ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ, ΕΓΓΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

  Κοινοποίηση:
  ΕΚΤΑΚΤΟ-3

  Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εγγονός μαχαίρωσε τη γιαγιά του! Το αιματηρό περιστατικό στην Καλλιθέα έγινε περίπου στις 11:10 το πρωί.

  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 90χρονη γιαγιά νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τα αίτια που οδήγησαν τον εγγονό σε αυτή την πράξη.

  Οι γείτονες που άκουσαν την φασαρία κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε στέλεχος της ομάδας “Ζ”.

  Ο άνδρας εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία κρατώντας το μαχαίρι και μάλιστα, απείλησε και τον αστυνομικό, ο οποίος, ωστόσο, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

  Η 90χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες ο άνδρας έχει ψυχιατρικό ιστορικό.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Τέσσερα χρόνια Σύριζα καί ενάμισι χρόνο γουρλομάτη τήν φούνταραν τήν Ελλάδα.Ο απόλυτος εκφυλισμός.Αυτή είναι ή αποσύνθεση τής ελληνικής οικογένειας πού διδάσκει ό Εβραίος Σόρος.
   Γιάννης Λάκων

  2. Άνοιξαν τα ψυχιατρείο & τις φυλακές & πληρώνουμε όλοι τις αβλεψιες των εκάστοτε κυβερνώντων. Καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία με κάθε τρόπο, πριν την αποτελειωσουν με τους εντός των πυλών λαθρο & τον πόλεμο που έρχεται.

  3. Τα ψυχιατρικά νοσήματα που αναφέρονται συνήθως, έχουν να κάνουν με τη χρήση ναρκωτικών.Τα άτομα αυτά έχουν πολλά νεύρα και δε δέχονται παρατηρήσεις., ούτε μπορείς να τα περιορίσεις.

  4. την πληρωνουν γεροι άνθρωποι για ανίκανες οικογένειες να κρατήσουν τα παιδια τους κι τα αφήνουν σε γιαγια παπου

  5. H νεολαία επηρεάστηκε αρνητικά από τα συνεχόμενα lockdown.
   Έχουν γεμίσει τα ψυχιατρεία σε όλη την Ελλάδα.

  6. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
   ΜΕΣΑ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ.

  Leave a Response