοποιησεων. Αποφασιστε τι θελεται.

    4. Είσαστε φάουλ
      1) Δεν τηλεφώνησε στον ΑΔΜΗΕ αλλα στον ΔΕΔΔΗΕ…!!!
      2)Ρώτησε κανενα ηλεκτρολόγο ή λέει μπαρουφες.
      Αν ειχε κολησει ο μετρητης δεν θα γύριζε ο δισκος.Τον κοιταξε ή εβγαλε μονη της συμπερασμα της βλαβης ?
      3) Οι βλαβες δίνονται στον εργολάβο (ιδιωτικο τομέα…!!!) και αυτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
      Αρα που φταιει ο ΔΕΔΔΗΕ (οχι ο ΑΔΜΗΕ που αφορα πηλωνες μεταφορας) για το θεμα της κυρίας ???
      4)Αφου ειναι πελατης της ΔΕΗ (ή άλλου ιδιώτη προμηθευτή ρεύματος πχ ΗΡΩΝ κλπ) γιατι δεν απευθυνθηκε εκεί να της λυσουν σαν αρμόδιοι το θεμα της πελατισσας τους ?

    5. πρεπει οχι μονο να φυγουμε απο την κ@λ@δεη αλλα να παμε και σε αλλη χωρα μπας και γλιτωσουμε

    6. Παρακαλάμε να μην μας συμβεί τίποτα γιατί δεν Πρόκειται πουθενά και καμμία υπηρεσία να μας βοηθήσει και μιλάω για όλους αυτους που πληρωνονται από τον πολίτη οι ξευτιλες,πήγα σε γραφείο του Δήμου της πόλης που ζω και αφού ο υπάλληλος που βαριόταν και να μιλήσει μου ειπε ,,,,,τραβα μία καρέκλα και κάτσε να μου πεις, όταν του είπα το πρόβλημα η απαθεστατη απάντηση του ήταν,…ξέρεις πόσοι μας τηλεφωνούν την ημέρα για τέτοια θεμστα;

    7. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΜΗΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΣΤΕΡΙ?????

    8. Όταν πάμε να ψηφίσουμε, δεν πρεπει να ψηφίζουμε τι ομάδα είμαστε…..

    9. κρατικοδίαιτα καθάρματα σε σοβιετικά μονοπώλια

    10. Είναι η πρώτη φορά για αυτό εξοργίζεσαι. Εμείς οι αγρότες όταν παθαίνουμε βλάβη σε αρδευτικό δίκτυο είμαστε σε επιφυλακή 4 ίσως και 5 μέρες μέχρι να το επισκευάσουν.Αυτο το διάστημα δεν μπορούμε να μεταβούμε πουθενά και για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ μέχρι να μας ειδοποιήσουν από το ΔΕΔΔΗΕ.Να δω που θα κρυφτούν όλοι αυτοί όταν πάρουμε τα παλούκια!

    11. Φταίει ο τρόπος που λειτουργούν, πχ
      η τηλεφωνήτρια μπορεί αν εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία που έχει σύμβαση με τον ΑΔΜΗΕ,
      αυτοί που θα έρθουν να ελέγξουν το μετρητή μπορεί να εργάζονται σε ένα εργολάβο που έχει σύμβαση με τον ΑΔΜΗΕ
      Αλλά εδώ φτάσαμε να έχουμε πάροχους ηλεκτρικού ρεύματος που δεν έχουν μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και δεν έχουν και υπαλλήλους, όλα με συμβάσεις με τρίτους.

    Comments are closed.