ΓΚΟΥΜΑΣ, ΚΑΤΣΙΦΑΣ, ΜΠΕΛΕΡΗΣ, ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ, ΚΟΛΙΛΑ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ – ΟΤΑΝ ΒΡΑΒΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΡΕΝΕΑ

    Μπελέρης – Κοκαβέσης

    Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τιράνων, όπου νοσηλεύεται έμαθε την απόφαση για την προφυλάκισή του, ο συνεργάτης του υποψήφιου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τιράνων, Παντελής Κοκαβέσης.

    Ο ομογενής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χθες επειδή δεν αισθανόταν καλά καθότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως έγινε γνωστό, πριν ένα χρόνο είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

    Η αδελφή του, Ελεονώρα Έλενα Κοκαβέση ξέσπασε για την κατάσταση και εξέφρασε την ανησυχία της: «Ο αδελφός μου βρίσκεται στο νοσοκομείο, εννοείται ότι ανησυχούμε. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι καλά, αλλά οπωσδήποτε εμείς ανησυχούμε. (…) Δεν υπάρχει καμία αιτιολογία ο αδελφός μου συνελήφθη, όταν πήγε να διαμαρτυρηθεί για την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, η οποία ήταν καταχρηστική, όπως δηλώνει και ο τέως υπουργός του Ε. Ράμα, Ίλι Μανιάνι. (…) Αυτές είναι τακτικές που ακολουθούν χρόνια οι Αλβανοί, δηλαδή αυτό το τρίπτυχο «βία, νοθεία, τρομοκρατία» που ακολουθείται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση».

     

    Γκούμας

    Η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα διαπράχθηκε στις 12 Αυγούστου 2010, στη Χειμάρρα, όταν το μηχανάκι του 37χρονού Έλληνα Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα χτυπήθηκε από Ι.Χ. όχημα που επέβαιναν τρεις Αλβανοί από τη γειτονική Αυλώνα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο θάνατός του προήλθε ύστερα από λογομαχία στο εμπορικό κατάστημα του Αριστοτέλη Γκούμα, όταν οι τρεις δράστες απαίτησαν να σταματήσει να μιλάει ελληνικά στην επιχείρησή του, ενώ ο Γκούμας αρνήθηκε. Μετά από λίγη ώρα, ως εκδίκηση, οι Αλβανοί δράστες οδήγησαν το όχημά τους πάνω από το σώμα του θύματος και τον καταπλάκωσαν τουλάχιστον τρεις φορές προκειμένου να σιγουρέψουν το θάνατό του.

    Η δολοφονία προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην ελληνική κοινότητα στην Βόρεια Ήπειρο, με διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και κλείσιμο οδικών αρτηριών στην περιοχή. Το αποτρόπαιο γεγονός απασχόλησε όλα τα σημαντικά ειδησεογραφικά δελτία στην Αλβανία και την Ελλάδα, ενώ οι κυβερνήσεις και των δύο χωρών καταδίκασαν το έγκλημα.

    Κατσίφας

    Μια φρεσκοβαμμένη ελληνική σημαία με την επιγραφή «Βουλιαράτες» -στην πρόσοψη του Δημοτικού Σχολείου, στο κέντρο του ομώνυμου βορειοηπειρώτικου χωριού- φαίνεται να ήταν η αρχή του τέλους για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, τον 35χρονο ομογενή που ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου εκτελέστηκε από τις επίλεκτες δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας.

     

    Κολίλας

    Ο Μόντι Κολίλας γεννήθηκε στη Χειμάρα και κατοικεί στην Αθήνα. Κατάγεται από ιστορική οικογένεια της Βορείου Ηπείρου. Είναι έγγαμος με την Αθηνά Γκούμα και έχουν ένα τέκνο. Είναι γαμπρός του δολοφονημένου, από Αλβανούς εξτρεμιστές, Χειμαριώτη Αριστοτέλη Γκούμα. Διώκεται από το αλβανικό κράτος με αφορμή μία ομιλία του για τη Βόρειο Ήπειρο, στους Βουλιαράτες, το χωριό του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Για την στοχευμένη και άδικη αυτή καταδίκη είχε την συμπαράσταση ολόκληρου του πατριωτικού κόσμου.

    Και εμείς εδώ; Εκπαιδεύσαμε και βραβεύσαμε τους φονιάδες! Προδότες πολιτικοί, κομπιναδόροι, αδιαφορούν για τους Έλληνες! Δείτε τι γράφαμε ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Αυτος στην φωτογραφία τι στολή φοραει; παραστρατιωτικη;
      Τι ρόλο βαράνε κάτι τέτοια φυντάνια με στολές από τα lidl;

    2. ΝΙΚΗ Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα! Δημητριος Νατσιος! Αισχος η α- συμφωνία των Πρεσπών! Οχι στις Πρέσπες του Αιγαίου! Η ΕΛΛΑΣ θα αναστηθεί!

    3. Και δεν λετε και για την εισαγωγη αλβανικης καταγωγης σπουδαστων σε ολες τις στρατιωτικες σχολες και στα σωματα ασφαλειας, μετα φταινε οι Αλβανοι, ο ανθελληνισμος του Ελληνικου κρατους φταιει. Με διαμονη εικοσι ετων στην Ελλαδα μπαινουν σε σχολες και κατεβαινουν και υποψηφιοι βουλευτες. Ελληνες με γενιες που χανονται στους αιωνες και οι πορτες ειναι κλειστες και για αυτους και για τα παιδια τους.

      1. Σωπα ρε ξέρεις πόσους Αλβανούς ξέρω που ήθελαν να ψηφίσουν τον Κασιδιαρη;

        1. Να μην καπνιζεις πολυ χορτο αλβανοσυριζαιε που ξερεις πολλους Αλβανους που θα ψηφιζαν Κασιδιαρη, το χορτο σκοτωνει.

    4. Mην βριζετε τους αλβανους διοτι,
      πρεπει να ειμαστε ευγενικοι!
      Την κυβερνηση μας να βριζετε διοτι,
      για οτι συμβαινει στο γειτονικο κρατος,
      η κυβερνηση των Αθηνων ευθυνεται αφου,
      εμεις τους πληρωνουμε τους ταιζουμε τους διοριζουμε,
      για να εγκληματουν εις βαρος μας.

    5. Τα κρατικοδίαιτα κοπριταριά της ερτ έδωσαν μόλις 4 βαθμούς στην Κύπρο και 12 στον φούστη από το βέλγιο! λολ που είσαι αντώνη τσολάκογλου να τους κλείσεις ξανά !!!

    6. Εχουν αποθρασυνθει τα αλβαναρια και κανουν οτι θελουν!!! Οι Ανθελληνες των Αθηνων απλως αρκουνται σε λογια παχια και τους…χαιδευουν και τους βοηθουν τους κατσαπλιαδες και δολοφονους του Κατσιφα κλπ , να μπουν στην ΕΕ!!! Αν εστελναν στον ναρκεμπορο Ραμα καθημερινα 1000 αλβαναρια πισω , να δουμε θα αφηνε ελευθερο τον Μπελερη η οχι;;;;; Αλλα πρεπει να εισαι πατριωτης για να το κανεις αυτο και αυτους που ψηφιζετε γιδοπροβατα ειναι προδοτες!!!

    7. Θελουμε την ευρωπη των εθνων και οχι πολιτικο αχταρμα παρασιτων.

      1. Α! Ξεκινάμε τοτε,ο πρωτος που θα διώξουμε εισαι εσυ μπουφο.

        1. Ρε αντι φα, το βγαλες το μεροκαματο σημερα.

    Comments are closed.