ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ! ΧΩΡΙΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΆΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ. (EIKONEΣ)

  Κοινοποίηση:
  19f5f25ebb538fc7cee985478f532994

  Είδηση βομβά σήμερα το πρωί από την Γερμάνια!
  Η εκπομπή του RTL «Καλημέρα Γερμάνια» (Guten Morgen Deutschland) διερωτάται σήμερα το πρωί αν χώρισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

  GMD1

  Η Ανγκέλα Μέρκελ εθεάθη μόνη της, στο Φεστιβάλ Βάγκνερ στο Μπαϊρόιτ.

  Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγο της ανέφεραν οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Γερμάνια» ήταν πριν από έναν χρόνο ενώ αίσθηση αποτελεί το γεγονός ότι η ίδια η καγκελάριος είχε ζητήσει δυο από το περιζήτητα εισιτήρια για το Φεστιβάλ Βάγκνερ στο Μπαϊρόιτ στο τέλος όμως ήρθε μόνη της.

  Από το 1988 η Άνγκελα Μέρκελ είναι παντρεμένη με τον καθηγητή της Ακαδημίας Επιστημών του Βερολίνου Γιοακίμ Σάουερ. Ο Σάουερ γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1949 στο Σέφτενμπεργκ της πρώην Ανατολικής Γερμανίας και το 1967 έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, ενώ μια δεκαετία αργότερα και συγκεκριμένα το 1977 έγινε καθηγητής Φυσικής και Χημείας στην Ακαδημία Επιστημών του Βερολίνου. Εκεί γνώρισε την 27χρονη τότε φοιτήτρια Άνγκελα Μέρκελ που τον ερωτεύτηκε παράφορα. Μάλιστα η Άνγκελα το 1982 πήρε διαζύγιο από τον τότε σύζυγό της Ούρλιχ Μέρκελ, ενώ τρία χρόνια αργότερα το 1985 και ο καθηγητής Σάουερ χώρισε τη σύζυγό του με την οποία είχε δύο γιους ( τον Ντάνιελ και τον Άντριαν) προκειμένου να συζήσει αρχικά και στην πορεία να παντρευτεί την Άνγκελα Μέρκελ. Ο Σάουερ και η Μέρκελ παντρεύτηκαν το 1998 λίγες μόνο εβδομάδες μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου.

  Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Γιοακίμ Σάουερ ίσως παραβρεθεί σήμερα την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ.

  GMD3

  Η απουσία του συζύγου της Μέρκελ ήταν πρώτο θέμα μεταξύ ηθοποιών και πολικών στα πηγαδάκια του Φεστιβάλ Βάγκνερ στο Μπαϊρόιτ.

  GMD2

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. του τον φοραει με στραπον η γκιοσα καθε βραδυ

  Comments are closed.