“ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ”. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΜΑΖΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. “ΠΑΠΑΔΙΑ”, “ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ”, “ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ” ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΕΛΛΑΣ- ΒΙΑ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ

  Κοινοποίηση:
  TSIODRAS-XARDALIAS-KOULIS

  Ας μοιραστούμε, ψύχραιμα, κάποια ζητήματα, μαζί, πριν δώσουμε και τη δική μας ερμηνεία.

  Ο οικονομολόγος και Δρ Οικονομίας του CNAM, ο Philippe Herlin, διαψεύδει το δεύτερο κύμα του Covid-19 και υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται παρά για χειραγώγηση manipulation από πλευράς της κυβέρνησης του πληθυσμού για να καλμάρει τον κοινωνικό θυμό. Στο plateau της τηλεόρασης του LCI, ο Philippe Herlin, αναφέρει: « Η πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι ασυμπτωματικοί. Αυτοί δεν είναι άρρωστοι, δεν νοσούν.(…), σε σύγκριση με το α΄κύμα ο αριθμός των θανάτων είναι σημαντικά μικρότερος », υπογραμμίζει. Αναγνωρίζει ωστόσο ότι ο αριθμός των ασθενών και αυτών που είναι στις ΜΕΘ ελαφρά αυξάνει.

  Γι αυτόν είναι περισσότερο ένα « houle » παρά ένα κύμα. « Η ένταση στα νοσοκομεία θα προέλθει περισσότερο από γραφειοκρατικά ζητήματα παρά από μια υγειονομική διαχείριση.

  ‘‘Nαι είναι μια χειραγώγηση” λέει ο Δρ. Οικονομίας. ”Με ποιο σκοπό” τον ρωτάει ο δημοσιογράφος.. ”Είναι μια χειραγώγηση για να δημιουργήσουν ένα φόβο και να πετύχουν ένα είδος κοινωνικού ελέγχου του πληθυσμού καθώς η κρίση ακραία θα βαθύνει. Θυμάστε είχαμε τα Κίτρινα γιλέκα μόνο και μόνο για μια αύξηση κάποιων λεπτών στην τιμή της βενζίνης. Θα έχουμε 1 εκατομμύριο επιπλέον ανέργους αυτό μπορεί αληθινά να εκραγεί… η απαγόρευση κυκλοφορίας θέλει να διαδώσει αυτό το φόβο ότι μπορεί να αρρωστήσεις και να πεθάνεις” δηλώνει ο Philippe Herlin.

  Ο οικονομολόγος επιμένει « όχι στην απαγόρευση της κυκλοφορίας και όχι στο lockdown. Aντίθετα σκοτώνουμε την οικονομία », προειδοποιεί ο Philippe Herlin.

  ”Όσο πιο κοντά είναι στην πτώση της μια αυτοκρατορία τόσο περισσότεροι οι νόμοι της γίνονται πιο τρελοί” κατά τον Κικέρωνα… Ενδεικτικό της ανορθολογικότητας της κατάστασης είναι ότι στη Γαλλία στο Grand Est, πρώην Αλσατία-Καμπανία-Αρδέννες-Λωρραίνη που είναι μια από τις περιοχές της Γαλλίας στο βορειοανατολικό μέρος της τέθηκαν σ΄απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ έχουν μόνο 95 ασθενείς (ανάνηψη, εντατική, συνεχή επιτήρηση). Δηλ. ενώ νοσεί μόλις το 0,0017 % του πληθυσμού.

  ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

  -Η Ελλάδα αντιμετωπίζει, τρία βασικά ζητήματα, πρώτης γραμμής: Μία οικονομία που βυθίζεται , λόγω ανίκανων κυβερνήσεων και γελοίου πολιτικού προσωπικού μιας ελίτ που κοιτάζει μόνον την τσέπη της, που δεν μπορούν να προχωρήσουν σε προγράμματα ανάπτυξης και καταπολέμησης της ανεργίας.

  –Τα εθνικά θέματα, πάνε οπισθοχωρώντας, πίσω από την κόκκινη γραμμή.

