ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA! «ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…»

    Κοινοποίηση:
    megaauto-einai-to-prwto-politiko-sxolio-tou-kentrikou-deltiou.w_l

    «Ο Ερντογάν ανέμενε και υπολόγιζε ότι θα κέρδιζε πολλά περισσότερα στη Συρία. Περιορίζεται σε αυτή τη ζώνη των 6 χλμ. στη Συρία και άλλων 6 χλμ. στην Τουρκία, όπου θα περιπολεί μαζί με τη Ρωσία. Αυτό περιπλέκει την κατάσταση και ο Ερντογάν βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, καθώς δεν του βγαίνουν τα πράγματα όπως τα είχε οργανώσει», σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Αντώνης Καρακούσης.

    «Αναζητεί μια γρήγορη νίκη κάπου αλλού. Αντιμετωπίζεται με αμφισβήτηση και επιφύλαξη στο εσωτερικό της χώρας του», πρόσθεσε.

    «Οι πληροφορίες και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πρέπει να περιμένουμε επικίνδυνη κλιμάκωση στον Έβρο. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι εκεί θα επιχειρηθεί να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός μεταναστών και προσφύγων, ώστε να συγκεντρωθεί μια μάζα ικανή να επιχειρήσει το σπάσιμο των συνόρων», τόνισε ο κ. Καρακούσης. «Είναι μια δύσκολη κατάσταση, που θα απαιτήσει γερά νεύρα, ψυχραιμία, και ικανότητα υπεράσπισης», πρόσθεσε.

    «Αυτό πηγάζει και από την ανημποριά της Ευρώπης. Όλο και περισσότεροι επισημαίνουν ότι η Ευρώπη είναι μια ήπειρος γερασμένη, συντηρητική, μη ικανή να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Δεν παρεμβαίνει στα διεθνή πράγματα, προσπαθεί να κρατήσει τα μεταπολεμικά κεκτημένα, και ο καθένας σχεδόν μόνος του. Αυτό αλλοιώνει τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά της Ένωσης, και προδίδει τους εταίρους της. Η Ελλάδα είναι μια τέτοια χώρα. Έχει προσφέρει και έχει υποστεί διάφορα, και αυτή η σχέση δεν της προσφέρει τελικά ούτε κάλυψη στο επίμαχο θέμα της εθνικής ασφάλειας», κατέληξε ο κ. Καρακούσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πεντε μετωπα.
      1) Εβρος 2) Νησια 3) Νοτιος Κρητη 4) Καστελλοριζο 5) Κυπρος
      Οι Τουρκοι εχουν την αριθμητικη υπεροχη , η Ελλαδα παρουσιαζεται μονη της και οι Σημιτηδες φροντισαν να την απογυμνωσουν.
      Συν του οτι γεμισε η πατριδα με τους ανθελληνες-μισελληνες του Συριζα, δυσκολα τα πραγματα !
      Στην πολιτικη ηγεσια βρισκονται κατι δικηγοροι του κ@λου, κατι ανεραστες κυρατσες και κατι ανεκδιηγητοι τυποι σαν τον Βαρουφακη και τον…Κουτσουμπα.
      Απο Βορρα μονον εχθρους βλεπουμε ,εχθρο στα Ανατολικα,χαος στον Νοτο και…ευχολογια στην Δυση.
      Εαν βγαλουμε εξω και τα χαζοχαρουμενα που αυνανιζονται με τα κινητα τους στις καφετεριες,τι απομενει ? Η Ελληνικη ψυχη των υπολοιπων.
      Αν οταν τελειωσει αυτη η κατασταση υπαρχει ακομα internet , θα δουμε εαν ηταν αρκετη για να αποτρεψει τον ολεθρο.

    2. Αφιερωμενο ,σε ολου τους μαλακες που ελεγαν οτι με την τουρκια δεν θα γινει τιποτα!

    3. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ,ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΝ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ-ΑΦΓΑΝΟΙ-ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    4. Ο Ερντογάν έχει στόχο μέχρι το 2023 να κάνει την Μεγάλη Τουρκία. Σ’ αυτή είχε στόχο να βάλει όλη την Β. Αφρική αλλά απέτυχε και έχει τον τουρκογενή Σαράζ μόνο στην Τρίπολη της Λιβύης καθώς και το κομμάτι της Β. Συρίας αλλά εκεί οι Σύριοι και οι Ρώσσοι δεν θα τον αφήσουν ήσυχο. Στο ίδιο σχέδιο έχει και τα Βαλκάνια αλλά πρώτα θα πρέπει να κατακτήσει την Ελλάδα. Αυτό μπορεί να το κάνει με τα 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που προσπαθεί να σπρώξει εντός της Ελλάδας συν τα 2 εκατομμύρια κυρίως Αλβανών, Πακιστανών και Γεωργιανών που βρίσκονται ήδη στην χώρα μας! Οι δικοί μας αντί τόσα χρόνια να βοηθήσουν ώστε να θωρακιστεί η άμυνα της χώρας καθώς και η οικονομία της και να αυξηθεί ο πληθυσμός της, δημιούργησαν ένα νεοελληνικό αυτοκτονικό τερατούργημα με το 50% των νεοελλήνων να μισούν την πατρίδα τους και να θέλουν να την δουν να διαλύεται! Εμείς που ανήκουμε στο άλλο 50% πρέπει να βγάλουμε όλη τη δουλειά και στο τέλος να αποβάλουμε και αυτό το προβληματικό 50% ψευτοελλήνων.

    5. 🕋🕋🕋🕋🕋🕋ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΙΚΡΑ ΚΙΝΗΤΑ concrete bunkers ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.🕋🕋🕋🕋🕋🕋

    6. Ναρκοθέτηση άμεσα κι ας τολμήσουν να περάσουν! Αυτές οι επιθέσεις δεν εντάσσονται στον υβριδικό πόλεμο και στην ασύμμετρη απειλή…Ας τα αφήσουν αυτά οι πολιτικάντηδες, ανίκανοι, ανθέλληνες, προδότες, δειλοί! Είμαστε σε πόλεμο και κακώς δεν πυροβολούν τους επίδοξους εισβολείς…

    7. Δεν τα γράφετε σωστά. Ο διάδρομος 6 χιλ. είναι βόρεια και νότια του αυτοκινητοδρόμου Μ4 (από Λαττάκεια ως Saraqib), μέσα στη Συρία.

    8. Nα πάνε στο διάολο οι κολογερμαναράδες και να βάλουν παντού της ναρκες

    9. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω το Μέγκα ζήτω ο ολιεμπιακος

    10. να ξαναβαλουν ναρκες να δουμε ποιος θα περασει.η αυτοι η εμεις.κινδυνευουμε και δεν το εχουν καταλαβει καλα.

    11. ΣΙΓΑ ΝΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΡΑΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    12. ΑΠΟ ΤΟΝ ΈΒΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ
      ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
      Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΌΣ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ.
      ΣΕ ΝΗΣΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.

    Comments are closed.