ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” – “ΠΥΡΙΝΟ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ L’ECHO: «ΤI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ»

  Κοινοποίηση:
  ΚΟΥΛΗΣ

  Τον διεθνή διασυρμό της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνει σε εκτενές ρεπορτάζ της η βελγική εφημερίδα  L’Echo αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που συγκλονίζει Ελλάδα και Ευρώπη.

  Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της με τίτλο «Η Ελλάδα βυθίζεται σε μεγάλη πολιτική κρίση», η εφημερίδα διερωτάται «πόσο ακόμα μπορεί να αντέξει η ελληνική κυβέρνηση», ενώ κάνει αναφορά και στη χούντα.

  «Πόσο ακόμα μπορεί να αντέξει η ελληνική κυβέρνηση; Το σκάνδαλο υπονομεύει τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη επειδή, από το 2019 και την άνοδό του στην εξουσία, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν απευθείας σε αυτόν, μια πολιτική επιλογή που ήδη αμφισβητήθηκε έντονα εκείνη την εποχή. Σε μια χώρα όπου η μνήμη της χούντας των συνταγματαρχών (1967-1974) είναι ακόμα πολύ παρούσα, αρχίζει να σημαίνει πολλά…» αναφέρει συγκεκριμένα η βελγική εφημερίδα και προσθέτει:

  «Την Παρασκευή 5 Αυγούστου, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, επιτελάρχης (και ανιψιός) του πρωθυπουργού, παραιτήθηκε από τη θέση του, λίγα λεπτά πριν από την παραίτηση του επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών Παναγιώτη Κοντολέων. Δύο παραιτήσεις που δεν φαίνεται να έχουν σβήσει τη φωτιά.

  Καταγραφή2

  Και τα ερωτήματα παραμένουν. Αν το δεξί χέρι του πρωθυπουργού ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για αυτή την υπόθεση με την παραίτησή του, τι ήξερε πραγματικά ο αρχηγός της κυβέρνησης; Έχουν υποκλαπεί άλλα πολιτικά πρόσωπα; Συνεχίζονται οι υποκλοπές;» διερωτάται με νόημα η εφημερίδα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Να πέσει ο χουντοκούλης για να διαλύσει όλο το σάπιο νεοταξικόβπολιτικό σύστημα!!!!

  2. Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε αυτό το πράμα να είναι στην φυλακή και η περιουσία του να δεσμευτεί απο το ελληνικό δημόσιο. Έτσι θα κοπούνε και οι μίζες, αν υπήρχε δέσμευση περιουσίας των πολιτικών θα κάθονταν όλοι στα αυγά τους.

  3. Αλήτες ταγματασφαλίτες κράτος αστυνομοκρατιας και κλεψιας!
   Και όλα αυτά εντός της Ευρώπης !

  4. Αυτοί είναι ικανοί να τους κόβουν μισθο παρόλο που απολύθηκαν

  Comments are closed.