  -Το ΕΣΥ, βρίσκεται με τη θηλειά στο λαιμό και αντικαθίσταται από την Ιδιωτική Υγεία. Σε αδιέξοδο βρίσκεται και η κοινωνική ειρήνη αλλά και η Εθνική Παιδεία, που πια παρέχει μόρφωση μόνον μέσα από ακριβά προγράμματα εκπαίδευσης. Τα Πανεπιστήμια βρίσκονται σε άθλιο χάλι. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός των νέων, πάει κατά διαόλου. Αυτοί που κυβερνούν είναι πολιτικά παλιάνθρωποι, κοιτάζοντας μόνον το σαρκίον τους.

  Τώρα, πια, μιλάνε δημόσια μόνον οι Τσιόδρες- παπαδιές , οι βρυκόλακες και οι Χαρδαλιάδες. Τα αναλώσιμα πιόνια ενός συστήματος που δίνει ευκαιρίες για πολιτική ανέλιξη εφήμερης δάφνης και ατομικού πλουτισμού.

  Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η σαλαμάνδρα της Διεθνούς καθυπόταξης. Ανέβηκαν για να κονομήσουν, να ισοπεδώσουν και μετά να φύγουν.

  Το μεγάλο ερώτημα είναι πως ο πολίτης θα επιβιώσει. Μόνον αντιστεκόμενος, δημιουργώντας κοινωνικούς πυρήνες αυτοπροστασίας. Το πλέον δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  31 Σχόλια

  1. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ?

  2. Nίκη Ντόναλντ Τραμπ ναι να φύγουν όλα τα εθνομηδενιστικά νεοταξικά σκουπίδια που υπάρχουν στην Ελλάδα και απέλαση λαθρομεταναστών.

  3. Υπομονή μέχρι την επανεκλογή Τραμπ. Μόνο τις μούρες των δημοσιογράφων στην Ελλάδα να δούμε μετά την ήττα του Μπάιντεν, φτάνει.

  4. Ο πραγματικός κορονοιός είναι οι λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση του Κούλη μαζί με τα κόμματα της Βουλής και τα κόμματα της Αριστεράς και τα νεοκλασικά ΜΜΕ . Αυτός είναι ο πραγματικός κορονοιός που πρέπει να εξαφανίσουμε, να τον τελειώσουμε.

  5. Υπομονη εως την Κυριακη που θα επανεκλεγει ο Τραμπ.Μετα σιγα σιγα θα εξαφανιστουν απο τα παραθυρα οι ανθυγιεινες φατσες.

  6. Η κώλο-Αριστερά επί της ουσίας κατάργησε τις παρελάσεις των Εθνικών Εορτών.
   Αυτά για σένα Κούλη που κατάργησες και ποινικοποίησες τις παρελάσεις των Εθνικών Εορτών επειδή σου είπε η κώλο-Αριστερά και θες να επιβάλλεις απόλυτη χούντα με μαλακίες επιχειρήματα.
   Όλοι στην κυβέρνηση είστε πολύ γελοίοι και πρόστυχοι, σιχαμένοι και κτηνάνθρωποι.

  7. Δεν μας είπες τίποτε για την παγκόσμια δικτατορία των Illuminati και για το εάν μας ψεκάζουν τα καναντέρ.

  8. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜΈΡΑ25 25 λοιπά κόμματα της θολοκουλτούρας, κόμματα της ψόφοδεξιάς και της ψοφοαριστεράς πρέπει να εξοντωθούν γιατί ανήκουν στην ΝΤΠ, είναι εχθροί της Ελλάδος και του ελληνικού λαού, είναι υπέρ λαθρμεταναστών-τζαμιών-hotspot που σημαίνει εξάπλωση κορονοιού με λοιπές αρρώστιες και ασθένειες.

  9. Πρέπει να πέσει αυτή η κυβέρνηση χούντα εταιρεία θανάτου ελληνικού λαού ΝΔ ΑΕ.
   ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.
   ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ.
   ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΠΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΥΦΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΝΔ ΑΕ.

