ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΘΟ: ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ – ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΟΙ ΝΕΟΙ!

  Κοινοποίηση:
  ΕΡΕΥΝΑ

  Έρευνα των ισραηλινών δεδομένων που δημοσιεύθηκαν στις 28 Απριλίου από το Scientific Reports και το περιοδικό Nature βρήκε μια σημαντική αύξηση άνω του 25% στις επείγουσες κλήσεις που σχετίζονται με καρδιακές ανακοπές σε άτομα ηλικίας 16 έως 39 ετών απο την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του COVID-19.

  Η έρευνα έγινε από τον καθηγητή Retsef Levi του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) και τον μεταδιδακτορικό συνεργάτη Christopher Sun, με τη βοήθεια του Eli Jaffe της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Ισραήλ.

  Οι επιστήμονες εξέτασαν δεδομένα απο κλήσεις έκτακτης ανάγκης για αυτή τη νεότερη ηλικιακή ομάδα από το 2019 έως το 2021, «με πιθανούς παράγοντες όπως η μόλυνση από τον COVID-19 και τα ποσοστά εμβολιασμού».

  Έτσι, μπόρεσαν να βρούν δεδομένα απο τους περίπου 14 μήνες που προηγήθηκαν της πανδημίας COVID-19 (1/2019 – 2/2020), τους 10 μήνες των δύο πρώτων κυμάτων της υποτιθέμενης πανδημίας (3/2020 – 12/2020 ), και το χρονικό πλαίσιο ενός υποτιθέμενου τρίτου κύματος σε συνδυασμό με την πειραματική εκστρατεία εμβολίου mRNA του COVID-19 στο Ισραήλ (1/2021 – 6/2021), η οποία χρησιμοποίησε σχεδόν εξ ολοκλήρου ενέσεις Pfizer.

  Οι ερευνητές ανακάλυψαν μια στατιστικά σημαντική αύξηση 25,7 τοις εκατό στο σύνολο και 26 τοις εκατό για την νεότερη ηλικιακή ομάδα από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2021 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2020.

  Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι «οι εβδομαδιαίες κλήσεις έκτακτης ανάγκης είχαν άμεση σχέση με τα ποσοστά της 1ης και 2ης δόσης εμβολίου που χορηγήθηκαν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα».

  Οι καρδιακές ανακοπές μεταξύ των νέων αυξάνονται κατά πάνω από 25% στο Ισραήλ μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID: Μελέτη 2

  Υπήρξε επίσης μια σημαντική διαφορά στο ποσοστό αύξησης μεταξύ των δύο φύλων, υποδεικνύοντας ότι τα κορίτσια μπορεί να είναι πιο πιθανό από τους άνδρες να εμφανίσουν αυτά τα περιστατικά όταν χρησιμοποιούν τις ενέσεις Pfizer. Ενώ οι περιπτώσεις για τους άνδρες αυξήθηκαν κατά 25,0 τοις εκατό, για τις γυναίκες αυξήθηκαν κατά 31,4 τοις εκατό. Το ίδιο μοτίβο ίσχυε για τους ρυθμούς ανάπτυξης στο σύνολο, για τους άνδρες ήταν 21,3 τοις εκατό και 40,8 τοις εκατό για τις γυναίκες.

  Αυτό συνέβη και σε άλλες χώρες

  Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Γιατροί της Πρώτης Γραμμής της Αμερικής (AFLDS), αυτές οι αυξανόμενες περιπτώσεις επείγουσας καρδιαγγειακής κατάστασης έχουν τεκμηριωθεί όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες και τοποθεσίες:

  Ο αριθμός των καρδιαγγειακών περιστατικών μεταξύ των νέων ηλικίας 15 έως 44 ετών στη Σκωτία αυξήθηκε κατά 118 τοις εκατό. Κατά τη διάρκεια της εισαγωγής του εμβολίου στη Γερμανία, υπήρξε σημαντική αύξηση των νοσηλειών για καρδιαγγειακά συμβάντα. Πολλές εβδομάδες έγιναν μάρτυρες 50% περισσότερες εισαγωγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η υπηρεσία ασθενοφόρων στην Αγγλία κατέγραψε αύξηση 30% στις καρδιακές κλήσεις, ενώ το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας παρουσίασε αύξηση 40%.

  Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ (MOH) μπλοκάρει συνεχώς τη μελέτη, αρνούμενο να αποκαλύψει τα χρήσιμα δεδομένα και σχολιάζοντας αρνητικά τη δημοσίευση της μελέτης, σύμφωνα με το AFLDS. Μετά τη δημοσίευσή της έρευνας, επιτέθηκαν, αναπτύσσοντας μια ποικιλία από εσφαλμένα επιχειρήματα.

  Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «τα ευρήματά τους εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τις προκαλούμενες από το εμβόλιο μη ανιχνεύσιμες σοβαρές καρδιαγγειακές παρενέργειες και υπογραμμίζουν την ήδη εδραιωμένη αιτιολογική σχέση μεταξύ των εμβολίων και της μυοκαρδίτιδας, μια συχνή αιτία απροσδόκητης καρδιακής ανακοπής σε νεαρά άτομα».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  10 Σχόλια

  1. Είναι επισήμως ανακοινωμένη και συχνή παρενέργεια η ανάπτυξη καρδιακών προβλημάτων στους νέους μετά τον εμβολιασμό τους.

  2. Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι το εμβόλιο δεν το έφτιαξαν για καμία πανδημία αλλά για άλλο λόγο με πρόσχημα αυτή, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε

  3. Η Prudential Financial, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Αμερικής, τερματίζει επίσημα την απαίτηση εμβόλιο για τον Covid… τι ξέρουν ότι δεν λένε;

  4. και κάνουν ότι τους έχει πει ο κουλης οι πλειοψηφία των εμβολιασμένων.

   Για αυτό είχαμε 400 χρόνια Τούρκους , η ραγιαδοσυνη δεν φεύγει

  5. Μας φωναζαν ψεκασμενους ;;; Ποιοι μας φωναζαν ετσι ; Τα κομματοσκυλα η οι κοιμισμενοι που δεν διαβαζαν να ενημερωθουν πανω στο θεμα αυτο ; Σανο τοσα χρονια σας ταιζουν και βελαζετε ΜΠΕ ! Τωρα τι γινετε ; Τι εχετε να πειτε ; Με τους ξαφνικους θανατους και το αγχος του θανατου θα ζειτε ;;; Εσεις πρωτοι επρεπε να ειστε στην πρωτη γραμμη του …. ΒΟΥΡ .

  6. Σε λίγο καιρό δεν θα έχουν γιατρούς στο ΕΣΥ. Θα παρακαλανε να έρθουν πίσω οι ανεμβολιαστοι.
   Όλο και περισσότεροι εμβολιασμενοι γιατροί βγαίνουν εκτός υπηρεσίας από προβλήματα υγείας σχετιζόμενα με το εμβόλιο.

  7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ….ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!…ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΕΔΩ….ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ Η ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!!!

  8. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ “ΠΕΙΡΑΜΑ”??? 4 ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…

  9. Tελικά εμείς οι ανεμβολιαστοι θα βγούμε κερδισμενοι ακομη και οι υγειονομικοί που χάσαν τη δουλεια τους τουλαχιστον δεν θα έχουν προβλήματα στο μέλλον.

  10. Τον αλήτη τον Μπουρλά θα τον χώσει κανένας φυλακή;

  Comments are closed.