ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΦΑΝΗ!

  Κοινοποίηση:
  keri

  Όλη η Ελλάδα είναι συγκινημένηΤο θαύμα στην παράλυτη Φανή, είναι δημόσιο, άμεσο και συγκλονιστικό!
    Ο Τίμιος Σταυρός του πατρός Δημητρίου στο Εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το Τίμιο Ξύλο όπου Σταυρώθηκε ο ίδιος ο Χριστός, θαυματουργεί και πάλι χάρη στο έλεός του Παντοδύναμου Κυρίου!
    Κολλά επάνω στο σώμα σαν βεντούζα, θαυματουργικά και θεραπευτικά (όπως και ο Σταυρός του παπα – Σταύρου στο Ρέθυμνο) και θεραπεύει άμεσα κάθε παράλυση, κάθε νεύρο, κάθε αρρώστια και την πιο βαριά και την πιο ανίατη!
   Και το θαύμα στην παράλυτη Φανή, που έφερε ως εκεί πάνω με πίστη η οικογένειά της, γίνεται και είναι μέγα! Στις 21-6-2020 μ.Χ.!  Δείτε το στο βίντεο

  ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ …ΑΛΟΓΑΚΙ
     Λίγο πρωτύτερα, την ίδια εκείνη ημέρα 21-6-2020, ένα αλογάκι ήρθε ξαφνικά στο Δισκοπότηρο του παπα-Δημήτρη, την ώρα που ετοιμαζόταν να βγάλει την Θεία Κοινωνία! Κάθισε στην μερίδα του Χριστού, ανέβηκε έπειτα στην Αγία Λαβίδα και στο τέλος πάνω στον παπα-Δημήτρη όπου και έμεινε μέχρι το τέλος της Θείας Λειτουργίας, σκαρφαλώνοντας στο αυτί του!
   Τότε ο ευσεβής Ιερέας, το ερμήνευσε μπροστά στον κόσμο, ως κάτι ευχάριστο που θα ακούσουμε για κάποιο θαύμα του Σταυρού! Και το θαύμα έγινε μετά! Έγινε στην παράλυτη Φανή! Που την φέρανε σχεδόν σηκωτή, εντελώς παράλυτη και έφυγε τρέχοντας τις σκάλες!
    Δείτε το βίντεο  με το αλογάκι και την ερμηνεία του παπα-Δημήτρη, που εκπληρώθηκε τόσο άμεσα και θαυμαστά!
   
  Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
    Ο Σταυρός είναι ο Φύλαξ πάσης της Οικουμένης! Είναι το “εν τούτω νίκα” της Ορθόδοξης Ελληνοσύνης, που μια Ελληνίδα Βασιλομήτωρ, η Αγία Ελένη από το Δρέπανο της Βιθυνίας (Ελενόπολις), θα έβρισκε και θα ύψωνε στους Αγίους Τόπους! Δείτε το βίντεο από την “δεύτερη στέψη” της Αγίας, κατά τον συγκινητικό ερχομό της στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2017
   Ο Σταυρός, που πολεμούνε μαζί με την Παναγία όλες οι αιρέσεις, θαυματουργεί και πάλι και θεραπεύει τα ανίατα!
    Και κάποιοι μας κλείσανε τις Εκκλησίες, για να μην λάβουμε τούτη την θεραπεία, τούτο το διαρκές θαύμα της Ορθοδοξίας, που προσεύχεται και για όλους τους λαούς, για όλους τους ανθρώπους. Να έρθουν εις επίγνωση Αληθείας και να σωθούν στην αιωνιότητα του Παραδείσου, όπου θα δεσπόζει ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός!
    Και να φανταστεί κανείς ότι τον έχουμε στην Σημαία μας! “Σημείον μέγα και εν πολέμοις φρικτόν”! Και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν!
   Ο Σταυρός είναι της Ελλάδας Φρουρός!
   Φορέστε πάνω σας με πίστη και ταπείνωση, με δέος τον Σταυρό και βάλτε τον φύλακα στα παιδιά σας. Η δύναμή του είναι τεράστια!
  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  15 Σχόλια

  1. Στη συγκεκριμένη εκκλησία γίνονται συνέχεια θαύματα και υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube.
   Όσοι είναι πισωγλεντηδες και αντίΧριστοι όσο και να βρίζουν σύντομα θα πέσουν στα τέσσερα και θα παρακαλάνε αλλά δεν…..
   Σύντομα τα καλύτερα έρχονται. Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι

  2. Ενα κακοφτιαγμένο, χρονδροκομμένο και βλακώδες σκηνοθετημένο και στημένο σόου!! Ντροπή τους!!! Για τον αφελή πιστό λαό!!!

   1. Αν είναι όντως κακοφτιαγμένο σόου, τότε είναι και βλασφημία προς τη θρησκεία.

   2. Σκηνοθετημένο ηλίθιε ?
    Επειδή εσύ είσαι Αντίχριστο παγανιστικό τέρας πάει να πει πως δεν έχουν γίνει θαύματα την σήμερον ημέρα σε όσους πραγματικά πιστεύουν ??
    Δεν ξέρεις τι σου γίνεται σου πάνε τα πάντα σκατά και τολμάς να προσβάλεις κ άλλο τον Θεό μας και την ορθοδοξία που χρόνια είναι στα θεμέλια του έθνους βαθιά ριζωμένα και τα τιμάμε και τα σεβόμαστε και για κανένα άπιστο δεν θα τα εγκαταλείψουμε

    1. Ας είμαστε ειλικρινείς. Θαύματα μπορούν να γίνουν, όπως επίσης μπορούν να γίνουν και απάτες και να τις παρουσιάσουν ως θαύματα για λόγους κονόμας και χριστεμπορίας. Επομένως λογικό είναι σε κάποιους ανθρώπους να υπάρχουν επιφυλάξεις.

   3. Τι λες ρε σκατοψυχε;Βλάκας είσαι εσύ και όλο σου το σόι ηλιθιε,απιστε Ενας είναι ο Αληθινός Θεός είτε σου αρέσει είτε όχι και τις βλασθημιες να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου..

  3. Αν είναι έτσι γιατί δεν κάνει μια βόλτα ο συγκεκριμένος στα νοσοκομεία να σώσει ανθρώπους που ταλαιπωρούνται χρόνια?

  4. Ο Θεός είναι προστάτης των Χριστιανών ορθοδόξων, αυτών που κυνηγούνται και διώκονται από τις δυνάμεις του Σατανά, αυτών που πιστεύουν και πονάνε την ελληνική χριστιανική ορθόδοξη γη και πίστη. Όταν πιστέψεις πραγματικά και τον καλέσεις να σε βοηθήσει για κάτι που είναι πολύ σοβαρό ,και ειδικότερα θέμα υγείας τότε η απάντηση του θα είναι άμεση και πάντα καθοριστική. Ο Θεός και η Παναγιά δεν μας εγκαταλείπουν όσο και να τους πολεμάνε οι άθεοι που έχουν το θράσσος να υπάρχουν μέσα στην Ελλάδα

  5. ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.!!!ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ,ΤΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ!!!

  6. μη μιλατε για θαυματα του χριστου γιατι ο ηγετης της β.κορεας στην ελλαδα κου-λιν θα σας κλεισει για παντα τις εκκλησιες για να φανει ανταξιος των χορηγων του κ θανοιξει τζαμια

  Leave a Response