  10. Μας λένε ότι για να σώσουν από τον ιό 500-1000 ηλικιωμένους που πάσχουν και από άλλα νοσήματα από τα οποία έτσι κι αλλιώς θα κατέληγαν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα στείλουν στη φτώχεια στην ανεργία στην ανέχεια 1.500.000 εκατομμύριο πολίτες και πολλούς από αυτούς στην αυτοκτονία.
   Αν αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο έγκλημα από τη δημιουργία κράτους πέστε μου πιο είναι;;;;;

  11. Ρε οσο σκεφτομαι οτι ανημερα 28 οκτωμβριου 80 χρονια μετα οι Ελληνες θα ειχαν καταντησει να μην τιμανε τους νεκρους ,τοτε ερχομαι και λεω ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΡΑΤΟ Η ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟ .
   ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

   1. Ρε φίλε αφού σε κυβερνάνε απόγονοι των συνεργατών των ναζ ι. Δηλ. τι περίμενες από σύγχρονους γκαουλαιτερ.

  12. Ε καλά τώρα ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Από τον Philippe Herlin
   περιμέναμε να τ ακούσουμε. Δε χάσαμε μόνο την Ελλάδα αλλά τις ζωές μας.
   Όλα ήταν προδιαγεγραμμένα και ψηφισμένα από την πρώτη agenda21 του ΟΗΕ που ψηφίστηκε το ’92 και μετά ήρθε η agenda 2030 που ψηφίστηκε ο 2015. Απλά όλοι, οποίον έλεγε κάτι για τσιπαρισματα και για ΝΤΠ τον θεωρούσαν συνομωσιολογο.
   Όμως βρίσκουν και κάνουν γιατί το πνευματικό επίπεδο του κόσμου είναι ανάλογο για να το καθοδηγούν όπως θέλουν.
   Αν κάποια στιγμή οι άνθρωποι αντιλαμβανοντουσαν την αξία τους και την πραγματική δύναμη τους μόνο τότε θα έσπαγαν τα δεσμά από τις αλυσίδες της φυλακής που καταδικάστηκαν να ζουν.
   Αν γίνονταν ποτέ αυτό ,δεν θα τους είμαστε πια χρήσιμοι και τότε ίσως μας έστελναν έναν
   πραγματικά θανατηφόρο ιό.

  13. Όταν είχε έρθει ένα κρουαζιερόπλοιο πριν λίγο καιρό στον Πειραιά είχαν κάνει το γρήγορο τεστ στους 800 επιβάτες του και βρέθηκαν 12 θετικοί στον κορωνοιό αλλά μετά όταν έκαναν το μοριακό τεστ βρέθηκαν και οι 12 αρνητικοί. Θέλω να πω ότι μας λένε ότι βρήκανε 800 κρούσματα την ημέρα με το γρήγορο τεστ που είναι αναξιόπιστο αλλά δεν μας λένε όταν συνεχίζουν με το μοριακό τεστ που είναι αξιόπιστο πόσοι από τους 800 θετικούς βγαίνουν αρνητικοί? Μήπως είναι 800 θετικοί με το γρήγορο τεστ και τελικά με το μοριακό τεστ βγαίνουν οι 750 αρνητικοί και οι πραγματικά θετικοί είναι 50 την ημέρα? Και μήπως δεν μας λένε πόσοι βγαίνουν πραγματικά θετικοί για να μας τρομοκρατήσουν? Γιατί άλλο να ακούς 800 κρούσματα την ημέρα έστω και αν πολλοί από αυτούς θα βγουν μετά αρνητικοί και άλλο να ακούς 50 πραγματικά κρούσματα την ημέρα.

