“Γ@ΜΗΜΕΝΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ”! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    ςεφςε

    Είναι κοινό μυστικό πια. Οι λ@θραίοι καίνε την χώρα. Αποδείξεις υπάρχουν, καταστολή όμως όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο λαός είναι στα κάγκελα γιατί νιώθει προδομένος εδώ και χρόνια. Τόσο προδομένος που αναγκάστηκε να δώσει 41% στον καταστροφέα αρχιμαφιόζο Μητσοτάκη γιατί απλά δεν υπάρχει κανένας. Απολύτως κανένας. Ενδεικτική η ανάρτηση που αλιεύσαμε στο Facebook. Δείτε την. Σημαίνει πολλά. Και την οργή του λαού δεν την παίρνεις στην πλάκα. Ακούς Μητσοτάκη;;;

    Δείτε ακόμα ένα αποκλειστικό βίντεο του makeleio.gr από την Αλεξανδρούπολη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ποια οργή λαού που τόσα έκανε τέσσερα χρόνια ο Κούλης και δύο φορές του είπαν με την ψήφο τους μπράβο. Κάποια στιγμή πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και αληθινά. Οι εκλογές είναι για να ξέρουμε ποιον θέλει ο λαός και ο λαός δεν δικαιούται μετά ούτε να φωνάζει, ούτε να διαμαρτύρεται αλλά να περιμένει τέσσερα χρόνια για να τιμωρήσει ή να επιβραβεύει. Λοιπόν επιβράβευσε τον Κούλη και τώρα μουγκα να λουστεί την πολιτική του. Οι φωνές, οι δικαιολογίες, οι ψευτοεπαναστασεις τέρμα. Εδώ μας τρυπαγε με το έτσι θέλω, απαγορεύσεις με το έτσι θέλω, εγκλήματα, παρανομίες για κονόμα με το έτσι θέλω, δολοφονίες παιδικών ψυχών με το έτσι θέλω και πήγατε και του δώσατε συγχωροχάρτι και του είπατε για άλλα τέσσερα χρόνια σφάξε με πάσα μου να αγιασω. Ηλίθιοι και λαμόγια είσαστε και για αυτό τον όμοιο σας ψηφίσατε. Σκασμός λοιπόν.

    2. Aφού ψηφίσατε νδούλα εκεί πάνω και όχι μόνο σκάστε και κοιμηθείτε στο δρόμο. Οι επιλογές έχουν και συνέπειες.

    3. Οι Ελληνες Πολιτες, πασχουν απο Κριση Εθνικης Ταυτοτητας.
      Η Ελλαδα καταντησε να ειναι μια χωρα, διχως ηθικες αξιες.
      Αυτα που εχουν μεινει ως σταθερες αξιες ειναι τα επιδοματακια, η προσληψη τους στο Δημοσιο (που παρα την φηφιοποιηση τρεφονται 600.000 τεμπεληδες και ανικανοι υπαλληλοι) η αντισταση στις Πετσετες, παρεα με την γυμνια των Τηλεοπτικων Κυριων, η βιαιοτητα στο Ποδοσφαιρο, και οι καθημερινες εισβολες των Λαθραιων απο ακρη σε ακρη της Ελλαδας.
      Ο δε Μητσοτακης, αντι να ασχοληθει με την Ελλαδα και τους Ελληνες, καλεσε για δειπνο, ολο το γυφταριο των Βαλκανιων.
      Και για να συμπληρωθει η παρεουλα, καλεσε και το αξεστο μουτρο της Ουκρανιας, για να του χαρισει περισσοτερο οπλισμο και να διδαξουν οι ενδοξοι Ελληνες Πιλοτοι τον χειρισμο των F-16, στους Ουκρανους. ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΠΑΡΑΚΜΗ σε ανωτατο επιπεδο!!!
      Μια απορια! Ρωτησε την Στρατιωτικη Ηγεσια, για τις προσφορες του στον Ουκρανο?
      Οπου ναναι ο Joe Biden, θα βρεθει αντιμετωπος με τα “οικονομικα καμωματα/οφελη” του γιου του στα της Ουκρανιας, και τοτε να δω τι θα κανει και θα λεει ο Μητσοτακης.

    4. δεν καίνε την Ελλάδα η λαθρο !ενεργειακά όπλα είναι όπως σαν αυτά που έψησαν και την χαβαι .υπάρχει και βίντεο σε πλήρη δράση .οι λαθρο είναι εδώ για αντικατάσταση του πληθυσμού !όλους τους φάγανε λάχανο !οπότε το σχέδιο είναι πολύ απλό …….. αυτοί που αντιστέκονται σε πόλεις φυλακές 15 λεπτών ,οι άλλοι από το μπόλι ξαφνικά θα φύγουν όταν ανοίξουν το 5g σαν τα κοτόπουλα που λέγαμε ,το ξεχάσατε μήπως ?

    5. ΝΔούλοι ρουφήξτε το αυγό σας και νάνι. Μπλε λαίλαπα ψηφίσατε εκεί πάνω

    6. Ποιοι λαθρο ρε, Τουρκοι η οι δικοι μας οι απλυτοι ειναι !!Ακομα δεν καταλαβατε ποιοι ?Δουλεια σας ειναι να βρειτε ,εγω αναψα το φως,εσεις να δειτε απο την χαραμαδα !!

    7. ότι ο Θεός τιμωρεή τον ραγιαδισμό, τον εκφυλισμό και το 41τακατό

    8. Στις τελευταίες εκλογές το 75% στον Έβρο, ψήφισε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ! Δηλαδή αποδοχή στην εισβολή των λαθρο! ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

    Comments are closed.