ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΞΕΧΑΣΕΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ “ΜΟΙΡΑΖΕΣ” ΑΒΕΡΤΑ ΞΥΛΟ ΣΤΑ “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ”;;;

    Κοινοποίηση:
    ματ-696x392

    Το «παρών» στη φετινή πορεία του Πολυτεχνείου θα δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όντας όπως φαίνεται επικεφαλής του μπλοκ της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Την είδηση επιβεβαίωσε και μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

    «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται αύριο στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

    Έχει λησμονήσει μάλλον ο Τσίπρας πως ως πρωθυπουργός διέλυε τις ειρηνικές πορείες για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, συλλαμβάνοντας μάλιστα και πρώην συντρόφους του.

    Ξεχνάει επίσης ο Τσίπρας την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ, πέρυσι, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά την ολοκλήρωση της ειρηνικής πορείας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν διαδηλωτές.

    Προσαγωγές διαδηλωτών

    Ήδη ένα χρόνο είχε διανύσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση όταν αποφάσισε να… νουθετήσει τους πρώην συντρόφους που επέλεξαν να παραταχθούν στη Λαϊκή Ενότητα, γυρνώντας του την πλάτη.

    Κατά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου το 2016, μετά την ολοκλήρωση πορείας, η Λαϊκή Ενότητα κατήγγειλε πως ΜΑΤ εισέβαλαν σε καφέ της περιοχής και προσήγαγαν νεαρούς που συμμετείχαν νωρίτερα στη διαδήλωση, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε επεισόδια.

    Η ΛΆΕ είχε βγάλει καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και δύο μέλη του κόμματος ζητώντας την άμεση απελευθέρωση τους.

    Απρόκλητες επιθέσεις ΜΑΤ σε διαδηλωτές

    Ένα χρόνο μετά τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο στο οποίο φαίνονται διμοιρίες των ΜΑΤ να επιτίθενται σε διαδηλωτές, μετά τη λήξη της πορείας για το Πολυτεχνείο, στη Λ. Αλεξάνδρας.

    Στο βίντεο φαίνονται διαδηλωτές μετά την πορεία να φεύγουν από τη Λ. Αλεξάνδρας με συνοδεία των ΜΑΤ, που ξαφνικά τους επιτίθενται χωρίς αφορμή.

    Το ίδιο ακριβώς μοτίβο ακολούθησε η αστυνομία και πέρυσι, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης σε διαδηλωτές.

    Στη συνέχεια ξεσπούν επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άτομα, τα οποία μόλις πλησιάζουν φωτορεπόρτερ με τις μηχανές τους, άντρας της διμοιρίας ζητά να γίνει χρήση χημικών εναντίον τους…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Και πάνε σήμερα και καταθέτουν αντιφασιστικά και αντιδικτατορικά στεφάνια οι …Σταλινοφασίστες, που εξαφάνισαν εκατομμύρια κόσμο, σαν τους Ναζί.
      Ποιοί? Οι συνεταίροι των Ναζί το ’39 που μπούκαραν στην Πολωνία από την άλλη μεριά σε συνεργασία μαζί τους, με βαριά συμβόλαια και υπογραφές.
      Και τιμούν τους νεκρούς της Χούντας.
      Ποίοι? Αυτοί που αν δεν ήσουν μαζί τους όπου υπήρχε κομμουνισμός, ήσουν ήδη χωμένος στο χώμα!
      Ποίοι? Αυτοί εδώ οι δικοί μας, που στην αρχή σνόμπαραν την κατάληψη του Πολυτεχνείου αλλά μετά όταν φούντωσε το πράγμα έτρεξαν να καπηλευτούν ότι μπορούσαν από αυτήν.
      Φάσκελα παιδιά, όπου τους πετυχαίνετε φάσκελα, φάσκελα πολλά.

    2. Αν νομίζετε ότι θα πάει ο Τσίπρας στην πορεία και θα μπορεί να τον πλησιάσει ο καθένας καλά ξυπνητούρια. Γύρω από τον Τσίπρα θα είναι 50 πράκτορες των Εβραίων για να προστατεύσουν τον εκλεκτό που έδωσε σάρκα στο σιωνιστικό όραμα για την ίδρυση της Μακεδονίας του Αιγαίου. Το πολύ-πολύ να φάει κανα γιούχα και καμιά ροχάλα κι αυτήν αν αυτός που θα ρίξει την ροχάλα έχει γερά πνευμόνια και την ρίξει στα 100 μέτρα.

    3. Επιστροφή στα γνωστές συνήθειες το άεργο κοπρόσκυλο.

    4. Μα αυτοι που αποτελουν την Τσιπροπαρεα δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο, δεν ντρεπονται καθολου!!!!!!!!! Ο ιδιος ο Τσιπρας πριν εκλεγει ο Τραμπ ελεγε σε ομιλια του για τον Τραμπ : Ευχομαι να μην μας βρει αυτο το κακο, δηλαδη και εκλεγει ο Τραμπ και μετα πηγε σαν βρεγμενη γατα ο ξευτιλας και τον εγλειφε!!!!!!!!!!!

    5. Ποιόν κοροιδεύει ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας.Ό πατέρας του πολιτικού τενεκέ Αλέξη Τσίπρα υπήρξε μεγαλοεργολάβος της 21ης Απριλίου.Τότε τα κονόμησε αυτή η άθλια οικογένεια που χρεοκόπησε οικονομικά και Εθνικά την Ελλάδα.

    6. Το λένε οι πετροπέρδικες το κελαηδούν τ αηδόνια….Ώρε ΓΙΏΡΓΟ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΕ!!!

    7. Η αποθέωση βέβαια θα είναι να πάει ο Τσίπρας έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία και να φωνάζει “Έξω οι Αμερικάνοι” και “Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”. Η κωμωδία του αιώνα. Θα γελάνε και τα τσιμέντα. Αυτός που έγλειφε τον Κλίντον και τον Τραμπ για να τον αφήσουν στην καρεκλίτσα του και να μην τον πετάξουν οι Αμερικάνοι καροτσάκι από το Μαξίμου. Αλλά είναι τόσο ξεφτίλας που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πάει έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία και να φωνάζει “Φονιάδες των λαών Αμερικάνο騔.

    8. Εφαγε και ο Τσιπρας κατι ψιλες απο ματατζιδες.

    9. Σας σήμερα λαδώναμε τις ερπύστριες.Που ‘σαι Γιώργο Παπαδόπουλε;

    Comments are closed.