   1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TUI ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ…

    1. Μπορεί να έχεις δίκιο και να πήρε τηλέφωνο η TUI για να φύγει το κρουαζιερόπλοιο αλλά πέρα από αυτό εσένα δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν έχουν ανακοινώσει ποτέ τα πραγματικά θετικά κρούσματα μετά το μοριακό τεστ? Σήμερα λένε ότι έχουν 1200 κρούσματα και εννοούν ότι βρέθηκαν 1200 θετικοί στο γρήγορο τεστ. Αυτά θα τα ξανακάνουν και με το μοριακό τεστ για να τα επιβεβαιώσουν. Θα βγουν 1200 θετικά πάλι? Όχι βέβαια. Θα βγουν πολύ λιγότερα γιατί το γρήγορο τεστ είναι αναξιόπιστο και βγάζει πολλά ψευδώς θετικά. Γιατί δεν λένε πόσα είναι τα πραγματικά θετικά κρούσματα? Να πούνε πχ. “Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου είχαμε 1200 θετικά κρούσματα με το γρήγορο τεστ και τα επαναλάβαμε με το μοριακό τεστ και βγήκαν 100 θετικά κρούσματα”. Μήπως τα πραγματικά θετικά κρούσματα με το μοριακό τεστ είναι πολύ λίγα και δεν τους βγαίνει το παραμύθι της πανδημίας?

  14. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΤ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

   1. εχουν ρεψει…. στη κυριολεξια… οι περισσοτεροι………….
    ας μην επηρεαστουμε καποιοι.
    πολλοι μουρλοι ηδη οδηγουνται σε εικονικες-αυτοχειριες….
    ΝΕΑ-ΤΑΞΗ με φορα.

  15. Με Κασιδιάρη στη φυλακή είμαστε καταδικασμένοι σε υποδούλωση. Τα ζόμπι φόρεσαν τις μάσκες και βγήκαν σαν τους χάρους στους δρόμους.
   Οι ρουφιάνοι των πληρωμένων πορνοκάναλων παραμονεύουν με τη κάμερα σε κάθε γωνιά και ένα μικρόφωνο να ρουφιανέψουν στην Αστυνομία όποιον τολμήσει να βγει χωρίς μάσκα στους δρόμους. Δεν υπάρχει θεός.
   Μετά μας φταίει ο Ερντογάν που περιπολεί στο Καστελόριζο στη Ρόδο και στην Κρήτη ανενόχλητος.

  16. Σιχαματα ολοι τους !!!!! Στο διαολο να πανε και ακομη πιο περα !!!! Που θα παει….δεν θα ξυπνησει καποια στιγμη αυτος ο Λαος μας ;;;;;; Τοτε να δουμε τι εχει να γινει !!!!

  17. Τί αντίσταση νά κάνουν τά ζώα -πολιτες-προβατα πού όταν έρχονται εκλογές 9 στους 10 ψηφοφόρους ψηφίζουν τούς άχρηστους , δοσίλογους και προδότες ;;

   1. Πες τα. Πιο ζώα από τους Ελληνοραγιάδες δεν υπάρχουν στον πλανήτη γη.
    Πλέον η αντικατάσταση πληθυσμού είναι απροκάλυπτη με φορολογία και κατάσχεση περιουσιών στους Έλληνες και όλα δωρεάν στα ανθρωποφάγα ισλαμοπιθήκια και ΟΧΙ μόνο δεν αντιστέκεται κανείς αλλά τους ψηφίζουν ξανά και ξανά με τα δυο χέρια.
    Αρχικά χρειάζεται εθνοκάθαρση η χώρα και μετά τα υπόλοιπα…..

  18. Η Κεραμεως με Covid 19. Κλείστε τη Βουλή και δώστε στους Βουλευτές 300€ αποζημίωση

  19. ΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑΙ ΟΡΔΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑΙ ΙΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΣΕΙΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ
   ΛΑΓΟΥΜΙ Η’ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;……

   1. ΊΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΩΣΙ ΤΟΝ ΝΌΜΟΝ ‘ Υποτακτική δεν διδάχθηκες; Μάθε ελληνικά και μετά σχολίασε.

  20. Μόνη μας ελπίδα, η επερχόμενη επανεκλογή Τραμπ! Θα σαρώσει όλα αυτά τα νοσηρής επινόησης μέτρα,που μας επιβάλλουν.Θα επανέλθει επί τέλους η ομαλότητα,η ηρεμία μας, η οικονομική δραστηριότητα…

  Leave a Response