ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ”. ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    1111

    Μπορεί οι εχθροπραξίες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ να έχουν λήξει, μετά τη συμφωνία κατάπαυσης πυρός και την ανάπτυξη ειρηνευτικών στρατιωτικών δυνάμεων από τη Ρωσία, όμως από ότι φαίνεται οι Αζέροι, έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη τους, προχωρούν σε προκλητικές, ασεβείς και προσβλητικές ενέργειες, όπως φάνηκε σε πρόσφατο βίντεο.

    Σε πλάνα που έχουν προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, Αζέροι στρατιώτες έχουν εισέλθει σε νεκροταφείο Αρμενίων και γελώντας βεβηλώνουν με βαρβαρότητα τάφους, προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών, χωρίς να δείχνουν καθόλου σεβασμό και ήθος, με τα πλάνα να προκαλούν αποτροπιασμό.

    Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, οι στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται σε νεκροταφείο και φαίνονται ξεκάθαρα να χτυπούν με κλωτσιές και ποδοπατήματα τον τάφο και το μνημείο μέχρι που καταστρέφεται, ενώ από τα πλάνα μπορεί κάποιος να διακρίνει και τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει σε άλλους τάφους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Karvachar, που στους Αζέρους είναι γνωστή ως Kalbajar, η οποία παραδόθηκε πρόσφατα στις Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν στις αρχές της βδομάδας.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο- Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Το περιεργο θα ηταν να σεβοντουσαν ….για τουρκοειδη μιλαμε , η εικονα πιο πανω δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχουν κανει εδω και αιωνες και που θα ξανακανουν οταν θα τους δωθει η πρωτη ευκαιρια…Αλλα εμεις ειπαμε μυαλο αμοιβαδας… ξεχναμε μεχρι και το τι φαγαμε εχθες….Εδω οι προσφυγες του 22 ελεγαν και λενε ακομα οι απογονοι τους τι καλοι που ειναι οι τουρκοι και ποσο ωραια περναγανε μαζι τους …Μιλαμε τωρα για εξυπνο λαο οχι αστεια …Απο την αλλη παλι ξερουμε πολυ καλα οτι μας λενε μες στα μουτρα οτι θα μας πεταξουν ξανα στη θαλασσα κτλ κτλ Μας λενε στα ισια οτι θα μας επιτεθουν και θα μας διωξουν απο την ιδια μας τη χωρα και οτι θα μας σφαξουν …αλλα εμεις μεχρι προτινος πηγαιναμε για ψωνακια απεναντι ….και υπαρχουν μπολικοι απογονοι τουρκοσπορων εξ ανατολας που καρντασια τους ανεβαζουν καρντασια τους κατεβαζουν…

    2. Οι μογγόλοι κολλητοί του Μητσοτάκη, με τον αγωγό TAP.

      1. Αφήστε τα σκυλιά ήσυχα μακάρι να τους μοιάζαμε ι άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο ον!!!!

    3. Το κακο που ξεκινησε απο το 1071 μ.Χ. και την Μαχη στο Ματζικερτ συνεχιζεται…..Ο λαος-παρασιτο-καταστροφεας της ανθρωποτητας συνεχισει το εργο του…….

    4. Οταν κάποιος είναι απολίτιστος αυτά είναι τα αποτελέσματα
      Αλλά και ο άλλος ο απολίτιστος απο πάνω, ο Πούτιν , θα μπορούσε να είχε βάλει ένα τέλος στις βαρβαρότητες αυτές, δεν το έπραξε όμως.

      Οπως έγραψε σήμερα η γερμανική Merkur τον χτύπησε καρκίνος. Οτι σπέρνεις θα θερίσεις και εσύ Βλαδίμηρε.

    5. Δε ντρέπομαι που το αναφέρω, δε λυπήθηκα κανέναν αζερο νεκρό που είδα στις αρχές της εισβολής.

    6. Βαρβαρα τουρκομογγολια,τα αποβλητα της ανθρωποτητας.

    7. Ο, τι αναβλύζει ο βόθρος, είναι ο τούρκος και ο τουρκοφωνος ισλαμοκροκόδειλος. Σκατά, σκατά, σκατά.

    8. Το έχουμε πεί χιλιάδες φορές
      Τουρανομογγόλι καλό ΜΟΝΟΝ ΝΕΚΡΟ

    9. προσπάθησε ο Μέγας Αλέξανδρος να σας κάνει ανθρώπους σωστούς αλλά μάταια ζώα ήσανε ζώα παραμένουν και τώρα, βεβηλώνουν τάφους χριστιανών, πρόοδος μηδέν, ας όψεται το πετρέλαιο εκεί που ρέει άφθονο από κάτω και την πληρώνουν οι λαοί και ειδικότερα οι ηλικιωμένοι και τα παιδάκια…

    10. Σιγά τα ωα . Στην χώρα μας τα κάνουν ήδη τα νεγροειδη μουσλιμια . Τάφους εκκλησίες εκκλησάκια…. δεν άφησαν όρθιο τίποτα . και χωρίς πόλεμο .

    11. Αυτό το βιντεάκι Αφιερωμένο στους ψευτοπατριώτες Πούτινο – Τράμπο

      1. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    12. OYTE ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ …ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΛΔ ΓΙΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ….. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΤΛ…ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…ΣΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ….

    13. Αν θα τους πω ζώα, θα προσβάλω βάναυσα τις σκυλίτσες μου και τον Νιόνιο το γάτο μου.

    14. …..απο την εποχη της μηδειας και της κιρκης οι ασιατες ΙΔΙΟΙ.

    Comments are closed.